Alleszelf.nlALLESZELF.NL

OntmoetingsgelegenheidOntmoeting en contact

Hebt u op hogere leeftijd behoefte aan meer persoonlijk contact? In Nederland zijn daar veel mogelijkheden voor. De mogelijkheden voor ontmoeting en contact hebben verschillende kenmerken. Deze noemen we hieronder met een toelichting:

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Frequentie:

 • Incidenteel: het is voor af en toe
 • Structureel: het is om regelmatig en voor langere tijd te doen

- Varianten:

 • Buddyhulp: ‘maatjescontact’, waarbij een vast iemand u helpen of bezoekt, bijvoorbeeld een ochtend of middag per week
 • Digitaal Forum
 • Telefooncirkel: dit zijn groepen zelfstandig wonende ouderen die, vaak gecoördineerd door een vrijwilliger, dagelijks of op een aantal afgesproken dagen telefonisch contact met elkaar hebben, zodat het opgemerkt wordt als het niet goed met hen gaat en ze wat (extra) aanspraak hebben.
 • Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- of soosactiviteiten
 • Activiteit buitenshuis

Meer informatie lezen? Klik hier voor onze berichten over ontmoetingsgelegenheden.

Lijst
Aantal ontmoeting dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 682
682 diensten
Maison Patrick: Respijtzorg

Maison Patrick: Respijtzorg

door Stichting Maison Patrick
Bij Maison Patrick kunnen hun mantelzorgers de verzorging voor een dag, weekend, week of langer overdragen. Het kan gaan om oververmoeide mantelzorgers, maar ook om mantelzorgers die de verzorging enige tijd niet meer op zich kunnen nemen.
 • Vervangende mantelzorg
 • Ondersteuning
 • Aandacht voor mensen
Meer informatie »
MijnBuurtagenda

MijnBuurtagenda

door Stichting BuurtWelzijn
Met de MijnBuurtAgenda app krijgt iedere gebruiker toegang tot een overzicht van activiteiten in zijn of haar buurt. Via een handig zoek- en GPS-systeem zijn ook de activiteiten die in andere buurten en plaatsen worden georganiseerd zichtbaar.
 • Ontmoeting
 • Activiteiten
 • Lokaal
Meer informatie »
Computerclubs

Computerclubs

door Seniorweb
In de Clubs kunt u vragen en antwoorden van SeniorWeb-leden lezen over allerlei computeronderwerpen: Apple, Computeronderhoud, Creatief, Fotografie, Internet, Office, Pc en randapparatuur, Tablet en Smartphone, Veiligheid, Video en Windows.
 • vraag en antwoord
 • voor de computer
 • praat mee
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Alzheimer Café Dedemsvaart

door Alzheimer Nederland Afd. IJssel-Vecht
Bijeenkomsten voor iedereen die met dementie te maken heeft. Elke tweede dinsdag van de maand, 19:30 - 21:30 uur. Inloop vanaf 19:00 uur. Bekijk ons promo-filmpje van het Alzheimer Café.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Dagopvang voor mensen met geheugenproblematiek

door Coloriet
Een kopje koffie drinken in een gezellige omgeving, een (geheugen)spelletje doen, zingen of samen koekjes bakken. In de dagopvang voor mensen met geheugenproblematiek kunt u doen waar u behoefte aan heeft.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Alzheimer Trefpunt Emmeloord

door Alzheimer Flevoland
Dementie is een ingrijpend ziektebeeld dat veel vragen oproept bij iedereen die er mee te maken krijgt. Daarom is het belangrijk dat er een plek is waar iemand met die vragen naar toe kan. Het Alzheimer Trefpunt in Emmeloord is zo'n plek, het is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en belangstellenden.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Café on Tour

door Alzheimer Nederland, afd. Groningen
Vanuit het Alzheimer Café Zuidelijk Westerkwartier worden in Marum en Grootegast een aantal café-avonden georganiseerd.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Dagopvang

door Accolade Zorg
Dagopvang is extra ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U krijgt professionele begeleiding en verzorging, als dat nodig is. U kunt meedoen aan activiteiten en een of meer dagen of dagdelen per week naar de dagopvang komen.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Alzheimer Café Zaandam - Saenden

door Alzheimer Zaanstreek/Waterland
Bijeenkomsten voor iedereen die met dementie te maken heeft. Op 20 september 2017, 21 maart 2018 én 20 juni 2018 op deze locatie. We beginnen om 19:00 en gaan door tot ongeveer 21:00 uur. Inloop vanaf 19:00 uur.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Telefooncirkels Rivierenbuurt

door PuurZuid
Een telefooncirkel bestaat uit een groep mensen die elkaar iedere ochtend belt. Dagelijks contact geeft een gevoel van veiligheid. Iedere alleenwonende oudere die, om welke reden dan ook, behoefte heeft aan een dagelijks vast contact kan mee doen.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Alzheimer Café Baarn/Soest

door Alzheimer Amersfoort e.o.
Bijeenkomsten voor iedereen die met dementie te maken heeft. Elke derde maandag van de maand, 14:00 - 16:00 uur. Inloop vanaf 13:30 uur. De toegang en koffie/thee zijn gratis.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

SamSam Veghel: Gratis diensten, voor en door buren!

door ONS welzijn
De digitale marktplaats voor diensten in Veghel. U vindt er een totaaloverzicht van vraag en aanbod in de gemeente Meierijstad . Als buurtbewoners kunnen we veel voor elkaar betekenen. De één is een fantastische oppasmoeder, de ander repareert moeiteloos lekkende kranen. De één heeft vaak tijd over, de ander kookt weleens te veel. En een dienst, dat kan van alles zijn.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Alzheimer Trefpunt Amsterdam Zuidoost

door Alzheimer Amsterdam
Elke eerste donderdag van de maand opent het Alzheimer Café Amsterdam West haar deuren en kunnen mensen met dementie, hun partners, familie, vrienden en hulpverleners terecht voor informatie en uitwisseling
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Alzheimer Café Heerhugowaard

door Alzheimer Noord-Kennemerland
Voor mensen met dementie, mantelzorgers, familie en betrokkenen organiseert Alzheimer Noord-Kennemerland Alzheimer cafés. Onder deskundige leiding worden onderwerpen besproken, waarbij ruimschoots gelegenheid is om vragen te stellen. U bent welkom zonder opgave. De entree, koffie en thee zijn gratis.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Kempisch Inloophuis

door Kempisch Inloophuis
Huis voor mensen met kanker en hun naasten of nabestaanden. Mensen kunnen er vrijblijvend binnenlopen voor een praatje, krijgen er informatie en kunnen er deelnemen aan diverse activiteiten. Daarbij staat ontmoeten en ontspannen centraal. Open op maandag en woensdag van 10.00 - 16.00 uur.
Meer informatie »
Toon meer