Personenalarmeringpersonenalarmering noodknop alarmoproep

Personenalarmering geeft een veilig gevoel thuis en onderweg. Als u bijvoorbeeld alleen woont, bij een onveilig gevoel of bij gezondheidsklachten. Als u iets overkomt en er niemand in de buurt is die kan helpen dan kunt u met personenalarmering eenvoudig direct op afstand hulp inschakelen. Het werkt met een klein apparaat dat u altijd bij zich draagt, bijvoorbeeld als halshanger of polsband. Met één druk op de knop kunt u in een noodgeval een oproep versturen naar uw familie, zorgorganisatie of centrale. Vervolgens kunnen zij de juiste hulp bieden of voor u inschakelen.

Zoek een aanbieder van personenalarmering voor thuis en onderweg.

Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze.

- Prijsindicatie

Indicatie van de maandelijkse prijs incl.btw voor deze dienst. Het abonnement kan in- of exclusief professionele alarmcentrale zijn (apart te filteren). Daarnaast betaalt u veelal een eenmalig bedrag voor de aanschaf en/of aansluiting van het apparaat. Het bedrag is exclusief eventuele vergoeding of korting van uw zorgverzekeraar en/of gemeente. Tevens is aangegeven of het een prijsindicatie inclusief alarmcentrale betreft.

- Locatie alarmering

De personenalarmering kan werken in en om de woning en/of buitenshuis en onderweg.

- Alarmoproep

Naar wie gaat de oproep?
 • Naar eigen netwerk (sociaal alarm) : Bijvoorbeeld uw partner, een familielid of buren. Als deze persoon niet bereikbaar is, gaat de oproep door naar een tweede of volgende persoon.
 • Naar professionele alarmcentrale : Gegarandeerd dag en nacht bereikbaar. De alarmcentrale gaat bij een oproep na welke hulp gewenst is en regelt de hulp. Dat kunnen mensen uit uw eigen netwerk zijn of professionele hulpverleners, zoals een huisarts.
 • Naar zorgorganisatie : Iemand van de zorgorganisatie vraagt bij een oproep wat wat er is gebeurd en geeft advies. Als het nodig is, komt hij/zij zelf langs of schakelt de juiste hulp in

- Alarmopvang

Wie regelt de opvang na de alarmoproep? Dit kan het eigen netwerk zijn of een thuiszorgorganisatie.

- Functionaliteit

We onderscheiden:
 • Kan gedragen onder de douche : Het apparaatje kunt u omhouden tijdens het douchen. Valt u dan, dan heeft u het alarm bij de hand.
 • Geheel waterdicht : Hier kunt u mee in bad en zelfs mee zwemmen.
 • Doorlopende controle op functioneren apparatuur : Voor extra zekerheid en van belang voor een goede alarmwerking op elk moment.
 • Klantportaal op het internet : Contactpersonen kunnen inloggen en direct inzage krijgen in de status van de alarmering(en) waaronder de huidige positie en/of de batterij van het mobiele apparaatje.
 • Alarmoproep vanuit het buitenland : Werkt de personenalarmering ook buiten Nederland, bijvoorbeeld tijdens uw (zorg)vakantie.
 • Gebiedsafbakening : Automatische melding als u zich buiten een bepaald gebied bevindt. Het gebied en de omvang kunt u programmeren.
 • Dwaaldetectie : Voor gebruik binnen een gebouw. Het apparaatje geeft meteen door waar u zich bevindt, zodat u snel opgespoord kunt worden. Vooral voor mensen die wel eens dwalen (bijvoorbeeld bij dementie) is dit een oplossing.
 • Valdetectie : Het alarm gaat automatisch af als u valt.
 • Inactiviteitenalarm : Het apparaatje geeft een signaal als u langere tijd niet beweegt of niet in sommige delen van de woning verschijnt. Het zal het wat langer duren voordat er een signaal wordt gegeven, maar u kunt erop vertrouwen dat er iemand komt.
 • Positiebepaling binnenshuis / buitenshuis : Spoort het apparaat binnenshuis en/of buitenshuis mensen op.

