Alleszelf.nlALLESZELF.NL

ThuiszorgThuiszorg


Soms hebt u zorg aan huis nodig. In Nederland zijn daar verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht. Maak uw keuze met de filters in het menu:

Soorten: Thuiszorg kent verschillende soorten. Deze noemen we hieronder met een toelichting.

 

 • Advies, instructie en voorlichting: u kunt hierbij denken aan het geven van informatie om te helpen bij het maken van een keuze, het geven van een gericht voorstel of het aangeven ‘hoe u moet handelen’.
 • Begeleiding: hulp bij taken waardoor u zelfstandig kunt blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om het aanhouden van een bepaald dagritme, het voeren van het huishouden en het onderhouden van contacten.
 • Behandeling: medische handelingen die zijn gericht op herstel of behoud van functies bij aandoeningen. Het kan om lichamelijke en geestelijke aandoeningen, zoals dementie, en gedragsproblemen.
 • Verzorging: persoonlijke hulp waarvoor geen medische kennis vereist is, zoals helpen opstaan , wassen, aankleden en hulp bij het naar bed gaan.
 • Verpleging: medische of verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging of het inbrengen van een katheter.

Spoedhulp: Bij een aantal aanbieders kan de thuiszorg standaard geleverd worden binnen 24 uur na ontvangst van een aanvraag.

Specialisaties: Sommige aanbieders van thuiszorg geven aan gespecialiseerd te zijn in één of meer onderwerpen. Het gaat om de volgende specialisaties:

 • Lichamelijke beperking: dit is zorg aan mensen met een motorische beperking, spraak/taalhandicaps, bewustzijnsstoornissen, zintuigelijke stoornissen of andere functiestoornissen.
 • Palliatieve zorg: palliatieve zorg is erop gericht om mensen met een levensbedreigende ziekte (en zijn naasten) een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Daarbij gaat het verder dan lichamelijke verzorging; ook de zorg voor geest en ziel zijn belangrijk. Bron: palliatievezorg.nl
 • Dementiezorg: dit is erop gericht om mensen met dementie een veilige en aangename leefomgeving te bieden.
 • (Overige) specialistische zorg: zorg die geleverd wordt vanuit een van de medische specialismen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van zuurstofflessen bij beademingsapparatuur.

Betalingsmogelijkheden: Bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

Meer informatie lezen? Klik hier voor onze berichten over thuiszorg.

Lijst
Aantal thuiszorg dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 101
101 diensten
Home Instead Thuisservice: Thuiszorg

Home Instead Thuisservice: Thuiszorg

door Home Instead Thuisservice
Wij zijn er voor u, is de kern van onze dienstverlening. Wij zijn er voor u als senior, voor u als partner en voor u als zoon of dochter. U staat centraal en wij zorgen ervoor dat u zelf of uw dierbare naaste zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.
 • Welzijn vóór zorg
 • Thuisservice op maat
 • Aanvullende mantelzorg
€ 31,20 - € 38,00
per uur
Meer informatie »
Home Instead Thuisservice Rotterdam: Persoonlijke verzorging

Home Instead Thuisservice Rotterdam: Persoonlijke verzorging

door Home Instead Thuisservice Rotterdam
Wij bieden persoonlijke verzorging op de tijd dat u dat wilt. Bij Home Instead bepaalt u wanneer wij voor de Persoonlijke Verzorging komen en krijgt u ook te maken met een vast gezicht.
 • Welzijn vóór zorg
 • Thuisservice op maat
 • Aanvullende mantelzorg
€ 31,80
per uur
Meer informatie »
Scouters: Oplossingen en hulpmiddelen

Scouters: Oplossingen en hulpmiddelen

door Scouters
Scouters biedt toegankelijke informatie, onafhankelijk advies en innovatieve hulpmiddelen voor en door mensen die beter willen bewegen, hun mantelzorgers en professionals.
 • Toegankelijke informatie
 • Onafhankelijk advies
 • Innovatieve hulpmiddelen
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Curadomi Thuiszorg

door Lelie zorggroep Curadomi
Wij bieden zorg aan iedereen die dat wenst. Dat doen we persoonlijk, deskundig, liefdevol en vanuit onze christelijke levensovertuiging.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Betsy: trekt uw steunkousen aan en uit

