Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

Personenalarmeringpersonenalarmering noodknop alarmoproep

Personenalarmering geeft een veilig gevoel thuis en onderweg. Als u bijvoorbeeld alleen woont, bij een onveilig gevoel of bij gezondheidsklachten. Als u iets overkomt en er niemand in de buurt is die kan helpen dan kunt u met personenalarmering eenvoudig direct op afstand hulp inschakelen. Het werkt met een klein apparaat dat u altijd bij zich draagt, bijvoorbeeld als halshanger of polsband. Met één druk op de knop kunt u in een noodgeval een oproep versturen naar uw familie, zorgorganisatie of centrale. Vervolgens kunnen zij de juiste hulp bieden of voor u inschakelen.

Zoek een aanbieder van personenalarmering voor thuis en onderweg.

Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze.

- Prijsindicatie

Indicatie van de maandelijkse prijs incl.btw voor deze dienst. Het abonnement kan in- of exclusief professionele alarmcentrale zijn (apart te filteren). Daarnaast betaalt u veelal een eenmalig bedrag voor de aanschaf en/of aansluiting van het apparaat. Het bedrag is exclusief eventuele vergoeding of korting van uw zorgverzekeraar en/of gemeente. Tevens is aangegeven of het een prijsindicatie inclusief alarmcentrale betreft.

- Locatie alarmering

De personenalarmering kan werken in en om de woning en/of buitenshuis en onderweg.

- Alarmoproep

Naar wie gaat de oproep?
 • Naar eigen netwerk (sociaal alarm) : Bijvoorbeeld uw partner, een familielid of buren. Als deze persoon niet bereikbaar is, gaat de oproep door naar een tweede of volgende persoon.
 • Naar professionele alarmcentrale : Gegarandeerd dag en nacht bereikbaar. De alarmcentrale gaat bij een oproep na welke hulp gewenst is en regelt de hulp. Dat kunnen mensen uit uw eigen netwerk zijn of professionele hulpverleners, zoals een huisarts.
 • Naar zorgorganisatie : Iemand van de zorgorganisatie vraagt bij een oproep wat wat er is gebeurd en geeft advies. Als het nodig is, komt hij/zij zelf langs of schakelt de juiste hulp in

- Alarmopvang

Wie regelt de opvang na de alarmoproep? Dit kan het eigen netwerk zijn of een thuiszorgorganisatie.

- Functionaliteit

We onderscheiden:
 • Kan gedragen onder de douche : Het apparaatje kunt u omhouden tijdens het douchen. Valt u dan, dan heeft u het alarm bij de hand.
 • Geheel waterdicht : Hier kunt u mee in bad en zelfs mee zwemmen.
 • Doorlopende controle op functioneren apparatuur : Voor extra zekerheid en van belang voor een goede alarmwerking op elk moment.
 • Klantportaal op het internet : Contactpersonen kunnen inloggen en direct inzage krijgen in de status van de alarmering(en) waaronder de huidige positie en/of de batterij van het mobiele apparaatje.
 • Alarmoproep vanuit het buitenland : Werkt de personenalarmering ook buiten Nederland, bijvoorbeeld tijdens uw (zorg)vakantie.
 • Gebiedsafbakening : Automatische melding als u zich buiten een bepaald gebied bevindt. Het gebied en de omvang kunt u programmeren.
 • Dwaaldetectie : Voor gebruik binnen een gebouw. Het apparaatje geeft meteen door waar u zich bevindt, zodat u snel opgespoord kunt worden. Vooral voor mensen die wel eens dwalen (bijvoorbeeld bij dementie) is dit een oplossing.
 • Valdetectie : Het alarm gaat automatisch af als u valt.
 • Inactiviteitenalarm : Het apparaatje geeft een signaal als u langere tijd niet beweegt of niet in sommige delen van de woning verschijnt. Het zal het wat langer duren voordat er een signaal wordt gegeven, maar u kunt erop vertrouwen dat er iemand komt.
 • Positiebepaling binnenshuis / buitenshuis : Spoort het apparaat binnenshuis en/of buitenshuis mensen op.

Veiligheid goed geregeld! Deel uw ervaring op Alleszelf.nl

Help ook anderen bij de juiste keuze. Kom hier straks terug om een beoordeling te geven over de aanbieder van uw keuze. Klik dan in het zoekresultaat op hun knop ‘Meer informatie’ en daarna op ‘Beoordeling geven’.

Meer informatie?

