Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

ThuiszorgThuiszorg

Soms hebt u zorg aan huis nodig. In Nederland zijn daar verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Soorten hulp

 • Advies, instructie en voorlichting: u kunt hierbij denken aan het geven van informatie om te helpen bij het maken van een keuze, het geven van een gericht voorstel of het aangeven ‘hoe u moet handelen’.
 • Begeleiding hulp bij taken waardoor u zelfstandig kunt blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om het aanhouden van een bepaald dagritme, het voeren van het huishouden en het onderhouden van contacten.
 • Behandeling: medische handelingen die zijn gericht op herstel of behoud van functies bij aandoeningen. Het kan om lichamelijke en geestelijke aandoeningen, zoals dementie, en gedragsproblemen.
 • Verzorging persoonlijke hulp waarvoor geen medische kennis vereist is, zoals helpen opstaan , wassen, aankleden en hulp bij het naar bed gaan.
 • Verpleging: medische of verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging of het inbrengen van een katheter.

- Spoedhulp

Bij een aantal aanbieders kan de thuiszorg standaard geleverd worden binnen 24 uur na ontvangst van een aanvraag.

- Specialisaties

Sommige aanbieders van thuiszorg geven aan gespecialiseerd te zijn in één of meer onderwerpen. Het gaat om de volgende specialisaties:
 • Lichamelijke beperking: dit is zorg aan mensen met een motorische beperking, spraak/taalhandicaps, bewustzijnsstoornissen, zintuigelijke stoornissen of andere functiestoornissen.
 • Palliatieve zorg: palliatieve zorg is erop gericht om mensen met een levensbedreigende ziekte (en zijn naasten) een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Daarbij gaat het verder dan lichamelijke verzorging; ook de zorg voor geest en ziel zijn belangrijk. Bron: palliatievezorg.nl
 • Dementiezorg: dit is erop gericht om mensen met dementie een veilige en aangename leefomgeving te bieden.
 • (Overige) specialistische zorg: zorg die geleverd wordt vanuit een van de medische specialismen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van zuurstofflessen bij beademingsapparatuur.

Betalingsmogelijkheden

Bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over thuiszorg.

Lijst
Aantal thuiszorg dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 548
548 diensten
Welkom thuis pakket

Welkom thuis pakket

door Ledenvereniging
Hulp na ziekenhuisopname. Moet je binnenkort naar het ziekenhuis voor een operatie of opname? Dan is het goed alvast na te denken wie je helpt als je thuiskomt. Vaak moet er thuis van alles worden geregeld, zoals huishouden, bezoek aan de specialist en zorg voor een naaste. Met het Welkom thuis pakket biedt de ledenvereniging hulp. Zo weet je
zeker dat thuis alles goed geregeld wordt en dat je in alle rust kunt herstellen. Je stelt het pakket in overleg met de ledenadviseur samen.
Meer info »
 • Goed voorbereid op opname
 • Sneller naar huis
 • In alle rust herstellen
UnderWunder

UnderWunder

door Ledenvereniging
Veilig en zelfverzekerd ondanks urineverlies. Heb je wel eens last van urineverlies tijdens het wandelen of sporten? Of als je moet lachen? Het kan iedereen overkomen. Toch is het ongemakkelijk. Met ondergoed van UnderWunder zijn die momenten voorgoed voorbij. Het ondergoed vangt urineverlies onzichtbaar op. En het ziet er nog hip en modieus uit ook. Voel je veilig en zelfverzekerd!
Meer info »
 • Vangt onzichtbaar op
 • Hip en modieus ondergoed
 • Ook voor mannen
Logo Thuiszorg

Zorg thuis bij u: Individuele begeleiding thuis

door Stichting Nusantara Zorg
Individuele begeleiding thuis als u niet meer alles zelf kunt organiseren. Ondersteuning bij uw dagelijkse verzorging. Thuis blijven wonen, ook als u ziek bent of een dagje ouder wordt, kan vaak de meest ideale situatie zijn. Partner, familie en buren kunnen dan bijspringen als het nodig is. Als het met deze hulp niet meer gaat, kunnen de wijkteams van Nusantara u ondersteunen.
Meer info »
Logo Thuiszorg

