|  | 

Regiotaxi Midden-Brabant

Kan iemand niet met OV in Midden-Brabant, dan zorgt de gemeente voor een toegankelijke vervoervoorziening; De regiotaxi vult aan en vervangt. Hiervoor moet wel eerst bij de eigen gemeente een aanvraag worden ingediend. Regiotaxi Midden-Brabant wordt vanaf 1 juni 2017 Regiovervoer Midden-Brabant.

  Direct naar Regiotaxi Midden-Brabant

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg, Waalwijk
  Varianten
  Regio- of deeltaxi, Rolstoelvervoer
  Voorwaarden

  Zie de site.

  DVG Personenvervoer

  DVG Personenvervoer is een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen. Zij streeft naar een optimaal opererend netwerk van personenvervoer dat landelijk kan inspelen op de wensen van ondernemers én opdrachtgevers. Door gebruik te maken van het imago en de expertise van DVG, leveren de zelfstandige ondernemers vervoer met een continue kwaliteit en service in combinatie met een scherpe prijsstelling.

  Door de krachten te bundelen, bieden de zelfstandige ondernemers die bij DVG aangesloten zijn, de door de markt gewenste grootschaligheid. Dit is bevorderlijk voor de efficiëntie en het maakt de exploitatie van regionale vervoersystemen mogelijk. Daarnaast behouden zij de kracht van hun lokale bekendheid en betrokkenheid. Hierdoor leveren aangesloten ondernemers maatwerk en kwaliteit aan de klant. Kortom: DVG koppelt vergaande professionaliteit aan goed ondernemerschap!

  Statutaire naam: 
  De Vier Gewesten BV
  Kamer van Koophandel: 
  08181070 - 000017701457
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.