Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
  • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
  • Gratis openbaar vervoer ouderen
  • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
  • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
  • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
  • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
  • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
  • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 461
461 diensten
Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

door Ledenvereniging
Veilig en vertrouwd autorijden na uw 75ste.
Meer info »
  • Korting op keuringskosten
  • Vanaf uw 75ste
Logo Mobiliteit & Vervoer

Rolstoelvervoer

door Taxi Steen Ommen
Voor mensen die aan een rolstoel gebonden zijn biedt Taxi Steen comfortabel vervoer op maat, van deur tot deur. Taxi Steen beschikt over rolstoelbussen die zijn uitgerust met een lift. Daarmee kan de passagier eenvoudig en comfortabel in het voertuig geholpen worden. Middels universele vastzetsystemen kunnen vele soorten rolstoelen veilig vervoerd worden.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Taxi Haarlem-Zuid V.O.F.
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Vervoer door vrijwilliger

door Stichting WonenPlus Alkmaar
Bel tot een week van te voren uw afspraak met huisarts, tandarts of ziekenhuis door. Per kilometer betaalt u € 0,30 aan de vrijwilliger. Ook eventuele parkeerkosten zijn voor uw rekening. Begeleiding in de OV taxi of met de bus kan ook met een vrijwilliger. Vervoerskosten voor de begeleider zijn voor uw rekening.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi Ruiter: Privévervoer

door Taxi Ruiter
Voor privé vervoer hebben wij verschillende opties. Met de Volkwagen Crafter kunnen wij tot 8 personen vervoeren. U kunt zich indenken, dat meerdere personen een taxi naar de luchthaven Schiphol veel voordeliger is dan meerdere Taxi’s bestellen. Ben je met wat minder dan 8 personen, bent u met max. 6 personen is de Chevrolet transporter een 2e optie. Maar bent u met max. 4 personen kunt u uiteraard ook in luxe stijl met onze Chrysler.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Taxi Centrale Zaanstreek
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

De Zonnebloemauto: Rolstoelauto huren

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
Rolstoelvervoer voor een betaalbare prijs. Huur € 40,- per dag incl. eerste 100 km daarna € 0,20 per km, excl. brandstof, incl. WA-Casco- en ongevallen-inzittende verzekering, voor eigen risico zie site.
€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Arriva OV Servicepunt Groningen

door Arriva
Soms is het gewoon prettiger om zaken persoonlijk te regelen. Dat kan in het Arriva OV Servicepunt In Groningen. Een echte OV-winkel waar onze mensen voor je klaar staan.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

MEE op Weg: leer zelfstandig reizen

door MEE IJsseloevers
Reis je met speciaal vervoer of maak je gebruik van aangepast vervoer om naar vrienden, de sportclub of de winkel te gaan? Misschien heb je er wel eens aan gedacht om met de trein, de bus, op de fiets, met de rolstoel of lopend te gaan. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen oefenen – met de hulp van een maatje – om zelfstandig te leren reizen met het openbaar vervoer, de fiets, met de rolstoel of te voet.
€ 0,00
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus Vechtdal.

door Stichting BoodschappenBus Vechtdal
De BoodschappenPlusBus in Vechtdal. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers. (Bereikbaar: di 09:00 – 12:00 uur)
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Almere Taxi
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Buurtbus Wilsum-Zalk (lijn 506)

door Vereniging Buurtbus Wilsum-Zalk
De buurtbus is er voor iedereen met een geldig vervoerbewijs. Deze openbaar vervoer voorziening rijdt van maandag t/m vrijdag overdag iedere 90 minuten tussen de plaatsen Wilsum, Kampen, Zalk en Hattem, behalve op feestdagen. In de buurtbus betaalt u met de OV-chipkaart of u kunt een speciaal buurtbuskaartje kopen.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus Kollumerland.

door PlusBus de Lauwers
De BoodschappenPlusBus in Kollumerland. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Particulierenvervoer Taxi Apeldoorn

door Taxi Witteveen
Dat zit altijd goed! Via ons telefoonnummer kunt u een taxi bestellen die op de gewenste tijd komt voorrijden en u veilig naar de gewenste bestemming brengt. U kunt op elk gewenst moment een taxi reserveren. Het is dus ook mogelijk om een taxi te bestellen voor een rit die bijvoorbeeld pas over een week plaatsvindt.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Leeuwarden

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
Ook in Leeuwarden is de Zonnebloemauto te huur. De uitgifte van de Leeuwarder Zonnebloemauto aan huurders vindt plaats vanuit Welzorg aan de Jupiterweg 16 in Leeuwarden. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Toon meer