Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

Personenalarmeringpersonenalarmering noodknop alarmoproep

Personenalarmering geeft een veilig gevoel thuis en onderweg. Als u bijvoorbeeld alleen woont, bij een onveilig gevoel of bij gezondheidsklachten. Als u iets overkomt en er niemand in de buurt is die kan helpen dan kunt u met personenalarmering eenvoudig direct op afstand hulp inschakelen. Het werkt met een klein apparaat dat u altijd bij zich draagt, bijvoorbeeld als halshanger of polsband. Met één druk op de knop kunt u in een noodgeval een oproep versturen naar uw familie, zorgorganisatie of centrale. Vervolgens kunnen zij de juiste hulp bieden of voor u inschakelen.

Zoek een aanbieder van personenalarmering voor thuis en onderweg.

Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze.

- Prijsindicatie

Indicatie van de maandelijkse prijs incl.btw voor deze dienst. Het abonnement kan in- of exclusief professionele alarmcentrale zijn (apart te filteren). Daarnaast betaalt u veelal een eenmalig bedrag voor de aanschaf en/of aansluiting van het apparaat. Het bedrag is exclusief eventuele vergoeding of korting van uw zorgverzekeraar en/of gemeente. Tevens is aangegeven of het een prijsindicatie inclusief alarmcentrale betreft.

- Locatie alarmering

De personenalarmering kan werken in en om de woning en/of buitenshuis en onderweg.

- Alarmoproep

Naar wie gaat de oproep?
 • Naar eigen netwerk (sociaal alarm) : Bijvoorbeeld uw partner, een familielid of buren. Als deze persoon niet bereikbaar is, gaat de oproep door naar een tweede of volgende persoon.
 • Naar professionele alarmcentrale : Gegarandeerd dag en nacht bereikbaar. De alarmcentrale gaat bij een oproep na welke hulp gewenst is en regelt de hulp. Dat kunnen mensen uit uw eigen netwerk zijn of professionele hulpverleners, zoals een huisarts.
 • Naar zorgorganisatie : Iemand van de zorgorganisatie vraagt bij een oproep wat wat er is gebeurd en geeft advies. Als het nodig is, komt hij/zij zelf langs of schakelt de juiste hulp in

- Alarmopvang

Wie regelt de opvang na de alarmoproep? Dit kan het eigen netwerk zijn of een thuiszorgorganisatie.

- Functionaliteit

We onderscheiden:
 • Kan gedragen onder de douche : Het apparaatje kunt u omhouden tijdens het douchen. Valt u dan, dan heeft u het alarm bij de hand.
 • Geheel waterdicht : Hier kunt u mee in bad en zelfs mee zwemmen.
 • Doorlopende controle op functioneren apparatuur : Voor extra zekerheid en van belang voor een goede alarmwerking op elk moment.
 • Klantportaal op het internet : Contactpersonen kunnen inloggen en direct inzage krijgen in de status van de alarmering(en) waaronder de huidige positie en/of de batterij van het mobiele apparaatje.
 • Alarmoproep vanuit het buitenland : Werkt de personenalarmering ook buiten Nederland, bijvoorbeeld tijdens uw (zorg)vakantie.
 • Gebiedsafbakening : Automatische melding als u zich buiten een bepaald gebied bevindt. Het gebied en de omvang kunt u programmeren.
 • Dwaaldetectie : Voor gebruik binnen een gebouw. Het apparaatje geeft meteen door waar u zich bevindt, zodat u snel opgespoord kunt worden. Vooral voor mensen die wel eens dwalen (bijvoorbeeld bij dementie) is dit een oplossing.
 • Valdetectie : Het alarm gaat automatisch af als u valt.
 • Inactiviteitenalarm : Het apparaatje geeft een signaal als u langere tijd niet beweegt of niet in sommige delen van de woning verschijnt. Het zal het wat langer duren voordat er een signaal wordt gegeven, maar u kunt erop vertrouwen dat er iemand komt.
 • Positiebepaling binnenshuis / buitenshuis : Spoort het apparaat binnenshuis en/of buitenshuis mensen op.

