ThuiszorgThuiszorg

Soms hebt u zorg aan huis nodig. In Nederland zijn daar verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Soorten hulp

 • Advies, instructie en voorlichting: u kunt hierbij denken aan het geven van informatie om te helpen bij het maken van een keuze, het geven van een gericht voorstel of het aangeven ‘hoe u moet handelen’.
 • Begeleiding hulp bij taken waardoor u zelfstandig kunt blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om het aanhouden van een bepaald dagritme, het voeren van het huishouden en het onderhouden van contacten.
 • Behandeling: medische handelingen die zijn gericht op herstel of behoud van functies bij aandoeningen. Het kan om lichamelijke en geestelijke aandoeningen, zoals dementie, en gedragsproblemen.
 • Verzorging persoonlijke hulp waarvoor geen medische kennis vereist is, zoals helpen opstaan , wassen, aankleden en hulp bij het naar bed gaan.
 • Verpleging: medische of verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging of het inbrengen van een katheter.

- Spoedhulp

Bij een aantal aanbieders kan de thuiszorg standaard geleverd worden binnen 24 uur na ontvangst van een aanvraag.

- Specialisaties

Sommige aanbieders van thuiszorg geven aan gespecialiseerd te zijn in één of meer onderwerpen. Het gaat om de volgende specialisaties:
 • Lichamelijke beperking: dit is zorg aan mensen met een motorische beperking, spraak/taalhandicaps, bewustzijnsstoornissen, zintuigelijke stoornissen of andere functiestoornissen.
 • Palliatieve zorg: palliatieve zorg is erop gericht om mensen met een levensbedreigende ziekte (en zijn naasten) een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Daarbij gaat het verder dan lichamelijke verzorging; ook de zorg voor geest en ziel zijn belangrijk. Bron: palliatievezorg.nl
 • Dementiezorg: dit is erop gericht om mensen met dementie een veilige en aangename leefomgeving te bieden.
 • (Overige) specialistische zorg: zorg die geleverd wordt vanuit een van de medische specialismen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van zuurstofflessen bij beademingsapparatuur.

Betalingsmogelijkheden

Bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over thuiszorg.

Aantal thuiszorg dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 681
681 diensten
Welkom thuis pakket

Welkom thuis pakket

door Ledenvereniging
Hulp na ziekenhuisopname. Moet je binnenkort naar het ziekenhuis voor een operatie of opname? Dan is het goed alvast na te denken wie je helpt als je thuiskomt. Vaak moet er thuis van alles worden geregeld, zoals huishouden, bezoek aan de specialist en zorg voor een naaste. Met het Welkom thuis pakket biedt de ledenvereniging hulp. Zo weet je
zeker dat thuis alles goed geregeld wordt en dat je in alle rust kunt herstellen. Je stelt het pakket in overleg met de ledenadviseur samen.
Meer info »
 • Goed voorbereid op opname
 • Sneller naar huis
 • In alle rust herstellen
UnderWunder

UnderWunder

door Ledenvereniging
Veilig en zelfverzekerd ondanks urineverlies. Heb je wel eens last van urineverlies tijdens het wandelen of sporten? Of als je moet lachen? Het kan iedereen overkomen. Toch is het ongemakkelijk. Met ondergoed van UnderWunder zijn die momenten voorgoed voorbij. Het ondergoed vangt urineverlies onzichtbaar op. En het ziet er nog hip en modieus uit ook. Voel je veilig en zelfverzekerd!
Meer info »
 • Vangt onzichtbaar op
 • Hip en modieus ondergoed
 • Ook voor mannen
Logo Thuiszorg

Hulp bij Parkinson

door Zorggroep Charim
De behandelaars van Charim Vitaal hebben veel kennis op het gebied van Parkinson. Welke adviezen, behandeling en begeleiding u nodig heeft, hangt natuurlijk af van uw hulpvraag. Dit stemmen we goed met u af. We kijken daarbij ook hoe de ziekte van Parkinson zich bij u heeft ontwikkeld, en welke oplossingen u zelf al heeft gevonden.
Meer info »
Logo Thuiszorg

