Personenalarmeringpersonenalarmering noodknop alarmoproep

Personenalarmering geeft een veilig gevoel thuis en onderweg. Als u bijvoorbeeld alleen woont, bij een onveilig gevoel of bij gezondheidsklachten. Als u iets overkomt en er niemand in de buurt is die kan helpen dan kunt u met personenalarmering eenvoudig direct op afstand hulp inschakelen. Het werkt met een klein apparaat dat u altijd bij zich draagt, bijvoorbeeld als halshanger of polsband. Met één druk op de knop kunt u in een noodgeval een oproep versturen naar uw familie, zorgorganisatie of centrale. Vervolgens kunnen zij de juiste hulp bieden of voor u inschakelen.

Zoek een aanbieder van personenalarmering voor thuis en onderweg.

Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze.

- Prijsindicatie

Indicatie van de maandelijkse prijs incl.btw voor deze dienst. Het abonnement kan in- of exclusief professionele alarmcentrale zijn (apart te filteren). Daarnaast betaalt u veelal een eenmalig bedrag voor de aanschaf en/of aansluiting van het apparaat. Het bedrag is exclusief eventuele vergoeding of korting van uw zorgverzekeraar en/of gemeente. Tevens is aangegeven of het een prijsindicatie inclusief alarmcentrale betreft.

- Locatie alarmering

De personenalarmering kan werken in en om de woning en/of buitenshuis en onderweg.

- Alarmoproep

Naar wie gaat de oproep?
 • Naar eigen netwerk (sociaal alarm) : Bijvoorbeeld uw partner, een familielid of buren. Als deze persoon niet bereikbaar is, gaat de oproep door naar een tweede of volgende persoon.
 • Naar professionele alarmcentrale : Gegarandeerd dag en nacht bereikbaar. De alarmcentrale gaat bij een oproep na welke hulp gewenst is en regelt de hulp. Dat kunnen mensen uit uw eigen netwerk zijn of professionele hulpverleners, zoals een huisarts.
 • Naar zorgorganisatie : Iemand van de zorgorganisatie vraagt bij een oproep wat wat er is gebeurd en geeft advies. Als het nodig is, komt hij/zij zelf langs of schakelt de juiste hulp in

- Alarmopvang

Wie regelt de opvang na de alarmoproep? Dit kan het eigen netwerk zijn of een thuiszorgorganisatie.

- Functionaliteit

We onderscheiden:
 • Kan gedragen onder de douche : Het apparaatje kunt u omhouden tijdens het douchen. Valt u dan, dan heeft u het alarm bij de hand.
 • Geheel waterdicht : Hier kunt u mee in bad en zelfs mee zwemmen.
 • Doorlopende controle op functioneren apparatuur : Voor extra zekerheid en van belang voor een goede alarmwerking op elk moment.
 • Klantportaal op het internet : Contactpersonen kunnen inloggen en direct inzage krijgen in de status van de alarmering(en) waaronder de huidige positie en/of de batterij van het mobiele apparaatje.
 • Alarmoproep vanuit het buitenland : Werkt de personenalarmering ook buiten Nederland, bijvoorbeeld tijdens uw (zorg)vakantie.
 • Gebiedsafbakening : Automatische melding als u zich buiten een bepaald gebied bevindt. Het gebied en de omvang kunt u programmeren.
 • Dwaaldetectie : Voor gebruik binnen een gebouw. Het apparaatje geeft meteen door waar u zich bevindt, zodat u snel opgespoord kunt worden. Vooral voor mensen die wel eens dwalen (bijvoorbeeld bij dementie) is dit een oplossing.
 • Valdetectie : Het alarm gaat automatisch af als u valt.
 • Inactiviteitenalarm : Het apparaatje geeft een signaal als u langere tijd niet beweegt of niet in sommige delen van de woning verschijnt. Het zal het wat langer duren voordat er een signaal wordt gegeven, maar u kunt erop vertrouwen dat er iemand komt.
 • Positiebepaling binnenshuis / buitenshuis : Spoort het apparaat binnenshuis en/of buitenshuis mensen op.

Veiligheid goed geregeld! Deel uw ervaring op Alleszelf.nl

Help ook anderen bij de juiste keuze. Kom hier straks terug om een beoordeling te geven over de aanbieder van uw keuze. Klik dan in het zoekresultaat op hun knop ‘Meer informatie’ en daarna op ‘Beoordeling geven’.

Meer informatie?

Lees onze nieuwsberichten over personenalarmering en veilig en comfortabel wonen

Aantal personenalarmering dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 194
194 diensten
Mobiel alarm Wuzzi Alert

Mobiel alarm Wuzzi Alert

door Qvita
Met Wuzzi Alert ben je altijd en overal veilig. Het mobiel alarm van Wuzzi alert werkt zowel binnen als buiten in heel Nederland. Met een druk op de knop staat u in contact met uw contactpersonen of alarmcentrale, hierbij is de positie van u bekend en kan er op afstand met elkaar gesproken worden.
€ 8,95 - € 13,95
per maand
Meer info »
 • Mobiel alarm
 • Zeer eenvoudig
 • Per maand opzegbaar
Persoonsalarm

Persoonsalarm

door Ledenvereniging
Binnen 30 minuten hulp, thuis en buitenshuis.
€ 13,95 - € 19,41
per maand
Meer info »
 • Met een druk op de knop
 • Waterdicht
 • Fikse ledenkorting
Sleutelkluis

