ThuiszorgThuiszorg

Soms hebt u zorg aan huis nodig. In Nederland zijn daar verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Soorten hulp

 • Advies, instructie en voorlichting: u kunt hierbij denken aan het geven van informatie om te helpen bij het maken van een keuze, het geven van een gericht voorstel of het aangeven ‘hoe u moet handelen’.
 • Begeleiding hulp bij taken waardoor u zelfstandig kunt blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om het aanhouden van een bepaald dagritme, het voeren van het huishouden en het onderhouden van contacten.
 • Behandeling: medische handelingen die zijn gericht op herstel of behoud van functies bij aandoeningen. Het kan om lichamelijke en geestelijke aandoeningen, zoals dementie, en gedragsproblemen.
 • Verzorging persoonlijke hulp waarvoor geen medische kennis vereist is, zoals helpen opstaan , wassen, aankleden en hulp bij het naar bed gaan.
 • Verpleging: medische of verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging of het inbrengen van een katheter.

- Spoedhulp

Bij een aantal aanbieders kan de thuiszorg standaard geleverd worden binnen 24 uur na ontvangst van een aanvraag.

- Specialisaties

Sommige aanbieders van thuiszorg geven aan gespecialiseerd te zijn in één of meer onderwerpen. Het gaat om de volgende specialisaties:
 • Lichamelijke beperking: dit is zorg aan mensen met een motorische beperking, spraak/taalhandicaps, bewustzijnsstoornissen, zintuigelijke stoornissen of andere functiestoornissen.
 • Palliatieve zorg: palliatieve zorg is erop gericht om mensen met een levensbedreigende ziekte (en zijn naasten) een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Daarbij gaat het verder dan lichamelijke verzorging; ook de zorg voor geest en ziel zijn belangrijk. Bron: palliatievezorg.nl
 • Dementiezorg: dit is erop gericht om mensen met dementie een veilige en aangename leefomgeving te bieden.
 • (Overige) specialistische zorg: zorg die geleverd wordt vanuit een van de medische specialismen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van zuurstofflessen bij beademingsapparatuur.

Betalingsmogelijkheden

Bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over thuiszorg.

Lijst
Aantal thuiszorg dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 676
676 diensten
Welkom thuis pakket

Welkom thuis pakket

door Ledenvereniging
Hulp na ziekenhuisopname. Moet je binnenkort naar het ziekenhuis voor een operatie of opname? Dan is het goed alvast na te denken wie je helpt als je thuiskomt. Vaak moet er thuis van alles worden geregeld, zoals huishouden, bezoek aan de specialist en zorg voor een naaste. Met het Welkom thuis pakket biedt de ledenvereniging hulp. Zo weet je
zeker dat thuis alles goed geregeld wordt en dat je in alle rust kunt herstellen. Je stelt het pakket in overleg met de ledenadviseur samen.
Meer info »
 • Goed voorbereid op opname
 • Sneller naar huis
 • In alle rust herstellen
UnderWunder

UnderWunder

door Ledenvereniging
Veilig en zelfverzekerd ondanks urineverlies. Heb je wel eens last van urineverlies tijdens het wandelen of sporten? Of als je moet lachen? Het kan iedereen overkomen. Toch is het ongemakkelijk. Met ondergoed van UnderWunder zijn die momenten voorgoed voorbij. Het ondergoed vangt urineverlies onzichtbaar op. En het ziet er nog hip en modieus uit ook. Voel je veilig en zelfverzekerd!
Meer info »
 • Vangt onzichtbaar op
 • Hip en modieus ondergoed
 • Ook voor mannen
Logo Thuiszorg

Particuliere thuiszorg in de gemeente Midden-Drenthe

door Particuliere Thuiszorg Nederland
In Midden-Drenthe zorgt particuliere thuiszorg ervoor dat u zo lang mogelijk thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving, kunt blijven wonen. Ook in uw gemeente en de bijbehorende kernen zijn we actief. Of het nu om blokzorg, beademingszorg, 24-uurszorg of nachtzorg betreft, wij leveren kwalitatieve zorg aan huis.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Palliatieve terminale zorg (PTZ) Diemen

door Sharaida Care
Wij bieden ook terminale zorg aan de klanten die aan het laatste levensfase zijn gekomen, deze zorg is voor de klant en ook voor de familieleden van de klant voor de emotionele steun. De zorg bestaat uit pijn behandelen, ondersteunen bij het afronden van het leven, aandacht voor zingeving en spiritualiteit
Meer info »
Logo Thuiszorg

