VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
 • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
 • Gratis openbaar vervoer ouderen
 • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
 • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
 • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
 • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
 • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
 • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 789
789 diensten
Alleszelf Panel over Regiotaxi

Alleszelf Panel over Regiotaxi

door Alleszelf.nl
Laat uw stem horen over de Regiotaxi. Wat zijn uw ervaringen?

Alleszelf heeft als missie om ouderen in Nederland langer en beter zelfstandig te laten wonen. Om dat doel te bereiken moet informatie en dienstverlening optimaal aansluiten op de behoeftes. Via het Alleszelf Panel gaan we hierover graag met u in gesprek.
Meer info »
  Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

  Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

  door Omroep MAX
  Nu door de corona-maatregelen vooral veel ouderen thuis zitten, is sportief bewegen moeilijker geworden. Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer van thuiszittend Nederland. Op deze pagina publiceert zij wekelijks trainingsschema’s voor iedereen die mee wil doen, aan de hand van archiefuitzendingen van Nederland in Beweging. Met elke dag nieuwe oefeningen, motivatie en tips om thuis te trainen.
  Meer info »
  • Coronahulp
  • Mobiliteit thuis
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Keuzehulp Elektrische fiets

  door 12GO Biking
  Met een goede E-bike wordt fietsen net even wat leuker en makkelijker. Een elektrische fiets maakt bovendien de fiets ook een aantrekkelijk optie voor de langere ritjes waar je vroeger de auto voor zou pakken, bijvoorbeeld je dagelijkse woon-werkverkeer. De keuzemogelijkheden aan elektrische fietsen zijn de laatste jaren ook enorm toegenomen. Maar hoe kies je nu de juiste E-bike? Wij geven je graag wat handvatten voor het kiezen van jouw nieuwe elektrische fiets.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Marktplaats om vervoerder in Beverwijk te vinden

  door Buuv IJmond
  Voor En Door Bewoners. BUUV is het platform om nieuwe mensen te leren kennen, elkaar te helpen met van alles en nieuwe dingen te leren. BUUV is voor iedereen en alle leeftijden. Iedereen heeft wel eens een vraag en ook iets te bieden. Ook voor vervoer in Beverwijk!
  BUUV ook mee!
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Vervoersdienst

  door Welzijn Castricum
  Mensen met een beperking die niet de mogelijkheid hebben gebruik te maken van eigen vervoer of van het openbaar vervoer. Zij kunnen, tegen betaling, gebruik maken van de vervoersdienst.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxi

  door On time Taxi
  Reguliere taxi
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxi De Groene Betuwe

  door Taxi De Groene Betuwe
  particulier privé taxivervoer op restitutiebasis
  voor restitutie- en natura polishouders
  rechtstreeks naar uw bestemming
  altijd mogelijk begeleider mee te nemen
  taxi wacht meesttijds, zo kunt u na uw behandeling direct rechtstreeks terug
  bij toestemming zorgverzekeraar (machtiging taxi) tot 100% vergoeding
  anders kortingsregeling
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  BoodschappenPlusBus Chaam.

  door OpstapBusABC
  De BoodschappenPlusBus in Chaam. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Buurtbus Appingedam e.o.

  door Buurtbusvereniging Duurswold
  De buurtbus is een vorm van kleinschalig vervoer. Het is voor iedereen toegankelijk. De 8-persoons bus wordt bestuurd door vrijwilligers. Er wordt gereden op een vaste route en volgens een vaste dienstregeling.

  Lijn 545 : Stadsdienst Delfzijl
  Lijn 561 : Appingedam (busstation) - Loppersum (station) v.v.
  Lijn 563 : Ten Boer (Koopmansplein) - Winsum
  Lijn 564 : Appingedam (busstation) - Ten Boer (Koopmansplein) v.v.
  Lijn 566 : Appingedam (busstation) - Delfzijl (station) v.v.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxivervoer

  door Taxi Centrale Diemen
  Via het formulier op de site van Taxi Centrale Diemen kunt u een taxi bestellen. U krijgt een indicatie van de ritprijs voordat u besteld. Na bestelling ontvangt u een automatische bevestiging van de reservering. Taxi nodig binnen 12 uur? Dan graag even bellen.

  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Rolstoeltaxi in Rotterdam E.O

  door Rolstoelvervoer-Rotterdam
  Wij van Rolstoel taxi Rotterdam zijn gespecialiseerd in rolstoelvervoer. Wij brengen u, en eventueel overige passagiers uit hetzelfde gezelschap, graag naar uw gewenste bestemming middels onze comfortabele rolstoel taxi’s. Onze invalide taxi biedt plaats aan maximaal 4 rolstoelgebruikers en heeft daarnaast nog plek voor enkele overige passagiers. Ook bevindt zich een elektrische lift in de taxi, zodat u probleemloos en zonder moeite met de rolstoel (scootmobiel) in de taxi komt.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  NS Reisplanner: Plan uw reis

  door NS Groep N.V.
  NS Reisplanner van/naar uw adres, station of postcode. Kies uw gewenste aankomst of vertrektijd en -datum. Met actuele situatie op het spoor.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Rolstoelvervoer

  door Hoornse Taxi Centrale
  De Hoornse Taxi Centrale is voor rolstoelvervoer de beste partner. Wij zijn niet voor niets het enige taxibedrijf uit Hoorn met het TAXI-keurmerk. Wij begeleiden al jaren naar volle tevredenheid cliënten die gebruik maken van een rolstoel.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  De Zonnebloemauto: Rolstoelauto huren

  door Nationale Vereniging de Zonnebloem
  Rolstoelvervoer voor een betaalbare prijs. Huur € 40,- per dag incl. eerste 100 km daarna € 0,20 per km, excl. brandstof, incl. WA-Casco- en ongevallen-inzittende verzekering, voor eigen risico zie site.
  € 0,20
  per kilometer
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Luchthaventaxi

  door Hop Taxi
  Wij als vervoerder zijn vaak het beginpunt om uw zakenreis of vakantie op een prettige manier van start te laten gaan en op een comfortabele manier te beëindigen. Hieronder volgen enkele handige aanwijzingen om uw reis op een zo prettig mogelijke wijze van start te laten gaan.
  Meer info »
  Toon meer