BTO Thuiszorg: Thuiszorg

door BTO Thuiszorg
Heeft u aanvullende zorg nodig? Of heeft u überhaupt geen indicatie gekregen, maar wilt u wel zorg ontvangen? BTO biedt particuliere thuiszorg.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Zorg bij u thuis: Verpleging

door Zorg- wooncentrum Den Bouw
Verpleging is gericht op het herkennen van gezondheidsproblemen en het uitvoeren van; wondverzorging, toedienen van medicijnen, geven van injecties, adviseren over omgaan met ziekte.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Prozorg Veendam: Thuiszorg

door Prozorg Veendam
Een van de onderdelen van thuiszorg is persoonlijke verzorging. Voor dergelijke verzorging in Veendam staat Prozorg Veendam graag voor u klaar.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuis in zorg aan huis

door Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
De Thuiszorg van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht (ZGIJV) biedt u 24 uur per dag, zeven dagen per week deskundige zorg- en dienstverlening ter ondersteuning van uw dagelijkse leven. Wij helpen u omgaan met uw ziekte of beperkingen, ondersteunen u in de opbouw van sociale contacten, geven advies en bieden praktische ondersteuning en begeleiding om weer grip te krijgen op uw dagelijkse leven.
Meer info »
Logo Thuiszorg

De Kap: Terminale zorg

door Stichting de Kap
Mensen die ernstig ziek zijn en weten dat het einde nabij is, willen vaak thuis sterven. Het verzorgen van een geliefde in die periode is zwaar, ook al is er hulp van de huisarts en de thuiszorg. Als familie moet of wil je 24 uur per dag beschikbaar zijn. Vaak is het niet te voorzien hoe lang het gaat duren. Dat brengt onzekerheid met zich mee en misschien ook de vraag of u het wel volhoudt. De zorgvrijwilligers van de Kap kunnen u daarbij helpen.

Meer info »
Logo Thuiszorg

Particuliere zorg Brentano

door Stichting Brentano Amstelveen
Wie één op één zorg en ondersteuning wil of nodig heeft, kan gebruik maken van onze particuliere zorg.
Wij bieden tot 24 uur intensieve verpleegkundige zorg en persoonlijke verzorging, maken maaltijden klaar, doen de was, halen boodschappen en begeleiden u naar het ziekenhuis. Ook kunt u ons inschakelen wanneer u steun nodig heeft bij activiteiten die u wilt ondernemen (wandeling, ritje met de auto, concert, tentoonstelling).
Meer info »
Logo Thuiszorg

De Nieuwe Zorg Thuis: Verzorging en Verpleging

door De Nieuwe Zorg Thuis
Mocht u professionele Verzorging of Verpleging nodig hebben, dan kan De Nieuwe Zorg Thuis dit direct voor u regelen. De Nieuwe Zorg Thuis levert, in samenwerking met haar betrouwbare partner Icare, de passende zorg. Voor u blijft De Nieuwe Zorg Thuis altijd het vaste aanspreekpunt!
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg

door Thuiszorg Waalstad
Door gebruik te maken van thuiszorg bent u in staat langer in uw eigen vertrouwde woonomgeving te blijven. Daarbij bent u minder afhankelijk van andere mensen. Het geeft een prettig gevoel te kunnen rekenen op zorg die er gewoon is op het moment dat u die nodig hebt.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg INIS: Thuiszorg

door Thuiszorg INIS
Wij hebben plezier in ons werk en bouwen een persoonlijke band met u op. Wij zijn een AWBZ-erkende en HKZ-Gecertificeerde thuiszorg organisatie.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Verpleegkundige zorg

door ZZG zorggroep
Heeft u verpleegkundige zorg nodig, dan krijgt u hulp van een verpleegkundige. Zij verzorgt bijvoorbeeld uw wond of dient u medicijnen toe. Ook zijn er in onze wijkteams medewerkers die gespecialiseerd zijn in een bepaald ziektebeeld. Zo helpen we u verder.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg

door Stichting Sutfene
Woont u zelfstandig en wilt u graag zorg aan huis? Op ieder moment van de dag kunnen wij u thuiszorg bieden. Dus ook 's nachts en in het weekend.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorgteam Opmeer / Abbekerk

door Omring
Aangenaam! Wij zijn hèt thuiszorg team van Opmeer / Abbekerk! Dit betekent zorg thuis in Abbekerk, Sijbekarspel, de Weere, Aartswoud, Lambertschaag, Gouwe, Benningbroek, Opmeer, Spanbroek, Hoogwoud, Zandwerven en Wadway. Als u zorg thuis nodig heeft, kunt u op ons rekenen.
Meer info »
Toon meer