|  | 

Evean: Zorg tijdelijk overdragen

Zorgt u voor iemand die chronisch ziek of gehandicapt is? Dat kan zwaar zijn. Vooral als degene voor wie u zorgt niet alleen thuis kan zijn. Het is belangrijk dat u de zorg af en toe kunt overdragen. Bijvoorbeeld door respijtzorg of logeeropvang. Dan heeft u even tijd voor uzelf en raakt u niet overbelast.

  Direct naar Evean: Zorg tijdelijk overdragen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Beemster, Broek in Waterland, Den Helder, Edam-Volendam, Heerhugowaard, Hollands Kroon, Ilpendam, Katwoude, Landsmeer, Marken, Monnickendam, Oostzaan, Purmerend, Schagen, Texel, Wormerland, Zaanstad
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Lichamelijke beperking, Dementiezorg, Palliatieve zorg, Specialistische zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Vergoeding via zorgverzekeraar

  Evean

  Evean is een organisatie waar medewerkers met kennis en kracht samenkomen en vanuit hun passie en betrokkenheid er alles aan doen om mensen in hun kracht te zetten of juist te ondersteunen, als dat nodig is. Of het nu gaat om wijkverpleging, dagbesteding, verzorgd wonen, revalidatie, herstel, (zorg)ondersteuning of welzijn.

  Wij zijn er voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft zoals (gespecialiseerde) verpleging, verzorging en ondersteuning thuis, dagbesteding, verzorgd wonen, revalidatie, Wond Expertisecentrum, ergotherapie, fysio- en oefentherapie. Bovendien hebben wij een uitgebreid aanbod aan cursussen gericht op onder meer welzijn, creativiteit en bewegen.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.