Alleszelf.nlALLESZELF.NL

Personenalarmeringpersonenalarmering noodknop alarmoproep

Personenalarmering geeft een veilig gevoel thuis en onderweg. Als u bijvoorbeeld alleen woont, bij een onveilig gevoel of bij gezondheidsklachten. Als u iets overkomt en er niemand in de buurt is die kan helpen dan kunt u met personenalarmering eenvoudig direct op afstand hulp inschakelen. Het werkt met een klein apparaat dat u altijd bij zich draagt, bijvoorbeeld als halshanger of polsband. Met één druk op de knop kunt u in een noodgeval een oproep versturen naar uw familie, zorgorganisatie of centrale. Vervolgens kunnen zij de juiste hulp bieden of voor u inschakelen.

Zoek een aanbieder van personenalarmering voor thuis en onderweg.

Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze.

- Prijsindicatie

Indicatie van de maandelijkse prijs incl.btw voor deze dienst. Het abonnement kan in- of exclusief professionele alarmcentrale zijn (apart te filteren). Daarnaast betaalt u veelal een eenmalig bedrag voor de aanschaf en/of aansluiting van het apparaat. Het bedrag is exclusief eventuele vergoeding of korting van uw zorgverzekeraar en/of gemeente. Tevens is aangegeven of het een prijsindicatie inclusief alarmcentrale betreft.

- Locatie alarmering

De personenalarmering kan werken in en om de woning en/of buitenshuis en onderweg.

- Alarmoproep

Naar wie gaat de oproep?
 • Naar eigen netwerk (sociaal alarm) : Bijvoorbeeld uw partner, een familielid of buren. Als deze persoon niet bereikbaar is, gaat de oproep door naar een tweede of volgende persoon.
 • Naar professionele alarmcentrale : Gegarandeerd dag en nacht bereikbaar. De alarmcentrale gaat bij een oproep na welke hulp gewenst is en regelt de hulp. Dat kunnen mensen uit uw eigen netwerk zijn of professionele hulpverleners, zoals een huisarts.
 • Naar zorgorganisatie : Iemand van de zorgorganisatie vraagt bij een oproep wat wat er is gebeurd en geeft advies. Als het nodig is, komt hij/zij zelf langs of schakelt de juiste hulp in

- Alarmopvang

Wie regelt de opvang na de alarmoproep? Dit kan het eigen netwerk zijn of een thuiszorgorganisatie.

- Functionaliteit

We onderscheiden:
 • Kan gedragen onder de douche : Het apparaatje kunt u omhouden tijdens het douchen. Valt u dan, dan heeft u het alarm bij de hand.
 • Geheel waterdicht : Hier kunt u mee in bad en zelfs mee zwemmen.
 • Doorlopende controle op functioneren apparatuur : Voor extra zekerheid en van belang voor een goede alarmwerking op elk moment.
 • Klantportaal op het internet : Contactpersonen kunnen inloggen en direct inzage krijgen in de status van de alarmering(en) waaronder de huidige positie en/of de batterij van het mobiele apparaatje.
 • Alarmoproep vanuit het buitenland : Werkt de personenalarmering ook buiten Nederland, bijvoorbeeld tijdens uw (zorg)vakantie.
 • Gebiedsafbakening : Automatische melding als u zich buiten een bepaald gebied bevindt. Het gebied en de omvang kunt u programmeren.
 • Dwaaldetectie : Voor gebruik binnen een gebouw. Het apparaatje geeft meteen door waar u zich bevindt, zodat u snel opgespoord kunt worden. Vooral voor mensen die wel eens dwalen (bijvoorbeeld bij dementie) is dit een oplossing.
 • Valdetectie : Het alarm gaat automatisch af als u valt.
 • Inactiviteitenalarm : Het apparaatje geeft een signaal als u langere tijd niet beweegt of niet in sommige delen van de woning verschijnt. Het zal het wat langer duren voordat er een signaal wordt gegeven, maar u kunt erop vertrouwen dat er iemand komt.
 • Positiebepaling binnenshuis / buitenshuis : Spoort het apparaat binnenshuis en/of buitenshuis mensen op.

- Kwaliteitslabel

Bijvoorbeeld een toegekend keurmerk of lidmaatschap van een branche-organisatie of beroepsgroep.

