ThuiszorgThuiszorg

Soms hebt u zorg aan huis nodig. In Nederland zijn daar verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Soorten hulp

 • Advies, instructie en voorlichting: u kunt hierbij denken aan het geven van informatie om te helpen bij het maken van een keuze, het geven van een gericht voorstel of het aangeven ‘hoe u moet handelen’.
 • Begeleiding hulp bij taken waardoor u zelfstandig kunt blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om het aanhouden van een bepaald dagritme, het voeren van het huishouden en het onderhouden van contacten.
 • Behandeling: medische handelingen die zijn gericht op herstel of behoud van functies bij aandoeningen. Het kan om lichamelijke en geestelijke aandoeningen, zoals dementie, en gedragsproblemen.
 • Verzorging persoonlijke hulp waarvoor geen medische kennis vereist is, zoals helpen opstaan , wassen, aankleden en hulp bij het naar bed gaan.
 • Verpleging: medische of verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging of het inbrengen van een katheter.

- Spoedhulp

Bij een aantal aanbieders kan de thuiszorg standaard geleverd worden binnen 24 uur na ontvangst van een aanvraag.

- Specialisaties

Sommige aanbieders van thuiszorg geven aan gespecialiseerd te zijn in één of meer onderwerpen. Het gaat om de volgende specialisaties:
 • Lichamelijke beperking: dit is zorg aan mensen met een motorische beperking, spraak/taalhandicaps, bewustzijnsstoornissen, zintuigelijke stoornissen of andere functiestoornissen.
 • Palliatieve zorg: palliatieve zorg is erop gericht om mensen met een levensbedreigende ziekte (en zijn naasten) een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Daarbij gaat het verder dan lichamelijke verzorging; ook de zorg voor geest en ziel zijn belangrijk. Bron: palliatievezorg.nl
 • Dementiezorg: dit is erop gericht om mensen met dementie een veilige en aangename leefomgeving te bieden.
 • (Overige) specialistische zorg: zorg die geleverd wordt vanuit een van de medische specialismen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van zuurstofflessen bij beademingsapparatuur.

Betalingsmogelijkheden

Bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over thuiszorg.

Aantal thuiszorg dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 681
681 diensten
Welkom thuis pakket

Welkom thuis pakket

door Ledenvereniging
Hulp na ziekenhuisopname. Moet je binnenkort naar het ziekenhuis voor een operatie of opname? Dan is het goed alvast na te denken wie je helpt als je thuiskomt. Vaak moet er thuis van alles worden geregeld, zoals huishouden, bezoek aan de specialist en zorg voor een naaste. Met het Welkom thuis pakket biedt de ledenvereniging hulp. Zo weet je
zeker dat thuis alles goed geregeld wordt en dat je in alle rust kunt herstellen. Je stelt het pakket in overleg met de ledenadviseur samen.
Meer info »
 • Goed voorbereid op opname
 • Sneller naar huis
 • In alle rust herstellen
UnderWunder

UnderWunder

door Ledenvereniging
Veilig en zelfverzekerd ondanks urineverlies. Heb je wel eens last van urineverlies tijdens het wandelen of sporten? Of als je moet lachen? Het kan iedereen overkomen. Toch is het ongemakkelijk. Met ondergoed van UnderWunder zijn die momenten voorgoed voorbij. Het ondergoed vangt urineverlies onzichtbaar op. En het ziet er nog hip en modieus uit ook. Voel je veilig en zelfverzekerd!
Meer info »
 • Vangt onzichtbaar op
 • Hip en modieus ondergoed
 • Ook voor mannen
Logo Thuiszorg

Palliatieve zorg

door RST Zorgverleners
De vraag naar palliatieve zorg voor ongeneeslijk zieke mensen is de afgelopen jaren sterk toegenomen.

Meer info »
Logo Thuiszorg

Leefstijl Monitoring

door Gight
Slimme sensoren monitoren de activiteit binnen de woning. Gight analyseert en vertaald deze data naar een uiterst nauwkeurig leefpatroon.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Santé Partners Nachtzorg en 24-uurs zorg

door Santé Partners
Voor mensen die niet alleen overdag, maar ook ’s nachts ondersteuning en verzorging nodig hebben, kan nachtzorg en 24- uurszorg uitkomst bieden.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Curadomi Verpleging en verzorging

door Lelie zorggroep Curadomi
We verzorgen onszelf vaak zonder er bij na te denken. Pas bij lichamelijke klachten, bij ziekte of belemmeringen vanwege ouderdom wordt dit minder vanzelfsprekend. Het kan dan zelfs nodig zijn om hier hulp bij te vragen. Onze zorgverleners helpen dagelijks mensen bij hun persoonlijke verzorging en bieden verpleegkundige zorg. Voor kortere of langere tijd en verschillend van enkele keren per week tot een aantal keer per dag.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg zonder indicatie (particulier)

door Zorggroep De Vechtstreek
Wij adviseren en stemmen zorg graag af op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften. Als u vragen heeft over zorg en hulp bij u thuis dan helpen onze zorgbemiddelaars u graag.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg

door Atlashulp
Atlashulp is een plaatselijke thuiszorgorganisatie, met ruime ervaring in Begeleiding Individueel, Ondersteuning in en om het huis en Huishoudelijke Verzorging.

Atlashulp levert zorgzame en vertrouwde medewerkers, die allemaal op basis van de CAO VVT in dienst zijn. Wij zorgen niet alleen voor u maar ook goed voor elkaar.

Onze hulp en/of begeleiding leveren wij voornamelijk in Nijkerk, Putten, Ermelo en Zeewolde.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Begeleiding thuis

door Prizorg
Bij Prizorg kunt u terecht als u behoefte heeft aan individuele begeleiding. U kan hierbij ook denken aan begeleiding bij het omgaan met psychiatrische problemen, begeleiding als u een verstandelijke beperking heeft en zelfstandig woont.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Webwinkel met thuiszorg producten

door ZorgthuisWinkel
Bij Zorgthuiswinkel.nl kunt u alles dat u nodig heeft voor de thuiszorg nu makkelijk en snel online bestellen. In het verleden moest u toch vaak nog naar een winkel toe voor het aanschaffen van thuiszorg artikelen zoals rolstoelen, rollators en krukken. Dat is toch vaak onhandig en het is maar hopen dat wat u meeneemt in de juiste maat is voor de zorgbehoevende. Bij Zorgthuiswinkel.nl is dit definitief verleden tijd door onze uitgebreide webshop.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Verpleging en verzorging thuis

door Netwerk Palliatieve Zorg Zuidoost Groningen
Buurtzorg levert met kleine teams persoonlijke verzorging en verpleging thuis als u ernstig ziek bent, na een ziekenhuisopname of als u zelfstandig wilt blijven wonen. Onze medewerkers helpen u bijvoorbeeld met de persoonlijke verzorging en het klaarzetten en geven van medicijnen. Ook verrichten zij handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Verzorging en verpleging

door Stichting NiKo
U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Soms kunt u echter wel wat extra (tijdelijke) hulp gebruiken. We bieden dienstverlening rondom verzorging en verpleging (thuiszorg).
€ 46,00 - € 66,00
per uur
Meer info »
Logo Thuiszorg

Omringwinkel

door Omring
Een ruim assortiment van kwaliteitsartikelen en hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een aandoening. Het hele assortiment is er op gericht om kwaliteit van leven te verbeteren zowel binnen als buiten het huis. Met altijd eerlijk en deskundig advies en gratis verzending. Korting met Omringpas
Meer info »
Logo Thuiszorg

Zorg thuis: Persoonlijke verzorging

door Cedrah
Persoonlijke verzorging houdt in dat wij u ondersteunen bij activiteiten op het gebied van persoonlijke verzorging of dit indien nodig van u overnemen. Als u een indicatie voor zorg met verblijf heeft, dan is de persoonlijke verzorging daar een onderdeel van.
Meer info »
Logo Thuiszorg

Beeldzorg

door Zorggroep Alliade
Meriant biedt cliënten, naast de bestaande zorg aan huis, zorg via de computer, tablet of smartphone. Dat heet beeldzorg. Hiervoor gebruiken wij een speciale applicatie (app) van Mobiléa. Via beeldzorg is het mogelijk om vanuit huis contact te hebben met bijvoorbeeld de verpleegkundige uit uw wijk.
Meer info »
Toon meer