Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
  • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
  • Gratis openbaar vervoer ouderen
  • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
  • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
  • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
  • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
  • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
  • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 488
488 diensten
Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

door Ledenvereniging
Veilig en vertrouwd autorijden na uw 75ste.
Meer info »
  • Korting op keuringskosten
  • Vanaf uw 75ste
Logo Mobiliteit & Vervoer

Rolstoelvervoer

door Adi Taxi bv
Moet u op pad met uw rolstoel?
Wij rijden voor nagenoeg alle ziektekostenverzekeringen.

Maar ook privé kunnen wij uw vervoer met de rolstoel verzorgen, daarvoor beschikken wij over diverse rolstoelvoertuigen voor 4 en 8 personen, ook rolstoelbussen met lift behoren tot ons wagenpark. Snel om te bouwen tot het gewenste aantal personen of rolstoelen.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus Amstelveen

door Stichting Brentano Amstelveen
De BoodschappenPlusBus in Amstelveen. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers. Met de BoodschappenPlusBus kunt u mee naar winkelcentra en op vrijdag naar de markt in het Stadshart. Daarnaast organiseren wij geregeld tochtjes van hele of halve dagen. U wordt altijd opgehaald en weer thuis gebracht.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Taxicentrale Luchtmeijer
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Autodienst Hoorn

door MEE & de Wering
Is reizen met het openbaar vervoer moeilijk? Bijvoorbeeld omdat u ziek of slecht ter been bent. Dan kunt u als inwoner van de gemeente Hoorn gebruik maken van de Autodienst. De autodienst (onderdeel van WonenPlus) is een vervoersproject van MEE & de Wering, waarbij vrijwilligers u met hun eigen auto vervoeren naar uw afspraak. Dit alles tegen een kleine onkostenvergoeding, die u contant aan de chauffeur betaalt. U hoeft hiervoor géén lid te zijn van WonenPlus.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Reisplanner voor auto, fiets, voetganger en OV - ANWB

door ANWB
Reizen met het openbaar vervoer heeft een hoop voordelen: het is relatief goedkoop, milieuvriendelijk en in bijvoorbeeld de trein of bus kan je lekker onderuitzakken met de krant of alvast werk voorbereiden of huiswerk maken. Vaak zijn er goede verbindingen met het ov en anders is het handig en voordelig in combinatie met de auto of fiets.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zitplaatszoeker in de NS-app

door NS Groep N.V.
Afhankelijk van de locatie waar de trein op het perron staat, zien we reizigers vaak op een bepaalde plek de trein instappen. Daardoor kan het in dat deel van de trein erg druk zijn, terwijl het soms in een ander deel van de trein aanmerkelijk rustiger is. Met de zitplaatszoeker in de NS-app kun je nu zien in welk rijtuig nog voldoende zitplaats is.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Fiets mee in de trein

door NS Groep N.V.
Met een NS Fietskaart Dal mag u uw fiets doordeweeks meenemen tussen 9.00 -16.00 uur en tussen 18.30 - 6.30 uur. In het weekend en in juli en augustus gelden die beperkingen niet.

Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Seniorservice: Begeleid vervoer

door Seniorservice
Onze medewerkers rijden cliënten van A naar B. Dit kan in een eigen auto of in die van de medewerker. Voor een afspraak in het ziekenhuis maar ook voor bezoek aan bijvoorbeeld familie en vrienden, een mooi park of een museum.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Rotterdam Zuid

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
Ook in Rotterdam is de Zonnebloemauto te huur. De uitgifte van deze rolstoelauto vindt plaats vanuit Louwman aan de Kinderdijkstraat 49 in Rotterdam. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Noord-Kennemerland

door Connexxion
Vervoer van deur tot deur in een deeltaxi. Voor inwoners van de gemeenten In Noord-Kennemerland die geen gebruik kunnen maken van eigen vervoersmogelijkheden of het reguliere openbaar vervoer. Een vervoerspas is vereist. De regiotaxi rijdt 7 dagen per
week tussen 06.00 en 24.00 uur.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Schiphol Travel Taxi

door Schiphol Travel Taxi
Met de taxi van huis naar de vertrekhal, 24/7. Vanaf elke plaats in Nederland behalve de Wadden-eilanden, van en naar Schiphol, Rotterdam, Eindhoven en andere regionale luchthavens. Keuze uit gedeelde, privé of zakelijke taxi. Reserveren via formulieren op de site.

(5 beoordelingen)
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Honeybee marry me
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus Doorn

door Welnuh
De BoodschappenPlusBus in Doorn. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Personenvervoer, taxi

door UTC Utrechtse Taxicentrale BV
UTC staat voor Utrechtse Taxi Centrale en is al meer dan 100 jaar een begrip voor veelzijdig personenvervoer in de regio Utrecht. Wij rijden in en vanuit de stad en regio* Utrecht, maar vervoeren u ook van en naar luchthaven Schiphol. We rijden u comfotabel en naar elke bestemming. UTC biedt hoogwaardige service en kwaliteit voor al haar klanten.
Meer info »
Toon meer