|  | 

Zorg Thuis

Heeft u zorg thuis nodig of u bent op zoek naar een betrouwbare zorgpartij voor een verwant? Dan bent u bij Vérian aan het juiste adres!

Wij bieden de juiste zorg bij u thuis, vanuit deskundige wijkteams die bestaan uit (wijk)verpleegkundigen, wijkziekenverzorgenden en verzorgenden. Wij streven er altijd naar om u de zorg te verlenen die u nodig heeft. Kunnen wij dit niet leveren, dan kijken wij altijd samen met u naar de mogelijkheden. Tijdelijk of langdurig, in uw eigen vertrouwde omgeving.

Wij ondersteunen u onder andere bij:

 • in en uit bed gaan;
 • wassen, douchen en aankleden;
 • toiletgang;
 • aanbrengen van prothesen en steunkousen;
 • zuurstof toedienen;
 • injecties geven en/of leren u zelf te injecteren;
 • wondverzorging;
 • begeleiding in een palliatieve fase;
 • en nog vele andere hulpvragen.

Hoe werken wij?
Onze wijkteams stellen u en uw naasten centraal en hebben daarnaast goede contacten met de huisartsen en andere specialisten in uw gemeente. Wij kennen geen wachtlijst. Wanneer u zorg aanvraagt, ontvangt u die meestal al binnen 24 uur. Ook ’s avonds, ‘s nachts en/of in het weekend.

  Direct naar Zorg Thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Apeldoorn, Arnhem, Beekbergen, Brummen, Ede, Eerbeek, Emst, Epe, Ermelo, Hattem, Heerde, Klarenbeek, Nijmegen, Terwolde, Twello, Vaassen, Wageningen, Wapenveld, Wezep, Zwolle
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Voor wijkverpleging bent u geen eigen bijdrage verschuldigd en er geldt geen eigen risico voor. Wanneer u een Wlz-indicatie heeft, betaalt u wel een eigen bijdrage.

  Vérian

  Wij zijn een thuiszorgorganisatie met een warm hart voor onze cliënten. Wij leveren 24 uur x 7 dagen zorgmomenten dicht bij u in de buurt. Vérian verpleegt, verzorgt en begeleidt jaarlijks ± 40.000 mensen. Dat doen we met persoonlijke aandacht en toewijding. Dat mag u van onze professionals verwachten, als zij u thuis of op locatie helpen. Onze zorgverleners zijn onze kracht. Zij hebben één ding gemeen: Passie voor de zorg!

  Onze missie
  Vérian biedt samenhangende zorg en begeleiding aan bij mensen thuis. Onze professionals zoeken daarin vanuit hun kennis, kunde en betrokkenheid met de cliënt voortdurend naar de beste oplossing.

  Vérian wil in een dynamische omgeving met opdrachtgevers, cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en andere zorgverleners de verbindende schakel zijn rondom de cliënt. Zorg en ondersteuning zijn mede daardoor altijd en op elke plek vertrouwd dichtbij. Vérian noemt dat 'samen redzaam'.

  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.