Nieuws

 •  

  Kunstgras kiezen voor meer gemak en toegankelijkheid

  Zaaien, maaien, verticuteren, onkruid verwijderen, de strijd tegen kale plekken... Een mooi groen, strak grasveld komt je helaas niet aanwaaien. Als u grasonderhoud toch als een fijn onderdeel van het tuinieren ervaart, dan is dit zeker voor de beweging alleen..
 •  

  Zo kun je een gokverslaving herkennen en voorkomen

  Aangezien ouderen en gepensioneerden veel meer vrije tijd hebben in te vullen, zijn zij gevoeliger voor bepaalde verslavingen, zoals een gokverslaving. De verveling kan toeslaan, of er ontstaat een gevoel van eenzaamheid - zeker indien de oudere persoon alleen woont...
 •  

  Hulp nodig in huis of tuin? Een klussendienst klaart uw klus

  Heeft u op hoge leeftijd een klus in huis of tuin die u zelf niet kunt uitvoeren? Of heeft u hier als mantelzorger niet genoeg tijd voor? Waarbij u de hulp van familie, vrienden of buren niet (altijd) wil of..
 •  

  Een sterretje in de autoruit is gevaarlijk!

  [Gastbijdrage] Het lijkt niks, oké, je schrikt misschien even als er een steentje tegen de voorruit spat, maar dat kleine sterretje in de voorruit daar kun je best langs kijken. Toch is het wel verstandig om dit sterretje zo snel..
 •  

  Eettrends: de vijf lekkere en gezonde van dit moment

  Eten is eigenlijk net zo erg aan trends onderhevig als mode. Zo waren superfoods een tijd geleden helemaal in, maar lijkt het tegenwoordig weer een beetje overgewaaid te zijn. Op dit moment zijn er weer hele andere trends op het..
 •  

  Wat is het en waarom heb je een VPN nodig?

  [Gastbijdrage] VPN staat voor ‘Virtual Private Network’. Dit netwerk zorgt voor een beveiligde verbinding tussen andere netwerken op het internet. Dat werkt middels een VPN-server. Die staat meestal in het buitenland. Wanneer u verbindt met een VPN-server, leent deze zijn..
 •  

  Plastische chirurgie op hogere leeftijd: dit is mogelijk

  Er goed uit blijven zien... wie wil dat nou niet? Aandacht voor ons uiterlijk is dan ook heel gewoon en soms heeft men daar een ingreep voor over met plastische chirurgie. Veel mensen denken echter dat dit enkel is om..
 •  

  Een klassiek interieur in een nieuw jasje

  [Gastbijdrage] Bij een klassiek interieur denkt u misschien aan oubollig. Maar tegenwoordig worden klassieke elementen gemixt met trends van deze tijd. Zo ontstaat er dus een compleet nieuwe interieurstijl en een woontrend voor alle tijden. Een mix van stijlen, geïnspireerd..
 •  

  De handige parasol om makkelijk te openen en te verplaatsen

  Als de zon weer hoger aan de hemel gaat staan, lonken naast het strand ook de tuin en het balkon. Daarvan kunt u langer genieten als u ook de schaduw kunt opzoeken. Naast een zonnescherm kan ook een handige parasol..
 •  

  Kleiner wonen gaat beter met deze vijf voordelige interieurtips

  De doorstroming op de huizenmarkt is momenteel een 'hot topic'. Een van de oplossingen is dat mensen kleiner gaan wonen zodra dat mogelijk is. Gelukkig is kleiner wonen ook een wens van veel gepensioneerden. Een duurzame en toegankelijke woonplek tot..
 •  

  Vloer vervangen? Deze vloeren gaan een leven mee!

  Krassen, vlekken, barsten, slijtageplekken... een vloer mag natuurlijk ook leven maar er zijn grenzen. Kijkt u nog maar eens goed naar de vloeren in uw woning. En dan hebben we het nog niet eens over een veranderende interieursmaak. Wilt u..
 •  

  Langer zelfstandig met tijdig een nieuwe heup

  Ons credo is en blijft langer zelfstandig thuis wonen. Naast allerlei woningaanpassingen en ondersteuning kan dat vooral met een goede gezondheid. Daar hoort natuurlijk een goede mobiliteit bij! We willen allemaal zo lang mogelijk zelfstandig de trap op en af..
Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: