ThuiszorgThuiszorg


Soms hebt u zorg aan huis nodig. In Nederland zijn daar verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht. Maak uw keuze met de filters in het menu:

Soorten: Thuiszorg kent verschillende soorten. Deze noemen we hieronder met een toelichting.

 

 • Advies, instructie en voorlichting: u kunt hierbij denken aan het geven van informatie om te helpen bij het maken van een keuze, het geven van een gericht voorstel of het aangeven ‘hoe u moet handelen’.
 • Begeleiding: hulp bij taken waardoor u zelfstandig kunt blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om het aanhouden van een bepaald dagritme, het voeren van het huishouden en het onderhouden van contacten.
 • Behandeling: medische handelingen die zijn gericht op herstel of behoud van functies bij aandoeningen. Het kan om lichamelijke en geestelijke aandoeningen, zoals dementie, en gedragsproblemen.
 • Verzorging: persoonlijke hulp waarvoor geen medische kennis vereist is, zoals helpen opstaan , wassen, aankleden en hulp bij het naar bed gaan.
 • Verpleging: medische of verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging of het inbrengen van een katheter.

Spoedhulp: Bij een aantal aanbieders kan de thuiszorg standaard geleverd worden binnen 24 uur na ontvangst van een aanvraag.

Specialisaties: Sommige aanbieders van thuiszorg geven aan gespecialiseerd te zijn in één of meer onderwerpen. Het gaat om de volgende specialisaties:

 • Lichamelijke beperking: dit is zorg aan mensen met een motorische beperking, spraak/taalhandicaps, bewustzijnsstoornissen, zintuigelijke stoornissen of andere functiestoornissen.
 • Palliatieve zorg: palliatieve zorg is erop gericht om mensen met een levensbedreigende ziekte (en zijn naasten) een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Daarbij gaat het verder dan lichamelijke verzorging; ook de zorg voor geest en ziel zijn belangrijk. Bron: palliatievezorg.nl
 • Dementiezorg: dit is erop gericht om mensen met dementie een veilige en aangename leefomgeving te bieden.
 • (Overige) specialistische zorg: zorg die geleverd wordt vanuit een van de medische specialismen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van zuurstofflessen bij beademingsapparatuur.

Betalingsmogelijkheden: Bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

Meer informatie lezen? Klik hier voor onze berichten over thuiszorg.

Lijst
Aantal thuiszorg dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 87
87 diensten
Home Instead Thuisservice: Thuiszorg

Home Instead Thuisservice: Thuiszorg

door Home Instead Thuisservice
Wij zijn er voor u, is de kern van onze dienstverlening. Wij zijn er voor u als senior, voor u als partner en voor u als zoon of dochter. U staat centraal en wij zorgen ervoor dat u zelf of uw dierbare naaste zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.
 • Welzijn vóór zorg
 • Thuisservice op maat
 • Aanvullende mantelzorg
€ 29,40 - € 38,00
per uur
Meer informatie »
Home Instead Thuisservice Rotterdam: Persoonlijke verzorging

Home Instead Thuisservice Rotterdam: Persoonlijke verzorging

door Home Instead Thuisservice Rotterdam
Wij bieden persoonlijke verzorging op de tijd dat u dat wilt. Bij Home Instead bepaalt u wanneer wij voor de Persoonlijke Verzorging komen en krijgt u ook te maken met een vast gezicht.
 • Welzijn vóór zorg
 • Thuisservice op maat
 • Aanvullende mantelzorg
€ 31,80
per uur
Meer informatie »
Scouters: Oplossingen en hulpmiddelen

Scouters: Oplossingen en hulpmiddelen

door Scouters
Scouters biedt toegankelijke informatie, onafhankelijk advies en innovatieve hulpmiddelen voor en door mensen die beter willen bewegen, hun mantelzorgers en professionals.
 • Toegankelijke informatie
 • Onafhankelijk advies
 • Innovatieve hulpmiddelen
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Zorggroep Oosterlengte: Wijkverpleging

door Zorggroep Oosterlengte
Woont u zelfstandig en heeft u verpleging en verzorging nodig in verband met een aandoening of handicap? Dan kunt u wijkverpleging krijgen van Thuiszorg Oosterlengte. Wij bieden u de verpleging en verzorging die in uw situatie nodig is.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg INIS: Thuiszorg

door Thuiszorg INIS
Wij hebben plezier in ons werk en bouwen een persoonlijke band met u op. Wij zijn een AWBZ-erkende en HKZ-Gecertificeerde thuiszorg organisatie.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

NovoCare Thuiszorg

door NovoCare
Bij Thuiszorg NovoCare kunt u terecht voor Huishoudelijke Verzorging, Lichamelijke Verzorging en verpleging. Wij kunnen u helpen zodat u zelfstandig in uw eigen huiselijke omgeving kunt verblijven, passend bij uw vertrouwde levensstijl!
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Betsy: trekt uw steunkousen aan en uit

door Betsy Innovations the Netherlands B.V.
Betsy woont bij u in de buurt en komt op afroep, binnen 20 minuten. Elke Betsy heeft maar één taak: steunkousen aan- en uittrekken en daar is ze dan ook ontzettend goed in. Geen gestuntel met hulpmiddelen, nooit meer wachten tot een vast tijdstip en niet meer afhankelijk van een familielid.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

De Lange Wei: Wijkverpleging

door De Lange Wei
Wanneer u thuis zorg nodig heeft in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam, Giessenlanden of omliggende gemeentes, staan onze professionele wijkverplegingteams graag voor u klaar. Met extra hulp van uw omgeving in samenwerking met de wijkverpleging, kunt u zo lang mogelijk zelfstandig thuis in uw vertrouwde omgeving blijven wonen.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Prozorg Veendam: Thuiszorg

door Prozorg Veendam
Een van de onderdelen van thuiszorg is persoonlijke verzorging. Voor dergelijke verzorging in Veendam staat Prozorg Veendam graag voor u klaar.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Seniorenartikel.nl: hulpmiddelen voor ouderen

door Seniorenartikel.nl
Met de hulpmiddelen die wij in onze online thuiszorgwinkel aanbieden wordt het gemakkelijker om algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals koken, wassen en aankleden zelf uit te blijven voeren.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Tzorg: Thuiszorg

door Tzorg
Tzorg levert deze ondersteuning in 310 gemeenten in Nederland. Tzorg geeft cliënten en hun huishouden aandacht. Onze medewerkers bieden net dat beetje meer aandacht en betrokkenheid. En juist die persoonlijke aandacht maakt Tzorg een uitstekende thuiszorgverlener!
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Stichting Thuiszorg de ZorgSter: Thuiszorg

door Thuiszorg de ZorgSter
Door ons open karakter kiezen wij bewust voor een begrijpende en heldere manier van communiceren zodat u begrijpt waar wij voor staan en weet wat u écht van ons mag verwachten!
€ 37,50 - € 54,50
per uur
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Vierstroom Zorg Thuis: Thuiszorg (verzorging en verpleging)

door Vierstroom Hulp Thuis
Vierstroom Zorg thuis biedt verpleging en verzorging aan huis. Uitgangspunten zijn uw eigen wensen en mogelijkheden, uw familie en mantelzorgers en hulpvraag. Wij werken nauw samen met huisartsen, apothekers, ziekenhuizen.
€ 0,00
per uur
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Parento Thuiszorg: Persoonlijke verzorging en verpleging

door Parento Thuiszorg
Professionele zorgaanbieding op maat. Met vaste medewerkers, dus een vertrouwd gezicht. Gespecialiseerd in palliatieve zorg en zorg rond om dementie. Veel ervaring met chronische zorg zoals MS.
€ 36,00 - € 63,00
per uur
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Zorgzuid: Zorg Thuis

door Zuidzorg
Professionele zorg, maar dan gewoon thuis. Fijn om gewoon thuis te zijn. Ook als u ziek bent of herstelt van een behandeling in het ziekenhuis. Of als u lichamelijk niet meer zo goed vooruit kunt. Met een klein team leveren wij de persoonlijke zorg en aandacht die u nodig heeft.
Meer informatie »
Toon meer