VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
 • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
 • Gratis openbaar vervoer ouderen
 • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
 • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
 • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
 • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
 • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
 • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 798
798 diensten
Valys: Regio- of deeltaxi

Valys: Regio- of deeltaxi

door Transvision
Valys biedt tegen een aantrekkelijk tarief bovenregionaal vervoer voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. Valys is er voor sociaal-recreatieve uitstapjes buiten uw regio. U kunt Valys gebruiken als u verder reist dan 5 OV-zones vanaf uw woonadres.
€ 0,00 - € 1,31
per kilometer

(11 beoordelingen)
Meer info »
 • Uitstapjes buiten regio
 • Ook volledige begeleiding
 • Aantrekkelijk tarief
Alleszelf Panel over Regiotaxi

Alleszelf Panel over Regiotaxi

door Alleszelf.nl
Laat uw stem horen over de Regiotaxi. Wat zijn uw ervaringen?

Alleszelf heeft als missie om ouderen in Nederland langer en beter zelfstandig te laten wonen. Om dat doel te bereiken moet informatie en dienstverlening optimaal aansluiten op de behoeftes. Via het Alleszelf Panel gaan we hierover graag met u in gesprek.
Meer info »
  Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

  Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

  door Omroep MAX
  Nu door de corona-maatregelen vooral veel ouderen thuis zitten, is sportief bewegen moeilijker geworden. Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer van thuiszittend Nederland. Op deze pagina publiceert zij wekelijks trainingsschema’s voor iedereen die mee wil doen, aan de hand van archiefuitzendingen van Nederland in Beweging. Met elke dag nieuwe oefeningen, motivatie en tips om thuis te trainen.
  Meer info »
  • Coronahulp
  • Mobiliteit thuis
  Rijbewijskeuring

  Rijbewijskeuring

  door Ledenvereniging
  Veilig en vertrouwd autorijden na je 75ste.
  Meer info »
  • Korting op keuringskosten
  • Vanaf je 75ste
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Boek uw taxi

  door DVG Personenvervoer
  Waar je ook heen wilt in Nederland, Taxiboeken brengt je graag! Heb je vragen over je reis, stel ze aan onze klantenservice.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  BoodschappenPlusBus Huizen

  door Versa Welzijn
  De BoodschappenPlusBus in Huizen. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers. (Bereikbaar: ma t/m vr tussen 9:00 – 12:30 uur)
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Thuisdemonstratie elektrische fiets

  door Forza Fietsen
  Onze elektrische fietsen test u gratis en vrijblijvend in uw eigen vertrouwde omgeving. Onze e-bike specialisten komen graag naar u toe voor een gratis demonstratie van de elektrische fietsen zodat u weet (en kunt ervaren) welk type fiets het best voldoet aan uw wensen.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  BoodschappenPlusBus Borger / Odoorn.

  door Stichting PlusBus Borger-Odoorn
  De BoodschappenPlusBus in Borger / Odoorn. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  BoodschappenPlusBus Rotterdam.

  door Wilskracht Werkt
  De BoodschappenPlusBus in Rotterdam. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Schipholtaxi van/naar Beemster

  door Taxi Honing
  Taxi Honing verzorgt ook al uw ritten van en naar Schiphol al vanaf € 110,-. Schipholvervoer is ook mogelijk vanuit Beemster.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Zonnebloemauto Amsterdam

  door Nationale Vereniging de Zonnebloem
  De uitgifte van de Amsterdamse Zonnebloemauto aan huurders is via Welzorg Auto op Maat aan de Pelerin 1 in Amsterdam. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
  € 0,20
  per kilometer
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxi

  door Royal Drive Taxi
  Reguliere taxi
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  BoodschappenPlusBus Boekend (Venlo).

  door Wensbus/wensauto De Bekkerie
  De BoodschappenPlusBus in Boekend (Venlo). Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers. (Bereikbaar: ma t/m vr van 8.00 tot 18.00 uur, za van 8.00 tot 17.00 uur, zo van 9.00 tot 17.00 uur)
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Particulier taxivervoer

  door Taxi en touringcars Tromp
  U kunt op ieder gewenst moment een taxi reserveren of u nu alleen reist of met een grote groep. Wij zorgen dat u veilig en comfortabel op uw bestemming arriveert.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxi

  door Taxi Atlantis
  Reguliere taxi
  Meer info »
  Toon meer