Alleszelf.nlALLESZELF.NL

Klussen huis & tuinKlussen in huis en tuin


Heeft u op hoge leeftijd een klus in huis of tuin die u zelf niet kunt uitvoeren? En kunt u of wilt u de hulp van familie, vrienden of buren niet (altijd) inschakelen? Er zijn meer oplossingen dan u denkt! U kunt kiezen tussen grote of kleine klussen en u kunt aangeven of deze klus met spoed moet worden afgehandeld.

  • Kleine klussen: hierbij gaat het om bijvoorbeeld kleine reparaties (trap, kraan, sloten, toilet, deuren/ramen), meubels in elkaar zetten, apparatuur aansluiten, bijvullen cv-installatie, schilderijen ophangen of het aanbrengen van hulpmiddelen.
  • Grote klussen: hierbij gaat het om de wat grotere aanpassingen aan uw huis of tuin. U kunt denken aan het schilderen van een muur, het aanleggen van nieuwe tegels in de tuin, timmerwerk of verbouwingen.

Spoedhulp = Moet uw aanvraag binnen 24 uur na ontvangst worden opgelost. Dit is alleen mogelijk voor kleine klussen. 


Meer informatie lezen? Klik hier voor onze berichten over klussen in huis en tuin.

Lijst
Aantal Klussen huis & tuin dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 101
101 diensten
Logo Klussen huis & tuin

Verhuisregisseurs: voorbereiding, verhuizing en nazorg

door Puzzletree
Wij helpen u graag met alle zaken die bij een verhuizing komen kijken. Van adreswijziging, tot het regelen van het verhuisbedrijf, van inrichting tot het inruimen van uw kasten. Daarnaast kunnen we hulp bieden bij het aankopen of verkopen van uw woning.
Ook op administratief gebied: nieuwe huis- en tandarts, inschrijving bij de gemeente, herziening van verzekeringen, nieuwe huishoudelijke hulp of regelen van thuiszorg. Wij kunnen u ook helpen bij (spoed)opleveringen van woningen.
Meer informatie »
Logo Klussen huis & tuin

Ton de Boer Klusbedrijf: Voor al uw klussen in en rond huis

door Ton de Boer Klusbedrijf
Ik ben gespecialiseerd op het gebied van verbouwen, en onderhoudswerkzaamheden. Maar ook voor kleinere klussen sta ik voor u klaar. Ik beheers het vakmanschap, en bezit alle benodigde gereedschappen.
Meer informatie »
Logo Klussen huis & tuin

Hovenier & Tuincentrum Sterk

door Tuincentrum Sterk
Wij zijn een middelgroot tuincentrum, vlakbij Gorinchem. Tegelijkertijd zijn wij ook hovenier met jarenlange ervaring, en expert op het gebied van een creatief en functioneel tuinontwerp. Kennis, kwaliteit en persoonlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. De ervaring en deskundigheid die wij in de loop der jaren hebben opgedaan zetten wij in om u op een persoonlijke wijze te adviseren.
Meer informatie »
Logo Klussen huis & tuin

Klus in de wijk: Klussendienst

door Klus in de wijk
Wij leveren zeer diverse klussen.
€ 15,00 - € 29,00
per uur
Meer informatie »
Logo Klussen huis & tuin

De Klussenier Peter Stroeven: De persoonlijke vakman

door De Klussenier Peter Stroeven
Een verbouwing, renovatie of andere bouwkundige werkzaamheden? Voor deze werkzaamheden ben ik uw vakkundige Klussenier. ‘Snel, goed en betrouwbaar’ staan hoog in mijn vaandel.
Meer informatie »
Logo Klussen huis & tuin

H&S Hoveniers

door H&S Hoveniers
Door middel van goed onderhoud van uw tuin en het uitbesteden van de juiste dingen, kunt u uzelf veel werk besparen. Bovendien ligt uw tuin er door onze vakkundige manier van werken altijd op z’n best bij. Het is dus zeker de moeite waard om te overwegen (een deel van) het onderhoud van uw tuin aan H&S Hoveniers over te laten.
Meer informatie »
Logo Klussen huis & tuin

