Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

ThuiszorgThuiszorg

Soms hebt u zorg aan huis nodig. In Nederland zijn daar verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Soorten hulp

 • Advies, instructie en voorlichting: u kunt hierbij denken aan het geven van informatie om te helpen bij het maken van een keuze, het geven van een gericht voorstel of het aangeven ‘hoe u moet handelen’.
 • Begeleiding hulp bij taken waardoor u zelfstandig kunt blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om het aanhouden van een bepaald dagritme, het voeren van het huishouden en het onderhouden van contacten.
 • Behandeling: medische handelingen die zijn gericht op herstel of behoud van functies bij aandoeningen. Het kan om lichamelijke en geestelijke aandoeningen, zoals dementie, en gedragsproblemen.
 • Verzorging persoonlijke hulp waarvoor geen medische kennis vereist is, zoals helpen opstaan , wassen, aankleden en hulp bij het naar bed gaan.
 • Verpleging: medische of verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging of het inbrengen van een katheter.

- Spoedhulp

Bij een aantal aanbieders kan de thuiszorg standaard geleverd worden binnen 24 uur na ontvangst van een aanvraag.

- Specialisaties

Sommige aanbieders van thuiszorg geven aan gespecialiseerd te zijn in één of meer onderwerpen. Het gaat om de volgende specialisaties:
 • Lichamelijke beperking: dit is zorg aan mensen met een motorische beperking, spraak/taalhandicaps, bewustzijnsstoornissen, zintuigelijke stoornissen of andere functiestoornissen.
 • Palliatieve zorg: palliatieve zorg is erop gericht om mensen met een levensbedreigende ziekte (en zijn naasten) een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Daarbij gaat het verder dan lichamelijke verzorging; ook de zorg voor geest en ziel zijn belangrijk. Bron: palliatievezorg.nl
 • Dementiezorg: dit is erop gericht om mensen met dementie een veilige en aangename leefomgeving te bieden.
 • (Overige) specialistische zorg: zorg die geleverd wordt vanuit een van de medische specialismen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van zuurstofflessen bij beademingsapparatuur.

Betalingsmogelijkheden

Bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over thuiszorg.

Lijst
Aantal thuiszorg dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 650
650 diensten
Welkom thuis pakket

Welkom thuis pakket

door Ledenvereniging
Hulp na ziekenhuisopname. Moet je binnenkort naar het ziekenhuis voor een operatie of opname? Dan is het goed alvast na te denken wie je helpt als je thuiskomt. Vaak moet er thuis van alles worden geregeld, zoals huishouden, bezoek aan de specialist en zorg voor een naaste. Met het Welkom thuis pakket biedt de ledenvereniging hulp. Zo weet je
zeker dat thuis alles goed geregeld wordt en dat je in alle rust kunt herstellen. Je stelt het pakket in overleg met de ledenadviseur samen.
Meer info »
 • Goed voorbereid op opname
 • Sneller naar huis
 • In alle rust herstellen
UnderWunder

UnderWunder

door Ledenvereniging
Veilig en zelfverzekerd ondanks urineverlies. Heb je wel eens last van urineverlies tijdens het wandelen of sporten? Of als je moet lachen? Het kan iedereen overkomen. Toch is het ongemakkelijk. Met ondergoed van UnderWunder zijn die momenten voorgoed voorbij. Het ondergoed vangt urineverlies onzichtbaar op. En het ziet er nog hip en modieus uit ook. Voel je veilig en zelfverzekerd!
Meer info »
 • Vangt onzichtbaar op
 • Hip en modieus ondergoed
 • Ook voor mannen
Logo Thuiszorg

Ilyada Thuiszorg: Thuiszorg

door Zorginstelling Ilyada
Ambulante zorg op maat voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of psychiatrische problematiek.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Wijkteam Leersum / Amerongen

door Stichting QuaRijn
Zo lang mogelijk thuis en zelfstandig blijven wonen, ook wanneer uw fysieke of mentale gezondheid achteruit gaat: dat is een veel gehoorde en begrijpelijke wens. Met wijkverpleging in Leersum en Amerongen van QuaRijn is dit goed mogelijk. QuaRijn biedt professionele en persoonlijke zorg bij u thuis!

