|  | 

Icare: Specialistische verpleegkundige zorg

Steeds vaker kiezen mensen voor verpleging of verzorging in hun eigen, vertrouwde thuissituatie. Hierdoor kan een ziekenhuisopname worden verkort of voorkomen. Terugkeer naar de thuissituatie of thuis blijven wonen is vaak moeilijk als u complexe zorg nodig heeft.

  Direct naar Icare: Specialistische verpleegkundige zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aa en Hunze, Assen, Barneveld, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Dronten, Ede, Elburg, Emmen, Ermelo, Groningen, Harderwijk, Haren, Hattem, Hoogeveen, Kampen, Leek, Lelystad, Meppel, Midden-Drenthe, Nijkerk, Noordenveld, Nunspeet, Oldebroek, Putten, Renswoude, Scherpenzeel, Staphorst, Steenwijkerland, Tynaarlo, Wageningen, Westerveld, Zeewolde, Zwartewaterland, Zwolle
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Specialistische zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Vergoeding via zorgverzekeraar
  Voorwaarden

  Zie de site.

  Stichting Icare

  Icare is een stichting en die staat voor het verlenen van zorg die bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Dankzij onze ledenvereniging, die bestaat uit 330.000 huishoudens, kunnen we allerlei diensten bieden die er anders niet zouden zijn. Icare is actief in Flevoland, Drenthe, Gelderland, Overijssel, Friesland, Groningen. Stichting Icare is onderdeel van espria.

  Icare Verpleging en Verzorging
  Ieder mens, jong en oud, wil graag alles uit het leven halen wat erin zit. Voldoening halen uit dagelijkse dingen en af en toe iets bijzonders mee maken. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar voor ouderen, mensen met een achterstandspositie of mensen met een beperking is dat niet zo gewoon. Icare doet er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen bereikbaar te maken en bij te dragen aan het welbevinden van mensen. Uit liefde voor mensen. Dat is Icare.

  Uit liefde voor mensen
  Icare biedt verpleging en verzorging bij mensen thuis of in een verpleeg- of verzorgingshuis. Dagelijks zijn ruim 6.000 medewerkers actief om zorg te bieden op een manier die het best aansluit bij de individuele wensen van de klant, met als doel het welzijn en de zelfredzaamheid van mensen te bevorderen en mensen de eigen regie over hun leven zoveel mogelijk te laten behouden. Het diensten aanbod van Icare is veelzijdig. Van het helpen opstaan tot complexe verpleegkundige handelingen en van thuisbegeleiding van mensen om het dagelijks leven weer op de rit te krijgen, tot zorg aan dementerende ouderen thuis of in een beschermde woonomgeving. De verschillende verzorgings- en verpleeghuizen die bij de Icare organisatie horen zijn ook heel divers. Van kleinschalig wonen in een boerderij, een vegetarisch zorgcentrum, tot de allernieuwste kleinschalige woonvorm in een stadse omgeving.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.