Vertrouwde zorg aan huis in de Achterhoek

door Markenheem, centra voor zorg en dienstverlening
U wenst zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen. Dan kunt u een beroep doen op de wijkverpleging van Markenheem. Wij werken met kleine teams zodat het aantal verschillende medewerkers dat bij u langskomt beperkt blijft tot een klein aantal vaste zorgverleners.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Wijkteam Rhenendeal

door Stichting QuaRijn
Zo lang mogelijk thuis en zelfstandig blijven wonen, ook wanneer uw fysieke of mentale gezondheid achteruit gaat: dat is een veel gehoorde en begrijpelijke wens. Met wijkverpleging in Veenendaal van QuaRijn is dit goed mogelijk. QuaRijn biedt professionele en persoonlijke zorg bij u thuis!
Meer info »
Logo Thuiszorg

Winkel met Zorg

door Zorg Pluspunt
Thuiszorg(web)winkel voor hulpmiddelen om het dagelijkse leven te vergemakkelijken, veraangenamen en te optimaliseren. Onze hulpmiddelen zijn met Zorg uitgezocht en worden met Zorg bij u
afgeleverd.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Zorg Thuis

door Stichting Vecht en IJssel
Mensen die thuis willen en kunnen blijven wonen, maar toch ondersteuning nodig hebben, zijn bij Vecht en IJssel aan het juiste adres voor Zorg Thuis.
Meer info »
Logo Thuiszorg

De Kap: Intensieve thuiszorg (mantelzorgondersteuning)

door Stichting de Kap
De vrijwilligers van de Vrijwillige Intensieve Thuiszorg bieden gezelligheid, contact en ondersteuning aan mensen met dementie, een beperking of chronische ziekte in de thuissituatie. Nu we langer zelfstandig thuis moeten wonen kan een zorgvrijwilliger een belangrijke en welkome aanvulling zijn op de formele zorg die u ontvangt.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Vitras: Wondverpleegkundige

door Santé Partners
Heeft u of degene voor wie u zorgt een wond die niet geneest of problemen met het stoma? De wondverpleegkundige van Vitras biedt professionele wondzorg bij u thuis.

Meer info »
Logo Thuiszorg

Revalidatie na een ziekenhuisopname?

door Zorggroep Sint Maarten
Maartje biedt u hiervoor verschillende mogelijkheden. Indien mogelijk bieden we u een revalidatieprogramma thuis aan met ondersteuning van onze thuiszorgverpleegkundigen en therapeuten zoals fysiotherapie en ergotherapie. Is terugkeer naar huis nog niet mogelijk dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheden van Maartje revalidatie gevestigd op de eerste verdieping van verpleegcentrum Gereia te Oldenzaal.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Verzorging

door Shiva Zorg
Heeft u hulp nodig bij uw dagelijkse verzorging? Dan kan Shiva Zorg u hierbij helpen. Wij bieden u de zekerheid dat de hulp deskundig en op uw manier gebeurd. Samen met u kijken we naar uw wensen en onze mogelijkheden. Het is tenslotte uw leven.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Zorg&Plezier: Verpleging en verzorgin

door Cöoperatie Zorg en Plezier UA
Zorg en Plezier levert hulp in het huishouden, verzorging en begeleiding die afgestemd is op uw wensen en manier van leven.

Wijkverpleging wordt door onze eigen wijkverpleegkundige aangevraagd. Deze zal uw zorgvraag en behoefte in kaart brengen en een juiste, op uw situatie passende indicatie afgeven.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Bijzondere zorg Friesland Zuid-West

door Home Instead Thuisservice Friesland Zuid-West
We leveren ook bijzondere zorg, zoals zorg voor mensen met dementie (o.a. Alzheimer), palliatieve en hospicezorg, zorg voor mensen met een chronische ziektes zoals CVA, Parkinson, hartfalen, zorg voor senioren die na een ziekenhuisopname weer naar huis mogen.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Zorg op afstand: Beeldzorg

door Medisch Service Center Sensire
Een gesprek via de iPadMet de beeldbel-app heeft u met één druk op de knop via de iPad een beeldverbinding met uw (wijk)verpleegkundige of het medisch service center. U kunt bijvoorbeeld beeldbellen als u zich zorgen maakt, advies wilt over een wond of graag iemand laat meekijken als u uw medicijnen inneemt.
Meer info »
Toon meer