ThuiszorgThuiszorg

Soms hebt u zorg aan huis nodig. In Nederland zijn daar verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Soorten hulp

 • Advies, instructie en voorlichting: u kunt hierbij denken aan het geven van informatie om te helpen bij het maken van een keuze, het geven van een gericht voorstel of het aangeven ‘hoe u moet handelen’.
 • Begeleiding hulp bij taken waardoor u zelfstandig kunt blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om het aanhouden van een bepaald dagritme, het voeren van het huishouden en het onderhouden van contacten.
 • Behandeling: medische handelingen die zijn gericht op herstel of behoud van functies bij aandoeningen. Het kan om lichamelijke en geestelijke aandoeningen, zoals dementie, en gedragsproblemen.
 • Verzorging persoonlijke hulp waarvoor geen medische kennis vereist is, zoals helpen opstaan , wassen, aankleden en hulp bij het naar bed gaan.
 • Verpleging: medische of verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging of het inbrengen van een katheter.

- Spoedhulp

Bij een aantal aanbieders kan de thuiszorg standaard geleverd worden binnen 24 uur na ontvangst van een aanvraag.

- Specialisaties

Sommige aanbieders van thuiszorg geven aan gespecialiseerd te zijn in één of meer onderwerpen. Het gaat om de volgende specialisaties:
 • Lichamelijke beperking: dit is zorg aan mensen met een motorische beperking, spraak/taalhandicaps, bewustzijnsstoornissen, zintuigelijke stoornissen of andere functiestoornissen.
 • Palliatieve zorg: palliatieve zorg is erop gericht om mensen met een levensbedreigende ziekte (en zijn naasten) een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Daarbij gaat het verder dan lichamelijke verzorging; ook de zorg voor geest en ziel zijn belangrijk. Bron: palliatievezorg.nl
 • Dementiezorg: dit is erop gericht om mensen met dementie een veilige en aangename leefomgeving te bieden.
 • (Overige) specialistische zorg: zorg die geleverd wordt vanuit een van de medische specialismen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van zuurstofflessen bij beademingsapparatuur.

Betalingsmogelijkheden

Bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over thuiszorg.

Lijst
Aantal thuiszorg dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 686
686 diensten
Welkom thuis pakket

Welkom thuis pakket

door Ledenvereniging
Hulp na ziekenhuisopname. Moet je binnenkort naar het ziekenhuis voor een operatie of opname? Dan is het goed alvast na te denken wie je helpt als je thuiskomt. Vaak moet er thuis van alles worden geregeld, zoals huishouden, bezoek aan de specialist en zorg voor een naaste. Met het Welkom thuis pakket biedt de ledenvereniging hulp. Zo weet je
zeker dat thuis alles goed geregeld wordt en dat je in alle rust kunt herstellen. Je stelt het pakket in overleg met de ledenadviseur samen.
Meer info »
 • Goed voorbereid op opname
 • Sneller naar huis
 • In alle rust herstellen
UnderWunder

UnderWunder

door Ledenvereniging
Veilig en zelfverzekerd ondanks urineverlies. Heb je wel eens last van urineverlies tijdens het wandelen of sporten? Of als je moet lachen? Het kan iedereen overkomen. Toch is het ongemakkelijk. Met ondergoed van UnderWunder zijn die momenten voorgoed voorbij. Het ondergoed vangt urineverlies onzichtbaar op. En het ziet er nog hip en modieus uit ook. Voel je veilig en zelfverzekerd!
Meer info »
 • Vangt onzichtbaar op
 • Hip en modieus ondergoed
 • Ook voor mannen
Logo Thuiszorg

Domoticazorg: Zorg op afstand via een iPad

door ZZG zorggroep
Met de speciale iPad maakt u eenvoudig via een wifi-verbinding (bij u thuis) videocontact met zorgverleners en medecliënten. De Pad kan een aanvulling zijn op de hulp en zorg die u al van ons ontvangt.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Zorg bij u thuis, regio Sint Nicolaasga

door Zorggroep Hof en Hiem
Als u in uw eigen omgeving wilt en kunt blijven wonen maar daar wel ondersteuning bij wenst kunt u terecht bij Hof en Hiem Thuiszorg. Of u nu 24 uren per dag zorg nodig heeft of lichte ondersteuning bij dagelijkse taken; wij zijn er voor u. Samen met u, uw familie en eventueel vrienden inventariseren we welke zorg of ondersteuning er bij u past. Uw zelfredzaamheid staat voorop. We kijken samen waar wij kunnen inspringen.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Alpo zorg: Thuiszorg

door Alpo zorg
Alpo zorg is een kleine thuiszorgorganisatie en werkt met een klein vast team rondom een cliënt. Wij leveren persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en pedicure zorg bij u thuis.
€ 42,50 - € 61,25
per uur
Meer info »
Logo Thuiszorg

