Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
  • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
  • Gratis openbaar vervoer ouderen
  • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
  • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
  • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
  • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
  • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
  • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 440
440 diensten
Logo Mobiliteit & Vervoer

Buurtbus lijn 255/256: Budel - Maarheze - Valkenswaard v.v.

door Buurtbusvereniging Gastel-Leenderstrijp
Vervoer door vrijwilligers met een kleine bus voor maximaal 8 personen en een rolstoel, rollator of een kinderwagen. De bus rijdt een vaste route en komt maandag t/m vrijdag elk uur bij elke halte volgens de dienstregeling.
Meer informatie »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Tranzer app: Kaartjes ov kopen, taxi bestellen

door Tranzer B.V.
Je kunt met Tranzer kaartjes kopen voor het openbaar vervoer of een taxi bestellen. Zodra je de app hebt gedownload en een account hebt aangemaakt, kan je met Tranzer je reis plannen en een kaartje kopen. Je kaartje verschijnt na aankoop in je app waarmee je direct vanuit je telefoon kan reizen. Te gebruiken in trein, taxi, tram en bus in Nederland.
Meer informatie »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Welzorg Auto op maat: Zonnebloemauto Zwolle

door Welzorg Nederland BV
De uitgifte van de te huren Zonnebloemauto vindt plaats vanuit Welzorg Auto op Maat aan de Telfordstraat 18 in Zwolle. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B. De Volkswagen Caddy is voorzien van een verlaagde vloer en een oprijplaat. De meest gangbare rolstoelen en scootmobielen passen in de auto.
Meer informatie »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Hoog persoonlijk kilometerbudget voor Valys

door FMMU Advies B.V.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een hoog PKB? Ga dan op onze site naar "Kom ik in aanmerking?" Denkt u zeker in aanmerking te komen voor het hoog PKB? Dan kunt u direct een aanvraag doen. Vereist om in aanmerking te komen is allereerst het bezit van een Valyspas.
€ 0,20
per kilometer
Meer informatie »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Neem een OV-dag!

door Goedopweg
Sta jij als automobilist regelmatig in de file in regio Utrecht? Probeer het OV en spaar voor cadeaus of kansen in de maandloterij. Je registreert je OV-ritten handig met de ov-dag app. Voor je eerste OV-dagen ontvang je €20,- retour. Binnen 1 minuut ben je aangemeld en start je al met sparen! Je staat niet meer in de file; Tijd voor de krant, je mail of een boek en het is beter voor het milieu.
Meer informatie »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Samen op Stap - Amsterdam

door Stichting Dynamo Welzijn - Amsterdam
Met Samen op stap gaat u samen met anderen naar leuke activiteiten, zoals het museum, de supermarkt, de markt, het strand of een activiteit bij u in de buurt. Ook als u gebruik maakt van een rollator kunt u mee.
Meer informatie »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Vervoer Lokaal Oud-Beijerland

door Taxi Hoeksewaard B.V.
Aanvullend openbaar vervoer van deur tot deur voor 65-plussers en Wmo-gerechtigden. Tegen een betaalbare prijs reist u binnen de gemeente naar elke gewenste bestemming. Het vervoer wordt op het ‘hele’ uur aangeboden van 09.00 tot 22.00 uur (7 dagen per week)
Meer informatie »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus Doorn

door Welnuh
De BoodschappenPlusBus in Doorn. Samen boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers.
Meer informatie »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Zagers Personenvervoer B.V.
Reguliere taxi
Meer informatie »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Qbuzz: Reisplanner OV Groningen en Drenthe

door Qbuzz
Online reisplanner om met de bus, trein, tram, veerboot of metro te reizen in de provincies Groningen en Drenthe. Invulopties: Van - naar - datum - datum - vertrek - aankomst en 5 minuten extra overstaptijd.
€ 0,00
per kilometer
Meer informatie »
Logo Mobiliteit & Vervoer

De Plusbus

door Welzijnswerk Midden-Drenthe
De Plusbus vervoert ouderen of mensen met een beperking naar bestemmingen in de omgeving. De chauffeur van de Plusbus is altijd een vrijwilliger.
Meer informatie »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Doetinchem

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
De Zonnebloemauto is ook te huur in Doetinchem. De uitgifte van deze rolstoelauto vindt plaats vanuit Rabobank Graafschap aan de Ambachtstraat 4 in Doetinchem. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
€ 0,20
per kilometer
Meer informatie »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Welzijn Kampen: Vervoersservice

door Welzijn Kampen
Met vrijwillige chauffeurs biedt Welzijn Kampen u met een aantal auto’s vervoersservice aan in het kader van Personenvervoer al dan niet met een hulpmiddel (scootmobiel, rolstoel of rollator). Als u lid bent van de Vervoersservice kunt u ook gebruik maken van een scootmobiel. Een vrijwilliger komt de scootmobiel naar u brengen en na afloop weer ophalen. De Vervoersservice richt zich op 65-plussers en personen die, vanwege een beperking, niet met het openbaar vervoer kunnen reizen.
Meer informatie »
Logo Mobiliteit & Vervoer

De Rosmolentaxi, vervoer op maat

door Pennemes
Met de Rosmolentaxi kunt u bijvoorbeeld ritjes maken naar familie of vrienden, maar ook naar een afspraak in het ziekenhuis, of naar adressen die anders voor u moeilijk bereikbaar zijn. De bus is geschikt voor drie rolstoelgebruikers plus drie begeleiders. De ritten gaan door heel Zaandam, Oostzaan, Koog aan de Zaan
en Zaandijk. Op aanvraag is meer mogelijk. De Rosmolentaxi rijdt van maandag t/m vrijdag van 10:30-16:00 uur. De ervaren chauffeurs zijn vrijwilligers.
€ 2,00 - € 14,00
per kilometer
Meer informatie »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door WND Services B.V.
Reguliere taxi
Meer informatie »
Toon meer