Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
  • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
  • Gratis openbaar vervoer ouderen
  • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
  • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
  • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
  • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
  • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
  • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 485
485 diensten
Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

door Ledenvereniging
Veilig en vertrouwd autorijden na uw 75ste.
Meer info »
  • Korting op keuringskosten
  • Vanaf uw 75ste
Logo Mobiliteit & Vervoer

Restaurant Taxi

door Woon- en zorgcentrum Friso
Taxi om restaurant Friso van te bezoeken van Woon- & Zorgcentrum Friso. Graag halen wij u op met onze Restaurant Taxi die van maandag tot en met vrijdag op vaste tijden rondrijdt in het postcode gebied 7608 en 7603.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Flevoland: Almere

door Adi Taxi bv
Adi-Taxi is één van de vervoerders van regiotaxi in provincie Flevoland. Iedere bewoner in Flevoland kan gebruik maken van de regiotaxi om voor een zeer laag tarief te kunnen reizen.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

P+R (Parkeer en Reis) terreinen

door ANWB
De combinatie van auto- en treinreis hoeft helemaal niet zo ingewikkeld of tijdrovend te zijn als vaak gedacht wordt. Er zijn namelijk meer dan vierhonderd P+R (Parkeer en Reis) terreinen waar je heel goedkoop kan parkeren om verder te gaan met de trein. Ook is het zo dat als je in de routeplanner je treinreis plant, je in het routekaartje de parkeerplaatsen kan opvragen. Zo zie je in een oogopslag waar in de buurt van jouw treinstation de P+R terreinen en goedkoopste parkeerplaatsen zijn.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door A en O Taxiservice I.
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door A&A Taxi Minibus Vervoer
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Palet Welzijn: Senioren vervoer

door Palet Welzijn
Ritjes naar bijvoorbeeld de dokter, fysiotherapeut of het ziekenhuis voor senioren in Waddinxveen. Vrijwilligers brengen u daar graag met hun auto naar toe. Maar ook net zo graag naar uw vriend(in) om een kopje koffie te drinken, naar de kapper of naar de activiteiten in het Anne Frank Centrum.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Ervaar het OV: Proefreizen

door YMCA
Zelfstandig reizen is belangrijk voor het onderhouden van sociale contacten. Het openbaar vervoer (OV) in Flevoland, Gelderland en Overijssel is er voor iedereen. Samen met OV-ambassadeurs en andere (onervaren) reizigers het OV uitproberen. Proefreizen doet u in een kleine groep. Tijdens de reis krijgt u uitleg hoe alles werkt. De dagen waarop deze proefritten worden georganiseerd worden tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten bekend gemaakt. Zoek deze actuele bijeenkomst op via de site.
€ 0,00
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Bromtaxi Zwolle: Elektrisch vervoer van deur tot deur

door Bromtaxi Zwolle
De enigste elektrische stadstaxi voor de stad Zwolle. De bromtaxi is een vier-persoons overdekte shuttle als aanvulling op openbaar vervoer in de stad Zwolle en komt vaak bij het station, de Fundatie, Hedon, in de binnenstad en bijv. bij Isala. De Bromtaxi Zwolle rijdt ook door de buitenwijken en door de binnenstad van Zwolle, speciaal om senioren te stimuleren om in aanraking te komen bij de Zwolse activiteiten buitenshuis. Ook rondritten door de omgeving van de binnenstad zijn mogelijk.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door MLK Taxi
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Rolstoelvervoer N.O Polder / Flevoland

door Taxi Witteveen
Een lichamelijke beperking wil natuurlijk niet zeggen dat u de hele dag thuis moet blijven. Met Taxi Witteveen kunt u zelfstandig reizen. Bijvoorbeeld op bezoek bij familie, vrienden, naar de dokter, kaartclub, schouwburg, kapper of winkelen. Alles is mogelijk als u duidelijk met de telefoniste afspreekt waar en wanneer u opgehaald wilt worden. U kunt als rolstoelgebruiker altijd bij ons terecht.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Luchthaven vervoer (airport taxi)

door Regio Taxi Spijkenisse
Goedkoop, snel maar wel met kwaliteit en een gerust hart naar Schiphol of andere luchthavens!
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Texelcars
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door V.O.F. taxi Heesbeen
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Gratis OV voor 65-plussers Capelle aan den IJssel

door RET
De gemeente Capelle aan den IJssel biedt 65-plussers een gratis OV-abonnement aan. Met dit abonnement kun je vrij reizen op alle RET-lijnen voor bus, tram en metro.
€ 0,00
per kilometer
Meer info »
Toon meer