|  | 

Bijzondere verhalen bekijken en delen (coronahulp)

Bijzondere verhalen bekijken en delen (coronahulp)Het coronavirus legt ons publieke leven grotendeels stil. De maatregelen om afstand tot elkaar te bewaren en voorlopig vooral thuis te blijven, veranderen ons leven ingrijpend. Hoe beleven senioren in Nederland deze uitzonderlijke tijden? Waar maken zij zich zorgen over, wat geeft hen hoop en troost, hoe brengen zij de dag door? Op Wij & corona verzamelen we hun verhalen en geven we een podium aan ouderen om hun ervaringen te delen.

Ook uw verhaal vertellen
Stuur ons uw verhaal van maximaal 700 woorden en voeg 1 foto toe. Wij delen deze op de website en social media. Wij behouden ons het recht om de tekst aan te passen, in te korten of het verhaal niet te plaatsen.

  • coronahulp
Direct naar Bijzondere verhalen bekijken en delen (coronahulp)
ontmoeting Bijzondere verhalen bekijken en delen (coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Ontmoetingsvarianten
Digitaal forum
Ontmoetingsfrequentie
Incidenteel

Wij & corona

Hoe beleven Nederlandse senioren de coronacrisis? Hoe is hun leven veranderd, waar maken zij zich zorgen over, wat geeft hen hoop en troost, hoe brengen zij de dag door? Onder de noemer ‘Wij & corona’ geven initiatiefnemers Leyden Academy on Vitality and Ageing en stichting GetOud een podium aan senioren om hun verhaal te vertellen en elkaar te inspireren. Alle verhalen komen samen op dit platform.

Leyden Academy
is een kennisinstituut met als missie het verbeteren van de kwaliteit van leven van oudere mensen.

GetOud
initieert positieve, vernieuwende en inspirerende projecten voor met en over ouderen.

Het initiatief Wij & corona wordt mede mogelijk gemaakt door het Jo Visser fonds, Fonds Sluyterman van Loo en Stichting RCOAK.
 
 

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.