Meer info »
Logo Thuiszorg

De Nieuwe Zorg Thuis: Verzorging en Verpleging

door De Nieuwe Zorg Thuis
Mocht u professionele Verzorging of Verpleging nodig hebben, dan kan De Nieuwe Zorg Thuis dit direct voor u regelen. De Nieuwe Zorg Thuis levert, in samenwerking met haar betrouwbare partner Icare, de passende zorg. Voor u blijft De Nieuwe Zorg Thuis altijd het vaste aanspreekpunt!
Meer info »
Logo Thuiszorg

Attent Zorg Thuis - Regio Overbetuwe

door Stichting Attent Zorg en Behandeling
Onze gekwalificeerde medewerkers staan voor u klaar, met hulp en zorg op maat. Attent Zorg en Behandeling hecht grote waarde aan persoonlijke aandacht met respect voor uw wensen en omstandigheden.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Gespecialiseerde zorg

door Zorgbalans
Als u opeens gespecialiseerde zorg nodig heeft, kan uw wereld even op zijn kop staan. Bijvoorbeeld als u een beroerte heeft gehad of als u hoort dat u hartfalen, kanker of bijvoorbeeld Parkinson heeft. Vaak blijft u zitten met vragen. Wat gebeurt er nu? Moet ik in het ziekenhuis blijven? Hoe ga ik om met de nieuwe situatie? De verpleegkundig specialisten van Zorgbalans helpen u tijdens een spreekuur of bij u thuis. Hierdoor kunt u (langer) in uw eigen huis blijven wonen.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Persoonlijke verzorging en verpleging

door Senas Zorg & Assistentie
Senas-zorg kan u die ondersteuning bieden die u nodig heeft om zelfstandig in uw vertrouwde thuis omgeving te blijven wonen. U krijgt die zorg, die u nodig heeft en die u wenst. Senas-zorg werkt met kleinschalige teams en één vast aanspreekpunt, namelijk uw persoonlijke zorgverlener. Zo blijft het overzichtelijk en is het mogelijk om een persoonlijke band met uw zorgverlener op te bouwen.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg in de laatste levensfase

door Zonnehuisgroep Noord
Als u te horen heeft gekregen dat u niet meer lang heeft te leven, wilt u waarschijnlijk het liefst thuis blijven. Zonnehuis Thuis kan u thuis begeleiden en verzorgen. Wij bieden u deskundige, toegewijde en warme zorg.

Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg bij dementie

door Zonnehuisgroep Noord
Als u te maken krijgt met dementie, dan gaat u een onzekere periode tegemoet. Geheugenverlies en toenemende vergeetachtigheid is ingrijpend voor uzelf en voor de mensen om u heen. Zonnehuis Thuis kan u helpen met goede ondersteuning en begeleiding thuis. Samen met u en uw familie zorgen wij voor een goede balans tussen uw zelfstandigheid en de hulp die u nodig heeft.
Meer info »
Logo Thuiszorg

PartiCura: Zorg thuis

door Stichting PartiCura
PartiCura is als zorgorganisatie actief in Noordwest Nederland en Zuid-Holland. PartiCura is er voor iedereen en biedt zorg in uw eigen, vertrouwde thuisomgeving.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Amstelring Wijkteam Uithoorn - Zijdelhof

door Amstelring Wijkzorg
Wij zijn wijkteam Zijdelhof. Eén van de zelfsturende wijkteams van Amstelring. Met enthousiaste verzorgenden en verpleegkundigen bieden wij professionele verzorging en verpleging aan huis.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg met Vrijwaard

door Stichting Vrijwaard
U wilt thuis blijven wonen maar u heeft ook behoefte aan ondersteuning, service of zorg in huis? Het thuiszorgteam van Vrijwaard staat voor u klaar om u de juiste professionele zorg- en dienstverlening te bieden. Wij koesteren uw zelfstandigheid en bieden u ondersteuning zodat u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Met Vrijwaard kiest u voor een betrouwbare partner in uw buurt voor thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning en dienstverlening.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Gespecialiseerde zorg bij neurologische aandoeningen

door Beweging 3.0
Als u een (chronische) neurologische aandoening heeft, roept dit wellicht veel vragen en zorgen bij u op. Of bij de mensen in uw omgeving. Voorbeelden van neurologische aandoeningen zijn MS (multiple sclerose), de ziekte van Parkinson, CVA (een beroerte), ALS (amyotrofische lateraal sclerose), NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en epilepsie. Misschien heeft u door uw aandoening problemen met uw concentratie en geheugen. Het kan ook zijn dat uw gedrag verandert.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Persoonlijke verzorging

door Zorggroep Maas & Waal
Langer in uw vertrouwde omgeving wonen blijft soms binnen handbereik wanneer u voor uw persoonlijke verzorging kunt vertrouwen op professionele ondersteuning. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij dagelijkse handelingen als douchen/wassen en aankleden, steunkousen aantrekken of het toedienen van medicijnen.
Meer info »
Toon meer