Alleszelf.nlALLESZELF.NL

OntmoetingsgelegenheidOntmoeting en contact

Hebt u op hogere leeftijd behoefte aan meer persoonlijk contact? In Nederland zijn daar veel mogelijkheden voor. De mogelijkheden voor ontmoeting en contact hebben verschillende kenmerken. Deze noemen we hieronder met een toelichting:

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Frequentie:

  • Incidenteel: het is voor af en toe
  • Structureel: het is om regelmatig en voor langere tijd te doen

- Varianten:

  • Buddyhulp: ‘maatjescontact’, waarbij een vast iemand u helpen of bezoekt, bijvoorbeeld een ochtend of middag per week
  • Digitaal Forum
  • Telefooncirkel: dit zijn groepen zelfstandig wonende ouderen die, vaak gecoördineerd door een vrijwilliger, dagelijks of op een aantal afgesproken dagen telefonisch contact met elkaar hebben, zodat het opgemerkt wordt als het niet goed met hen gaat en ze wat (extra) aanspraak hebben.
  • Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- of soosactiviteiten
  • Activiteit buitenshuis

Meer informatie lezen? Klik hier voor onze berichten over ontmoetingsgelegenheden.

Lijst
Aantal ontmoeting dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 352
352 diensten
Maison Patrick: Respijtzorg

Maison Patrick: Respijtzorg

door Stichting Maison Patrick
Bij Maison Patrick kunnen hun mantelzorgers de verzorging voor een dag, weekend, week of langer overdragen. Het kan gaan om oververmoeide mantelzorgers, maar ook om mantelzorgers die de verzorging enige tijd niet meer op zich kunnen nemen.
  • Vervangende mantelzorg
  • Ondersteuning
  • Aandacht voor mensen
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Leeskringen Overijssel en pilot Nijkerk/Noordwest Veluwe

door Rijnbrink
Sluit u aan bij een leeskring bij u in de buurt of start zelf een leeskring. Zodra de leeskring is aangemeld bij Rijnbrink, log dan in op de website en maak een keuze uit 400 titels. De boeken worden in een tas compleet met achtergronddocumentatie bij de bibliotheek van uw keuze afgeleverd.
€ 140,00 - € 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Welzijn Capelle in samenwerking met De Doorbraak: Meet and Greet

door Stichting Welzijn Capelle
De ontmoetingsactiviteit Meet and Greet is een de ideale mix van gezelligheid, fun en samenzijn voor mensen uit Oostgaarde. De activiteit in om de ene woensdag en vrijdag van 10.00-12.00 uur In de Trefhoek, Schermerhoek 506.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Livio Huiskamers

door Livio
Livio biedt in diverse wijken de mogelijkheid om de dag zinvol in te vullen. Daarbij kunt u denken aan een gezellige huiskamerinloop. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee samen zijn met andere wijkbewoners, de krant lezen of deelnemen aan een activiteit en gebruik maken van diverse diensten. Voor deelname aan activiteiten wordt een bijdrage gevraagd.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Zorgcirkel Ontmoetingscentra

door Stichting De Zorgcirkel
Mensen met beginnende dementie kunnen tegenwoordig steeds langer thuis wonen. Dat is niet altijd even gemakkelijk, ook niet voor de mantelzorger. Onze Ontmoetingscentra zijn er om beiden de nodige ondersteuning te bieden. Het aanbod omvat dagsociëteit, spreekuur, informatieve bijeenkomsten, gespreksgroepen en uitstapjes.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Samenkomst

door Leger des Heils Korps Kampen
Wil je wel eens weten wat christenen geloven en hoe ze hun geloof beleven, en is de stap naar een kerk of andere gemeente nog te groot? Bezoek dan eens een samenkomst van het Leger des Heils. Elke zondagmorgen wordt er een samenkomst georganiseerd. Iedere zondagochtend vanaf 10.00 uur voorafgegaan door een bidstond vanaf 9.15 uur en voorzang vanaf 9.50 uur. Iedereen is van harte welkom.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Stichting Pameijer: Senioren Plus, dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking

door Stichting Pameijer
Pameijer ondersteund Senioren met een verstandelijk beperking bij hun vrijetijd- dagbesteding. Individueel en in kleine groepjes door Senioren te koppelen aan vrijwilligers. Ouderen zonder verstandelijke beperking zijn van harte welkom.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Alzheimer Trefpunt Zwartewaterland, locaties Hasselt, Zwartsluis en Genemuiden

door Alzheimer Nederland Afd. IJssel-Vecht
Bijeenkomsten voor iedereen die met dementie te maken heeft. Ons Café heeft geen vaste datum/plaats. Rondreizend Café tussen Hasselt, Zwartsluis en Genemuiden.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Forum Koffiehoekje

door 50 Plusplein
Online forum op platform 50 Plusplein voor een gezellige babbel.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Het Venster: Activiteiten

door Stichting voor Protestants Christelijk Welzijnswerk 'Het Venster'
In ons dienstencentrum worden veel activiteiten georganiseerd. Zoals houtsnijden en gutsen, schilderen, handwerken, bloemschikken, schaken, meer bewegen, bingo, spelletjesmiddag, bezinningsmiddag etc. Voor meer informatie en over de kosten kunt u contact met ons opnemen. Ook wordt er elke zaterdagavond van 18.30-20.00 uur een weeksluiting gehouden.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

SOOP: Ontmoetingsruimte voor en door ouderen

door SOOP
Diverse activiteiten en ontmoeting In de Plantage - Weesperbuurt. De SOOP wordt geheel gerund door vrijwilligers. We zijn gewoonlijk iedere werkdag van 11.00 tot 17.00 uur open.

Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Activiteiten van De Zonnebloem

door De Zonnebloem, afdeling Bergschenhoek
Buddyhulp: Huisbezoek door een vrijwilliger van De Zonnebloem. Activiteit buitenshuis: Maandelijks uitstapje, gezellige middag of een bezoek.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Welzijn Kampen: Sport en Bewegen

door Welzijn Kampen
Ook tijdens het sporten en samen bewegen is er alle gelegenheid voor ontmoeting en contact. Bekijk de verschillende onderdelen: Fietsen, In balans 60+, Jeu de boules, Koersbal, Nordic Walking, Sport en spel, Sportief Medisch Bewegen, Tai Chi, Werelddans, Yoga en Zit-fit-gym.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Telefooncirkels Rivierenbuurt

door PuurZuid
Een telefooncirkel bestaat uit een groep mensen die elkaar iedere ochtend belt. Dagelijks contact geeft een gevoel van veiligheid. Iedere alleenwonende oudere die, om welke reden dan ook, behoefte heeft aan een dagelijks vast contact kan mee doen.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

PCOB Papendrecht: bijeenkomsten

door PCOB Papendrecht
Maandelijkse bijeenkomst gericht op ‘ontmoeting’ met veelal een voordracht van ‘buiten’. Jaarlijks organiseren we een gezellige bus dagtocht. Daarbuiten zien we naar elkaar om.
Meer informatie »
Toon meer