door Betsy Innovations the Netherlands B.V.
Betsy woont bij u in de buurt en komt op afroep, binnen 20 minuten. Elke Betsy heeft maar één taak: steunkousen aan- en uittrekken en daar is ze dan ook ontzettend goed in. Geen gestuntel met hulpmiddelen, nooit meer wachten tot een vast tijdstip en niet meer afhankelijk van een familielid.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Thuiszorg Pieter Raat

door De Pieter Raat Stichting
Thuiszorg Pieter Raat is de naam voor een totaalpakket van zorg en ondersteuning aan cliënten, die zelfstandig thuis wonen. Deze vorm van zorg wordt 24 uur per dag geboden. In de nacht wordt Thuiszorg Pieter Raat geboden als cliënten ook gebruik maken van alarmering in de wijk.De Pieter Raat Stichting biedt uitstekende thuiszorg,afgestemd op uw individuele situatie, wensen en indicatie. Ons Thuiszorg team is deskundig, ervaren en flexibel.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

PlusZorg: Thuiszorg op maat

door Pluszorg
PlusZorg biedt thuiszorg en begeleiding op maat, afgestemd op uw behoefte, van minimaal 2 tot 24 uur per dag.
€ 41,70
per uur
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Zorggroep Oosterlengte: Wijkverpleging

door Zorggroep Oosterlengte
Woont u zelfstandig en heeft u verpleging en verzorging nodig in verband met een aandoening of handicap? Dan kunt u wijkverpleging krijgen van Thuiszorg Oosterlengte. Wij bieden u de verpleging en verzorging die in uw situatie nodig is.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Vierstroom Thuiszorgwinkels

door Vierstroom Hulp Thuis
Voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen, zoals krukken, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. De zes winkels beschikken allen over een showroom en zijn bereikbaar voor mensen met een beperking.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Persoonlijke verzorging en verpleging

door Horizon Zorgcentrum
Persoonlijke verzorging en verpleging wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet. U betaalt hiervoor geen eigen bijdrage van de ziektekosten verzekering. De wijkverpleegkundige stelt de indicatie op voor de zorg die nodig is, in overleg met u en eventuele naaste(n). Persoonlijke verzorging betreft taken als hulp bij wassen, aankleden, douchen, steunkousen en toiletgang. Verpleging betreft taken als hulp bij medicijnen, injecties, katheteriseren, wondzorg en stomazorg.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Marloes Ontzorgt: Thuiszorg

door Marloes Ontzorgt
Het voorbereiden en het doen van boodschappen. Bezoek aan dokter, pedicure, schoonheidsspecialiste en/of kapper. Uitlaten van huisdieren. Weg wijsmaken bij gebruik van tablet en PC. Plannen en voorbereiden van maaltijden. Herinneren aan medicatie inname. Herinneren aan en het nakomen van afspraken. Aanvraag voorzieningen.
€ 17,50 - € 25,00
per uur
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Verpleging en verzorging thuis

door Netwerk Palliatieve Zorg Zuidoost Groningen
Buurtzorg levert met kleine teams persoonlijke verzorging en verpleging thuis als u ernstig ziek bent, na een ziekenhuisopname of als u zelfstandig wilt blijven wonen. Onze medewerkers helpen u bijvoorbeeld met de persoonlijke verzorging en het klaarzetten en geven van medicijnen. Ook verrichten zij handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

Joris Zorg: Joris Thuis

door Stichting Sint Joris
Joris Thuis is een thuiszorgteam van verpleegkundigen en verzorgenden. Ze werken bij thuiswonenden cliënten in met name de gemeenten Eersel en Oirschot. Joris Thuis zorgt ervoor dat u altijd dezelfde gezichten ziet. Vertrouwd en persoonlijk.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

St. Waardeburgh: Wijkverpleging

door Stichting Waardeburgh
Wonen in een zorgcentrum als u ouder wordt: het is geen vanzelfsprekendheid meer. Waardeburgh biedt verzorging en verpleging ook bij u thuis. Hierdoor bent u altijd verzekerd van goede zorg.
Meer informatie »
Logo Thuiszorg

AZR-ZORG: Thuiszorg en dagbesteding

door AZR-ZORG
AZR-ZORG levert zorg die wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie.
Meer informatie »
Toon meer