Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
 • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
 • Gratis openbaar vervoer ouderen
 • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
 • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
 • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
 • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
 • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
 • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 660
660 diensten
Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

door Ledenvereniging
Veilig en vertrouwd autorijden na je 75ste.
Meer info »
 • Korting op keuringskosten
 • Vanaf je 75ste
We helpen.nl: Vind burenhulp voor mobiliteit en vervoer

We helpen.nl: Vind burenhulp voor mobiliteit en vervoer

door We Helpen Coöperatie U.A.
Op de sociale marktplaats www.wehelpen.nl kun je laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken of zelf aanbieden. Voor aanmelden is alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf.  Zo kun je elkaar gemakkelijk zoeken en vinden. En maak dan bijvoorbeeld in het wijkcentrum of bij de bibliotheek een afspraak om te kijken of het klikt.
€ 0,00
per kilometer
Meer info »
 • hulp zoeken
 • hulp aanbieden
 • in de buurt
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxidiensten

door Taxi AUB
Taxi A.U.B verzorgt voor u en uw medereizigers de taxirit letterlijk tot aan de voordeur. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele parkeerplaatsen en parkeerkosten of een plaatje in de bus of de trein. Geen tijd verspillen met het lopen van en naar parkeerplaats, maar gewoon voor de deur in- en uitstappen. En als u alle kosten, tijd en gemak bij elkaar optelt, zult u snel tot de conclusie komen dat een taxirit helemaal niet duur is vergeleken met eigen vervoer.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Gemeente Zwolle: Scootmobielpool

door Gemeente Zwolle
Op vijf plekken in Zwolle kunt u een scootmobiel lenen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Als u slecht ter been bent of niet meer kunt fietsen dan kunt u met de scootmobiel toch eropuit. Aanmedlen voor de scootmobielpool kan bij de balie van de zorgcentra Nieuwe Haven (Kamperpoort), De Havezate, Fermate (beide in Holtenbroek), De Kievitsbloem (Zwolle-Zuid) of Rivierenhof (Aa-landen).
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi Brink Kampen; rolstoelvervoer

door Taxi Brink Kampen
Bij Taxi Brink Kampen bent u ook aan het juiste adres voor rolstoelvervoer. Wij beschikten al over een comfortabele Volkswagen Caddy, waarin tevens 4 personen kunnen meereizen, maar sinds heden hebben we nu ook een luxe Mercedes Citan, waar ook 4 personen extra mee kunnen. Voor vragen, beschikbaarheid of het reserveren van onze rolstoeltaxi kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen.


Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Groningen

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
Ook in Groningen is de Zonnebloemauto te huur. De uitgifte van deze rolstoelauto vindt plaats vanuit het pand van Louwman op de Moermanskweg 3 in Groningen. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Leeuwarden

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
Ook in Leeuwarden is de Zonnebloemauto te huur. De uitgifte van de Leeuwarder Zonnebloemauto aan huurders vindt plaats vanuit Welzorg aan de Jupiterweg 16 in Leeuwarden. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Rolstoelvervoer Friesland

door Taxi Witteveen
Een lichamelijke beperking wil natuurlijk niet zeggen dat u de hele dag thuis moet blijven. Met Taxi Witteveen kunt u zelfstandig reizen. Bijvoorbeeld op bezoek bij familie, vrienden, naar de dokter, kaartclub, schouwburg, kapper of winkelen. Alles is mogelijk als u duidelijk met de telefoniste afspreekt waar en wanneer u opgehaald wilt worden. U kunt als rolstoelgebruiker altijd bij ons terecht.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Buurtbus 411: Schagen - Tuitjenhorn

door Buurtbus Zijpe-Harenkarspel
Lijn gaat van 411 gaat van Schagen naar Sint Maartensvlotbrug en Tuitjenhorn (op zaterdag ook Dirkshorn).
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi en rolstoel auto of bus

door Taxi Ermelo
Taxi Ermelo verzorgt voor u het vervoer van 1 tot 500 personen of meer.
Taxi. Busjes tot 8 personen. Rolstoel auto of bus. Tevens verhuur van auto / 8 persoons bus en / of rolstoel auto / bus.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Amstelland-Aalsmeer

door Connexxion
Aanvullend openbaar vervoer voor reizigers die hiervoor een Wmo-indicatie hebben. Ook inwoners van Ouder-Amstel die 75 jaar of ouder zijn kunnen gebruikmaken van de regiotaxi. Bezit vereist van vervoerspas (aanvraag bij de gemeente).
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Transtax
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Rolstoelvervoer

door Taxi Slingerland B.V.
Taxi Slingerland B.V. heeft diverse rolstoelbussen, die uitgerust zijn met de modernste technieken om de rolstoelgebruiker optimaal te kunnen vervoeren, zowel veilig als comfortabel. Deze voertuigen worden gebruikt voor mensen die medisch noodzakelijk vervoer nodig hebben naar een medische bestemming, bijvoorbeeld voor het bezoek aan een arts.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxivervoer

door Taxi Nijmeijer
Taxi Nijmeijer verricht taxivervoer in een ruime regio rond Borger. Voor het reserveren van een taxi kunt u bellen met onze centrale.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

DutchCabs Taxi Diemen

door DutchCabs
Taxi Diemen van Dutchcabs is dé specialist voor taxivervoer van en naar de luchthaven Schiphol Amsterdam en overige bestemmingen. U kunt Taxi Diemen van Dutchcabs eenvoudig online boeken of telefonisch bestellen met diverse betaald mogelijkheden. Tevens kunt u van ons verwachten dat wij met onze jarenlange ervaring de beste prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden in Diemen.
Meer info »
Toon meer