Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

ThuiszorgThuiszorg

Soms hebt u zorg aan huis nodig. In Nederland zijn daar verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Soorten hulp

 • Advies, instructie en voorlichting: u kunt hierbij denken aan het geven van informatie om te helpen bij het maken van een keuze, het geven van een gericht voorstel of het aangeven ‘hoe u moet handelen’.
 • Begeleiding hulp bij taken waardoor u zelfstandig kunt blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om het aanhouden van een bepaald dagritme, het voeren van het huishouden en het onderhouden van contacten.
 • Behandeling: medische handelingen die zijn gericht op herstel of behoud van functies bij aandoeningen. Het kan om lichamelijke en geestelijke aandoeningen, zoals dementie, en gedragsproblemen.
 • Verzorging persoonlijke hulp waarvoor geen medische kennis vereist is, zoals helpen opstaan , wassen, aankleden en hulp bij het naar bed gaan.
 • Verpleging: medische of verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging of het inbrengen van een katheter.

- Spoedhulp

Bij een aantal aanbieders kan de thuiszorg standaard geleverd worden binnen 24 uur na ontvangst van een aanvraag.

- Specialisaties

Sommige aanbieders van thuiszorg geven aan gespecialiseerd te zijn in één of meer onderwerpen. Het gaat om de volgende specialisaties:
 • Lichamelijke beperking: dit is zorg aan mensen met een motorische beperking, spraak/taalhandicaps, bewustzijnsstoornissen, zintuigelijke stoornissen of andere functiestoornissen.
 • Palliatieve zorg: palliatieve zorg is erop gericht om mensen met een levensbedreigende ziekte (en zijn naasten) een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Daarbij gaat het verder dan lichamelijke verzorging; ook de zorg voor geest en ziel zijn belangrijk. Bron: palliatievezorg.nl
 • Dementiezorg: dit is erop gericht om mensen met dementie een veilige en aangename leefomgeving te bieden.
 • (Overige) specialistische zorg: zorg die geleverd wordt vanuit een van de medische specialismen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van zuurstofflessen bij beademingsapparatuur.

Betalingsmogelijkheden

Bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over thuiszorg.

Lijst
Aantal thuiszorg dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 674
674 diensten
Welkom thuis pakket

Welkom thuis pakket

door Ledenvereniging
Hulp na ziekenhuisopname. Moet je binnenkort naar het ziekenhuis voor een operatie of opname? Dan is het goed alvast na te denken wie je helpt als je thuiskomt. Vaak moet er thuis van alles worden geregeld, zoals huishouden, bezoek aan de specialist en zorg voor een naaste. Met het Welkom thuis pakket biedt de ledenvereniging hulp. Zo weet je
zeker dat thuis alles goed geregeld wordt en dat je in alle rust kunt herstellen. Je stelt het pakket in overleg met de ledenadviseur samen.
Meer info »
 • Goed voorbereid op opname
 • Sneller naar huis
 • In alle rust herstellen
UnderWunder

UnderWunder

door Ledenvereniging
Veilig en zelfverzekerd ondanks urineverlies. Heb je wel eens last van urineverlies tijdens het wandelen of sporten? Of als je moet lachen? Het kan iedereen overkomen. Toch is het ongemakkelijk. Met ondergoed van UnderWunder zijn die momenten voorgoed voorbij. Het ondergoed vangt urineverlies onzichtbaar op. En het ziet er nog hip en modieus uit ook. Voel je veilig en zelfverzekerd!
Meer info »
 • Vangt onzichtbaar op
 • Hip en modieus ondergoed
 • Ook voor mannen
Logo Thuiszorg

