OntmoetingsgelegenheidOntmoeting en contact


Hebt u op hogere leeftijd behoefte aan meer persoonlijk contact? In Nederland zijn daar veel mogelijkheden voor. De mogelijkheden voor ontmoeting en contact hebben verschillende kenmerken. Deze noemen we hieronder met een toelichting:

Frequentie:
  • Incidenteel: het is voor af en toe
  • Structureel: het is om regelmatig en voor langere tijd te doen
Varianten:
  • Buddyhulp: ‘maatjescontact’, waarbij een vast iemand u helpen of bezoekt, bijvoorbeeld een ochtend of middag per week
  • Digitaal Forum
  • Telefooncirkel: dit zijn groepen zelfstandig wonende ouderen die, vaak gecoördineerd door een vrijwilliger, dagelijks of op een aantal afgesproken dagen telefonisch contact met elkaar hebben, zodat het opgemerkt wordt als het niet goed met hen gaat en ze wat (extra) aanspraak hebben.
  • Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- of soosactiviteiten
  • Activiteit buitenshuis

Meer informatie lezen? Klik hier voor onze berichten over ontmoetingsgelegenheden.

Lijst
Aantal ontmoeting dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 193
193 diensten
Logo Ontmoeting

De Zellingen: Internetcafé

door De Zellingen
U kunt de hele dag gebruik maken van het internetcafé.
€ 2,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

PCOB Papendrecht: bijeenkomsten

door PCOB Papendrecht
Maandelijkse bijeenkomst gericht op ‘ontmoeting’ met veelal een voordracht van ‘buiten’. Jaarlijks organiseren we een gezellige bus dagtocht. Daarbuiten zien we naar elkaar om.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Compaen: Crea Koffieclub

door Compaen
Voor een gezellige middag. U zit dan met zijn allen rond een grote tafel te genieten van een ‘bakkie’ en een goed gesprek, terwijl u zit te breien, haken, kaarten maken, gezelschapspelletjes, etc. Even een stukje gezelligheid op de zondagmiddag! Uw bezigheden neemt u op deze middag zelf mee. Geopend elke tweede en vierde zondagmiddag van de maand. Vanaf 14.00 uur aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

De Zellingen: Optredens

door De Zellingen
Een middagje uit? U kunt genieten van optredens van artiesten, koren, orkesten en theater. Via een vooraankondiging of activiteitenmaandoverzicht maakt De Zellingen de datum bekend. De tijd: 14.00 – 15.30 uur, Muziekhof, Rijckehove.
€ 5,50
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Humanitas: Vriendschappelijk Huisbezoek

door Humanitas Achterhoek West
Heb je behoefte aan iemand met wie je kunt praten en die jou thuis opzoekt? Ben je bijvoorbeeld door omstandigheden aan huis gebonden, of heb je steun nodig bij het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis? Met vrijwilligers van Vriendschappelijk Huisbezoek kun je alles delen.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

SWZP - Dagbesteding

door Stichting Wonen & Zorg Purmerend
We ondersteunen u bij het vinden van een fijne invulling van de dag en het in contact te blijven met andere ouderen. Ook helpen we u bij het vinden van creatieve aanpassingen voor dingen die u niet zo goed meer kunt. Samen bedenken we hiervoor een alternatief. Soms kunnen we hiervoor gebruik maken van diverse hulpmiddelen.

De dagbesteding wordt aangeboden op onze woon-/zorglocaties De Rusthoeve en De Tien Gemeenten. Iedere werkdag 10.00 tot 16.00 uur.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Maison Patrick: Respijtzorg

door Stichting Maison Patrick
Bij Maison Patrick kunnen hun mantelzorgers de verzorging voor een dag, weekend, week of langer overdragen. Het kan gaan om oververmoeide mantelzorgers, maar ook om mantelzorgers die de verzorging enige tijd niet meer op zich kunnen nemen.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Agenda en tips voor de IJsseldelta

door Stichting MarketingOost
Bekijk wat er actueel is te doen in de plaatsen van de IJsseldelta. Ook voor ontmoeting en contact!
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Mens & relatie: Relatiebemiddeling, dating, coaching

door Mens & relatie
Het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling.

Onze cliënten zijn mensen zoals u en ik. Het kan iedereen overkomen dat hij of zij er alleen voor staat. Maar het zijn allemaal mensen die zich ervan bewust zijn dat ze niet langer alleen door het leven willen. Hoe verschillend de wensen ook zijn, u bent er altijd zeker van dat degene die u ontmoet, net als u op zoek is naar een vaste partner.
We garanderen u een zorgvuldige en discrete werkwijze met voldoende partnervoorstellen.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Palet Welzijn: Activiteiten voor ouderen

door Palet Welzijn
Wilt u meer bewegen? Bent u op zoek naar een leuke activiteit? Vindt u het gezellig om samen met anderen iets te ondernemen? Activiteiten voor ouderen biedt in (onder andere) het Anne Frank Centrum in Waddinxveen, veel mogelijke activiteiten.
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Compaen: Speciale activiteiten

door Compaen
Cursusmiddagen (bijvoorbeeld speksteen bewerken) of andere leuke dingen te doen, zoals: knutselen met allerlei materialen, gezelschapspelletjes, wandelen en
fietsen.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

OOPOEH: Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier

door Stichting OOPOEH
Een actiever leven voor senioren, een leuker leven voor honden. Met OOPOEH kunnen 55+ers zich nu aanbieden als maatje voor een huisdier.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Humanitas Heuvelrug: Vriendschappelijk Contact

door Humanitas Heuvelrug
Vriendschappelijk Contact voor mensen die door omstandigheden hun contacten zijn verloren. Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten en ervaringen met iemand wil delen of die behoefte heeft om er samen op uit te gaan.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

Bij Bosshardt: Een huiskamer voor de buurt

door Leger des Heils Noord
Bij Bosshardt is een ontmoetingsplek in de buurt. Een ontmoetingsplek waar iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. Iedere bezoeker is deelnemer. De een wat actiever dan de ander. De activiteiten worden bepaald door de wensen en behoeften in de buurt. Meerdere dagen per week geopend op vier locaties.
€ 0,00
per keer
Meer informatie »
Logo Ontmoeting

KBO Eersel: Activiteiten

door KBO Eersel
Bijna maandelijks worden er activiteiten georganiseerd. Soms doen wij dat in samenwerking met Cluster-Eersel, te weten de kerkdorpen: KBO-Duizel, KBO-Knegsel, KBO-Steensel, KBO-Vessem en KBO-Wintelre.
Meer informatie »
Toon meer