Personenalarmeringpersonenalarmering noodknop alarmoproep

Personenalarmering geeft een veilig gevoel thuis en onderweg. Als u bijvoorbeeld alleen woont, bij een onveilig gevoel of bij gezondheidsklachten. Als u iets overkomt en er niemand in de buurt is die kan helpen dan kunt u met personenalarmering eenvoudig direct op afstand hulp inschakelen. Het werkt met een klein apparaat dat u altijd bij zich draagt, bijvoorbeeld als halshanger of polsband. Met één druk op de knop kunt u in een noodgeval een oproep versturen naar uw familie, zorgorganisatie of centrale. Vervolgens kunnen zij de juiste hulp bieden of voor u inschakelen.

Zoek een aanbieder van personenalarmering voor thuis en onderweg.

Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze.

- Prijsindicatie

Indicatie van de maandelijkse prijs incl.btw voor deze dienst. Het abonnement kan in- of exclusief professionele alarmcentrale zijn (apart te filteren). Daarnaast betaalt u veelal een eenmalig bedrag voor de aanschaf en/of aansluiting van het apparaat. Het bedrag is exclusief eventuele vergoeding of korting van uw zorgverzekeraar en/of gemeente. Tevens is aangegeven of het een prijsindicatie inclusief alarmcentrale betreft.

- Locatie alarmering

De personenalarmering kan werken in en om de woning en/of buitenshuis en onderweg.

- Alarmoproep

Naar wie gaat de oproep?
 • Naar eigen netwerk (sociaal alarm) : Bijvoorbeeld uw partner, een familielid of buren. Als deze persoon niet bereikbaar is, gaat de oproep door naar een tweede of volgende persoon.
 • Naar professionele alarmcentrale : Gegarandeerd dag en nacht bereikbaar. De alarmcentrale gaat bij een oproep na welke hulp gewenst is en regelt de hulp. Dat kunnen mensen uit uw eigen netwerk zijn of professionele hulpverleners, zoals een huisarts.
 • Naar zorgorganisatie : Iemand van de zorgorganisatie vraagt bij een oproep wat wat er is gebeurd en geeft advies. Als het nodig is, komt hij/zij zelf langs of schakelt de juiste hulp in

- Alarmopvang

Wie regelt de opvang na de alarmoproep? Dit kan het eigen netwerk zijn of een thuiszorgorganisatie.

- Functionaliteit

We onderscheiden:
 • Kan gedragen onder de douche : Het apparaatje kunt u omhouden tijdens het douchen. Valt u dan, dan heeft u het alarm bij de hand.
 • Geheel waterdicht : Hier kunt u mee in bad en zelfs mee zwemmen.
 • Doorlopende controle op functioneren apparatuur : Voor extra zekerheid en van belang voor een goede alarmwerking op elk moment.
 • Klantportaal op het internet : Contactpersonen kunnen inloggen en direct inzage krijgen in de status van de alarmering(en) waaronder de huidige positie en/of de batterij van het mobiele apparaatje.
 • Alarmoproep vanuit het buitenland : Werkt de personenalarmering ook buiten Nederland, bijvoorbeeld tijdens uw (zorg)vakantie.
 • Gebiedsafbakening : Automatische melding als u zich buiten een bepaald gebied bevindt. Het gebied en de omvang kunt u programmeren.
 • Dwaaldetectie : Voor gebruik binnen een gebouw. Het apparaatje geeft meteen door waar u zich bevindt, zodat u snel opgespoord kunt worden. Vooral voor mensen die wel eens dwalen (bijvoorbeeld bij dementie) is dit een oplossing.
 • Valdetectie : Het alarm gaat automatisch af als u valt.
 • Inactiviteitenalarm : Het apparaatje geeft een signaal als u langere tijd niet beweegt of niet in sommige delen van de woning verschijnt. Het zal het wat langer duren voordat er een signaal wordt gegeven, maar u kunt erop vertrouwen dat er iemand komt.
 • Positiebepaling binnenshuis / buitenshuis : Spoort het apparaat binnenshuis en/of buitenshuis mensen op.

Veiligheid goed geregeld! Deel uw ervaring op Alleszelf.nl

Help ook anderen bij de juiste keuze. Kom hier straks terug om een beoordeling te geven over de aanbieder van uw keuze. Klik dan in het zoekresultaat op hun knop ‘Meer informatie’ en daarna op ‘Beoordeling geven’.

Meer informatie?

Lees onze nieuwsberichten over personenalarmering en veilig en comfortabel wonen

Aantal personenalarmering dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 192
192 diensten
1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

door LTO Network
Moeite om 1.5 meter afstand te houden van anderen? De app '1.5' waarschuwt u als een ander apparaat in uw zone komt. Help de verspreiding van COVID-19 te stoppen. Hou in groepen waar mogelijk 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar.
Meer info »
 • coronahulp
 • app
Telelock elektronisch slot

Telelock elektronisch slot

door Telelock
Laat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot
Als u gebruik wilt maken van hulp van een zorgmedewerker wanneer u een alarm oproep maakt, is het belangrijk dat deze organisatie toegang heeft tot uw woning. De zorgorganisaties kunnen geen sleutels meer aannemen om bij u binnen te komen. Gelukkig zijn er oplossingen om de toegang tot uw woning op een veilige manier te regelen. Ook als u zelf niet naar de voordeur kunt komen.
€ 15,95
per maand
Meer info »
 • Speciaal voor thuiszorg
 • Niet zichtbaar van buiten
 • Politiekeurmk veiligwonen
Personenalarm voordeelbundel