Sleutelkluis

door Ledenvereniging
Veilig kastje voor de sleutel voor je hulp.
Meer info »
 • Te sterk voor inbrekers
 • Te slim voor inbrekers
 • SKG** goedgekeurd
1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

door LTO Network
Moeite om 1.5 meter afstand te houden van anderen? De app '1.5' waarschuwt u als een ander apparaat in uw zone komt. Help de verspreiding van COVID-19 te stoppen. Hou in groepen waar mogelijk 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar.
Meer info »
 • coronahulp
 • app
Logo Personenalarmering

Alarmeringsservice

door Zorggroep De Vechtstreek
Alarmeringsservice voor een veilig gevoel. U woont in uw eigen vertrouwde omgeving en dat bevalt prima. Maar toch….stel dat er iets gebeurt. U komt ongelukkig ten val of u voelt zich plotseling onwel. Wie biedt dan hulp als u iets overkomt?
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering van TMZ

door TriviumMeulenbeltZorg
Voor een veilig gevoel! Woont u thuis en bent u op zoek naar zekerheid, veiligheid en – indien nodig – goede zorg? Dan is personenalarmering van TMZ wellicht iets voor u. Met ons personenalarm kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag professionele hulp inroepen, als dat nodig is. Kortom, een vertrouwd gevoel. TMZ werkt samen met Tunstall Thuis. De alarmcentrale erachter is in de vertrouwde handen van verpleegkundigen.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Alarmering Leiderdorp

door Stichting Pluspunt Leiderdorp
Alarmering is een voorziening voor ouderen en mensen met een beperking. Alarmering van Stichting Plus maakt het mogelijk om in noodsituaties op een snelle manier hulp van buiten in te roepen.
€ 7,00 - € 23,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Het Venster: Personenalarmering

door Stichting voor Protestants Christelijk Welzijnswerk 'Het Venster'
Bij het zelfstandig wonen is er soms de angst dat er plotseling iets mis kan gaan. Angst om te vallen. Angst bij een kwetsbare gezondheid of angst voor ongewenst bezoek. Soms zijn het ook de kinderen die zich zorgen maken over een ouder wordende vader of moeder. Daarvoor is de personenalarmering van Het Venster. Deze bestaat uit een zender met een alarmknop die u altijd bij u draagt en een alarmapparaat dat op uw telefoon wordt aangesloten. Zie de site voor meer informatie en aanmelden.
€ 10,00 - € 20,50
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Digitaal slot of sleutelkluis voor pashouders Thuisleven

door Thuiszorg Het Friese Land
Toegang tot uw woning veilig, snel en vertrouwd.

Meer info »
Logo Personenalarmering

Salvidas Alarm

door Mnemonics
Het Salvidas Alarm verzekert u van hulp, ook als u niet in staat bent om op uw groene alarmknop te drukken en dat geeft een gerust gevoel. Verzeker u van hulp als u zelf niet meer kunt bellen of iemand roepen. Het Salvidas Alarm stuurt een alarmbericht uit naar uw vriend, vriendin, familie, buurvrouw of hulpverlener wanneer u niet in staat bent om op de 'groene alarmknop' te drukken. Download het Salvidas Alarm als app in de Google Play store.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering

door CarePool Thuiszorg
Met een personenalarmering voor thuis kunt u in een noodgeval verbinding maken met een meldkamer. Zo kunt u snel hulp inschakelen. Dat geeft een veilig gevoel.
Of u een vergoeding voor personenalarmering krijgt hangt af van uw situatie. Een medewerker van CarePool komt graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken samen met u.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering

door Zorg en Service Personenalarmering
Is er iets aan de hand? Voelt u zich niet goed? Onwel geworden? Gevallen? Druk op de knop en binnen een paar tellen heeft u contact met een hulpverlener. Zo nodig is binnen een paar minuten hulp onderweg. Zorg en Service Personen Alarmering zorgt voor meer zorg en minder zorgen. Dankzij een slim kastje is hulp slechts een drukknop verwijderd.
€ 20,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering van De Pieter Raat Stichting

door De Pieter Raat Stichting
Zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving kan op een veilige manier dankzij het alarmsysteem. U kunt op ieder moment, zowel overdag als ’s nachts, in noodsituaties de buitenwereld waarschuwen. Wanneer u bijvoorbeeld gevallen bent en de telefoon niet meer kunt bereiken, is één druk op de knop voldoende om hulp van buiten in te roepen. De Pieter Raat Stichting heeft een samenwerking met de alarmcentrale van Regio Control.
€ 24,20
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Omring: Personenalarmering

door Omring
Dag- en nachthulp in noodsituaties. Voelt u of uw familielid zich zekerder wanneer u onze hulp zo snel mogelijk kunt inschakelen? Met één druk op de alarmknop heeft u contact met de meldkamer. Deze schakelt direct hulp voor u in. Dag en nacht bereikbaar. Voordeel met Omringpas.
€ 9,50
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Vaste personenalarmering

door ZorgServicePunt+ B.V.
Het klantenportaal dat de dienstverlening ondersteunt is bedoeld voor de gebruiker zelf, zijn familie, alarmopvolgers of zorgverleners. Zij kunnen inloggen via een beveiligde internetverbinding en komen dan op de persoonlijke pagina’s van de gebruiker. De basisgegevens kunnen worden bekeken en gewijzigd worden.
Meer info »
Toon meer