Betsy: trekt uw steunkousen aan en uit

door Betsy Innovations the Netherlands B.V.
Betsy woont bij u in de buurt en komt op afroep, binnen 20 minuten. Elke Betsy heeft maar één taak: steunkousen aan- en uittrekken en daar is ze dan ook ontzettend goed in. Geen gestuntel met hulpmiddelen, nooit meer wachten tot een vast tijdstip en niet meer afhankelijk van een familielid.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Specialistische verpleging bij diabetes

door Thuiszorg Het Friese Land
Specialistische verpleegkundigen verrichten handelingen bij u thuis die vroeger alleen in het ziekenhuis plaatsvonden. Zij helpen bijvoorbeeld bij een infuus, sonde of pijnpomp. Hierdoor kunt u na een ziekenhuisopname eerder naar huis, of voorkomt u zelfs een ziekenhuisopname. Deze specialistische zorg is 24 uur per dag beschikbaar.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Dagbehandeling voor ouderen met dementie

door Beweging 3.0
Is een geïntegreerde behandeling van uw klachten voor u van toegevoegde waarde? En heeft u begeleiding nodig bij uw dagprogramma? Dan biedt Beweging 3.0 door de week ook dagbehandeling in groepen aan.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Wijkteams Woerden

door Careyn
Bij Careyn vinden we dat het om de kwaliteit van leven gaat. Onze zorg gaat uit van uw mogelijkheden in plaats van uw beperkingen. Samen met u, uw familie, huisarts en anderen uit uw omgeving gaan we u snel en goed helpen. Het behoud van uw zelfredzaamheid staat hierin centraal.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Zorg op afstand

door Thuiszorg Het Friese Land
Heeft u zorg nodig en woont u alleen? Dan is het wel zo prettig als iemand een oogje in het zeil houdt. Dankzij de beeldtelefoon helpen wij u ook op afstand. Want voor goede zorg hoeven wij niet altijd bij u langs te komen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld herinneren aan uw medicatie.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Agathos Thuiszorg

door Lelie zorggroep: Agathos
We bieden zorg aan iedereen die dat wenst. Dat doen we persoonlijk, deskundig, liefdevol en vanuit onze christelijke levensovertuiging.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Vrijwillige Palliatieve en Terminale Ondersteuning Westerkwartier

door Vredewold
Mensen die ernstig ziek zijn en weten dat het einde nabij is, willen het liefst thuis sterven of in een omgeving die hier zoveel mogelijk op lijkt. Het verzorgen van een naaste is gedurende deze periode vaak erg zwaar voor de mantelzorger(s), ook al is er hulp van de huisarts en thuiszorg.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Revalidatie na een ziekenhuisopname?

door Zorggroep Sint Maarten
Maartje biedt u hiervoor verschillende mogelijkheden. Indien mogelijk bieden we u een revalidatieprogramma thuis aan met ondersteuning van onze thuiszorgverpleegkundigen en therapeuten zoals fysiotherapie en ergotherapie. Is terugkeer naar huis nog niet mogelijk dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheden van Maartje revalidatie gevestigd op de eerste verdieping van verpleegcentrum Gereia te Oldenzaal.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg

door Dunya Woonzorg B.V.
Neem dan gerust contact met ons op voor de thuiszorgmogelijkheden.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Home Instead Thuisservice: Thuiszorg

door Home Instead Thuisservice
Wij zijn er voor u, is de kern van onze dienstverlening. Wij zijn er voor u als senior, voor u als partner en voor u als zoon of dochter. U staat centraal en wij zorgen ervoor dat u zelf of uw dierbare naaste zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.
€ 31,20 - € 38,00
per uur
Meer info »
Logo Thuiszorg

Verzorgende Schiermonnikoog

door Persoonlijk Zorgnetwerk
De Nationale Hulpgids heeft meerdere advertenties in de categorie "Verzorgende" voor jou in Schiermonnikoog. Door op onze aanbieders te reageren krijg je snel en betrouwbaar de Hulp die jij nodig hebt.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg

door Zorggroep Ena Extramuraal
Onze deskundige medewerkers van de thuiszorg staan voor u klaar, met hulp en zorg op maat. Zij gaan daarbij met persoonlijke aandacht uit van uw wensen en omstandigheden. Bij Zorggroep Ena werken verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders die aan ongeveer 100 cliënten zorg bieden.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Zuster Jansen Particuliere Thuiszorg

door Zuster Jansen B.V.
Zuster Jansen is als particuliere thuiszorg organisatie gespecialiseerd in landelijke 24-uurs verpleging en verzorging. Wij verlenen particuliere thuiszorg in heel Nederland aan particulieren en PGB-houders en zijn gespecialiseerd in landelijke 24-uurs zorg.
Meer info »
Toon meer