Nieuws

 •  

  Hittegolf? Zo houdt u het koel!

  Heet buiten? Dan is het vooral op hoge leeftijd belangrijk extra alert te zijn om te voorkomen dat u een 'hitteslachtoffer' wordt. Daarom zetten we hier de belangrijkste tips op een rij om uw hoofd en lichaam koel te houden...
 •  

  Op deze manier blijft u jong in de spieren

  [Gastbijdrage] Het is algemeen bekend dat naarmate we ouder worden onze spierkracht afneemt. Dit kan leiden tot verminderende mobiliteit, kwetsbaarheid en een verminderde onafhankelijkheid. Toch zijn er een aantal zaken waardoor u uw spieren kunt versterken en de negatieve gevolgen..
 •  

  Beter verven voor het mooiste resultaat met deze tips

  [Gastauteur] Bent u van plan om te gaan verven? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden voordat u gaat beginnen met verven. U wil er natuurlijk voor zorgen dat het eindresultaat er mooi en professioneel..
 •  

  Zo kan je het beste een seniorenwoning inrichten

  [Gastbijdrage] Het is algemeen bekend dat naarmate we ouder worden we een stukje minder mobiel worden. Daarom zijn er speciale senioren woningen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw huis een make-over te geven tot seniorenwoning. Maar waar..
 •  

  Woning verbouwen? Dit gereedschap is echt nodig

  [Gastbijdrage] Bent u van plan om uw woning te verbouwen, gaat u een klein gedeelte van uw woning veranderen of gewoon wat klussen? Dan zijn de juiste gereedschappen essentieel. Het verbouwen kan een stukje makkelijker worden gemaakt door middel van..
 •  

  Hoe creëer je een onderhoudsvriendelijke tuin

  [Gastbijdrage] Een onderhoudsvriendelijke tuin is een tuin die gemakkelijk te onderhouden is. Erg handig voor personen die het druk hebben of voor ouderen die niet overal meer bij kunnen. Maar hoe creëert u nou eigenlijk een onderhoudsvriendelijke tuin? Hieronder bespreken..
 •  

  Sanitair voor ouderen: trends en toekomst

  Als we kijken naar de toekomst van sanitair voor ouderen, zien we dat er innovatieve trends opkomen die gericht zijn op het verbeteren van de veiligheid, toegankelijkheid en het comfort van ouderen. Met de vergrijzing van de bevolking is het..
 •  

  Hypotheek verhogen of lenen? Ken deze verschillen!

  Als u behoefte heeft aan extra financiële middelen om uw woonsituatie te verbeteren of andere grote uitgaven te doen, heeft u wellicht overwogen om een lening af te sluiten of uw hypotheek te verhogen. Hoewel beide opties u in staat..
 •  

  Een betrouwbare partner bij het behoud van zelfstandigheid

  [Gastbijdrage] Al meer dan 120 duizend mensen maken gebruik van de producten van LifeWatcher. De nauwkeurige locatiebepaling, eenvoudige bediening en Nederlandse helpdesk maken LifeWatcher een betrouwbare partner bij het behoud van zelfstandigheid. Veiliger met een noodknop Onze noodknop ouderen vergroot uw veiligheid...
 •  

  Zo lang mogelijk thuis blijven wonen? 10 Tips!

  [Gastbijdrage] Als oudere wilt u zo lang mogelijk genieten van uw eigen huis en zelfstandigheid behouden. Het is dan ook begrijpelijk dat u het liefst zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen. Er zijn wat zaken waar je rekening mee..
 •  

  Veilig op weg met de camper tot op de hoogste leeftijd

  Als camperliefhebber wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw reizen. Ook op latere leeftijd is dit mogelijk, mits u veilig op weg gaat. In dit artikel leest u daarom aan de hand van 10 praktische tips hoe u..
 •  

  Eropuit? Dingen te doen in Dongen

  [Gastbijdrage] Er zijn ongetwijfeld maar weinig mensen die het weten, maar Dongen staat van oudsher bekend om het leerlooien. Dongen was namelijk een uitstekende plek om dit eeuwenoude vakmanschap uit te voeren, want de snelstromende rivier in de stad was..
Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: