ThuiszorgThuiszorg

Soms hebt u zorg aan huis nodig. In Nederland zijn daar verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Soorten hulp

 • Advies, instructie en voorlichting: u kunt hierbij denken aan het geven van informatie om te helpen bij het maken van een keuze, het geven van een gericht voorstel of het aangeven ‘hoe u moet handelen’.
 • Begeleiding hulp bij taken waardoor u zelfstandig kunt blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om het aanhouden van een bepaald dagritme, het voeren van het huishouden en het onderhouden van contacten.
 • Behandeling: medische handelingen die zijn gericht op herstel of behoud van functies bij aandoeningen. Het kan om lichamelijke en geestelijke aandoeningen, zoals dementie, en gedragsproblemen.
 • Verzorging persoonlijke hulp waarvoor geen medische kennis vereist is, zoals helpen opstaan , wassen, aankleden en hulp bij het naar bed gaan.
 • Verpleging: medische of verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging of het inbrengen van een katheter.

- Spoedhulp

Bij een aantal aanbieders kan de thuiszorg standaard geleverd worden binnen 24 uur na ontvangst van een aanvraag.

- Specialisaties

Sommige aanbieders van thuiszorg geven aan gespecialiseerd te zijn in één of meer onderwerpen. Het gaat om de volgende specialisaties:
 • Lichamelijke beperking: dit is zorg aan mensen met een motorische beperking, spraak/taalhandicaps, bewustzijnsstoornissen, zintuigelijke stoornissen of andere functiestoornissen.
 • Palliatieve zorg: palliatieve zorg is erop gericht om mensen met een levensbedreigende ziekte (en zijn naasten) een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Daarbij gaat het verder dan lichamelijke verzorging; ook de zorg voor geest en ziel zijn belangrijk. Bron: palliatievezorg.nl
 • Dementiezorg: dit is erop gericht om mensen met dementie een veilige en aangename leefomgeving te bieden.
 • (Overige) specialistische zorg: zorg die geleverd wordt vanuit een van de medische specialismen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van zuurstofflessen bij beademingsapparatuur.

Betalingsmogelijkheden

Bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over thuiszorg.

Lijst
Aantal thuiszorg dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 681
681 diensten
Welkom thuis pakket

Welkom thuis pakket

door Ledenvereniging
Hulp na ziekenhuisopname. Moet je binnenkort naar het ziekenhuis voor een operatie of opname? Dan is het goed alvast na te denken wie je helpt als je thuiskomt. Vaak moet er thuis van alles worden geregeld, zoals huishouden, bezoek aan de specialist en zorg voor een naaste. Met het Welkom thuis pakket biedt de ledenvereniging hulp. Zo weet je
zeker dat thuis alles goed geregeld wordt en dat je in alle rust kunt herstellen. Je stelt het pakket in overleg met de ledenadviseur samen.
Meer info »
 • Goed voorbereid op opname
 • Sneller naar huis
 • In alle rust herstellen
UnderWunder

UnderWunder

door Ledenvereniging
Veilig en zelfverzekerd ondanks urineverlies. Heb je wel eens last van urineverlies tijdens het wandelen of sporten? Of als je moet lachen? Het kan iedereen overkomen. Toch is het ongemakkelijk. Met ondergoed van UnderWunder zijn die momenten voorgoed voorbij. Het ondergoed vangt urineverlies onzichtbaar op. En het ziet er nog hip en modieus uit ook. Voel je veilig en zelfverzekerd!
Meer info »
 • Vangt onzichtbaar op
 • Hip en modieus ondergoed
 • Ook voor mannen
Logo Thuiszorg

Marti's Huisservice: Thuiszorg

door Marti's Huisservice
Ondersteuning met persoonlijke verzorging (douchen, wassen, steunkousen aan- en uittrekken, etc.).
€ 25,00 - € 35,00
per uur
Meer info »
Logo Thuiszorg

Persoonlijke verzorging en verpleging

door Noorderzorg
De meest uiteenlopende activiteiten op het gebied van persoonlijke verzorging behoren tot de mogelijkheden, denk aan hulp bij douchen, wassen, aankleden en naar het toilet gaan. Onze medewerkers zijn deskundig in het uitvoeren van verpleegkundige handelingen, zoals wondverzorging, het toedienen van medicijnen en het geven van injecties. Ook kunnen ze samen met u bepaalde handelingen oefenen of aanleren, zodat u weer zelfstandig kunt functioneren.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Wijkverpleegkundige Zorg aan huis Soest

door Lyvore
Voor de meeste mensen is er geen betere plek dan thuis. Daarom organiseren we hulp en ondersteuning zoveel mogelijk dichtbij huis. De wijkverpleegkundige is een belangrijke schakel hierbij en helpt mensen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen in Soest.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg - Beemster

door Social Help Care
Alle zorg die buiten ziekenhuizen en instelling valt, zodat u langer thuis kunt blijven wonen of de kwaliteit van leven kan bevorderen: Alfa hulp, begeleiding ADL en ondersteuning.Meer info »
Logo Thuiszorg

Dagbehandeling

door Kalorama
Woont u thuis, maar heeft u extra begeleiding nodig met persoonlijke verzorging? Dan kunt u op werkdagen op onze locatie Kalorama Veste Brakkenstein deelnemen aan dagbehandeling in groepsverband. U leert hier bijvoorbeeld om te gaan met beperkingen die u hinderen in uw dagelijks leven. Behandelaars zoals een specialist ouderengeneeskunde of fysiotherapeut zijn op de achtergrond aanwezig voor advies.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuis met Tellus

door Zorggroep Tellus
Met de thuiszorg van Zorggroep Tellus ontvangt u alle ondersteuning die u nodig heeft, in het comfort van uw eigen huis. Heeft u bijvoorbeeld ondersteuning nodig bij lichamelijke verzorging, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg

door Stichting Woon- en Zorgcentrum Avondlicht
Wij bieden (huishoudelijke) zorg thuis in de directe omgeving van Avondlicht. Wij bespreken graag met u onze mogelijkheden hierin.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Verzorging

door Stichting P.C. Woonzorg Unie Veluwe (WZU)
Woont u zelfstandig en heeft u (tijdelijk) hulp nodig bij de verzorging van u zelf? Bijvoorbeeld bij het douchen en het aan- en uitkleden? Als dagelijkse persoonlijke verzorging niet meer zo vanzelfsprekend gaat en het steeds meer inspanning kost, kunnen wij u helpen met de dienst persoonlijke verzorging.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Wijkverpleging OGGZ

door Leger des Heils Midden Nederland
De wijkverpleging OGGZ biedt verpleegkundige zorg en persoonlijke verzorging in de eigen leefomgeving aan cliënten die niet binnen het reguliere zorgaanbod passende zorg kunnen krijgen. Wij richten ons op mensen zonder helper. Dat betekent dat wanneer er een andere organisatie is die zorg kan en wil bieden, dat de voorkeur heeft.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Wijkteams gemeente Montfoort

door Careyn
Bij Careyn vinden we dat het om de kwaliteit van leven gaat. Onze zorg gaat uit van uw mogelijkheden in plaats van uw beperkingen. Samen met u, uw familie, huisarts en anderen uit uw omgeving gaan we u snel en goed helpen. Het behoud van uw zelfredzaamheid staat hierin centraal.
Meer info »
Logo Thuiszorg

De Friese Wouden: Persoonlijke verzorging

door Stichting Kwadrantgroep
Zelfstandig leven en wonen is een groot goed. Daar wilt u volop van genieten. Toch kan er een moment in uw leven komen dat u thuis zorg nodig heeft. Dan is het goed om te weten dat u een beroep op ons kunt doen. Bijvoorbeeld bij het wassen, aan- en uitkleden, opstaan en naar bed gaan.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Zorgcirkel: Hulp bij bemiddelen regio Alkmaar

door Stichting De Zorgcirkel
Heb jij thuiszorg nodig? Of zoek je naar een andere woonplek, omdat het thuis niet meer gaat? Ons bemiddelingsbureau Zorg & Dienstverlening helpt jou graag. De Zorgcirkel heeft verschillende zorgarrangementen, zodat wij jou altijd iets op maat kunnen bieden. Onze consulenten kunnen jou direct informeren of een afspraak met jou maken.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg

door De Gouden Leeuw Groep B.V.
De thuiszorg van De Gouden Leeuw Groep biedt u vele mogelijkheden: zowel zorg aan huis als dicht bij de eigen woonomgeving. Daardoor kunnen we tegemoet komen aan de veelzijdige zorgvraag in de regio. Thuis met uw eigen spullen, het leven op uw eigen manier inrichten. Dat is wat de meeste mensen het liefste willen. Maar soms wordt het huishouden ‘net iets teveel’. Wij bieden als sinds 1996 professionele zorg en dienstverlening bij mensen thuis, voor zowel jong als oud.
Meer info »
Toon meer