Alleszelf.nlALLESZELF.NL

ThuiszorgThuiszorg

Soms hebt u zorg aan huis nodig. In Nederland zijn daar verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Soorten hulp

  • Advies, instructie en voorlichting: u kunt hierbij denken aan het geven van informatie om te helpen bij het maken van een keuze, het geven van een gericht voorstel of het aangeven ‘hoe u moet handelen’.
  • Begeleiding hulp bij taken waardoor u zelfstandig kunt blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om het aanhouden van een bepaald dagritme, het voeren van het huishouden en het onderhouden van contacten.
  • Behandeling: medische handelingen die zijn gericht op herstel of behoud van functies bij aandoeningen. Het kan om lichamelijke en geestelijke aandoeningen, zoals dementie, en gedragsproblemen.
  • Verzorging persoonlijke hulp waarvoor geen medische kennis vereist is, zoals helpen opstaan , wassen, aankleden en hulp bij het naar bed gaan.
  • Verpleging: medische of verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging of het inbrengen van een katheter.

- Spoedhulp

Bij een aantal aanbieders kan de thuiszorg standaard geleverd worden binnen 24 uur na ontvangst van een aanvraag.

- Specialisaties

Sommige aanbieders van thuiszorg geven aan gespecialiseerd te zijn in één of meer onderwerpen. Het gaat om de volgende specialisaties:
  • Lichamelijke beperking: dit is zorg aan mensen met een motorische beperking, spraak/taalhandicaps, bewustzijnsstoornissen, zintuigelijke stoornissen of andere functiestoornissen.
  • Palliatieve zorg: palliatieve zorg is erop gericht om mensen met een levensbedreigende ziekte (en zijn naasten) een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Daarbij gaat het verder dan lichamelijke verzorging; ook de zorg voor geest en ziel zijn belangrijk. Bron: palliatievezorg.nl
  • Dementiezorg: dit is erop gericht om mensen met dementie een veilige en aangename leefomgeving te bieden.
  • (Overige) specialistische zorg: zorg die geleverd wordt vanuit een van de medische specialismen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van zuurstofflessen bij beademingsapparatuur.

Betalingsmogelijkheden

Bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over thuiszorg.

Lijst
Aantal thuiszorg dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 209
209 diensten
Logo Thuiszorg

Marloes Ontzorgt: Thuiszorg

door Marloes Ontzorgt
Het voorbereiden en het doen van boodschappen. Bezoek aan dokter, pedicure, schoonheidsspecialiste en/of kapper. Uitlaten van huisdieren. Weg wijsmaken bij gebruik van tablet en PC. Plannen en voorbereiden van maaltijden. Herinneren aan medicatie inname. Herinneren aan en het nakomen van afspraken. Aanvraag voorzieningen.
€ 17,50 - € 25,00
per uur
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Ilyada Thuiszorg: Thuiszorg

door Zorginstelling Ilyada
Ambulante zorg op maat voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of psychiatrische problematiek.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Respijtzorg

door Tangenborgh
U kunt bij Wijkzorg Tangenborgh terecht voor tijdelijke opvang.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Wondzorg

door Amaris
Onze wondverpleegkundigen verlenen optimale zorg. Ook wanneer u geen zorg ontvangt van Amaris, kunt u een beroep doen op de wondverpleegkundige.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Prettig Thuis (Volledig Pakket Thuis)

door Zorgbalans
Herkent u dit? Bij uzelf of bij uw partner of familielid? Heeft u aan een woonzorgcentrum gedacht, maar is thuis wonen met (meer) hulp een betere optie? Dan is Prettig Thuis misschien iets voor u.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Wijkdienst Thuiszorg: Verpleging of verzorging

door Zorggroep Amsterdam Oost
De wijkverpleegkundige bespreekt wat u zelf kunt, wat wij voor u kunnen doen en waarbij uw omgeving kan helpen. Ons doel is dat u zo lang mogelijk thuis kunt wonen. Het team van de wijkdienst is klein, waardoor u vaak dezelfde vertrouwde gezichten ziet.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Vierstroom Zorg Thuis: Thuiszorg (verzorging en verpleging)

door Vierstroom Hulp Thuis
Vierstroom Zorg thuis biedt verpleging en verzorging aan huis. Uitgangspunten zijn uw eigen wensen en mogelijkheden, uw familie en mantelzorgers en hulpvraag. Wij werken nauw samen met huisartsen, apothekers, ziekenhuizen.
€ 0,00
per uur
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Particuliere zorg Brentano

door Stichting Brentano Amstelveen
Wie één op één zorg en ondersteuning wil of nodig heeft, kan gebruik maken van onze particuliere zorg.
Wij bieden tot 24 uur intensieve verpleegkundige zorg en persoonlijke verzorging, maken maaltijden klaar, doen de was, halen boodschappen en begeleiden u naar het ziekenhuis. Ook kunt u ons inschakelen wanneer u steun nodig heeft bij activiteiten die u wilt ondernemen (wandeling, ritje met de auto, concert, tentoonstelling).
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Ambulant verpleegkundig team

door CarePool Thuiszorg
Het Ambulant Verpleegkunig Team is een team van gecertificeerde verpleegkundigen dat zich bezig houdt met ( hoog) complexe verpleegtechnische handelingen die minder vaak voorkomen. Doel is om de bekwaamheid en bevoegdheid voor deze gespecialiseerde verpleegkundige handelingen in de thuiszorg en woonzorgcentra te garanderen.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Verpleging thuis

door Prizorg
De verpleegkundige van Prizorg komt bij u thuis als u verpleging nodig heeft. Dat kan bijvoorbeeld ook na een ongeval of bij ziekte zijn. De verpleegkundige helpt onder andere bij het verzorgen van wonden, zuurstof toedienen, monitorbewaking en het toedienen van medicijnen.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Verpleging en verzorging

door Beter Thuis Wonen Thuiszorg
Het kan zijn dat er verpleging en verzorging nodig is aan huis. Onze verzorgenden en wijkverpleegkundigen kunnen ondersteunen bij het douchen, aankleden, medicijn inname of ontbijt klaar maken. Maar ook bij het verwisselen van een stomaplak, het aanleggen van een infuus of het verzorgen van een wond. Allemaal om te zorgen dat mensen in hun eigen leefomgeving kunnen blijven wonen.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Home Support Lansingerland: Individuele Begeleiding

door Home Support Lansingerland
Ambulante Begeleiding aan cliënten in de gemeente Lansingerland en omliggende gemeenten. Een respectvolle en hartelijke bejegening staat hierbij voorop.
€ 45,00 - € 69,00
per uur
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Home Instead Thuisservice: Thuiszorg

door Home Instead Thuisservice
Wij zijn er voor u, is de kern van onze dienstverlening. Wij zijn er voor u als senior, voor u als partner en voor u als zoon of dochter. U staat centraal en wij zorgen ervoor dat u zelf of uw dierbare naaste zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.
€ 31,20 - € 38,00
per uur
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

GGzE: Zorg voor ouderen

door GGzE
GGzE helpt bij het verminderen of oplossen van psychische klachten. Daarbij hebben we ook oog voor je lichamelijke gezondheid, want vaak heeft je lichamelijke conditie invloed op het ontstaan en het herstel van psychische problemen.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Persoonlijke verzorging thuis

door Vivium Zorggroep
Bent u (tijdelijk) niet goed in staat uzelf te verzorgen als gevolg van bijvoorbeeld een operatie, ziekte of een handicap? Dan helpt het Vivium Wijkteam u graag verder. Bijvoorbeeld met in en uit bed gaan, aantrekken van steunkousen, aan- en uitkleden, douchen of eten en drinken?
Meer informatie »
Toon meer