|  | 

In je Uppie aan de lijn (coronahulp)

In je Uppie aan de lijn (coronahulp)Elkaar ontmoeten, juist nu. Want we zitten allemaal achter onze eigen voordeur, hoe ongezellig! Gelukkig kunt u bij UP! doorlopend leeftijdsgenoten ontmoeten bij In je Uppie, een telefonisch groepsgesprek. Op meerdere momenten per week.

“Hoe werkt dat dan, zit je met onbekenden in een groepstelefoongesprek?” Ja! En dat werkt wonderbaarlijk goed, zo blijkt uit de gesprekken. Een ieder van ons zit nu min of meer in hetzelfde schuitje, dus het ijs is binnen een mum van tijd gebroken. Er is een gespreksleider én er is een gespreksonderwerp, zoals vriendschap, dankbaarheid of familie. Dus het gesprek gaat bijna vanzelf ergens over. Iedereen kan het.

In je Uppie biedt gezelschap en een moment van verpozing. Ook al zit u in uw eigen huis, u bent er echt even uit. Het onderwerp biedt verdieping en ook aanknopingspunten om te vertellen hoe het nu met u gaat.

Hoe gaat het in zijn werk?
U bent van harte welkom om mee te doen. Kies een moment en onderwerp dat u aanspreekt en doe gewoon een keertje mee. U kunt uw verhaal kwijt of eens luisteren naar dat van anderen. Alles is goed.

U kunt meedoen met elk type telefoon, mobiel, vaste lijn, het maakt niet uit. Als u niet beschikt over internet of mail kunt u ook telefonisch aanmelden door te bellen.

  • Coronahulp
  • Groepsgesprekken
  • Diverse thema's
Direct naar In je Uppie aan de lijn (coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Amsterdam
Ontmoetingsvarianten
Telefooncirkel
Ontmoetingsfrequentie
Incidenteel
Voorwaarden

Deelname is gratis, u betaalt alleen de gebruikelijke telefoonkosten (van uw telefoonmaatschappij).

Stichting MOAI

UP! Een nieuwe kijk op ouder worden UP! gelooft in persoonlijke groei, tot de laatste snik. Blijf bewegen, blijf nieuwsgierig, blijf je verbazen, tot het stopt.
Door middel van ontmoeting (talkshows, festivals en themagesprekken in de wijk) wil UP! mensen op een persoonlijke, realistische manier met elkaar in gesprek brengen over uiteenlopende thema’s die ertoe doen als je ouder wordt, zoals bewegen, rouw en intimiteit.

Verlies
Als je ouder wordt zijn afscheid en verlies onlosmakelijk met het leven verbonden. Verlies van werk, van gezondheid en van je dierbaren. Hoe beter je dit onder ogen kan zien, hoe veerkrachtiger je in het leven staat en er kan zijn voor jezelf en anderen.

Inspiratie
Ouder worden we allemaal, elke dag weer. Toch roept het woord ‘oud’ vaak heftige reacties op. Je haast je bijvoorbeeld vaak om te benoemen hoe jong je je voelt. Wij van UP! denken dat elke leeftijd waarde heeft.

UP! biedt inspiratie rond het thema ouder worden, een frisse blik, ruimte voor scherpe randjes en veel moois.

Statutaire naam: 
Stichting MOAI
Kamer van Koophandel: 
69487790
Rechtsvorm: 
Stichting
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.