Personenalarm voordeelbundel

door Telelock
Personenalarmering en een veilig digitaal slot in één voordelig abonnement. Laat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot voor de maandprijs van alarmering met een sleutelkluis.
€ 14,00 - € 29,95
per maand
Meer info »
 • Direct contact bij alarm
 • Alles in 1 keer geregeld
 • Beste prijs van Nederland
Logo Personenalarmering

Loket PersonenAlarmering

door Loket Personenalarmering
Met één druk op de knop in contact met familie, vrienden, buren en/of professionele zorg. Sociale- en/of zorgalarmering 24-uur per dag, 365 dagen per jaar. Nooit meer alleen!
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering

door Zorggroep Sint Maarten
Een van de extra services van Maartje is personenalarmering.
€ 18,15
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Altijd Thuis: Slimme beveiliging

door Altijd Thuis B.V.
Een eigen centrale die gekoppeld is aan draadloze sensoren die alarmen genereren. U bepaalt zelf welke sensoren en alarmen u wilt gebruiken. Stel eenvoudig in wie van uw contacten (en u zelf) een alarm ontvangt, zodra dat nodig is. Bijvoorbeeld bij inbraak, brand of als u hulp nodig hebt. De centrale en sensoren koppelt u eenvoudig aan elkaar via onze applicatie. Vervolgens voert u contactpersonen in en koppelt deze aan de alarmregels. Uit te breiden met sociaal personenalarm.
€ 5,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Maatje, personenalarmering in Zeeland

door Stichting ‘Maatje in Zeeland’
een eenvoudig alarmtoestel. Drukt u op de rode knop, dan belt u automatisch naar de alarmcentrale van Maatje in Zeeland. Zo zorgen we op een eenvoudige wijze voor uw veiligheid. Ons doel is u zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen.
Meer info »
Logo Personenalarmering

De Zellingen: Personenalarmering met professionele opvang

door De Zellingen
Personenalarmering met professionele alarmopvolging. In samenwerking met Erasmusbrug Zorglijn.
€ 27,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Persoonsalarmering

door Stichting KleinGeluk
Via een alarm om hals of pols met één druk op de knop is onze hulp nabij. Zo kunnen directe hulpvragen direct worden gesteld en als het nodig is, komen we direct. De Zorglijn weet alle informatie en bijbehorende kosten van deze noodknop.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Mobiele alarmering voor pashouders Thuisleven

door Thuiszorg Het Friese Land
Veiligheid door mobiele alarmering. Uw eigen huis is veilig en vertrouwd. Wanneer u zich niet lekker voelt, of wanneer u gevallen bent en niet meer kunt opstaan, dan is het prettig als u iemand kunt alarmeren. Dat kan met personenalarmering. Als het nodig is dan waarschuwt u iemand. Dat kan dag en nacht, vanaf iedere plek, binnen of buiten. Met één druk op de knop ontvangt de meldcentrale uw alarmsignaal. Zij bellen uw contactpersoon die bij u langskomt.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Wolk Heupairbag met GPS valalarm

door Wolk B.V.
Sensoren in de Wolk monitoren 500x per seconde iedere beweging en herkennen een val direct. Voordat de drager de grond raakt wordt een airbag opgeblazen rond de heup zodat de val zacht is. Een val wordt automatisch per sms-bericht, met vermelding van de locatie, aan de contactpersoon doorgeven. De Wolk drager kan ook zelf alarm slaan door op de Wolk te tikken.
€ 14,95
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering door Vrijwaard

door Stichting Vrijwaard
Een gevoel van veiligheid en geborgenheid is een belangrijk onderdeel van het ‘thuisgevoel’. Er kunnen zich situaties voordoen waarbij u hiervoor ondersteuning kunt gebruiken. Vrijwaard biedt personenalarmering aan, waardoor u altijd verzekerd bent van professionele hulp als dat nodig is.
€ 16,00 - € 19,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Icare: Personenalarmering

door Stichting Icare
Met een druk op de knop kunt u de verpleegkundige van Icare Personenalarmering inroepen. Zij komt naar u toe als u hulp nodig hebt. Dat is een veilig gevoel. Dag en nacht, vanaf elke plek in uw huis.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Zonnehuisgroep: Personenalarmering

door Zonnehuisgroep Noord
Het bevalt u goed in uw eigen woning. Af en toe denkt u misschien: stel dat mij iets overkomt en er is niemand in de buurt? Met personenalarmering van Zonnehuisgroep Noord heeft u een veilig gevoel. Met één druk op de knop kunt u in geval van nood hulp oproepen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
€ 18,60 - € 23,60
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering van Tellus

door Zorggroep Tellus
U wilt graag zelfstandig blijven wonen, maar wat als u plotseling iets overkomt, terwijl u alleen thuis bent? Dan heeft Tellus daar een goede oplossing voor: personenalarmering. In geval van nood heeft u met één druk op de knop hulp binnen handbereik.
€ 17,50
per maand
Meer info »
Toon meer