Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
  • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
  • Gratis openbaar vervoer ouderen
  • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
  • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
  • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
  • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
  • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
  • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 654
654 diensten
Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

door Ledenvereniging
Veilig en vertrouwd autorijden na je 75ste.
Meer info »
  • Korting op keuringskosten
  • Vanaf je 75ste
Logo Mobiliteit & Vervoer

WMO vervoer Gemeente Weststellingwerf

door Taxi Troost en de Boer
Even bellen met onze planner of telefoniste om een taxi of bus te bestellen en u kunt met een gerust hart met Taxi Troost en de Boer op reis. Is het voor een familie bezoek of een plaatselijke boodschap. Het maakt allemaal niet uit, wij staan altijd graag voor u klaar om er een gezellige rit van te maken.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

GroeneHartHopper

door Stichting CVV Midden-Holland
Aanvulling op het reguliere OV en alleen voor inwoners van de regio Midden-Holland. De Hopper brengt u van deur tot deur en haalt u op en zet u af waar u wilt. Op werkdagen van 6.00 uur tot 1.00 uur en in het weekeinde van 7.00 uur tot 1.00 uur.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door V.O.F. Taxi Intercity
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

OV-Begeleiderskaart

door Argonaut Advies B.V.
De OV-Begeleiderskaart is bedoeld voor reizigers die niet zonder persoonlijke begeleiding met het openbaar vervoer kunnen reizen. Onder openbaar vervoer wordt verstaan de openbare trein-, bus-, metro-, en tramdiensten. Kijk of u in aanmerking komt met ons handige stroomschema. Aanmelden kan met een aanvraagformulier of telefonisch.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Personenvervoer : Meppel

door Zagers Personenvervoer B.V.
Reguliere taxi en ziekenvervoer. Tevens gespecialiseerd in ouderenvervoer.

Voor alle ziektekostenverzekeringen in Drenthe en Noord-Overijssel verzorgt Zagers Personenvervoer het ziekenvervoer.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Taxi Bloemendaal
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zittend ziekenvervoer Zwolle

door Taxi Witteveen
Wij verzorgen zittend ziekenvervoer van en naar medische instellingen binnen en buiten uw regio. Wij bieden de mogelijkheid dat onze chauffeur wacht op de patiënt. Als u langere tijd binnen de instelling verblijft, kunt u bij ons aangeven hoe laat u opgehaald wilt worden. Als dat niet vooraf bekend is, kunt u altijd vanaf de instelling telefonisch contact opnemen met onze telefooncentrale.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

ANWB Automaatje Barneveld

door Welzijn Barneveld
Wie minder mobiel is, geen eigen auto heeft en voor wie het openbaar vervoer of de taxi een probleem is, kan voortaan gebruikmaken van een bijzondere vervoersservice: ANWB AutoMaatje Barneveld. Deze service regelt vervoer vlot en voordelig van deur tot deur.
€ 0,30
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Taxi Farhan Assen
Taxi in Assen en omgeving.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Buurtbus lijn 255/256: Budel - Maarheze - Valkenswaard v.v.

door Buurtbusvereniging Gastel-Leenderstrijp
Vervoer door vrijwilligers met een kleine bus voor maximaal 8 personen en een rolstoel, rollator of een kinderwagen. De bus rijdt een vaste route en komt maandag t/m vrijdag elk uur bij elke halte volgens de dienstregeling.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Luchthaven vervoer

door Taxi TTA Volendam
Uw reis begint bij uw voordeur. Onze chauffeurs halen u graag op en brengen u tot direct voor de vertrekhal op Schiphol of ander vliegveld. Door het dagelijks verzorgen van luchthavenvervoer en moderne communicatie middelen, zijn de chauffeur goed op de hoogte van de werkwijze op vliegvelden.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Belbus Noordkop

door Belbusvereniging Noordkop
Voordelig personenvervoer van deur tot deur voor inwoners van Hollands Kroon. De Belbus rijdt op maandag t/m zondag van 6.00 – 24.00 uur binnen Hollands Kroon, Schagen, Heerhugowaard, Hoorn, Alkmaar en Den Helder. Lidmaatschap voor gebruik: € 15,- per jaar.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Twente

door Regiotaxi Twente
Openbaar vervoer van deur tot deur en voor iedereen toegankelijk ook voor rolstoelgebruikers en mensen met een andere mobiliteitsbeperking. Rijdt t/m 7 OV zones (ca. 30 km) van 6.30 uur tot 1.00 uur op ma. t/m do. en tot 2.00 uur op vr., za., zon- en feestdagen in Twente.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Waalwijk

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
Ook in Waalwijk is een Zonnebloemauto te huur. De uitgifte van deze rolstoelauto vindt plaats vanuit Autoshowroom Louwman. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Toon meer