Nieuws

 •  

  Hulpmiddelen als cadeau: tien populaire voor de feestdagen

  In de feestmaand december staan naast gezelligheid en samenzijn ook cadeaus centraal. Op hogere leeftijd zijn nuttige cadeautjes met Sinterklaas of kerst altijd welkom. Bijvoorbeeld hulpmiddelen om beter uit de voeten te kunnen in en rond het huis. Een presentje..
 •  

  Gezond ouder worden: praktische tips voor een vitaal leven

  [Gastbijdrage] Ouder worden betekent niet het einde van een vitaal leven. Integendeel, met de juiste benadering van voeding en levensstijl, kunnen de gouden jaren een periode van welzijn en genieten worden. Hier zijn enkele praktische tips om gezond ouder te..
 •  

  Voordelig met de regiotaxi - het complete overzicht

  Regiotaxi's zijn handig en voordelig, vooral op hoge leeftijd en bij verminderde mobiliteit. Hier vindt u alle informatie, inclusief een overzicht van alle aanbieders van regiotaxi's in Nederland. Het gemak van de regiotaxi Reizen waar u maar wilt, op het door u..
 •  

  Hulpmiddelen voor mobiliteit. Acht hardlopers!

  Genieten van uw vrijheid en daarom zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Dat is helaas niet altijd mogelijk vanwege ouderdom, een handicap of door ziekte. Dan zijn de dagelijkse bezigheden vaak een stuk lastiger. Denk aan gewone handelingen zoals lopen,..
 •  

  Personenalarmering vergelijken, welke kiest u?

  Met personenalarmering kunt u eenvoudig direct hulp inschakelen. Dat is nuttig als u alleen woont, zich minder veilig voelt of klachten hebt. In dit soort situaties is het niet altijd mogelijk via de telefoon andere mensen te alarmeren. Dan is..
 •  

  Spullen, spullen en nog eens spullen. Waar laat je ze?

  [Gastbijdrage] Je hebt in de loop der jaren heel wat spullen verzameld, maar het huis is niet groter geworden. Waar laat je al die spullen? In een opslag bijvoorbeeld! Door de jaren heen heeft u al heel wat spullen verzameld. Meer..
 •  

  Vakantiehuizen in Friesland: comfort en gemak op leeftijd

  Friesland, met zijn uitgestrekte landschappen, pittoreske dorpjes en waterrijke omgeving, is een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. Voor ouderen die op zoek zijn naar comfort en gemak, biedt Friesland een scala aan vakantiehuizen die zijn ontworpen met het oog..
 •  

  Comfortabel zitten: alle soorten sta-op stoelen voor ouderen

  Voor veel ouderen is comfortabel zitten essentieel voor een goede kwaliteit van leven. Sta-op stoelen bieden niet alleen ondersteuning bij het opstaan, maar kunnen ook een stijlvolle toevoeging zijn aan het interieur. In dit artikel gaan we dieper in op..
 •  

  Handige inbouwapparatuur voor zelfstandig koken in elke keuken

  Het bereiden van maaltijden kan helaas een hele opgave worden naarmate we ouder worden. Maar met de juiste inbouwapparatuur is zelfstandig blijven koken tot op de hoogste leeftijd meer onder handbereik. Dit is niet alleen bevorderlijk voor de fysieke gezondheid,..
 •  

  Het gemak van online een occasion leasen of kopen

  Nu technologie en het internet een integraal onderdeel zijn geworden van ons dagelijks leven, is het geen verrassing dat ook de autowereld zich aanpast aan deze digitale revolutie. Steeds meer mensen overwegen de aanschaf of leasing van een auto tegenwoordig..
 •  

  Onbezorgd met vakantie tot op de hoogste leeftijd

  Met de zomer in het vooruitzicht vergelijken we weer talloze mogelijkheden voor ouderen om op vakantie te gaan. Voor veel manieren van reizen lijkt het aanbod steeds maar groter te worden. Net als voorgaande jaren vergelijken we weer het ruime..
 •  

  5 Verzekeringen met aandachtspunten voor ouderen

  [Gastbijdrage] Steeds meer mensen hebben er een routine van gemaakt jaarlijks hun verzekeringen te vergelijken. En dat is goed, want het is belangrijk om te kijken of je kunt besparen. En of je verzekeringen en voorwaarden nog wel passen bij..
Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: