Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
  • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
  • Gratis openbaar vervoer ouderen
  • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
  • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
  • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
  • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
  • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
  • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal Vervoer dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 605
605 diensten
Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

door Ledenvereniging
Veilig en vertrouwd autorijden na uw 75ste.
Meer info »
  • Korting op keuringskosten
  • Vanaf uw 75ste
Logo Mobiliteit & Vervoer

AOV Waterland: Vervoer Purmerend

door ZCN Totaalvervoer
Het AOV staat voor Aanvullend Openbaar Vervoer: vervoer met een taxi voor personen met een beperking die niet in staat zijn (zelfstandig) gebruik te maken van het openbaar vervoer of eigen vervoer. U reist van deur tot deur zonder overstap. ZCN verzorgt het vervoer. We doen dat zorgeloos en veilig; zelfstandig of met hulp. U kunt het AOV gebruiken om naar familie of vrienden te reizen, naar het winkelcentrum, het buurthuis of de vereniging.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

De Valleihopper: Regio Food Valley

door Regio FoodValley
Reizen door de FoodValley regio, met openbaar vervoer van deur tot deur, dat is de Valleihopper! De Valleihopper is aanvullend openbaar vervoer, te gebruiken wanneer gewoon openbaar vervoer niet mogelijk is.
€ 0,14 - € 0,86
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Rolstoelvervoer Apeldoorn

door Taxi Witteveen
Een lichamelijke beperking wil natuurlijk niet zeggen dat u de hele dag thuis moet blijven. Met Taxi Witteveen kunt u zelfstandig reizen. Bijvoorbeeld op bezoek bij familie, vrienden, naar de dokter, kaartclub, schouwburg, kapper of winkelen. Alles is mogelijk als u duidelijk met de telefoniste afspreekt waar en wanneer u opgehaald wilt worden. U kunt als rolstoelgebruiker altijd bij ons terecht.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door Hoornse Taxi Centrale
Reguliere taxi
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Rotterdam Feijenoord

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
Ook in Rotterdam is de Zonnebloemauto te huur. De uitgifte van deze rolstoelauto vindt plaats vanuit Rotterdam Wijkbus aan de Sportlaan 75 in Rotterdam. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in het bezit zijn van een rijbewijs B.

€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Samen op Stap - Amsterdam

door Stichting Dynamo Welzijn - Amsterdam
Met Samen op stap gaat u samen met anderen naar leuke activiteiten, zoals het museum, de supermarkt, de markt, het strand of een activiteit bij u in de buurt. Ook als u gebruik maakt van een rollator kunt u mee.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Fietsjoe Fietstaxi Zwolle

door Fietstaxi Zwolle
De Fietsjoe heeft een comfortabele open cabine. De Fietsjoe is een uitkomst voor mensen die slecht ter been zijn. Hou voor een losse rit een Fietsjoe op straat aan of bel. U betaalt € 1,- per 3 minuten per persoon. U kunt vooraf met de taxifietser een vaste prijs afspreken.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

WMO-vervoer

door Regio Vervoer Noordwest B.V.
Van deur tot deur vervoer voor ouderen. Ziekenhuis, activiteitencentrum, verpleegtehuis of zorginstelling, voor veel ouderen zijn dit dagelijkse of periodieke bestemmingen.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Argos Mobiel: Elektrische vervoersservice

door Argos Zorggroep
Even naar de markt, koffie drinken bij een kennis of op bezoek bij onze huizen voor een maaltijd of een leuke activiteit? Dankzij Argos Mobiel heeft u altijd vervoer binnen handbereik. Onze chauffeurs brengen u naar elke gewenste bestemming in uw gemeente (Vlaardingen of Schiedam). Hoe? Bel of steek uw hand op voor een lege Argos Mobiel.
€ 1,50 - € 3,00
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Waalwijk

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
Ook in Waalwijk is een Zonnebloemauto te huur. De uitgifte van deze rolstoelauto vindt plaats vanuit Autoshowroom Louwman. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Particulier Taxivervoer

door Actie-tax
Actie-Tax verstaat onder kwaliteit het veilig vervoeren van klanten tegen een billijke prijs door een goed opgeleide chauffeur met een representatief voertuig.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Zonnebloemauto Nijmegen

door Nationale Vereniging de Zonnebloem
Ook in Nijmegen is de Zonnebloemauto te huur. Het ophalen van de Zonnebloemauto kan bij de Sint Maartenskliniek aan Hengstdal 3 in Ubbergen. De aangepaste auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast. De bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.
€ 0,20
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

BoodschappenPlusBus/SAMEN-UITbus

door ONS welzijn
Als u niet alleen boodschappen kunt gaan doen of er eens gezellig uit wil. Op een ochtend of middag wordt u thuis opgehaald en gaat u samen met enkele andere mensen boodschappen doen of een dagje uit. Lidmaatschap verplicht: € 12,50 per jaar.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi

door J. Taxi B.V.
Reguliere taxi
Meer info »
Toon meer