 • Het ketenkeurmerk WDTM-QAEH is van de Stichting Quality Assurance eHealth. Het richt zich op de ‘hoogst mogelijke betrouwbaarheid voor de eindgebruiker’. Om het keurmerk te verkrijgen, moet de werkwijze van de organisaties aan bepaalde eisen voldoen. Denk hierbij aan de procedures bij het installeren van de apparatuur, de bemensing van de alarmcentrale en de procedures bij alarmafhandeling.

Veiligheid goed geregeld! Deel uw ervaring op Alleszelf.nl

Help ook anderen bij de juiste keuze. Kom hier straks terug om een beoordeling te geven over de aanbieder van uw keuze. Klik dan in het zoekresultaat op hun knop ‘Meer informatie’ en daarna op ‘Beoordeling geven’.

Meer informatie?

Lees onze nieuwsberichten over personenalarmering en veilig en comfortabel wonen

Lijst
Aantal personenalarmering dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 133
133 diensten
Watchi Care: Personenalarmering

Watchi Care: Personenalarmering

door Watchi Care
De Watchi Care is een gebruiksvriendelijk persoonsalarm waarmee de gebruiker met één druk op de knop om hulp kan vragen. Geen kastjes om de nek of losse telefoons, maar een stijlvol en comfortabel horloge.

Met de bijbehorende, gratis app kun je te allen tijde, heel nauwkeurig, zien waar de drager van het horloge is. Zo wordt verdwalen verleden tijd.

Herinneringen instellen voor medicijn, bellen of gebeld worden en natuurlijk gewoon zien hoe laat het is. Met de Watchi Care kan het allemaal.

 • Persoonsalarm op maat
 • Altijd hulp dichtbij: SOS
 • Zeer nauwkeurige tracking
€ 9,95 - € 15,95
per maand
Meer informatie »
Veilig Op Stap (met valdetectie)

Veilig Op Stap (met valdetectie)

door Veilig Op Stap
VOS persoonsalarmering werkt binnen en buiten. Bij een oproep geeft het apparaatje het adres door waar u dan bent. Dat kan via telefoon, met SMS of e-mail. Er zijn vijf telefoonnummers instelbaar.
 • Werkt binnen én buiten
 • Locatiemelding
 • Val- en dwaaldetectie
€ 19,95
per maand
Meer informatie »
CSI Personenalarmering

CSI Personenalarmering

door CSI Service
Met een personenalarm staat u er nooit alleen voor. Zodra u de alarmknop indrukt, maakt het alarm direct contact met de meldcentrale. Handig, want een ongeluk zit in een klein hoekje.
 • Specialist
 • Voor elke levensfase
 • Uw huis een veilige plek
€ 20,69
per maand
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Persoonsalarmering

door Zorgbalans
Wilt u graag thuis blijven wonen en zeker weten dat u altijd hulp kunt krijgen als dat nodig is? Bijvoorbeeld als u valt of zich plotseling heel beroerd voelt? Lijkt het u prettig om bij noodgevallen altijd op assistentie te kunnen vertrouwen? Ofwel van uw buren, of van professionals? Dan is persoonsalarmering misschien iets voor u.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Aan-Z Personenalarmsysteem (PAS)

door Aan-Z
Om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, wilt u zich veilig voelen in uw eigen huis en tuin, ook als u snel onwel wordt of bang bent om te vallen. Als er iets gebeurt, wilt u op een gemakkelijke manier iemand kunnen bereiken. Hiervoor is het personenalarmsysteem een grote hulp. Met één druk op de knop verwittigt de alarmcentrale gegarandeerd, dag en nacht, een contactpersoon. Dit is iemand uit uw eigen omgeving, zoals uw kinderen, buren of vrienden.
€ 12,50 - € 22,10
per maand
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Present: Zintouch mobiele alarmering

door Present
Zintouch mobiele alarmering: speciaal ontwikkeld voor mensen die zowel binnenshuis als buitenshuis behoefte hebben aan veiligheid en zelfredzaamheid. Met één druk op de knop worden gelijktijdig 3 contactpersonen gebeld.

Altijd is te zien waar iemand zich bevindt met unieke locatiebepaling voor in de woning of onderweg. Koppeling mogelijk met professionele (zorg) meldbanken optioneel beschikbaar.
€ 14,95 - € 19,95
per maand
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

AmiMed HelpTag: De nieuwe SOS-band

door AmiMed BV
Voor reizigers, vakantiegangers en thuisblijvers. Door met de juiste apparatuur (Android smartphone of Iphone met QR-scan) contact te maken met de HelpTag wordt de persoonlijke en medische informatie die u zelf heeft opgeslagen leesbaar. U kunt zo in Nederland of op vakantie in het buitenland in een van de 80 beschikbare talen bijvoorbeeld uw medicijnlijst opvragen. Als u buitenshuis plotseling (medische) hulp nodig hebt kunnen omstanders direct de hulpverlening op gang brengen.
€ 0,00
per maand
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Professionele alarmering

door Zorgcentra De Betuwe
Lekker zelfstandig blijven wonen voelt pas écht goed als u zich veilig weet. Ouderdom komt nu eenmaal vaak met gebreken, dus heeft u misschien een extra hulpmiddel nodig om voor dat veilige gevoel te zorgen. Bij Zorgcentra De Betuwe kunt u een abonnement afsluiten voor professionele alarmhulp thuis. Met een simpel alarmknopje om uw hals of pols kunt u zo met een veilig gevoel heerlijk in uw eigen huis blijven wonen.

€ 25,55 - € 28,50
per maand
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Personen Alarmering

door De Wijkzorg Meppel
Steeds meer mensen voelen zich niet altijd meer veilig en vertrouwd in hun eigen huis. Toch willen ze graag thuis blijven wonen. Misschien herkent u dat gevoel. U bent bang om te vallen of om u onverwacht niet goed te voelen. Ook kunt u bang zijn voor ongewenste bezoekers of voor brand. Het is dan een veilige gedachte dat u snel iemand kunt bereiken.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Omring: Personenalarmering

door Omring
Dag- en nachthulp in noodsituaties. Voelt u of uw familielid zich zekerder wanneer u onze hulp zo snel mogelijk kunt inschakelen? Met één druk op de alarmknop heeft u contact met de meldkamer. Deze schakelt direct hulp voor u in. Dag en nacht bereikbaar. Voordeel met Omringpas.
€ 9,50
per maand
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Sensire personenalarmering

door Medisch Service Center Sensire
Met personenalarmering schakelt u via een zender om uw nek of pols direct hulp in. Een veilig idee, voor uzelf en voor uw omgeving. Heeft u direct hulp nodig? Met één druk op de knop krijgt u contact met een medewerker van de alarmcentrale van Sensire. Deze medewerker is goed verstaanbaar, waar u zich ook in huis bevindt. Er wordt onmiddellijk hulp ingeschakeld. De alarmcentrale is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Uw oproep wordt dus altijd beantwoord.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

SZMK Personenalrmering met FocusCura

door Stichting Zorgcombinatie Marga Klompe
Met personenalarmering van Focus Cura in samenwerking met Marga Klompé weet u zeker dat iemand hulp komt bieden wanneer u dat dringend nodig hebt. Focus Cura plaatst bij u thuis een alarmeringsapparaat. U draagt een hals- of polszender met alarmknop. Zo kunt u overal en op ieder moment een alarmoproep geven.
€ 22,50
per maand
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Alarmering met zorgopvolging

door Horizon Zorgcentrum
U ontvangt van ons een hals/pols zender zodat u 24 uur, 7 dagen per week een signaal kunt afgeven. Als u een alarm afgeeft, wordt een medewerker van Horizon Zorgcentrum opgeroepen om u hulp te bieden. Binnen korte tijd is onze medewerker bij u in de woning aanwezig. Tevens ontvangt u een Clavisio kluis voor de toegang tot uw woning. Hierin wordt op een zeer veilige manier uw huissleutel opgeborgen.
€ 27,50
per maand
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Senioren alarmen Nederland

door Seniorenalarmen.nl
Seniorenalarmen.nl biedt een uitgebreid gamma senioren alarmen. Bij ons vindt u het geschikte alarm voor iedere situatie.
€ 100,00 - € 194,95
per maand
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Beter Thuiswonen Thuiszorg: Personenalarmering (van Tunstall)

door Beter Thuis Wonen Thuiszorg
Voor veiligheid op een eenvoudige manier hulp inroepen. Wij bieden de personenalarmering van Tunstall; Totaaloplossing voor veilige persoonsalarmering, hHulp als het nodig is, met 1 druk op de knop.
€ 19,95 - € 26,95
per maand
Meer informatie »
Toon meer