- Kwaliteitslabel

Bijvoorbeeld een toegekend keurmerk of lidmaatschap van een branche-organisatie of beroepsgroep.

 • Het ketenkeurmerk WDTM-QAEH is van de Stichting Quality Assurance eHealth. Het richt zich op de ‘hoogst mogelijke betrouwbaarheid voor de eindgebruiker’. Om het keurmerk te verkrijgen, moet de werkwijze van de organisaties aan bepaalde eisen voldoen. Denk hierbij aan de procedures bij het installeren van de apparatuur, de bemensing van de alarmcentrale en de procedures bij alarmafhandeling.

Veiligheid goed geregeld! Deel uw ervaring op Alleszelf.nl

Help ook anderen bij de juiste keuze. Kom hier straks terug om een beoordeling te geven over de aanbieder van uw keuze. Klik dan in het zoekresultaat op hun knop ‘Meer informatie’ en daarna op ‘Beoordeling geven’.

Meer informatie?

Lees onze nieuwsberichten over personenalarmering en veilig en comfortabel wonen

Lijst
Aantal personenalarmering dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 141
141 diensten
Watchi Care: Personenalarmering

Watchi Care: Personenalarmering

door Watchi Care
De Watchi Care is een gebruiksvriendelijk persoonsalarm waarmee de gebruiker met één druk op de knop om hulp kan vragen. Geen kastjes om de nek of losse telefoons, maar een stijlvol en comfortabel horloge.

Met de bijbehorende, gratis app kun je te allen tijde, heel nauwkeurig, zien waar de drager van het horloge is. Zo wordt verdwalen verleden tijd.

Herinneringen instellen voor medicijn, bellen of gebeld worden en natuurlijk gewoon zien hoe laat het is. Met de Watchi Care kan het allemaal.

 • Persoonsalarm op maat
 • Altijd hulp dichtbij: SOS
 • Zeer nauwkeurige tracking
€ 9,95 - € 15,95
per maand
Meer informatie »
Veilig Op Stap (met valdetectie)

Veilig Op Stap (met valdetectie)

door Veilig Op Stap
VOS persoonsalarmering werkt binnen en buiten. Bij een oproep geeft het apparaatje het adres door waar u dan bent. Dat kan via telefoon, met SMS of e-mail. Er zijn vijf telefoonnummers instelbaar.
 • Werkt binnen én buiten
 • Locatiemelding
 • Val- en dwaaldetectie
€ 19,95
per maand
Meer informatie »
CSI Personenalarmering

CSI Personenalarmering

door CSI Service
Met een personenalarm staat u er nooit alleen voor. Zodra u de alarmknop indrukt, maakt het alarm direct contact met de meldcentrale. Handig, want een ongeluk zit in een klein hoekje.
 • Specialist
 • Voor elke levensfase
 • Uw huis een veilige plek
€ 20,69
per maand
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Spiqle Agenda: Dé digitale agenda voor senioren en dementie patiënten.

door Spiqle
Ken je dat? Dat je -weer- uren in de auto zit omdat je vader de telefoon niet goed heeft opgehangen en onbereikbaar is? Met Spiqle Agenda® houd je als zorgverlener/mantelzorger bij, wat er allemaal in het verschiet ligt voor je zorgvrager. De zorgvrager ziet op een beeldscherm continu wat er die dag en de komende dagen staat te gebeuren. Met een direct en urgent bericht valt je boodschap extra opvallend op zodat het heel snel gelezen wordt. De zorgvrager krijgt zo controle over het leven.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

STANLEY Guard

door STANLEY Security
Een smartphone applicatie voor iedereen die zich wel eens minder veilig voelt. Met een simpele shake of tap stuurt u via de STANLEY Guard app een alarm
naar onze 24/7 STANLEY Alarmcentrale. De smartphone geeft ter plekke een afschrikwekkend audiosignaal en start automatisch beeld- en geluidopnamen als bewijslast. Onze speciaal daarvoor ingerichte STANLEY Alarmcentrale ontvangt de GPS-locatie en de video-opnamen. De operator analyseert het alarm en neemt contact op.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering Hoeksche Waard

door Stichting Personenalarmering Hoeksche Waard
De alarmunit wordt bij voorkeur op uw analoge telefoonaansluiting aangesloten. Aansluiten van de apparatuur via een telefoon/internetverbinding (digitaal) is wel mogelijk, maar eerder storingsgevoelig. Bijvoorbeeld in geval van een stroomstoring heeft u geen internetverbinding en dus ook geen telefoon. U krijgt een zendertje met een alarmknop dat u altijd bij u draagt.
€ 17,90 - € 29,80
per maand
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

X-Guard: Alarm app voor automatisch opvolging

door X-Guard B.V.
X-Guard maakt het mogelijk om via een simpele alarm app altijd in verbinding te staan met de juiste hulpverlening, of die nou afkomstig is van familie, collega’s en kennisen of landelijke hulpdiensten en surveillancebedrijven. De juiste opvolging staat zo altijd voor u klaar; net zo simpel als het bestellen van een taxi via de Über app.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

ZINN: Persoonsalarmering

door ZINN
Een veilig gevoel, 24 uur per dag, zeven dagen per week met persoonsalarmering van ZINN. U bent, in geval van nood, verzekerd van hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering SWOS

door Stichting Welzijn Ouderen Soest
Dit is een systeem waarmee u in noodsituaties via één druk op de knop, meestal met een halszender, hulp kunt inschakelen. We hebben personenalarmering die zowel binnen als buiten werkt. Deze personenalarmering is thuis geschikt en ook geschikt om mee te nemen naar buiten en daar kunt u zowel thuis al buiten alarm mee maken en contact krijgen met de alarmcentrale.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Professionele Alarmopvolging

door Zorggroep Spaarnestad
U moet er niet aan denken, maar het kan gebeuren. U valt ergens in huis, krijgt het benauwd of wordt onwel. Met een alarmeringssysteem weet u zeker dat u in geval van nood zo snel mogelijk hulp kunt krijgen. U draagt hiervoor een halsketting of polskoord met een alarmknop. Met één druk op de knop slaat u alarm: op elk moment van de dag en vanaf elke plaats in huis, ook als u bijvoorbeeld in de badkamer bent. Een veilig gevoel.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Persoonsalarmering

door Zorgbalans
Wilt u graag thuis blijven wonen en zeker weten dat u altijd hulp kunt krijgen als dat nodig is? Bijvoorbeeld als u valt of zich plotseling heel beroerd voelt? Lijkt het u prettig om bij noodgevallen altijd op assistentie te kunnen vertrouwen? Ofwel van uw buren, of van professionals? Dan is persoonsalarmering misschien iets voor u.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Archipel: Welzijnsmelding

door Archipel
Elke dag even contact, dat is een geruststellende gedachte en geeft een veilig gevoel. Dankzij de welzijnsmelding weet u zeker dat u in geval van nood nooit lang alleen in uw huis bent. Het is prettig te weten dat er dagelijks iemand op de hoogte is van hoe het met u gaat. Bij deelname aan de welzijnsmelding belt u iedere ochtend naar het Archipel Servicepunt. De welzijnsmelding is niet hetzelfde als personenalarmering. Aanmelden kan via ons Servicepunt.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Hulpmiddelencentrum.nl: Alarmering

door Hulpmiddelencentrum
Alarmeringsapparaten online aanschaffen en direct personenalarmering regelen. Kiest u voor alarmopvolging door een thuiszorgorganisatie, dan vindt u ook daarvoor het juiste formulier en tarief dat voor u van toepassing is.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Patyna : Personenalarmering

door Patyna
Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Dan is het prettig als u iemand kunt waarschuwen. Met de personenalarmering van Patyna heeft u dag en nacht hulp binnen handbereik.

U kunt kiezen voor een hals- of polsalarm dat verbonden is met een alarmtoestel. Met één druk op de knop komt u in contact met degene, die u als contactpersoon heeft aangemeld. Dat kan een medewerker van Patyna of een familielid zijn, maar bijvoorbeeld ook de meldkamer.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

HSB de Vijverhof: Alarmering

door HSB de Vijverhof
Alarmering bij een (acute) hulpvraag aan een zorgmedewerker van de Vijverhof.
€ 8,00
per maand
Meer informatie »
Toon meer