Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
 • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
 • Gratis openbaar vervoer ouderen
 • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
 • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
 • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
 • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
 • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
 • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 702
702 diensten
We helpen.nl: Vind burenhulp voor mobiliteit en vervoer (ook coronahulp)

We helpen.nl: Vind burenhulp voor mobiliteit en vervoer (ook coronahulp)

door We Helpen Coöperatie U.A.
Op de sociale marktplaats www.wehelpen.nl kun je laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken of zelf aanbieden. Voor aanmelden is alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf.  Zo kun je elkaar gemakkelijk zoeken en vinden. En maak dan bijvoorbeeld in het wijkcentrum of bij de bibliotheek een afspraak om te kijken of het klikt.
€ 0,00
per kilometer
Meer info »
 • hulp zoeken
 • hulp aanbieden
 • in de buurt
Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

door Omroep MAX
Nu door de corona-maatregelen vooral veel ouderen thuis zitten, is sportief bewegen moeilijker geworden. Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer van thuiszittend Nederland. Op deze pagina publiceert zij wekelijks trainingsschema’s voor iedereen die mee wil doen, aan de hand van archiefuitzendingen van Nederland in Beweging. Met elke dag nieuwe oefeningen, motivatie en tips om thuis te trainen.
Meer info »
 • Coronahulp
 • Mobiliteit thuis
Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

door Ledenvereniging
Veilig en vertrouwd autorijden na je 75ste.
Meer info »
 • Korting op keuringskosten
 • Vanaf je 75ste
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Den Haag Scheveningen

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
De Zonnebloemauto is ook te huur in Den Haag Scheveningen. De uitgifte van deze rolstoelauto vindt plaats vanuit Welzijn Scheveningen het Trefpunt op het adres Tesselsestraat 71 in Den Haag. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Noord-Kennemerland

door Connexxion
Vervoer van deur tot deur in een deeltaxi. Voor inwoners van de gemeenten In Noord-Kennemerland die geen gebruik kunnen maken van eigen vervoersmogelijkheden of het reguliere openbaar vervoer. Een vervoerspas is vereist. De regiotaxi rijdt 7 dagen per
week tussen 06.00 en 24.00 uur.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Wijkbus Wormerland

door Regionale Stichting WonenPlus Noord-Holland Midden
Van maandag t/m vrijdag rijdt wijkbus Wormerland van en naar bestemmingen in Wormerland, Purmerend en Zaanstad. De bus rijdt tussen 09.00 en 17.00 uur. Ritten in de avonden of weekenden zijn in overleg mogelijk. De wijkbus kan ook gereserveerd worden voor groepsvervoer. Informeer naar de speciale tarieven. Wijkbus Wormerland is mede mogelijk door vrienden van de wijkbus Wormerland.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus IJsselstein

door Stichting Pulse
De BoodschappenPlusBus in IJsselstein. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Goes

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
Ook in Goes is de Zonnebloemauto te huur. De uitgifte van deze rolstoelauto vindt plaats vanuit Zorggroep Ter Weel aan het Joannaplantsoen 1. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Hubtaxi : Noord-Groningen

door Publiek Vervoer Groningen Drenthe
Inwoners en bezoekers van Groningen en Drenthe kunnen gebruik maken van de hubtaxi. U wordt naar de hub gebracht die het best in uw reis past, zodat u vanaf die plaats verder kunt reizen met het openbaar vervoer. Een hub is een vervoersknooppunt in GR en DR waar verschillende vormen van vervoer samen komen. Hubs zijn bereikbaar: te voet, per fiets, auto, taxi, bus en/of trein.

De hubtaxi is bedoeld voor diegene die niet per fiets, te voet of op een andere manier naar de hub kan reizen.
€ 0,42 - € 0,83
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Buurtbus Alblasserwaard

door Vereniging Buurtbussen Alblasserwaard
Onze vrijwilligers rijden een vaste route langs vaste haltes. Maar u kunt langs de route overal in- en uitstappen. Wel duidelijk uw hand opsteken! Op zon-en feestdagen en op zaterdag wordt er niet gereden.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Terneuzen

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
Ook in Terneuzen is de Zonnebloemauto te huur. De uitgifte van de Zonnebloemauto vindt plaats vanuit Vegro Terneuzen aan de Axelsestraat 194 in Terneuzen. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Personenvervoer : Ommen

door Zagers Personenvervoer B.V.
Reguliere taxi en ziekenvervoer. Tevens gespecialiseerd in ouderenvervoer.

Voor alle ziektekostenverzekeringen in Drenthe en Noord-Overijssel verzorgt Zagers Personenvervoer het ziekenvervoer.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Archipel: Rolstoelauto te huur

door Archipel
Wilt u een dagje weg en genieten van uw vrijheid? Een bezoek aan familie of vrienden of er gewoon even op uit trekken met een rolstoel is vaak een hele toer. Of het komt er niet van. Met de rolstoelatuto van Kanidas kan dat veranderen. U kunt deze zeven dagen in de week reserveren (tussen 09.00 en 18.00 uur). Huurprijzen: Per uur € 11,00, per dagdeel € 40,00 (9.00 tot 13.00 uur / 14.00 tot 18.00 uur / 18.00 tot 24.00 uur). Tarieven zijn incl. brandstofkosten en btw. Reserveren per mail.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Rolstoelvervoer

door Taxicentrale West-Friesland
Taxicentrale West-Friesland beschikt over diverse functionele rolstoelbussen voor mensen die zich niet zelfstandig kunnen verplaatsen over een grotere afstand. Daarmee verzorgen wij het deur- tot deurvervoer voor personen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Amstelland-Aalsmeer

door Connexxion
Aanvullend openbaar vervoer voor reizigers die hiervoor een Wmo-indicatie hebben. Ook inwoners van Ouder-Amstel die 75 jaar of ouder zijn kunnen gebruikmaken van de regiotaxi. Bezit vereist van vervoerspas (aanvraag bij de gemeente).
Meer info »
Toon meer