|  | 

Bloemenlust: Tuin onderhoud, ontwerp en aanleg

Bloemenlust: Tuin onderhoud, ontwerp en aanlegTwee broers en 5 medewerkers zijn dagelijks actief in Lansingerland en omstreken met het aanleggen en onderhouden van een diversiteit aan tuinen.

Professionele en persoonlijke aanpak van ontwerp tot realisatie. Wij werken uitsluitend met vakkundige hoveniers. Goed onderhoud is vakwerk en zorgt ervoor dat uw tuin er tijdens alle seizoenen optimaal bij ligt. Ook voor een creatief ontwerp van uw tuin, bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Plaatsen schuttingen
Direct naar Bloemenlust: Tuin onderhoud, ontwerp en aanleg
Klussen huis & tuin Bloemenlust: Tuin onderhoud, ontwerp en aanlegKlussen huis & tuin Bloemenlust: Tuin onderhoud, ontwerp en aanlegKlussen huis & tuin Bloemenlust: Tuin onderhoud, ontwerp en aanlegKlussen huis & tuin Bloemenlust: Tuin onderhoud, ontwerp en aanlegKlussen huis & tuin Bloemenlust: Tuin onderhoud, ontwerp en aanlegKlussen huis & tuin Bloemenlust: Tuin onderhoud, ontwerp en aanleg

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Lansingerland, Zuid-Holland
Type klus
Tuinaanleg, Tuinonderhoud
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Kleine klussen
Nee
Grote klussen
Nee

Hoveniersbedrijf Bloemenlust

Hoveniersbedrijf Bloemenlust heeft al ruim 50 jaar ervaring met het ontwerp, de aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen. Met onze ervaren gediplomeerde en enthousiaste hoveniers kunnen wij uw tuin omtoveren tot de door u gewenste droomtuin.

Tevens staan wij garant voor een goede prijs/kwaliteit verhouding en blijven wij ook tijdens de werkzaamheden continu met u meedenken.

Wij zijn er voor zowel de particuliere tuin als voor het bedrijf.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.