VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
 • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
 • Gratis openbaar vervoer ouderen
 • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
 • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
 • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
 • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
 • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
 • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 794
794 diensten
Alleszelf Panel over Regiotaxi

Alleszelf Panel over Regiotaxi

door Alleszelf.nl
Laat uw stem horen over de Regiotaxi. Wat zijn uw ervaringen?

Alleszelf heeft als missie om ouderen in Nederland langer en beter zelfstandig te laten wonen. Om dat doel te bereiken moet informatie en dienstverlening optimaal aansluiten op de behoeftes. Via het Alleszelf Panel gaan we hierover graag met u in gesprek.
Meer info »
  Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

  Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

  door Omroep MAX
  Nu door de corona-maatregelen vooral veel ouderen thuis zitten, is sportief bewegen moeilijker geworden. Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer van thuiszittend Nederland. Op deze pagina publiceert zij wekelijks trainingsschema’s voor iedereen die mee wil doen, aan de hand van archiefuitzendingen van Nederland in Beweging. Met elke dag nieuwe oefeningen, motivatie en tips om thuis te trainen.
  Meer info »
  • Coronahulp
  • Mobiliteit thuis
  Rijbewijskeuring

  Rijbewijskeuring

  door Ledenvereniging
  Veilig en vertrouwd autorijden na je 75ste.
  Meer info »
  • Korting op keuringskosten
  • Vanaf je 75ste
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Parkeerplek bij het vliegveld vergelijken en boeken

  door Parkos
  Wij zijn de nummer 1 website in Nederland waar u veilig en goedkoop uw parkeerplek bij het vliegveld vergelijkt en boekt.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Vervoer door Innoforte Mobiel

  door Stichting Innoforte
  Innoforte Mobiel geeft senioren wat meer bewegingsvrijheid. Deze service, gerund door fantastische vrijwilligers, is er óók om oudere buurtbewoners naar één van de activiteiten of het restaurant te brengen. De bussen rijden in principe op werkdagen. Er zijn twee rolstoelbussen.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Buurtbus Wilsum-Zalk (lijn 506)

  door Vereniging Buurtbus Wilsum-Zalk
  De buurtbus is er voor iedereen met een geldig vervoerbewijs. Deze openbaar vervoer voorziening rijdt van maandag t/m vrijdag overdag iedere 90 minuten tussen de plaatsen Wilsum, Kampen, Zalk en Hattem, behalve op feestdagen. In de buurtbus betaalt u met de OV-chipkaart of u kunt een speciaal buurtbuskaartje kopen.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Hoog persoonlijk kilometerbudget voor Valys

  door FMMU Advies B.V.
  Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een hoog PKB? Ga dan op onze site naar "Kom ik in aanmerking?" Denkt u zeker in aanmerking te komen voor het hoog PKB? Dan kunt u direct een aanvraag doen. Vereist om in aanmerking te komen is allereerst het bezit van een Valyspas.
  € 0,20
  per kilometer
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Oldemarkt Vrijwillige Hulpdienst en Liftpaal

  door Vereniging Plaatselijk Belang Oldemarkt
  Vervoer voor inwoners van Oldemarkt e.o. Met gemak van deur tot deur.

  Vrijwillige hulp voor mensen die vervoer nodig hebben voor bijvoorbeeld een bezoek aan tandarts, theater, familie of ziekenhuis en is bedoeld voor alle inwoners van ons werkgebied; Tevens de mogelijkheid om spontaan of op afspraak te liften bijv. tussen Oldemarkt, Paasloo en station Steenwijk. In Oldemarkt (bij de middelste rotonde, Kon.Julianaweg/Langepad), Paasloo (Sportskoele) en op station Steenwijk staan liftpalen.
  € 0,00
  per kilometer
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxi Connect - boek vervoer vanuit heel Nederland

  door Taxi Connect
  U kunt online een taxi reserveren bij Taxi Connect, 24 uur per dag, zeven dagen per week diensten beschikbaar overal in Nederland. Wij bieden groepsvervoer, bedrijfsvervoer, luchthaven vervoer, straat taxi, en spannende samenwerkingen voor alle zakelijke voorstellen, ideeën, of reclame aanbiedingen.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Buurtbus 406: Waarland - Schagen

  door Buurtbus Zijpe-Harenkarspel
  Lijn 406 gaat van Schagen naar ‘t Veld en Waarland
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Wmo-vervoer Amstelland

  door Munckhof
  Munckhof Taxi Services verzorgt het Wmo-vervoer Amstelland voor mensen met een beperking en een medische indicatie. Als u 75 jaar bent of ouder, dan kunt u mogelijk op basis van de Wet maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) ook gebruik maken van het Wmo-vervoer.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Reisplanner voor auto, fiets, voetganger en OV - ANWB

  door ANWB
  Reizen met het openbaar vervoer heeft een hoop voordelen: het is relatief goedkoop, milieuvriendelijk en in bijvoorbeeld de trein of bus kan je lekker onderuitzakken met de krant of alvast werk voorbereiden of huiswerk maken. Vaak zijn er goede verbindingen met het ov en anders is het handig en voordelig in combinatie met de auto of fiets.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Bagagevervoer Vlieland

  door Fietsverhuur Zeelen Vlieland
  Vervoer van uw bagage naar uw vakantiebestemming op Vlieland.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  BoodschappenPlusBus IJsselstein

  door Stichting Pulse
  De BoodschappenPlusBus in IJsselstein. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  BoodschappenPlusBus Utrecht.

  door U Centraal
  De BoodschappenPlusBus in Utrecht. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers. (Bereikbaar: : maandag tot en met vrijdag van 12:00u tot 14:00u )
  Meer info »
  Toon meer