Personenalarmeringpersonenalarmering noodknop alarmoproep

Personenalarmering geeft een veilig gevoel thuis en onderweg. Als u bijvoorbeeld alleen woont, bij een onveilig gevoel of bij gezondheidsklachten. Als u iets overkomt en er niemand in de buurt is die kan helpen dan kunt u met personenalarmering eenvoudig direct op afstand hulp inschakelen. Het werkt met een klein apparaat dat u altijd bij zich draagt, bijvoorbeeld als halshanger of polsband. Met één druk op de knop kunt u in een noodgeval een oproep versturen naar uw familie, zorgorganisatie of centrale. Vervolgens kunnen zij de juiste hulp bieden of voor u inschakelen.

Zoek een aanbieder van personenalarmering voor thuis en onderweg.

Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze.

- Prijsindicatie

Indicatie van de maandelijkse prijs incl.btw voor deze dienst. Het abonnement kan in- of exclusief professionele alarmcentrale zijn (apart te filteren). Daarnaast betaalt u veelal een eenmalig bedrag voor de aanschaf en/of aansluiting van het apparaat. Het bedrag is exclusief eventuele vergoeding of korting van uw zorgverzekeraar en/of gemeente. Tevens is aangegeven of het een prijsindicatie inclusief alarmcentrale betreft.

- Locatie alarmering

De personenalarmering kan werken in en om de woning en/of buitenshuis en onderweg.

- Alarmoproep

Naar wie gaat de oproep?
 • Naar eigen netwerk (sociaal alarm) : Bijvoorbeeld uw partner, een familielid of buren. Als deze persoon niet bereikbaar is, gaat de oproep door naar een tweede of volgende persoon.
 • Naar professionele alarmcentrale : Gegarandeerd dag en nacht bereikbaar. De alarmcentrale gaat bij een oproep na welke hulp gewenst is en regelt de hulp. Dat kunnen mensen uit uw eigen netwerk zijn of professionele hulpverleners, zoals een huisarts.
 • Naar zorgorganisatie : Iemand van de zorgorganisatie vraagt bij een oproep wat wat er is gebeurd en geeft advies. Als het nodig is, komt hij/zij zelf langs of schakelt de juiste hulp in

- Alarmopvang

Wie regelt de opvang na de alarmoproep? Dit kan het eigen netwerk zijn of een thuiszorgorganisatie.

- Functionaliteit

We onderscheiden:
 • Kan gedragen onder de douche : Het apparaatje kunt u omhouden tijdens het douchen. Valt u dan, dan heeft u het alarm bij de hand.
 • Geheel waterdicht : Hier kunt u mee in bad en zelfs mee zwemmen.
 • Doorlopende controle op functioneren apparatuur : Voor extra zekerheid en van belang voor een goede alarmwerking op elk moment.
 • Klantportaal op het internet : Contactpersonen kunnen inloggen en direct inzage krijgen in de status van de alarmering(en) waaronder de huidige positie en/of de batterij van het mobiele apparaatje.
 • Alarmoproep vanuit het buitenland : Werkt de personenalarmering ook buiten Nederland, bijvoorbeeld tijdens uw (zorg)vakantie.
 • Gebiedsafbakening : Automatische melding als u zich buiten een bepaald gebied bevindt. Het gebied en de omvang kunt u programmeren.
 • Dwaaldetectie : Voor gebruik binnen een gebouw. Het apparaatje geeft meteen door waar u zich bevindt, zodat u snel opgespoord kunt worden. Vooral voor mensen die wel eens dwalen (bijvoorbeeld bij dementie) is dit een oplossing.
 • Valdetectie : Het alarm gaat automatisch af als u valt.
 • Inactiviteitenalarm : Het apparaatje geeft een signaal als u langere tijd niet beweegt of niet in sommige delen van de woning verschijnt. Het zal het wat langer duren voordat er een signaal wordt gegeven, maar u kunt erop vertrouwen dat er iemand komt.
 • Positiebepaling binnenshuis / buitenshuis : Spoort het apparaat binnenshuis en/of buitenshuis mensen op.

Veiligheid goed geregeld! Deel uw ervaring op Alleszelf.nl

Help ook anderen bij de juiste keuze. Kom hier straks terug om een beoordeling te geven over de aanbieder van uw keuze. Klik dan in het zoekresultaat op hun knop ‘Meer informatie’ en daarna op ‘Beoordeling geven’.

Meer informatie?

Lees onze nieuwsberichten over personenalarmering en veilig en comfortabel wonen

Aantal personenalarmering dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 192
192 diensten
Telelock elektronisch slot

Telelock elektronisch slot

door Telelock
Laat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot
Als u gebruik wilt maken van hulp van een zorgmedewerker wanneer u een alarm oproep maakt, is het belangrijk dat deze organisatie toegang heeft tot uw woning. De zorgorganisaties kunnen geen sleutels meer aannemen om bij u binnen te komen. Gelukkig zijn er oplossingen om de toegang tot uw woning op een veilige manier te regelen. Ook als u zelf niet naar de voordeur kunt komen.
€ 15,95
per maand
Meer info »
 • Speciaal voor thuiszorg
 • Niet zichtbaar van buiten
 • Politiekeurmk veiligwonen
Personenalarm voordeelbundel

Personenalarm voordeelbundel

door Telelock
Personenalarmering en een veilig digitaal slot in één voordelig abonnement. Laat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot voor de maandprijs van alarmering met een sleutelkluis.
€ 14,00 - € 29,95
per maand
Meer info »
 • Direct contact bij alarm
 • Alles in 1 keer geregeld
 • Beste prijs van Nederland
1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

door LTO Network
Moeite om 1.5 meter afstand te houden van anderen? De app '1.5' waarschuwt u als een ander apparaat in uw zone komt. Help de verspreiding van COVID-19 te stoppen. Hou in groepen waar mogelijk 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar.
Meer info »
 • coronahulp
 • app
Logo Personenalarmering

Vaste personenalarmering

door ZorgServicePunt+ B.V.
Het klantenportaal dat de dienstverlening ondersteunt is bedoeld voor de gebruiker zelf, zijn familie, alarmopvolgers of zorgverleners. Zij kunnen inloggen via een beveiligde internetverbinding en komen dan op de persoonlijke pagina’s van de gebruiker. De basisgegevens kunnen worden bekeken en gewijzigd worden.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Home8 Zorg Alarm

door Home8
Met slimme zorgoplossingen maakt Home8 Alarm het mogelijk voor mensen op leeftijd om langer zelfstandig thuis te blijven wonen en verlicht de druk op zorgverleners. Home8 Alarm biedt een totaalpakket aan binnen- en buitenshuis ondersteuning en maakt daarbij gebruik van unieke videoverificatie.
€ 7,95
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Salvidas Alarm

door Mnemonics
Het Salvidas Alarm verzekert u van hulp, ook als u niet in staat bent om op uw groene alarmknop te drukken en dat geeft een gerust gevoel. Verzeker u van hulp als u zelf niet meer kunt bellen of iemand roepen. Het Salvidas Alarm stuurt een alarmbericht uit naar uw vriend, vriendin, familie, buurvrouw of hulpverlener wanneer u niet in staat bent om op de 'groene alarmknop' te drukken. Download het Salvidas Alarm als app in de Google Play store.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Zorgtelefoon: altijd en overal hulp inroepen, zorgtelefoon

door M-ALERT
Met deze mobiele telefoon kan gewoon gebeld worden, maar kan ook alarm worden gemaakt. Naast het alarm zal ook de locatie van de gebruiker worden meegestuurd, zodat direct zichtbaar is waar iemand zich bevindt. Kortom altijd en overal hulp inroepen, zowel thuis als onderweg!
€ 17,50
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Veilige toegang

door Lelie zorggroep Curadomi
Met veilige toegang tot uw woning kunt u als cliënt van Curadomi nog zo lang mogelijk thuis blijven wonen, als u niet meer zo goed ter been bent. Medewerkers van bijvoorbeeld de thuiszorg kunnen dan uw woning binnen zonder dat u naar de deur hoeft te lopen.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Alarmopvolging in de wijk

door Pennemes
U wilt graag in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen, of u nu jong of oud bent. Maar wat als u iets overkomt? Meestal is er familie of zijn er buren die u kunnen helpen. Soms kan dat niet en dan is het fijn om te weten dat u een beroep kunt doen op Pennemes. Met een signaalknop kunt u onze 24-uurszorg oproepen. Wij zijn dan in korte tijd bij u.
€ 15,50
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Alarmering via Vitaal Thuis

door KPN B.V.
Zelfstandig thuis wonen met hulp binnen handbereik. Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Mocht er op enig moment twijfel ontstaan of dit nog verantwoord is, dan kan het zelflerende monitoringssysteem KPN Vitaal Thuis uitkomst bieden.
€ 15,00 - € 17,50
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

De Zorgzaak: Persoonsalarmering samen met Livesafe

door De ZorgZaak
Heeft u behoefte aan extra veiligheid als het gaat om uw gezondheid? Dan is de persoonsalarmering van de ZorgZaak de ideale uitkomst voor u. In noodgevallen, bijvoorbeeld als u onwel wordt of valt, bent u via één druk op de knop verzekerd van de hulp of zorg die u nodig heeft, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Een geruststellende gedachte, voor u en voor de mensen om u heen.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Persoonsalarmering

door Cedrah
Cedrah biedt cliënten de mogelijkheid gebruik te maken van persoonsalarmering. Dit is een systeem waarmee 24 uur per dag in geval van nood hulp ingeroepen kan worden. Let op: het alarmeringssyteem is niet bedoeld voor spoedeisende hulp, maar bijvoorbeeld voor hulp na een valincident. Medewerkers van Cedrah zijn na alarmering binnen maximaal 20 minuten aanwezig.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering: GPS Horloges- en Drukknoppen

door Avium Wearables
Inclusief simkaart en programmering. Geen abonnementskosten. Al onze personenalarmering werken in Europa. In Nederland met een prepaid simkaart van KPN met een bel-en databundel.
Meer info »
Logo Personenalarmering

WDZ Personenalarmering Den Haag

door WZH
Het is prettig zo lang mogelijk in uw eigen omgeving te wonen. Het kan echter voorkomen dat u hulp nodig heeft in geval van nood. Bijvoorbeeld als u valt of onverwacht medische zorg nodig heeft. Met personenalarmering van WZH kunt u altijd hulp inroepen.
€ 17,00 - € 24,50
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Wilgaerden Personenalarmering

door Wilgaerden
U wilt waarschijnlijk het liefst zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen. Vaak kan dat ook, met hulp van familie, buren en vrienden. Maar wat te doen als er iets gebeurt en er niemand in de buurt is? Wellicht biedt onze personenalarmering dan uitkomst. Met één druk op de knop kunt u snel hulp krijgen als er iets misgaat. Zo kunt u met een veilig gevoel zolang mogelijk thuis blijven wonen
Meer info »
Toon meer