Personenalarmeringpersonenalarmering noodknop alarmoproep

Personenalarmering geeft een veilig gevoel thuis en onderweg. Als u bijvoorbeeld alleen woont, bij een onveilig gevoel of bij gezondheidsklachten. Als u iets overkomt en er niemand in de buurt is die kan helpen dan kunt u met personenalarmering eenvoudig direct op afstand hulp inschakelen. Het werkt met een klein apparaat dat u altijd bij zich draagt, bijvoorbeeld als halshanger of polsband. Met één druk op de knop kunt u in een noodgeval een oproep versturen naar uw familie, zorgorganisatie of centrale. Vervolgens kunnen zij de juiste hulp bieden of voor u inschakelen.

Zoek een aanbieder van personenalarmering voor thuis en onderweg.

Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze.

- Prijsindicatie

Indicatie van de maandelijkse prijs incl.btw voor deze dienst. Het abonnement kan in- of exclusief professionele alarmcentrale zijn (apart te filteren). Daarnaast betaalt u veelal een eenmalig bedrag voor de aanschaf en/of aansluiting van het apparaat. Het bedrag is exclusief eventuele vergoeding of korting van uw zorgverzekeraar en/of gemeente. Tevens is aangegeven of het een prijsindicatie inclusief alarmcentrale betreft.

- Locatie alarmering

De personenalarmering kan werken in en om de woning en/of buitenshuis en onderweg.

- Alarmoproep

Naar wie gaat de oproep?
 • Naar eigen netwerk (sociaal alarm) : Bijvoorbeeld uw partner, een familielid of buren. Als deze persoon niet bereikbaar is, gaat de oproep door naar een tweede of volgende persoon.
 • Naar professionele alarmcentrale : Gegarandeerd dag en nacht bereikbaar. De alarmcentrale gaat bij een oproep na welke hulp gewenst is en regelt de hulp. Dat kunnen mensen uit uw eigen netwerk zijn of professionele hulpverleners, zoals een huisarts.
 • Naar zorgorganisatie : Iemand van de zorgorganisatie vraagt bij een oproep wat wat er is gebeurd en geeft advies. Als het nodig is, komt hij/zij zelf langs of schakelt de juiste hulp in

- Alarmopvang

Wie regelt de opvang na de alarmoproep? Dit kan het eigen netwerk zijn of een thuiszorgorganisatie.

- Functionaliteit

We onderscheiden:
 • Kan gedragen onder de douche : Het apparaatje kunt u omhouden tijdens het douchen. Valt u dan, dan heeft u het alarm bij de hand.
 • Geheel waterdicht : Hier kunt u mee in bad en zelfs mee zwemmen.
 • Doorlopende controle op functioneren apparatuur : Voor extra zekerheid en van belang voor een goede alarmwerking op elk moment.
 • Klantportaal op het internet : Contactpersonen kunnen inloggen en direct inzage krijgen in de status van de alarmering(en) waaronder de huidige positie en/of de batterij van het mobiele apparaatje.
 • Alarmoproep vanuit het buitenland : Werkt de personenalarmering ook buiten Nederland, bijvoorbeeld tijdens uw (zorg)vakantie.
 • Gebiedsafbakening : Automatische melding als u zich buiten een bepaald gebied bevindt. Het gebied en de omvang kunt u programmeren.
 • Dwaaldetectie : Voor gebruik binnen een gebouw. Het apparaatje geeft meteen door waar u zich bevindt, zodat u snel opgespoord kunt worden. Vooral voor mensen die wel eens dwalen (bijvoorbeeld bij dementie) is dit een oplossing.
 • Valdetectie : Het alarm gaat automatisch af als u valt.
 • Inactiviteitenalarm : Het apparaatje geeft een signaal als u langere tijd niet beweegt of niet in sommige delen van de woning verschijnt. Het zal het wat langer duren voordat er een signaal wordt gegeven, maar u kunt erop vertrouwen dat er iemand komt.
 • Positiebepaling binnenshuis / buitenshuis : Spoort het apparaat binnenshuis en/of buitenshuis mensen op.

Veiligheid goed geregeld! Deel uw ervaring op Alleszelf.nl

Help ook anderen bij de juiste keuze. Kom hier straks terug om een beoordeling te geven over de aanbieder van uw keuze. Klik dan in het zoekresultaat op hun knop ‘Meer informatie’ en daarna op ‘Beoordeling geven’.

Meer informatie?

Lees onze nieuwsberichten over personenalarmering en veilig en comfortabel wonen

Aantal personenalarmering dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 192
192 diensten
1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

door LTO Network
Moeite om 1.5 meter afstand te houden van anderen? De app '1.5' waarschuwt u als een ander apparaat in uw zone komt. Help de verspreiding van COVID-19 te stoppen. Hou in groepen waar mogelijk 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar.
Meer info »
 • coronahulp
 • app
Telelock elektronisch slot

Telelock elektronisch slot

door Telelock
Laat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot
Als u gebruik wilt maken van hulp van een zorgmedewerker wanneer u een alarm oproep maakt, is het belangrijk dat deze organisatie toegang heeft tot uw woning. De zorgorganisaties kunnen geen sleutels meer aannemen om bij u binnen te komen. Gelukkig zijn er oplossingen om de toegang tot uw woning op een veilige manier te regelen. Ook als u zelf niet naar de voordeur kunt komen.
€ 15,95
per maand
Meer info »
 • Speciaal voor thuiszorg
 • Niet zichtbaar van buiten
 • Politiekeurmk veiligwonen
Personenalarm voordeelbundel

Personenalarm voordeelbundel

door Telelock
Personenalarmering en een veilig digitaal slot in één voordelig abonnement. Laat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot voor de maandprijs van alarmering met een sleutelkluis.
€ 14,00 - € 29,95
per maand
Meer info »
 • Direct contact bij alarm
 • Alles in 1 keer geregeld
 • Beste prijs van Nederland
Logo Personenalarmering

Alarmering voor thuis & onderweg, altijd en overal hulp inroepen

door M-ALERT
Door het indrukken van de alarmknop wordt de belcirkel opgestart en worden 1-voor-1 de opgegeven contactpersonen gebeld. Als de eerste contactpersoon niet opneemt, dan wordt vervolgens de volgende persoon gebeld. Hiernaast ontvangen de contactpersonen een mail met de positie waar op de knop gedrukt is.
€ 15,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Ondersteuning Langer Comfortabel Wonen / Buurtverbinding

door LaCoTA (Langer Comfortabel Thuis Alliantie)
Wij bieden een gratis app/web die modulair uitgebreid kan worden met modulen voor beeldbelcommunicatie, thuistechnologie, buurcommunicatie, personenalarmering, dienstverlening, zorgcommunicatie, monitoring enz.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering van Tangenborgh

door Tangenborgh
Via alarmknop direct contact met onze medewerkers.
Meer info »
Logo Personenalarmering

De Wever Thuis Tilburg: Personenalarmering

door De Wever
In geval van nood altijd iemand kunnen waarschuwen. Dat geeft u, uw familie en kennissen, een veilig gevoel. Door middel van een druk op de knop van een zendertje maakt u via een alarmtoestel contact met de alarmcentrale. Het zendertje kunt u aan een koordje aan de hals of met een bandje om de pols dragen.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Palet Personenalarmering

door Stichting Kwadrantgroep
Met personenalarmering kunt u altijd hulp van buitenaf inroepen op het moment dat het nodig is. Bijvoorbeeld als u bent gevallen of beperkt wordt door een ziekte. In een noodsituatie komt u met één druk op de knop direct in contact met een verpleegkundige van de meldcentrale. Als het nodig is komt er iemand naar u toe. Uw wijkverpleegkundige kan u meer over personenalarmering vertellen.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Wonen Plus Welzijn Personenalarmering

door Wonen Plus Welzijn
Veilig thuis én onderweg! Heerlijk er op uit gaan, boodschappen doen, familie of vrienden bezoeken of buiten wandelen? Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk actief blijven. Mocht u, of iemand die u dierbaar is, zich toch onveilig of onzeker voelen om alleen over straat te gaan, dan kan mobiele alarmering een hele geruststelling zijn.
Meer info »
Logo Personenalarmering

RAZ: Professionele zorgopvolging

door Zorgorganisatie RAZ
Wie staan er bij u voor de deur wanneer u hulp nodig heeft? De professionele zorgverleners van RAZ!
Wanneer u in nood bent en niet in staat om hulp te roepen, drukt u op de alarmknop van uw pols- of halszender. De centralist van Vérian beoordeelt dan welke vorm van zorgopvolging nodig is. Daarna worden de professionele zorgverleners van RAZ ingeschakeld.
€ 62,00 - € 124,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

AmiMed HelpTag: De nieuwe SOS-band

door AmiMed BV
Voor reizigers, vakantiegangers en thuisblijvers. Door met de juiste apparatuur (Android smartphone of Iphone met QR-scan) contact te maken met de HelpTag wordt de persoonlijke en medische informatie die u zelf heeft opgeslagen leesbaar. U kunt zo in Nederland of op vakantie in het buitenland in een van de 80 beschikbare talen bijvoorbeeld uw medicijnlijst opvragen. Als u buitenshuis plotseling (medische) hulp nodig hebt kunnen omstanders direct de hulpverlening op gang brengen.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Persoonsalarm Overal

door ZCN
Snel hulp als er iets aan de hand is. Een veilig gevoel voor uzelf en uw naasten. Overkomt u plotseling iets, dan kunt u met één druk op de knop alarm slaan. Er komt dan zo snel mogelijk hulp naar u toe. Het abonnement met extra mogelijkheden: Persoonsalarm Overal kan ook buitenshuis gedragen worden.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Parento Thuiszorg: Personenalarmering

door Parento Thuiszorg
Personenalarmering via de zorgverzekering Zilveren Kruis. Voor particulieren via Eurocross.
€ 20,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Leefstijlmonitoring op afstand

door Thuiszorg Het Friese Land
Als bij u of bij uw naaste de diagnose dementie is gesteld, of als er een sterk vermoeden is van dementie en u zelfstandig woont, kunt u hulp krijgen via leefstijlmonitoring. Leefstijlmonitoring zorgt bij mantelzorgers voor meer gerustheid en minder belasting.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Hulpmiddelencentrum

door Hulpmiddelencentrum
Alarmeringsapparaten online aanschaffen en direct personenalarmering regelen. Kiest u voor alarmopvolging door een thuiszorgorganisatie, dan vindt u ook daarvoor het juiste formulier en tarief dat voor u van toepassing is.
Meer info »
Toon meer