VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
 • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
 • Gratis openbaar vervoer ouderen
 • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
 • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
 • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
 • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
 • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
 • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 789
789 diensten
Alleszelf Panel over Regiotaxi

Alleszelf Panel over Regiotaxi

door Alleszelf.nl
Laat uw stem horen over de Regiotaxi. Wat zijn uw ervaringen?

Alleszelf heeft als missie om ouderen in Nederland langer en beter zelfstandig te laten wonen. Om dat doel te bereiken moet informatie en dienstverlening optimaal aansluiten op de behoeftes. Via het Alleszelf Panel gaan we hierover graag met u in gesprek.
Meer info »
  Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

  Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

  door Omroep MAX
  Nu door de corona-maatregelen vooral veel ouderen thuis zitten, is sportief bewegen moeilijker geworden. Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer van thuiszittend Nederland. Op deze pagina publiceert zij wekelijks trainingsschema’s voor iedereen die mee wil doen, aan de hand van archiefuitzendingen van Nederland in Beweging. Met elke dag nieuwe oefeningen, motivatie en tips om thuis te trainen.
  Meer info »
  • Coronahulp
  • Mobiliteit thuis
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxi

  door AMR Taxi Zeewolde
  AMR Taxi is een klein bedrijf dat zich met name op Zeewolde wil richten door een aantal scherp geprijsde, vaste tarieven te hanteren voor taxivervoer naar de plaatsen in de omgeving van Zeewolde en naar de vliegvelden Schiphol en Lelystad. Naast een personenauto, beschikken wij ook over een taxibusje met 8 zitplaatsen.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Wmo taxivervoer Noardwest Fryslân, gemeente Waadhoeke

  door Gemeente Waadhoeke
  Om in aanmerking te komen voor Wmo-vervoer kunt u contact opnemen met uw gebiedsteam Waadhoeke.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Flexbus De Marne - Lijn 565

  door Stichting Flexbus de Marne
  Met de Flexbus De Marne (lijn 565) reist u gemakkelijk en goedkoop van uw dorp naar de voorzieningen in Houwerzijl via Warfhuizen, Wehe den Hoorn, Kloosterburen via Kruisweg richting Leens en vice versa. In Wehe den Hoorn of Leens kunt u ook overstappen op lijn 65 naar Groningen. Naast de vaste haltes zijn op de route ook stops op verzoek mogelijk. Gezien hun enthousiasme kunt u rekenen op vriendelijke en behulpzame chauffeurs, die bovendien het gebied goed kennen.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Wmo-loket gemeente Wijdemeren: vervoersvoorziening aanvragen

  door Gemeente Wijdemeren
  Wmo-loket van de gemeente Wijdemeren om een vervoersvoorziening aan te vragen. Voor hulp bij vervoer naar familie, vrienden, supermarkt, vereniging of sportclub. Zoals de Wmo-taxi, scootmobiel of driewielfiets. Een vervoerspas is voor Wmo-vervoer per regiotaxi (of deeltaxi), ofwel vervoer op maat.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Niko MAX Mobiel

  door Stichting NiKo
  De NiKo MAX Mobiel is een elektrisch, veilig en gesloten voertuig voor 2 personen en wordt ingezet om (wijk)bewoners binnen Alkmaar te vervoeren. De MAX Mobiel wordt bestuurd door een vrijwilliger van Stichting NiKo en kan op aanvraag gebruikt worden door mensen die zelf geen auto (meer) kunnen rijden.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Restaurant Taxi

  door Woon- en zorgcentrum Friso
  Taxi om restaurant Friso van te bezoeken van Woon- & Zorgcentrum Friso. Graag halen wij u op met onze Restaurant Taxi die van maandag tot en met vrijdag op vaste tijden rondrijdt in het postcode gebied 7608 en 7603.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxi

  door Taxi Charlie Bos
  Reguliere taxi
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Keuzedagen NS

  door NS Groep N.V.
  Met Keuzedagen reizen NS-abonnementhouders van 60 jaar of ouder 7 dagen per jaar onbeperkt met de trein. U kunt Keuzedagen zelf online bestellen als u 60 jaar of ouder bent en over het juiste abonnement beschikt. Nog geen abonnement? Dan bestelt u de Keuzedagen samen met een nieuw abonnement.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxidiensten

  door Taxi AUB
  Taxi A.U.B verzorgt voor u en uw medereizigers de taxirit letterlijk tot aan de voordeur. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele parkeerplaatsen en parkeerkosten of een plaatje in de bus of de trein. Geen tijd verspillen met het lopen van en naar parkeerplaats, maar gewoon voor de deur in- en uitstappen. En als u alle kosten, tijd en gemak bij elkaar optelt, zult u snel tot de conclusie komen dat een taxirit helemaal niet duur is vergeleken met eigen vervoer.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Schipholtaxi van/naar Beemster

  door Taxi Honing
  Taxi Honing verzorgt ook al uw ritten van en naar Schiphol al vanaf € 110,-. Schipholvervoer is ook mogelijk vanuit Beemster.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  BoodschappenPlusBus Leudal (Buggenum, Nunhem, Neer).

  door Stichting Wensbus Leudal
  De BoodschappenPlusBus in Leudal (Buggenum, Nunhem, Neer). Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Zonnebloemauto Roosendaal

  door Nationale Vereniging de Zonnebloem
  De Zonnebloemauto is ook te huur in Roosendaal. De uitgifte van deze rolstoelauto vindt plaats vanuit Louwman Roosendaal aan de Vlierwerf 12. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
  € 0,20
  per kilometer
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxi

  door Deze Taxi
  Reguliere taxi
  Meer info »
  Toon meer