Personenalarmeringpersonenalarmering noodknop alarmoproep

Personenalarmering geeft een veilig gevoel thuis en onderweg. Als u bijvoorbeeld alleen woont, bij een onveilig gevoel of bij gezondheidsklachten. Als u iets overkomt en er niemand in de buurt is die kan helpen dan kunt u met personenalarmering eenvoudig direct op afstand hulp inschakelen. Het werkt met een klein apparaat dat u altijd bij zich draagt, bijvoorbeeld als halshanger of polsband. Met één druk op de knop kunt u in een noodgeval een oproep versturen naar uw familie, zorgorganisatie of centrale. Vervolgens kunnen zij de juiste hulp bieden of voor u inschakelen.

Zoek een aanbieder van personenalarmering voor thuis en onderweg.

Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze.

- Prijsindicatie

Indicatie van de maandelijkse prijs incl.btw voor deze dienst. Het abonnement kan in- of exclusief professionele alarmcentrale zijn (apart te filteren). Daarnaast betaalt u veelal een eenmalig bedrag voor de aanschaf en/of aansluiting van het apparaat. Het bedrag is exclusief eventuele vergoeding of korting van uw zorgverzekeraar en/of gemeente. Tevens is aangegeven of het een prijsindicatie inclusief alarmcentrale betreft.

- Locatie alarmering

De personenalarmering kan werken in en om de woning en/of buitenshuis en onderweg.

- Alarmoproep

Naar wie gaat de oproep?
 • Naar eigen netwerk (sociaal alarm) : Bijvoorbeeld uw partner, een familielid of buren. Als deze persoon niet bereikbaar is, gaat de oproep door naar een tweede of volgende persoon.
 • Naar professionele alarmcentrale : Gegarandeerd dag en nacht bereikbaar. De alarmcentrale gaat bij een oproep na welke hulp gewenst is en regelt de hulp. Dat kunnen mensen uit uw eigen netwerk zijn of professionele hulpverleners, zoals een huisarts.
 • Naar zorgorganisatie : Iemand van de zorgorganisatie vraagt bij een oproep wat wat er is gebeurd en geeft advies. Als het nodig is, komt hij/zij zelf langs of schakelt de juiste hulp in

- Alarmopvang

Wie regelt de opvang na de alarmoproep? Dit kan het eigen netwerk zijn of een thuiszorgorganisatie.

- Functionaliteit

We onderscheiden:
 • Kan gedragen onder de douche : Het apparaatje kunt u omhouden tijdens het douchen. Valt u dan, dan heeft u het alarm bij de hand.
 • Geheel waterdicht : Hier kunt u mee in bad en zelfs mee zwemmen.
 • Doorlopende controle op functioneren apparatuur : Voor extra zekerheid en van belang voor een goede alarmwerking op elk moment.
 • Klantportaal op het internet : Contactpersonen kunnen inloggen en direct inzage krijgen in de status van de alarmering(en) waaronder de huidige positie en/of de batterij van het mobiele apparaatje.
 • Alarmoproep vanuit het buitenland : Werkt de personenalarmering ook buiten Nederland, bijvoorbeeld tijdens uw (zorg)vakantie.
 • Gebiedsafbakening : Automatische melding als u zich buiten een bepaald gebied bevindt. Het gebied en de omvang kunt u programmeren.
 • Dwaaldetectie : Voor gebruik binnen een gebouw. Het apparaatje geeft meteen door waar u zich bevindt, zodat u snel opgespoord kunt worden. Vooral voor mensen die wel eens dwalen (bijvoorbeeld bij dementie) is dit een oplossing.
 • Valdetectie : Het alarm gaat automatisch af als u valt.
 • Inactiviteitenalarm : Het apparaatje geeft een signaal als u langere tijd niet beweegt of niet in sommige delen van de woning verschijnt. Het zal het wat langer duren voordat er een signaal wordt gegeven, maar u kunt erop vertrouwen dat er iemand komt.
 • Positiebepaling binnenshuis / buitenshuis : Spoort het apparaat binnenshuis en/of buitenshuis mensen op.

Veiligheid goed geregeld! Deel uw ervaring op Alleszelf.nl

Help ook anderen bij de juiste keuze. Kom hier straks terug om een beoordeling te geven over de aanbieder van uw keuze. Klik dan in het zoekresultaat op hun knop ‘Meer informatie’ en daarna op ‘Beoordeling geven’.

Meer informatie?

Lees onze nieuwsberichten over personenalarmering en veilig en comfortabel wonen

Aantal personenalarmering dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 192
192 diensten
Persoonsalarm

Persoonsalarm

door Ledenvereniging
Binnen 30 minuten hulp, thuis en buitenshuis.
€ 13,95 - € 19,41
per maand
Meer info »
 • Met een druk op de knop
 • Waterdicht
 • Fikse ledenkorting
Sleutelkluis

Sleutelkluis

door Ledenvereniging
Veilig kastje voor de sleutel voor je hulp.
Meer info »
 • Te sterk voor inbrekers
 • Te slim voor inbrekers
 • SKG** goedgekeurd
1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

door LTO Network
Moeite om 1.5 meter afstand te houden van anderen? De app '1.5' waarschuwt u als een ander apparaat in uw zone komt. Help de verspreiding van COVID-19 te stoppen. Hou in groepen waar mogelijk 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar.
Meer info »
 • coronahulp
 • app
Logo Personenalarmering

Personenalarmering ConnectZorg

door ConnectZorg BV
ConnectZorg biedt met de dienst Personenalarmering een veilig gevoel aan (uw) cliënten die graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis willen blijven wonen. Met een druk op de knop altijd contact met een zorgprofessional, zodat in geval van nood de juiste opvolging ingeschakeld wordt.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Alarmopvolging in de wijk

door Pennemes
U wilt graag in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen, of u nu jong of oud bent. Maar wat als u iets overkomt? Meestal is er familie of zijn er buren die u kunnen helpen. Soms kan dat niet en dan is het fijn om te weten dat u een beroep kunt doen op Pennemes. Met een signaalknop kunt u onze 24-uurszorg oproepen. Wij zijn dan in korte tijd bij u.
€ 15,50
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

De Zorgzaak: Persoonsalarmering samen met Livesafe

door De ZorgZaak
Heeft u behoefte aan extra veiligheid als het gaat om uw gezondheid? Dan is de persoonsalarmering van de ZorgZaak de ideale uitkomst voor u. In noodgevallen, bijvoorbeeld als u onwel wordt of valt, bent u via één druk op de knop verzekerd van de hulp of zorg die u nodig heeft, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Een geruststellende gedachte, voor u en voor de mensen om u heen.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Veilig op Stap (model I)

door Veilig Op Stap
Klein, met valdetectie, helder geluid, geofence (veiligheidscirkel), waterdicht, met polsband, draagkoordje en gesp vanaf € 19,95 per maand 'all-in' (bij koop).
€ 19,95
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Leppehiem Alarmering

door Stichting Verzorgingscentra Utingeradeel
Mist u soms het gevoel van veiligheid? Een oplossing hiervoor kan alarmering van Leppehiem zijn. Mocht er iets zijn, dan kunt u iemand van Leppehiem bereiken door een druk op de knop te doen. U krijgt een alarmkastje in bruikleen en een clipzender die u bij u kunt dragen, waardoor u op elke plek in uw woning kunt alarmeren. De alarmering staat 24 uur per dag tot uw beschikking.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Maatje, personenalarmering in Zeeland

door Stichting ‘Maatje in Zeeland’
een eenvoudig alarmtoestel. Drukt u op de rode knop, dan belt u automatisch naar de alarmcentrale van Maatje in Zeeland. Zo zorgen we op een eenvoudige wijze voor uw veiligheid. Ons doel is u zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen.
Meer info »
Logo Personenalarmering

GoLiveClip

door Gociety Solutions
De allereerste activiteitenmonitor, alarmmelder, valrisicometer én valdetector ineen! Eenvoudig vast te klippen op of onder je kleding, zelfs aan een koord om je nek onder de douche. Ze staat met bluetooth in verbinding met de GoLivePhone app op uw Android smartphone en voert alle metingen volledig automatisch uit.
€ 4,99
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Welzijn Kampen: Personenalarmering

door Welzijn Kampen
Met een zorgtoestel maakt u via een druk op de alarmknop contact met de zorgcentrale.
De telefonist schakelt, zo mogelijk in overleg met u, familie, buren, een mantelzorger of een professionele hulpverlener in. Personenalarmering kan eraan bijdragen dat u veilig en vertrouwd in uw eigen omgeving kunt blijven wonen.
€ 15,00 - € 17,50
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering

door Zorg en Service Personenalarmering
Is er iets aan de hand? Voelt u zich niet goed? Onwel geworden? Gevallen? Druk op de knop en binnen een paar tellen heeft u contact met een hulpverlener. Zo nodig is binnen een paar minuten hulp onderweg. Zorg en Service Personen Alarmering zorgt voor meer zorg en minder zorgen. Dankzij een slim kastje is hulp slechts een drukknop verwijderd.
€ 20,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Icare: Personenalarmering

door Stichting Icare
Met een druk op de knop kunt u de verpleegkundige van Icare Personenalarmering inroepen. Zij komt naar u toe als u hulp nodig hebt. Dat is een veilig gevoel. Dag en nacht, vanaf elke plek in uw huis.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Zorgfone, ons antwoord op uw zorg!

door Zorgfone
Alarmeren, automatisch bellen en middels GPS nauwkeurig zien waar uw hulp gewenst is.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Livio Personenalarmering

door Livio
Gaat er thuis iets mis, dan bent u met één druk op de alarmknop in verbinding met de Livio Zorgcentrale. Maar ook als u zich niet veilig voelt, als u iets niet vertrouwt in of rond uw woning, of als u wordt bedreigd of lastiggevallen. Aarzel in deze situaties niet en druk op de knop, 24 uur per dag. Onze telefoniste vraagt wat er aan de hand is en legt indien nodig direct contact met hulpverlening vanuit uw eigen kring, Livio of de politie.
€ 19,20 - € 27,20
per maand
Meer info »
Toon meer