Volledig pakket thuis

door Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
n de woonzorgzones (een straal van één kilometer om onze locaties) is het mogelijk om met een indicatie voor zorg met verblijf, thuis te blijven wonen en toch de hulp te krijgen die u nodig hebt. Deze hulp noemen we het Volledig Pakket Thuis (VPT). Binnen dit pakket kunt u dag en nacht een beroep doen op de medewerkers van de thuiszorg. U combineert daarmee de voordelen van het zelfstandig wonen met de complete zorg van een zorglocatie.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Hulpmiddelen Outlet

door Hulpmiddelen Outlet
Ruime keuze in nieuwe en gebruikte hulpmiddelen. Altijd deskundig en persoonlijk advies. Elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug. Historie occasions altijd bekend.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Persoonlijke verzorging

door HVO-Querido
Kun je jezelf niet goed verzorgen? Bijvoorbeeld omdat je een lichamelijke of psychiatrische aandoening hebt? Dan kunnen we je ondersteunen en/of je vaardigheden aanleren.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Persoonlijke verzorging

door Azora
Heeft u moeite met in en uit bed komen, met aan- of uitkleden? Gaat douchen niet meer zo goed of is het moeilijk om medicijnen op tijd en in de juiste hoeveel­heden in te nemen? In al die gevallen is het mogelijk dat wij op vaste tijden bij u langskomen om u daarbij te ondersteunen. Net zoals wij u graag helpen (oefenen) met bijvoorbeeld prothesen, een rollator of het regelmatig bewegen van armen en benen om zo fit mogelijk te blijven.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Zorg Thuis bij u: Verpleging

door Stichting Nusantara Zorg
Verpleging als gevolg van ziekte, operatie of handicap. Ondersteuning bij uw dagelijkse verzorging. Thuis blijven wonen, ook als u ziek bent of een dagje ouder wordt, kan vaak de meest ideale situatie zijn. Partner, familie en buren kunnen dan bijspringen als het nodig is. Als het met deze hulp niet meer gaat, kunnen de wijkteams van Nusantara u ondersteunen.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg

door RijnWaal Zorggroep
RijnWaal Zorggroep biedt thuiszorg in de gemeente Lingewaard en in Nijmegen–Noord/Lent en omgeving. Dat mensen in hun vertrouwde omgeving zelfstandig willen blijven wonen zolang dit mogelijk is, weten de hulpverleners van RijnWaal Zorggroep als geen ander. We staan er voor om dit mogelijk te maken en daar, waar nodig, zorg en aandacht te bieden.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg in Deventer e.o.

door Zorggroep Solis
Thuiszorg is de verzamelnaam van begeleiding, verzorging en verpleging bij mensen thuis. Thuiszorg behoort tot de extramurale zorg of eerstelijnszorg.
Solis levert verschillende soorten dienstverlening binnen de thuiszorg:
Meer info »
Logo Thuiszorg

ZINN: Thuiszorg

door ZINN
Bij ZINN Thuiszorg bent u in vertrouwde en deskundige handen. Met uw eigen contactpersoon en kleine teams bij u in de buurt.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Verzorging & verpleging

door De Bilthuysen
U woont zelfstandig thuis en heeft bij een aantal zaken verpleging of verzorging nodig. Dat kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld na een operatie, maar ook voor langere tijd. In dat geval kunt u een beroep doen op de wijkzorg van De Bilthuysen. Samen met u brengen we in kaart wat er in uw situatie nodig is aan zorg en ondersteuning (indicatie). Vervolgens geven wij u de zorg en ondersteuning bij u thuis, waardoor u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven, comfortabel, zelfstandig en veilig.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Nachtzorg

door ZorgSpectrum
Heeft u ’s nachts zorg nodig? Wij bieden u een veilig logeer adres. Dit kan een uitkomst zijn voor u en uw mantelzorger. Nachtzorg is bedoeld om de thuissituatie te ondersteunen of om een periode te overbruggen tot een definitieve opname in een zorglocatie.
Meer info »
Toon meer