VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
 • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
 • Gratis openbaar vervoer ouderen
 • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
 • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
 • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
 • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
 • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
 • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 791
791 diensten
Alleszelf Panel over Regiotaxi

Alleszelf Panel over Regiotaxi

door Alleszelf.nl
Laat uw stem horen over de Regiotaxi. Wat zijn uw ervaringen?

Alleszelf heeft als missie om ouderen in Nederland langer en beter zelfstandig te laten wonen. Om dat doel te bereiken moet informatie en dienstverlening optimaal aansluiten op de behoeftes. Via het Alleszelf Panel gaan we hierover graag met u in gesprek.
Meer info »
  We helpen.nl: Vind burenhulp voor mobiliteit en vervoer (ook coronahulp)

  We helpen.nl: Vind burenhulp voor mobiliteit en vervoer (ook coronahulp)

  door We Helpen Coöperatie U.A.
  Op de sociale marktplaats www.wehelpen.nl kun je laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken of zelf aanbieden. Voor aanmelden is alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf.  Zo kun je elkaar gemakkelijk zoeken en vinden. En maak dan bijvoorbeeld in het wijkcentrum of bij de bibliotheek een afspraak om te kijken of het klikt.
  € 0,00
  per kilometer
  Meer info »
  • hulp zoeken
  • hulp aanbieden
  • in de buurt
  Rijbewijskeuring

  Rijbewijskeuring

  door Ledenvereniging
  Veilig en vertrouwd autorijden na je 75ste.
  Meer info »
  • Korting op keuringskosten
  • Vanaf je 75ste
  Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

  Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

  door Omroep MAX
  Nu door de corona-maatregelen vooral veel ouderen thuis zitten, is sportief bewegen moeilijker geworden. Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer van thuiszittend Nederland. Op deze pagina publiceert zij wekelijks trainingsschema’s voor iedereen die mee wil doen, aan de hand van archiefuitzendingen van Nederland in Beweging. Met elke dag nieuwe oefeningen, motivatie en tips om thuis te trainen.
  Meer info »
  • Coronahulp
  • Mobiliteit thuis
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxi

  door Taxi Charlie Bos
  Reguliere taxi
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxi

  door Taxi "La-Tax"
  Reguliere taxi
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  BoodschappenPlusBus Amstelveen

  door Stichting Brentano Amstelveen
  De BoodschappenPlusBus in Amstelveen. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers. Met de BoodschappenPlusBus kunt u mee naar winkelcentra en op vrijdag naar de markt in het Stadshart. Daarnaast organiseren wij geregeld tochtjes van hele of halve dagen. U wordt altijd opgehaald en weer thuis gebracht.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Zittend ziekenvervoer

  door Dorenbos Vervoer Management
  Als u ziekenvervoer nodig heeft kan Taxi Dorenbos dit voor u regelen. Wij opereren in Noord Nederland vanuit de plaatsen Groningen, Assen, Emmen, Hoogeveen, Leeuwarden en Drachten.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Luchthavenvervoer Kevin

  door Luchthavenvervoer Kevin
  Luchthavenvervoer Kevin brengt je vanuit heel België naar alle luchthavens in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxi

  door Taxi Blauw Alkmaar
  Bij Taxi Blauw Alkmaar kunt u o.a terecht voor, Prive vervoer, Zakelijk vervoer, Groeps vervoer, Luchthaven Vervoer, Exclusief vervoer, Zieken Vervoer, Contract Vervoer Taxi Alkmaar
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxi

  door Ten Heuvel Tours.Taxi.Verhuur
  Reguliere taxi
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Rolstoelvervoer N.O Polder / Flevoland

  door Taxi Witteveen
  Een lichamelijke beperking wil natuurlijk niet zeggen dat u de hele dag thuis moet blijven. Met Taxi Witteveen kunt u zelfstandig reizen. Bijvoorbeeld op bezoek bij familie, vrienden, naar de dokter, kaartclub, schouwburg, kapper of winkelen. Alles is mogelijk als u duidelijk met de telefoniste afspreekt waar en wanneer u opgehaald wilt worden. U kunt als rolstoelgebruiker altijd bij ons terecht.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  ZCN: Zorgvervoer per taxi- en rolstoelvervoer

  door ZCN Totaalvervoer
  Uw rit is te boeken bij ZCN Totaalvervoer met of zonder vervoersmachtiging.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Regiotaxi Waterweg

  door ROGplus
  Speciaal vervoer als u door een beperking of ziekte niet meer met het OV kunt reizen. De taxi wordt gedeeld met meerdere mensen. De vervoerder Connexxion Taxi Services. Met een vervoerspas van ROGplus reist u voordeliger. Naast de km-tarieven gelden opstaptarieven afhankelijk van het vervoersgebied.
  € 0,13 - € 0,27
  per kilometer
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Gehandicaptenparkeerkaart of -plaats aanvragen Heemskerk

  door Gemeente Heemskerk
  Bent u gehandicapt en heeft u een auto of bent u passagier? Dan kunt u een gehandicaptenparkeerkaart voor uzelf als bestuurder of als passagier en/of een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen.
  Meer info »
  Toon meer