Lees onze nieuwsberichten over personenalarmering en veilig en comfortabel wonen

Lijst
Aantal personenalarmering dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 160
160 diensten
Veilig op Stap (model I)

Veilig op Stap (model I)

door Veilig Op Stap
Klein, met valdetectie, helder geluid, geofence (veiligheidscirkel), waterdicht, met polsband, draagkoordje en gesp vanaf € 19,95 per maand 'all-in' (bij koop).
€ 19,95
per maand
Meer info »
 • Nieuw
 • Klein
 • Waterdicht
Veilig Op Stap (met valdetectie)

Veilig Op Stap (met valdetectie)

door Veilig Op Stap
VOS persoonsalarmering werkt binnen en buiten. Bij een oproep geeft het apparaatje het adres door waar u dan bent. Dat kan via telefoon, per SMS, WhatsApp of e-mail. Er zijn vijf telefoonnummers instelbaar.
€ 19,95
per maand
Meer info »
 • Werkt binnen én buiten
 • Locatie inclusief adres
 • Val- en dwaaldetectie
Mobiel alarm Wuzzi Alert

Mobiel alarm Wuzzi Alert

door Qvita
Met Wuzzi Alert ben je altijd en overal veilig. Het mobiel alarm van Wuzzi alert werkt zowel binnen als buiten in heel Nederland. Met een druk op de knop staat u in contact met uw contactpersonen of alarmcentrale, hierbij is de positie van u bekend en kan er op afstand met elkaar gesproken worden.
€ 8,95 - € 13,95
per maand
Meer info »
 • Mobiel alarm
 • Zeer eenvoudig
 • Per maand opzegbaar
Persoonsalarm

Persoonsalarm

door Ledenvereniging
Binnen 30 minuten hulp, thuis en buitenshuis.
€ 13,95 - € 19,41
per maand
Meer info »
 • Met een druk op de knop
 • Meestal in 30 min. hulp
 • Fikse ledenkorting
CSI Personenalarmering

CSI Personenalarmering

door CSI Service
Met een personenalarm staat u er nooit alleen voor. Zodra u de alarmknop indrukt, maakt het alarm direct contact met de meldcentrale. Handig, want een ongeluk zit in een klein hoekje.
€ 20,69
per maand
Meer info »
 • Specialist
 • Voor elke levensfase
 • Uw huis een veilige plek
Logo Personenalarmering

Thuishotel : Personenalarmering

door Thuishotel
Zelfstandig thuis wonen en toch hulp inroepen als dat nodig is. Met één druk op de knop kunt u 24 uur per dag hulp inroepen. Een veilig gevoel voor u en uw naasten.

De meldcentrale alarmeert de mensen die u heeft opgegeven voor alarmopvolging, bijvoorbeeld de buren, familie of vrienden.
Of maak gebruik van professionele alarmopvolging. De meldcentrale roept dan een medewerker van Thuiszorg Zuidwest Friesland op die naar u toe komt; 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week beschikbaar.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Hulpmiddelencentrum

door Hulpmiddelencentrum
Alarmeringsapparaten online aanschaffen en direct personenalarmering regelen. Kiest u voor alarmopvolging door een thuiszorgorganisatie, dan vindt u ook daarvoor het juiste formulier en tarief dat voor u van toepassing is.
Meer info »
Logo Personenalarmering

RAZ: Professionele zorgopvolging

door Zorgorganisatie RAZ
Wie staan er bij u voor de deur wanneer u hulp nodig heeft? De professionele zorgverleners van RAZ!
Wanneer u in nood bent en niet in staat om hulp te roepen, drukt u op de alarmknop van uw pols- of halszender. De centralist van Vérian beoordeelt dan welke vorm van zorgopvolging nodig is. Daarna worden de professionele zorgverleners van RAZ ingeschakeld.
€ 62,00 - € 124,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Alarmering samen met Focus Cura

door Viattence
Bij Viattence bieden we de mogelijkheid voor het afsluiten van een abonnement voor personenalarmering met opvolging van de alarmering door de thuiszorg van Viattence. Dit geeft u het veilige gevoel dat in geval van nood de zorg snel ingeschakeld kan worden.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering zelfstandig wonen

door NNCZ
U wilt natuurlijk graag zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. NNCZ alarmering ondersteunt u hier graag bij met personenalarmering. NNCZ alarmering is geschikt voor iedereen die thuis weleens een onveilige situatie meemaakt. Bijvoorbeeld senioren die een risico lopen om te vallen of mensen die zich soms onveilig voelen.
€ 17,50 - € 30,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

De Zellingen: Personenalarmering met professionele opvang

door De Zellingen
Personenalarmering met professionele alarmopvolging. In samenwerking met Erasmusbrug Zorglijn.
€ 27,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Sensara HomeCare

door Sensara
Sensara HomeCare is er voor u als alleenwonende oudere. Samen met uw kinderen en vrienden wilt u ervoor zorgen zo lang mogelijk op een veilige manier in uw eigen huis te kunnen blijven wonen. Daar helpen wij u graag bij. Sensara HomeCare is een makkelijk te gebruiken online leefstijlmonitor die uw kinderen, vrienden of buren waarschuwt mocht er iets aan de hand zijn.
€ 14,95
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Wonen Plus Welzijn Personenalarmering

door Wonen Plus Welzijn
Veilig thuis én onderweg! Heerlijk er op uit gaan, boodschappen doen, familie of vrienden bezoeken of buiten wandelen? Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk actief blijven. