|  | 

Zorgcirkel: Logeren bij

Als u tijdelijk meer verzorging nodig heeft dan thuis geboden kan worden, maar u géén indicatie heeft voor verblijf in een verzorgingshuis. ​​​​​​​​​​​Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het doormaken van een ziekte waardoor u tijdelijk niet thuis kan zijn en even wil aansterken. Of aan het ontlasten van uw partner of mantelzorger die er een paar dagen tussenuit wil. De Zorgcirkel biedt hiervoor appartementen aan tegen een aantrekkelijk tarief.

Zorg dichtbij
U verblijft binnen de veilige omgeving van een woonzorgcentrum met altijd alle professionele zorg dichtbij. Als u al een thuiszorgindicatie heeft, bieden wij u tijdens uw verblijf dezelfde zorg als thuis. Heeft u nog geen indicatie, maar heeft u tijdens uw verblijf of bij vertrek nog (na)zorg nodig, dan helpen wij u graag bij de aanvraag van een thuiszorgindicatie. Als dit niet mogelijk is, dan kunt u de eventuele zorg en begeleiding natuurlijk ook bij ons afnemen tegen een particulier tarief.

Als u therapie nodig heeft: onze afdeling Revalideren & Behandelen beschikt over ervaren specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten. Zij werken samen met uw huisarts.

Tarieven
Het logeerarrangement is € 38,80 per persoon per dag en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Overnachting
 • Ontbijt, lunch en diner
 • Koffie en thee
 • Dit arrangement is aan te vullen metde volgende Zorgcirkel locaties:
 • onderdelen van ons uitgebreide servicepakket.
Waar?
Wij bieden dit arrangement aan in verschillende zorglocaties (zie onze site)

Logeeropvang met PGB WLZ Zorg
Woont u nog thuis en heeft u een indicatie met Verblijf vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) met een Persoonsgebonden Budget (PGB), dan kunt u ook gebruik maken van de logeeropvang in een van onze locaties. Deze opvang is bedoeld als tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld ter ontlasting van uw mantelzorger. 
U kunt deze logeeropvang aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Ons bemiddelingsbureau is u daarbij graag behulpzaam.

Tarieven
Het logeerarrangement is € 236,55 per persoon per dag en bestaat uit de volgende onderdelen:
 • Overnachting
 • Ontbijt, lunch en diner
 • Koffie en thee
 • Zorg di*e nodig is voor een veilig verblijf
 • Wanneer u beschikt over een PGB WLZ krijgt u deze logeeropvang grotendeels vergoed uit de WLZ. 
Dit arrangement is aan te vullen met onderdelen van ons uitgebreide servicepakket.

Waar?
Wij bieden dit arrangement aan in verschillende Zorgcirkel locaties, zie onze site.

**Komt u van ver?
Bent u familie of een relatie van één van onze cliënten*** en wilt u het familiebezoek eens wat langer maken? Dan bieden wij de mogelijkheid om bij ons te komen logeren. Zorgcirkel Woonstate heeft hiervoor twee comfortabele hotelsuites beschikbaar. U betaalt € 57,50 per dag. Reserveren is gewenst. Uiteraard is on*tbijten mogelijk; dit is € 8,00 per persoon.

Zorghotels
Als u zorg of revalidatie nodig heeft kunt u kiezen voor een tijdelijk verblijf in ons officieel erkende zorghotel, NovaZorghotel, in Purmerend.

  Direct naar Zorgcirkel: Logeren bij

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Alkmaar, Beemster, De Rijp, Edam-Volendam, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft, Landsmeer, Purmerend, Schermerhorn, Wormerland, Zaandam, Zeevang
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via zorgkantoor

  Stichting De Zorgcirkel

  Ouder worden in een stijl die bij u past.

  De Zorgcirkel is specialist op het gebied van Wonen, Welzijn, Services, Zorg, Behandeling en Preventie. Wij leveren onze diensten vooral aan ouderen. 

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.