Nieuws

 •  

  Leuk kraamcadeau vinden? 13 Mooie tips voor opa's en oma's

  Allereerst gefeliciteerd! Nu er een kleine is geboren in uw omgeving bent u vast op zoek naar een leuk kraamcadeau voor uw (achter)kleinzoon of -dochter in de dop. Het geven of ontvangen van een kraamcadeautje is natuurlijk erg leuk. Op..
 •  

  5 Tips voor een verzorgd uiterlijk op oudere leeftijd

  Dat u wat ouder bent, wil zeker niet zeggen dat u geen zorg meer aan uw uiterlijk besteedt. Ook u mag namelijk gezien worden. Mogelijk bent u graag in gezelschap en wilt u graag fris en zelfverzekerd voor de dag..
 •  

  Zo kiest u gemakkelijk een nieuwe laptop

  [Gastbijdrage] Een nieuwe laptop uitzoeken is geen eenvoudige klus. Wanneer u de verschillende exemplaren vergelijkt, vliegen de technische termen u waarschijnlijk rond de oren totdat uw hoofd duizelt van alle specificaties. Hoe weet u nu welk model goed is voor..
 •  

  Migraine is niet zomaar een beetje hoofdpijn

  [Gastbijdrage] Iedereen heeft wel eens hoofdpijn. Bijvoorbeeld doordat u zich teveel hebt ingespannen of doordat u in uw stoel hebt geslapen met uw nek in een vreemde houding. Het is dan vaak een kwestie van even rusten en een paracetamolletje..
 •  

  Maaltijd bestellen bij de buren: Kook Voor Je Buur 10-daagse weer actief

  [Gastbijdrage] Stichting Thuisgekookt koppelt al sinds 2012 buurtgenoten aan elkaar voor hulp bij de warme maaltijd en een gezellig praatje. Tussen 24 september en 3 oktober organiseert Thuisgekookt de Kook Voor Je Buur 10-daagse. Dan kunt u een maaltijden bestellen,..
 •  

  Appartement kopen: waar moet je op letten?

  [Gastbijdrage] Wilt u een appartement of flat gaan kopen? Bijvoorbeeld omdat u op zoek bent naar een woning waar alles gelijkvloers is omdat u al een dagje ouder bent? Dan zijn er meer dan genoeg zaken om rekening mee te..
 •  

  Zo winkelen we steeds meer online met de mobiele telefoon

  Vandaag de dag is het net zo gewoon om iets te kopen via uw mobiele telefoon als in een fysieke winkel. Ongeveer 70% van alle Nederlanders heeft wel eens iets gekocht via zijn of haar smartphone en 26% daarvan heeft..
 •  

  Direct uw scootmobiel verzekeren voor een zorgeloze rit

  [Gastbijdrage] U gaat de deur niet meer uit zonder uw scootmobiel. Het mobiele voertuig brengt u overal naartoe en geeft u de mogelijkheid om vrienden en familie op te zoeken. U bent mobieler en u kunt er lekker op uit..
 •  

  Ongeval gehad? Zo handelt u bij letselschade

  [Gastbijdrage] U kent het gezegde vast wel: een ongeval zit in een klein hoekje. En zoals veel gezegdes en clichés is ook deze volledig waar en kan een ongeval leiden tot (ernstige) letselschade. De meest voorkomende soorten ongevallen die leiden..
 •  

  Hulpmiddel nodig? Zo wordt u een consument

  [Gastbijdrage] U zoekt een oplossing, u kunt iets niet meer of u heeft hulp nodig. Als u bijvoorbeeld een pot niet meer open krijgt, koopt u een pot-opener. Of beter nog een alles-in-een opener omdat u waarschijnlijk ook last heeft met..
 •  

  Hoe werkt een creditcard en heb ik er een nodig?

  Het grootste kenmerk van een creditcard is dat je het bedrag niet gelijk hoeft te betalen. Dat kan handig zijn. Anders dan bij je bankpas wordt het bedrag niet direct afgeschreven, maar pas aan het einde van de maand. Zodra..
 •  

  Overwaarde huis of hypotheek: wat kun je daarmee doen?

  Een woning kopen in Nederland is sinds 2020 iets lastiger dan voorheen: de huizenprijzen zijn sindsdien enorm gestegen, waarbij de gemiddelde prijs maar liefst 410.000 euro is. Heeft u echter al een hele tijd een koopwoning dan zit u in..
Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: