VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
 • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
 • Gratis openbaar vervoer ouderen
 • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
 • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
 • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
 • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
 • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
 • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 762
762 diensten
Valys: Regio- of deeltaxi

Valys: Regio- of deeltaxi

door Transvision
Valys biedt tegen een aantrekkelijk tarief bovenregionaal vervoer voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. Valys is er voor sociaal-recreatieve uitstapjes buiten uw regio. U kunt Valys gebruiken als u verder reist dan 5 OV-zones vanaf uw woonadres.
€ 0,00 - € 1,31
per kilometer

(4 beoordelingen)
Meer info »
 • Uitstapjes buiten regio
 • Ook volledige begeleiding
 • Aantrekkelijk tarief
We helpen.nl: Vind burenhulp voor mobiliteit en vervoer (ook coronahulp)

We helpen.nl: Vind burenhulp voor mobiliteit en vervoer (ook coronahulp)

door We Helpen Coöperatie U.A.
Op de sociale marktplaats www.wehelpen.nl kun je laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken of zelf aanbieden. Voor aanmelden is alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf.  Zo kun je elkaar gemakkelijk zoeken en vinden. En maak dan bijvoorbeeld in het wijkcentrum of bij de bibliotheek een afspraak om te kijken of het klikt.
€ 0,00
per kilometer
Meer info »
 • hulp zoeken
 • hulp aanbieden
 • in de buurt
Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

Heel Nederland Thuis in Beweging (coronahulp)

door Omroep MAX
Nu door de corona-maatregelen vooral veel ouderen thuis zitten, is sportief bewegen moeilijker geworden. Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer van thuiszittend Nederland. Op deze pagina publiceert zij wekelijks trainingsschema’s voor iedereen die mee wil doen, aan de hand van archiefuitzendingen van Nederland in Beweging. Met elke dag nieuwe oefeningen, motivatie en tips om thuis te trainen.
Meer info »
 • Coronahulp
 • Mobiliteit thuis
Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

door Ledenvereniging
Veilig en vertrouwd autorijden na je 75ste.
Meer info »
 • Korting op keuringskosten
 • Vanaf je 75ste
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door V.O.F. Alma Taxi
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Rolmobiel: (Rolstoel)vervoer door vrijwilligers

door Rolmobiel
Rolmobiel rijdt voornamelijk in de regio Zuid Kennemerland. Indien gewenst behoren ook verder gelegen bestemmingen tot de mogelijkheden. Rolmobiel rijdt op alle dagen van de week tussen 8.00-22.00 uur.
€ 0,30 - € 1,50
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Kellertax
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

VIP Veerboot ophaalservice

door Tuk Tuk Vlieland
Weet zeker dat uw vakantie of weekendje weg stressvrij begint. Boek alvast een geruisloze e-tuk, voel en ruik het eiland als wij u veilig en comfortabel naar uw vakantie adres brengen. Over uw bagage hoeft u niet in te zitten. Deze kunt u bij aankomst van de boot tegen een geringe betaling afgeven bij de bagage vervoerders op de veerdam. Komt u met de watertaxi de Geus of Nothern Diver, dan wordt voor uw bagage gezorgd.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Gehandicaptenparkeerkaart Heemstede

door Gemeente Heemstede
2 Soorten: bestuurderskaart en passagierskaart.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Belbus Noordkop

door Belbusvereniging Noordkop
Voordelig personenvervoer van deur tot deur voor inwoners van Hollands Kroon. De Belbus rijdt op maandag t/m zondag van 6.00 – 24.00 uur binnen Hollands Kroon, Schagen, Heerhugowaard, Hoorn, Alkmaar en Den Helder. Lidmaatschap voor gebruik: € 15,- per jaar.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

AOV Waterland: Vervoer Purmerend

door ZCN Totaalvervoer
Het AOV staat voor Aanvullend Openbaar Vervoer: vervoer met een taxi voor personen met een beperking die niet in staat zijn (zelfstandig) gebruik te maken van het openbaar vervoer of eigen vervoer. U reist van deur tot deur zonder overstap. ZCN verzorgt het vervoer. We doen dat zorgeloos en veilig; zelfstandig of met hulp. U kunt het AOV gebruiken om naar familie of vrienden te reizen, naar het winkelcentrum, het buurthuis of de vereniging.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Beemster - Schipholtaxi

door NH Centraal
Schiholtaxi voor Beemster. Van en naar Schiphol met onze door-to-door SchipholTaxi service. Een goed begin van uw vakantie of zakenreis begint al bij het vertrek van huis of kantoor naar de luchthaven Schiphol.


Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Kennemer Taxi
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus Ijsselstein (Zenderexpress)

door Zender Express
De BoodschappenPlusBus in Ijsselstein. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Busvervoer op Schiermonnikoog

door Arriva
Op Schiermonnikoog kan je reizen met de OV-chipkaart. Daarnaast zijn ook de landelijke abonnementen geldig in de bussen op Schiermonnikoog.
Meer info »
Toon meer