St. Waardeburgh: Wijkverpleging

door Stichting Waardeburgh
Wonen in een zorgcentrum als u ouder wordt: het is geen vanzelfsprekendheid meer. Waardeburgh biedt verzorging en verpleging ook bij u thuis. Hierdoor bent u altijd verzekerd van goede zorg.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Technische Thuiszorg Verpleegkundigen: specialistische zorg thuis

door Zorggroep Almere
De Technische Thuiszorg Verpleegkundigen (TTV) van Zorggroep Almere zorgen dat u als cliënt thuis kunt zijn, ook als u ingewikkelde medicatie of behandeling nodig heeft.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Verzorging

door Stichting P.C. Woonzorg Unie Veluwe (WZU)
Woont u zelfstandig en heeft u (tijdelijk) hulp nodig bij de verzorging van u zelf? Bijvoorbeeld bij het douchen en het aan- en uitkleden? Als dagelijkse persoonlijke verzorging niet meer zo vanzelfsprekend gaat en het steeds meer inspanning kost, kunnen wij u helpen met de dienst persoonlijke verzorging.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg INIS: Thuiszorg

door Thuiszorg INIS
Wij hebben plezier in ons werk en bouwen een persoonlijke band met u op. Wij zijn een AWBZ-erkende en HKZ-Gecertificeerde thuiszorg organisatie.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Dementieteam Den Helder

door Omring
Aangenaam! Wij zijn hèt dementieteam van Den Helder! Merkt u dat u of een van uw naasten vergeetachtig wordt of zich anders gedraagt? Blijf niet met vragen zitten en neem contact op met het Omring dementieteam. Dit team bestaat uit speciaal opgeleide wijkverpleegkundigen voor mensen met dementie en hun naasten. De wijkverpleegkundige komt vrijblijvend bij u thuis voor een gesprek om de situatie in te schatten en kan voor u de juiste hulp regelen.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Santé Partners: Hulpmiddelen uitleenservice

door Santé Partners
Als u bij kraambed, ziekte of ongeval hulpmiddelen nodig heeft, biedt Vitras uitkomst. Klossen, speciale bedden, krukken of rolstoelen: de uitleenservice van Santé Partners heeft het in huis.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg in Nunspeet

door Zorggroep Noordwest-Veluwe
Uw eerste aanspreekpunt voor thuiszorg in Nunspeet is een wijkverpleegkundige. De wijkverpleegkundige heeft een belangrijke regelfunctie. Hij of zij organiseert de zorg vanaf uw eerste indicatiestelling tot het laatste zorgmoment. De wijkverpleegkundige werkt nauw samen met de wijkteams, uw huisarts en andere zorgorganisaties.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Specialistische zorg

door Stichting KleinGeluk
Voor bijvoorbeeld het verzorgen van een wond wilt u niet helemaal naar het ziekenhuis. Onze 24-uurs verpleegkundige dienst is daarom altijd vlakbij.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Zorg Thuis

door Vérian
Heeft u zorg thuis nodig of u bent op zoek naar een betrouwbare zorgpartij voor een verwant? Dan bent u bij Vérian aan het juiste adres!
Meer info »
Logo Thuiszorg

Zonnehuis Thuis

door Zonnehuisgroep Noord
Iedereen wil het liefst zelfstandig thuis wonen. De wijkverpleging van Zonnehuis Thuis kan u hierbij ondersteunen. Onze wijkteams zijn altijd dichtbij.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg in Hoogeveen

door AtHomeFirst
Bij AtHomeFirst bekijkt u samen met uw thuiszorgmedewerker welke klusjes u zelf nog kunt doen. Deze voert u samen met uw huishoudelijke hulp uit. Taken die u zelf niet meer kunt uitvoeren, neemt hij of zij u uiteraard graag uit handen. Zo helpen we u om zo lang mogelijk zelfstandig in Hoogeveen te blijven wonen.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Terminale zorg thuis

door Riwis Zorg & Welzijn
Riwis Zorg & Welzijn verzorgt palliatieve zorg thuis en op de locaties. Dit loopt via de huisarts en kan in samenwerking met netwerk palliatieve zorg Oost Veluwe.

Meer info »
Toon meer