Veiligheid goed geregeld! Deel uw ervaring op Alleszelf.nl

Help ook anderen bij de juiste keuze. Kom hier straks terug om een beoordeling te geven over de aanbieder van uw keuze. Klik dan in het zoekresultaat op hun knop ‘Meer informatie’ en daarna op ‘Beoordeling geven’.

Meer informatie?

Lees onze nieuwsberichten over personenalarmering en veilig en comfortabel wonen

Aantal personenalarmering dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 190
190 diensten
1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

door LTO Network
Moeite om 1.5 meter afstand te houden van anderen? De app '1.5' waarschuwt u als een ander apparaat in uw zone komt. Help de verspreiding van COVID-19 te stoppen. Hou in groepen waar mogelijk 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar.
Meer info »
 • coronahulp
 • app
Telelock elektronisch slot

Telelock elektronisch slot

door Telelock
Laat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot
Als u gebruik wilt maken van hulp van een zorgmedewerker wanneer u een alarm oproep maakt, is het belangrijk dat deze organisatie toegang heeft tot uw woning. De zorgorganisaties kunnen geen sleutels meer aannemen om bij u binnen te komen. Gelukkig zijn er oplossingen om de toegang tot uw woning op een veilige manier te regelen. Ook als u zelf niet naar de voordeur kunt komen.
€ 15,95
per maand
Meer info »
 • Speciaal voor thuiszorg
 • Niet zichtbaar van buiten
 • Politiekeurmk veiligwonen
Personenalarm voordeelbundel

Personenalarm voordeelbundel

door Telelock
Personenalarmering en een veilig digitaal slot in één voordelig abonnement. Laat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot voor de maandprijs van alarmering met een sleutelkluis.
€ 14,00 - € 29,95
per maand
Meer info »
 • Direct contact bij alarm
 • Alles in 1 keer geregeld
 • Beste prijs van Nederland
Logo Personenalarmering

Livio Personenalarmering

door Livio
Gaat er thuis iets mis, dan bent u met één druk op de alarmknop in verbinding met de Livio Zorgcentrale. Maar ook als u zich niet veilig voelt, als u iets niet vertrouwt in of rond uw woning, of als u wordt bedreigd of lastiggevallen. Aarzel in deze situaties niet en druk op de knop, 24 uur per dag. Onze telefoniste vraagt wat er aan de hand is en legt indien nodig direct contact met hulpverlening vanuit uw eigen kring, Livio of de politie.
€ 19,20 - € 27,20
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Monty, uw persoonlijke toezicht- en alarmeringssysteem

door Monty
Monty is het alarmeringssysteem van de toekomst dat nu al beschikbaar is. Het combineert bewezen technologie met innovatieve GPS- en WIFI-technieken. Hierdoor bent u met Monty altijd in goed gezelschap. Binnen én buitenshuis en dat in heel Europa! Monty werkt net zo simpel als het plegen van een telefoontje en geeft de gebruiker én mantelzorgers de zekerheid van direct contact en hulpverlening. En dat voor nog geen € 1,- per dag.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering

door Treant Zorggroep
Altijd hulp in de buurt: een veilig gevoel. Het kan gebeuren dat u plotseling direct hulp nodig hebt, bijvoorbeeld omdat u bent gevallen of omdat u zich ineens niet goed voelt. Daarom is er persoonsalarmering, zodat u hulp kunt inroepen. Dit zorgt ook voor een veilig gevoel, al is het misschien nooit nodig.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Persoonsalarm Overal

door ZCN
Snel hulp als er iets aan de hand is. Een veilig gevoel voor uzelf en uw naasten. Overkomt u plotseling iets, dan kunt u met één druk op de knop alarm slaan. Er komt dan zo snel mogelijk hulp naar u toe. Het abonnement met extra mogelijkheden: Persoonsalarm Overal kan ook buitenshuis gedragen worden.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Persoonsalarmering van Verian

door Zorggroep Noordwest-Veluwe
Met één druk op de alarmknop staat u in verbinding met een professionele zorgcentrale. U draagt de alarmknop in en rondom uw huis om uw hals of pols. Deskundige verpleegkundige centralisten nemen uw melding aan en zien wie u bent, waar u woont en wat uw medische gegevens zijn. Binnen 30 minuten is er een verpleegkundige of verzorgende bij u, ongeacht het tijdstip of de dag van de week.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Persafe Persoonsalarmering: ALARMERING VOOR SENIOREN

door PerSafe
Snel alarmeren in noodsituaties met één druk op de knop. De alarmknop wordt draadloos verbonden met jouw smartphone. Werkt overal, thuis en onderweg. Noodoproep gaat naar 3 contactpersonen en bevat je exacte locatie. Zij kunnen direct met je spreken via de luidspreker van jouw telefoon, zonder dat jij je telefoon hoeft te bedienen. Als niemand jouw alarmoproep aanneemt gaat die automatisch naar de 24/7 meldkamer die (112) hulp regelt (achterwacht is incl. in abonnement van €7,95).

€ 7,95
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering van Thuiszorg Patyna

door Patyna
Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Dan is het prettig als u iemand kunt waarschuwen. Met de personenalarmering van Patyna heeft u dag en nacht hulp binnen handbereik.

U kunt kiezen voor een hals- of polsalarm dat verbonden is met een alarmtoestel. Met één druk op de knop komt u in contact met degene, die u als contactpersoon heeft aangemeld. Dat kan een medewerker van Patyna of een familielid zijn, maar bijvoorbeeld ook de meldkamer.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Alarmering

door Alkcare
Alkcare biedt mantel- of professionele zorgopvolging bij alarmering, zodat veilig thuis wonen langer mogelijk blijft. Er wordt gebruik gemaakt van een klein alarmapparaatje dat gedragen wordt om de hals of pols. Hiermee kan gealarmeerd worden. De alarmering is bedoeld voor noodsituaties, bijvoorbeeld wanneer iemand gevallen is en niet meer zelfstandig overeind kan komen of wanneer iemand onwel wordt.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Wolk Heupairbag met GPS valalarm

door Wolk B.V.
Sensoren in de Wolk monitoren 500x per seconde iedere beweging en herkennen een val direct. Voordat de drager de grond raakt wordt een airbag opgeblazen rond de heup zodat de val zacht is. Een val wordt automatisch per sms-bericht, met vermelding van de locatie, aan de contactpersoon doorgeven. De Wolk drager kan ook zelf alarm slaan door op de Wolk te tikken.
€ 14,95
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Seniorenalarm met ledenvoordeel

door Kruiswerk Achterhoek en Liemers
Met een seniorenalarm is er altijd hulp binnen handbereik. Met één simpele druk op de knop komt u in contact met een verpleegkundige. Dit zorgt voor een veilig gevoel als u bijvoorbeeld alleen woont. Als lid van Kruiswerk ontvangt u korting op de aansluitkosten van het alarmeringstoestel.
€ 22,95
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Alarmzorg met persoonlijke alarmknop

door Markenheem, centra voor zorg en dienstverlening
U wilt zolang mogelijk zelfstandig thuis wonen maar u wilt wel de zekerheid dat er altijd iemand is op wie u terug kunt vallen als u hulp nodig heeft. Alarmzorg is de betrouwbare verbinding met uw zorgverlener. In geval van nood, drukt u op de alarmknop en kunt u direct (handsfree) met een medewerker van de zorgcentrale spreken; een prettig gevoel. Zij zorgt ervoor dat er zo nodig een zorgmedewerker naar u toekomt.
€ 19,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Seniorenalarm - Ouderenalarm

door Treco-Star B.V.
Het Seniorenalarm is uw persoonlijke hulp in geval van nood. Dit kan zijn na een val of als u zich plotseling niet goed voelt. Maar ook als u zich onveilig voelt is een druk op de knop voldoende om hulp op te roepen. U kunt maximaal 5 personen oproepen, meestal is 2 of 3 voldoende.
Meer info »
Toon meer