Alleszelf.nlALLESZELF.NL

VervoerVervoer


Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht. Maak uw keuze met de filters in het menu:

Varianten: In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:

  • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
  • Gratis openbaar vervoer ouderen
  • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
  • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
  • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
  • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
  • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
  • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.
Meer informatie lezen? Klik hier voor onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 216
216 diensten
Logo Vervoer

Archipel: Rolstoelauto te huur

door Archipel
Wilt u een dagje weg en genieten van uw vrijheid? Een bezoek aan familie of vrienden of er gewoon even op uit trekken met een rolstoel is vaak een hele toer. Of het komt er niet van. Met de rolstoelatuto van Kanidas kan dat veranderen. U kunt deze zeven dagen in de week reserveren (tussen 09.00 en 18.00 uur). Huurprijzen: Per uur € 11,00, per dagdeel € 40,00 (9.00 tot 13.00 uur / 14.00 tot 18.00 uur / 18.00 tot 24.00 uur). Tarieven zijn incl. brandstofkosten en btw. Reserveren per mail.
Meer informatie »
Logo Vervoer

Taxi Ruiter: Privévervoer

door Taxi Ruiter
Voor privé vervoer hebben wij verschillende opties. Met de Volkwagen Crafter kunnen wij tot 8 personen vervoeren. U kunt zich indenken, dat meerdere personen een taxi naar de luchthaven Schiphol veel voordeliger is dan meerdere Taxi’s bestellen. Ben je met wat minder dan 8 personen, bent u met max. 6 personen is de Chevrolet transporter een 2e optie. Maar bent u met max. 4 personen kunt u uiteraard ook in luxe stijl met onze Chrysler.
Meer informatie »
Logo Vervoer

Auxilias: Privé chauffeur

door Auxilias
Als senior kunt u prima voor u zelf zorgen. U heeft de wens om zelfstandig te blijven wonen en autonoom te zijn. Toch kunt u af en toe wel wat support gebruiken. Zonder direct een beroep te willen doen op familie, vrienden of buren. Auxilias biedt u uw privé chauffeur, uitgevoerd door één vertrouwd persoon. Waarheen u wilt en wannéér u wilt. Een vertrouwd gevoel.
Meer informatie »
Logo Vervoer

Rotterdam The Hague Airport: Assistentie

door Rotterdam The Hague Airport
Bent u slecht ter been, slechtziend/-horend of bent u rolstoelgebonden? De medewerkers van Aviapartner staan voor u klaar om u op Rotterdam The Hague Airport te assisteren. Aviapartner werkt hierbij samen met uw luchtvaartmaatschappij.
€ 0,00
per kilometer
Meer informatie »
Logo Vervoer

Taxi Wooning

door Taxi Wooning
Reguliere taxidienst, Regio-/Deeltaxi (Beltax) en Rolstoelvervoer.
Meer informatie »
Logo Vervoer

M€€rDoen-regeling tegemoetkoming openbaar vervoer

door Gemeente Purmerend
Voor inwoners van Purmerend die de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt hebben. U ontvangt kosteloos een dalvoordeelabonnement. Hiermee reist u - met de bussen van EBS - met 40% korting in de regio Waterland buiten de spits. Daarnaast krijgt u eenmalig een startsaldo van € 30.
Meer informatie »
Logo Vervoer

BoodschappenPlusBus Den Helder

door Stichting Vrijwaard
De BoodschappenPlusBus in Den Helder. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers. (Bereikbaar: ma, di en vrij tussen 09:00 – 12:00 uur)
Meer informatie »
Logo Vervoer

BoodschappenPlusBus Gendringen / Ulft / Silvolde / Gaanderen.

door Stichting CARE Travel
De BoodschappenPlusBus in Gendringen / Ulft / Silvolde / Gaanderen. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
Meer informatie »
Logo Vervoer

Taxi Brink Kampen; rolstoelvervoer

door Taxi Brink Kampen
Bij Taxi Brink Kampen bent u ook aan het juiste adres voor rolstoelvervoer. Wij beschikten al over een comfortabele Volkswagen Caddy, waarin tevens 4 personen kunnen meereizen, maar sinds heden hebben we nu ook een luxe Mercedes Citan, waar ook 4 personen extra mee kunnen. Voor vragen, beschikbaarheid of het reserveren van onze rolstoeltaxi kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen.


Meer informatie »
Logo Vervoer

BoodschappenPlusBus Heerhugowaard.

door Vervoersvereniging Heerhugowaard
De BoodschappenPlusBus in Heerhugowaard. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers. (Bereikbaar: tijdens kantooruren 9.00-17.00 uur)
Meer informatie »
Logo Vervoer

Palet Welzijn: Senioren vervoer

door Palet Welzijn
Ritjes naar bijvoorbeeld de dokter, fysiotherapeut of het ziekenhuis voor senioren in Waddinxveen. Vrijwilligers brengen u daar graag met hun auto naar toe. Maar ook net zo graag naar uw vriend(in) om een kopje koffie te drinken, naar de kapper of naar de activiteiten in het Anne Frank Centrum.
Meer informatie »
Logo Vervoer

SWOA: Boodschappen PlusBus

door SWOA
Uitstapjes voor ouderen vanaf 55 jaar. Gezelligheid en elkaar ontmoeten staan voorop. Samen boodschappen doen, winkelen, een museum bezoeken of een rondrit maken. De bus haalt je thuis op en brengt je weer thuis. Opvouwbare rolstoel of rollator? Geen probleem!
Meer informatie »
Logo Vervoer

Capelle Hopper

door Personenvervoer Midden Nederland BV
Capellenaren die door een beperking niet met het openbaar vervoer kunnen reizen, kunnen gebruik maken van de Capelle Hopper. Deze rijdt van deur tot deur in Capelle aan den IJssel en in vijf omliggende zones van uw woonadres.
Meer informatie »
Logo Vervoer

BoodschappenPlusBus Haren.

door Stichting Torion
De BoodschappenPlusBus in Haren. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
Meer informatie »
Logo Vervoer

Zorgmobiel

door Zorgcentrum Mennistenerf
Vervoer door vrijwilligers voor ouderen en minder mobiele mensen. De ritjes gaan veelal naar het ziekenhuis, de fysiotherapie, maar ook naar vrienden of de kapper die anders voor vele mensen onbereikbaar is. De twee zorgmobielen rijden van ma. t/m vr. van 8.30 - 16.00 uur. De ritten gaan door heel Zaandam, Zaandijk, Wormer / Wormerveer, Oostzaan en Koog aan de Zaan. Per rit kunnen meerdere personen vervoerd worden, de prijzen variëren al naar gelang uw plaats van bestemming.
Meer informatie »
Toon meer