Klussendienst, ondersteuning en gemak

door De Ledenservice, Carintreggeland
De Ledenservice is onderdeel van Carintreggeland en maakt het dagelijks leven voor u makkelijker en leuker. Leden kunnen gebruik maken van onze 'aan-huis-diensten' zoals de klussendienst, tuinman en vakschilder aan huis. Samen met leden werken we aan een gevarieerd en passend aanbod voor iedereen.
Want iedereen kan zo nu en dan ondersteuning en gemak gebruiken.
Meer informatie »
Logo Klussen huis & tuin

Klusjesman voor een uur

door KLUSJESMAN VOOR EEN UUR
De oplossing voor al uw klussen waar u zelf geen tijd, zin of rechterhanden voor heeft. Handig, snel en speciaal voor de kleinere klussen in en rondom het huis of bedrijf.
€ 70,00
per uur
Meer informatie »
Logo Klussen huis & tuin

Repair Café Purmerend: Gratis repareren

door Stichting Repair Café Purmerend
Onze vrijwilligers delen graag hun vaardigheid en kennis. Uw kapotte apparaat wordt alleen gerepareerd op het Repair Café en we benoemen u tot assistent bij uw eigen reparatie. De bedoeling is om u te laten zien en ervaren dat repareren loont. Eigenlijk zijn onze reparateurs ook een beetje onderwijzer. Vraag dus gerust...
€ 0,00
per uur
Meer informatie »
Logo Klussen huis & tuin

Vinke: Klussenbedrijf voor binnen en buiten

door Onderhoudsbedrijf Vinke
Onderhoud, reparatie en verbouwing rondom uw huis. Laat alle bouwprojecten uitvoeren door een ervaren timmerman die zijn vak verstaat en klantvriendelijk is. Onderhoudsbedrijf Vinke verbouwt binnen en buitenshuis in de regio IJsselmuiden.
Meer informatie »
Logo Klussen huis & tuin

Willem Fikst 't: Klusjesman

door Willem Fikst 't
Zoekt u een klusjesman? Willem Fikst 't heeft een groot landelijk netwerk van de beste klusjesmannen. U zoekt naar aanbiedingen en de scherpste prijs voor klusjes? Bent u op zoek naar een klussenbedrijf die u direct kan helpen? Of heeft u gewoon een vraag? Vul het contactformulier op onze website volledig in en wij helpen u.
Meer informatie »
Logo Klussen huis & tuin

Unive MijnGemak: Particuliere klusjesman

door Univé MijnGemak
Kunt u wel wat hulp gebruiken bij kleine klussen in en om het huis? Een nieuwe kast in elkaar zetten, een plank bevestigen of lamp vervangen? Onze klusjesman draait zijn hand er niet voor om! Onze klusjesmannen zijn zorgvuldig gescreend op ervaring en professionaliteit. Zij helpen u graag met allerlei klussen waar u zelf geen tijd voor heeft of waar u tegen op ziet. 
Meer informatie »
Logo Klussen huis & tuin

Zoofy Klusservice

door Zoofy
Direct contact met een betrouwbare vakman en zien wie je in huis haalt. Van loodgieter tot timmerman of computerhulp aan huis. Bij Zoofy vind je alle vakmannen onder 1 knop. Al onze vakmannen zijn door ons persoonlijk geselecteerd.
€ 50,00 - € 90,00
per uur
Meer informatie »
Logo Klussen huis & tuin

Zielhuis Klusservice

door Zielhuis Klusservice
Zielhuis Klusservice is een klussenbedrijf gevestigd in Den Nul. Zielhuis Klusservice kan u als particulier de helpende hand bieden met de aanbouw, verbouw of klussen in en om uw woning, naast de kleine klussen kunnen wij ook grote projecten aan.
Meer informatie »
Logo Klussen huis & tuin

Rico Sonnema: ontwerp, aanleg, onderhoud

door Hoveniersbedrijf Rico Sonnema
Hier bent u op het goede adres als het gaat om Tuinontwerp-Tuinaanleg-Tuinonderhoud.
Meer informatie »
Toon meer