Nieuws

 •  

  Zo maakt u met een tuinafscheiding het perfecte privé paradijs

  Uw tuin is een verlengstuk van uw huis. Het vergroot uw woongenot en is een heerlijke plek om te vertoeven als het zonnetje schijnt. U besteedt veel tijd en zorg aan de planten en bloemen. Het terras is strak aangelegd..
 •  

  Hulpmiddel nodig? Zo wordt u een consument

  [Gastbijdrage] U zoekt een oplossing, u kunt iets niet meer of u heeft hulp nodig. Als u bijvoorbeeld een pot niet meer open krijgt, koopt u een pot-opener. Of beter nog een alles-in-een opener omdat u waarschijnlijk ook last heeft met..
 •  

  Hoe flexibel is een persoonlijke lening?

  De pensioenleeftijd wordt in Nederland bepaald door het recht op een AOW-uitkering, maar veel mensen kunnen eerder met pensioen omdat ze genoeg arbeidsjaren hebben opgebouwd. Het is wel wennen om de vrije tijd in te vullen, maar veel senioren hebben..
 •  

  Grind kopen voor uw oprit, parkeerplaats of het tuinpad

  Kent u het NK tegelwippen? Iedereen kan met deze actie meedoen door tegels te vervangen door groen in zijn eigen (gevel)tuin. Maar ook grind blijkt een goede waterdoorlatende vervanging. Er bestaan grind- en splitsoorten voor verschillende toepassingen; voor uw oprit,..
 •  

  Is het normaal dat ik al maanden last heb van Ischias?

  ­[Gastbijdrage] Is het normaal dat ik al maanden last van Ischias heb? Kort gezegd, nee. Ischias is zenuwpijn in de bilstreek die kan uitstralen naar de benen. Normaalgesproken zou uw ischias binnen 6 weken moeten verdwijnen. Last van Ischias chronisch? In een verergerde..
 •  

  Vakantie vieren op Ameland: genieten voor iedereen

  [Gastbijdrage:] Op vakantie gaan in eigen land is door alle omstandigheden nog aantrekkelijker geworden. Heeft u weleens aan Ameland gedacht? Ameland biedt een grote diversiteit aan activiteiten voor mensen van alle leeftijden. Dat maakt dit Waddeneiland bij uitstek een geschikte..
 •  

  Goed doel voor kinderen en kleinkinderen een lot uit de loterij

  Genieten van kinderen en kleinkinderen is onbetaalbaar. We helpen hen dan ook graag zo goed als mogelijk op weg naar een mooie toekomst. Naast volwassen adviezen en morele support kan dat ook via uw nalatenschap. Behalve uw erfenis aan nabestaanden..
 •  

  Leuk kraamcadeau vinden? 12 Mooie tips voor opa's en oma's

  Allereerst gefeliciteerd! Nu er een kleine is geboren in uw omgeving bent u vast op zoek naar een leuk kraamcadeau voor uw (achter)kleinzoon of -dochter in de dop. Het geven of ontvangen van een kraamcadeautje is natuurlijk erg leuk. Op..
 •  

  Groentesap en fruitsap geven uw gezondheid een boost!

  We kennen het allemaal wel: het is soms best een uitdaging om makkelijk én gezond te eten. Het advies van het voedingscentrum is om minimaal 250 gram groente en 200 gram fruit te eten op een dag, maar dat is..
 •  

  Zo kiest u de beste relax fauteuil die bij u past!

  [Gastbijdrage:] Een onmisbaar item in de woonkamer: een stijlvolle fauteuil. Een multifunctioneel zitmeubel dat in veel soorten en maten te verkrijgen is. Maar wat is de beste relax fauteuil passend in uw interieur? En in welke kunt u echt lekker..
 •  

  Geldzaken op orde? Zo krijg je grip op je thuisadministratie

  Makkelijk en op tijd de belasting doen en rekeningen betalen. Risico's afdekken en zorgen dat het huishouden nu en later op rolletjes loopt. Weten wat waar geregeld is en een blijvend rendement krijgen op uw spaargeld... De thuisadministratie vraagt aandacht..
 •  

  Adressen verzamelen kan nu zo met dit online adresboek

  Kent u dit probleem? Op het moment dat je adressen van je familie, vrienden, kennissen en relaties nodig hebt, blijkt de boel hopeloos verouderd. Een schrale troost is dat u niet de enige bent. Er zijn ook best wat momenten..
Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: