ThuiszorgThuiszorg

Soms hebt u zorg aan huis nodig. In Nederland zijn daar verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Soorten hulp

 • Advies, instructie en voorlichting: u kunt hierbij denken aan het geven van informatie om te helpen bij het maken van een keuze, het geven van een gericht voorstel of het aangeven ‘hoe u moet handelen’.
 • Begeleiding hulp bij taken waardoor u zelfstandig kunt blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om het aanhouden van een bepaald dagritme, het voeren van het huishouden en het onderhouden van contacten.
 • Behandeling: medische handelingen die zijn gericht op herstel of behoud van functies bij aandoeningen. Het kan om lichamelijke en geestelijke aandoeningen, zoals dementie, en gedragsproblemen.
 • Verzorging persoonlijke hulp waarvoor geen medische kennis vereist is, zoals helpen opstaan , wassen, aankleden en hulp bij het naar bed gaan.
 • Verpleging: medische of verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging of het inbrengen van een katheter.

- Spoedhulp

Bij een aantal aanbieders kan de thuiszorg standaard geleverd worden binnen 24 uur na ontvangst van een aanvraag.

- Specialisaties

Sommige aanbieders van thuiszorg geven aan gespecialiseerd te zijn in één of meer onderwerpen. Het gaat om de volgende specialisaties:
 • Lichamelijke beperking: dit is zorg aan mensen met een motorische beperking, spraak/taalhandicaps, bewustzijnsstoornissen, zintuigelijke stoornissen of andere functiestoornissen.
 • Palliatieve zorg: palliatieve zorg is erop gericht om mensen met een levensbedreigende ziekte (en zijn naasten) een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Daarbij gaat het verder dan lichamelijke verzorging; ook de zorg voor geest en ziel zijn belangrijk. Bron: palliatievezorg.nl
 • Dementiezorg: dit is erop gericht om mensen met dementie een veilige en aangename leefomgeving te bieden.
 • (Overige) specialistische zorg: zorg die geleverd wordt vanuit een van de medische specialismen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van zuurstofflessen bij beademingsapparatuur.

Betalingsmogelijkheden

Bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over thuiszorg.

Lijst
Aantal thuiszorg dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 680
680 diensten
Matras (vlekken) reiniging

Matras (vlekken) reiniging

door MatrasCleaner Midden-Nederland
MatrasCleaner Midden-Nederland is dienstverlener op het gebied van een gezonde slaapomgeving. We reinigen matrassen (verwijdering micro-organismen zoals huisstofmijt, bacteriën, sporen en schimmels) op locatie (ook vlekverwijdering). Daarnaast verkoop van anti huisstofmijt spray, anti allergie dekbedden en luchtzuiveraars om zodoende een gezonde slaapomgeving te kunnen aanbieden daar dit de plek is waar we het langst per dag vertoeven.
Meer info »
 • dieptereiniging
 • vlekverwijdering
 • desinfectie
Welkom thuis pakket

Welkom thuis pakket

door Ledenvereniging
Hulp na ziekenhuisopname. Moet je binnenkort naar het ziekenhuis voor een operatie of opname? Dan is het goed alvast na te denken wie je helpt als je thuiskomt. Vaak moet er thuis van alles worden geregeld, zoals huishouden, bezoek aan de specialist en zorg voor een naaste. Met het Welkom thuis pakket biedt de ledenvereniging hulp. Zo weet je
zeker dat thuis alles goed geregeld wordt en dat je in alle rust kunt herstellen. Je stelt het pakket in overleg met de ledenadviseur samen.
Meer info »
 • Goed voorbereid op opname
 • Sneller naar huis
 • In alle rust herstellen
UnderWunder

UnderWunder

door Ledenvereniging
Veilig en zelfverzekerd ondanks urineverlies. Heb je wel eens last van urineverlies tijdens het wandelen of sporten? Of als je moet lachen? Het kan iedereen overkomen. Toch is het ongemakkelijk. Met ondergoed van UnderWunder zijn die momenten voorgoed voorbij. Het ondergoed vangt urineverlies onzichtbaar op. En het ziet er nog hip en modieus uit ook. Voel je veilig en zelfverzekerd!
Meer info »
 • Vangt onzichtbaar op
 • Hip en modieus ondergoed
 • Ook voor mannen
Logo Thuiszorg

de Nationale Hulpgids

door Persoonlijk Zorgnetwerk
Dé marktplaats voor thuiszorg. Vind een thuiszorghulp bij jouw in de buurt. Of het nu gaat om verpleging, verzorging of palliatieve zorg, thuiszorg begint bij het vinden van een goede hulp.

Meer info »
Logo Thuiszorg

Bij u thuis: Specialistische zorg

door Medisch Service Center Sensire
Van alle markten thuisAls u specialistische zorg nodig heeft, bijvoorbeeld bij astma/COPD, hartfalen of dementie, biedt Sensire gespecialiseerde verpleegkundigen en teams die u thuis kunnen ondersteunen.
Heeft u complexere zorg nodig vanwege een chronische aandoening, een ernstige ziekte of een operatie? Bij Sensire kan dat meestal gewoon bij u thuis, in uw eigen woonkamer of slaapkamer. Ook bij zorg die voorheen vaak in het ziekenhuis plaatsvond.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg Oldenzaal

door ThuisZorg Centrum Oldenzaal
De medewerkers van de thuiszorg staan voor u klaar om u thuis, in uw eigen woning, te helpen. Met verzorging, verpleging en begeleiding.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Verzorging

door Shiva Zorg
Heeft u hulp nodig bij uw dagelijkse verzorging? Dan kan Shiva Zorg u hierbij helpen. Wij bieden u de zekerheid dat de hulp deskundig en op uw manier gebeurd. Samen met u kijken we naar uw wensen en onze mogelijkheden. Het is tenslotte uw leven.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg

door 24-uurs Zorgservice B.V.
24-uurs Zorgservice helpt mensen die vaak in aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Een inwonende zorgverlener biedt u de zorg op maat die u nodig heeft. De professionele mantelzorgers kunnen ook uw naasten ondersteunen in hun zorgtaken. Doordat de geboden hulp ingekocht kan worden via het persoonsgebonden budget (PGB) blijft de zorg vaak erg betaalbaar. Zo biedt 24-uurs Zorgservice al 24-uurs inwonende zorg vanaf €99,00 per dag.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Vierstroom Thuiszorgwinkels

door Vierstroom Hulp Thuis
Voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen, zoals krukken, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. De zes winkels beschikken allen over een showroom en zijn bereikbaar voor mensen met een beperking.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Wijkverpleging OGGZ

door Leger des Heils Midden Nederland
De wijkverpleging OGGZ biedt verpleegkundige zorg en persoonlijke verzorging in de eigen leefomgeving aan cliënten die niet binnen het reguliere zorgaanbod passende zorg kunnen krijgen. Wij richten ons op mensen zonder helper. Dat betekent dat wanneer er een andere organisatie is die zorg kan en wil bieden, dat de voorkeur heeft.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Icare: Verpleegkundig specialist

door Stichting Icare
Een verpleegkundig specialist is een zeer ervaren verpleegkundige met een masteropleiding. De verpleegkundig specialist combineert verpleegkundige behandelingen met medische behandelingen en werkt zelfstandig naast een huisarts of medisch specialist.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Particuliere zorg op maat

door Woonzorggroep Samen
Als u niet in aanmerking komt voor een wmo-indicatie of beschikking thuiszorg, of deze vergoedt niet voldoende thuiszorg. U kunt bij ons terecht voor persoonlijke verzorging, verpleegkundige hulp en individuele begeleiding. Samen stemmen we af waar we u bij komen helpen, wanneer en hoe vaak. Dit kan structureel zijn, bijvoorbeeld één keer per week, of éénmalig.
€ 47,50 - € 73,50
per uur
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg

door De Westerkim
U wilt graag thuis blijven wonen, maar heeft daar hulp bij nodig. Bijvoorbeeld om te helpen bij het wassen, om uw wonden te verzorgen of bij het aantrekken van steunkousen. Hiervoor is de thuiszorg van de Westerkim bedoeld. We bieden u professionele verpleging, verzorging en begeleiding, gewoon in uw eigen huis. Ook als uw mantelzorger de zorgtaken (tijdelijk) wil overdragen, bieden we uitkomst.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg Hollandscheveld, Hoogeveen, Haren en Grijpskerk

door NNCZ
Kunt u nog zelfstandig wonen, maar bent u wel afhankelijk van ondersteuning? Thuiszorg van de NNCZ levert diensten en zorg bij u thuis in Hollandscheveld-, Hoogeveen-, Haren-, Grijpskerk en omstreken. We begeleiden mensen die het moeilijk vinden om hun dagelijks leven goed in te richten en bieden huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging en begeleiding. U ontvangt altijd zorg van een zorgmedewerker bij u uit de buurt.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Revalideren bij Patyna

door Patyna
Wanneer u moet herstellen of revalideren na bijvoorbeeld een operatie, ziekte of ongeval kunt u terecht bij Patyna. De zorg is erop gericht dat u zo snel mogelijk weer naar huis kunt om uw leven en ritme weer op te pakken, eventueel met zorg en behandeling van Patyna.
Meer info »
Toon meer