Nieuws

 •  

  Zo zorgt u voor een gezonder binnenklimaat

  [Gastbijdrage] We brengen veel tijd door binnen in huis en als we thuis zijn ademen we binnen lucht in. Een slechte luchtkwaliteit kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals allergieën, astma, hoofdpijn, slaap- en huidproblemen. Daarom is het belangrijk dat u in..
 •  

  Het comfort en gemak van een wasbaar dekbed

  Een dekbed is een essentieel onderdeel van elk slaapkamerinterieur. Het is, zeker op hogere leeftijd, belangrijk dat u een dekbed kiest dat comfortabel en gemakkelijk te onderhouden is, voor een aangename nachtrust. Als u op zoek bent naar een wasbaar..
 •  

  Huis opruimen? Vijf tips voor minder spullen in uw woning

  Vandaag de dag kunt u voor elk probleem wel een oplossing kopen, u zult het wel herkennen. Van elk product zijn er verschillende kleuren, prijzen en een hele hoop mogelijkheden. De nieuwste technologie en mode komt sneller dan ooit tevoren..
 •  

  Werken in de thuiszorg / huishoudelijke hulp

  [Gastbijdrage voor hulpverleners] Je kunt voldoening halen uit je werk door op je werk klaar te staan voor een ander en zelfs je steentje bij te dragen aan de maatschappij. Als je werkt in de thuiszorg sta je altijd klaar..
 •  

  Wat zijn de grootste gevaren thuis?

  In en om het huis gebeuren de meeste ongelukken. Dat zegt men wel eens, wanneer de focus voornamelijk wordt gelegd op de gevaren die buitenshuis bestaan. Want ondanks alle verkeersongelukken en vechtpartijen op straat komen de meeste patiënten op de..
 •  

  Voordelig met de regiotaxi - het complete overzicht

  Regiotaxi's zijn handig en voordelig, vooral op hoge leeftijd en bij verminderde mobiliteit. Hier vindt u alle informatie, inclusief een overzicht van alle aanbieders van regiotaxi's in Nederland. Het gemak van de regiotaxi Reizen waar u maar wilt, op het door u..
 •  

  Hulpmiddelen als cadeau: tien populaire voor de feestdagen

  In de feestmaand december staan naast gezelligheid en samenzijn ook cadeaus centraal. Op hogere leeftijd zijn nuttige cadeautjes met Sinterklaas of kerst altijd welkom. Bijvoorbeeld hulpmiddelen om beter uit de voeten te kunnen in en rond het huis. Een presentje..
 •  

  Langer zelfstandig thuis als je ouder wordt, kan zo

  [Gastbijdrage] We worden steeds ouder en vaak in goede gezondheid. Veel 65-plussers hebben meer ruimte voor hobby's en andere activiteiten. Veel ouderen blijven daarom langer zelfstandig wonen. Naast dat dit voor mensen vaak een wens is, wordt het ook steeds..
 •  

  Hoe kan je op unieke manier je personeel verrassen?

  [Gastbijdrage] De mooiste tijd van het jaar is bijna aangebroken! Wij hebben het natuurlijk over de Kerst. Tijdens de Kerst komen wij juist samen, zodat wij extra van elkaars gezelschap kunnen genieten. Deze periode staat niet alleen in het teken..
 •  

  De ontdekking van een uniek recreatiepark in Limburg

  Kijkt u ook zo uit naar een makkelijke, laagdrempelige vakantie of een weekendje weg in Nederland? Gewoon even de weer app bekijken en snel boeken op korte termijn? Of alvast om te plannen voor de feestdagen en tijdens schoolvakanties van..
 •  

  Uw woning veiliger inrichten voor later met deze 5 tips

  Steeds vaker hebben 55-plussers de behoefte om zo lang mogelijk in hun eigen woning te blijven wonen, blijkt uit cijfers van het CBS. Dat is niet zo gek, aangezien dat waarschijnlijk als je 'echte' thuis voelt. Om zo comfortabel mogelijk..
 •  

  Beschermingsbewind bij dementie regelen

  [Gastbijdrage] Wanneer een oudere volwassene het vermogen verliest om helder te denken, tast dit ook zijn vermogen aan om weloverwogen en zinvolle beslissingen te nemen. Dit kan het gevolg zijn van de ziekte van Alzheimer of andere verwante vormen van..
Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: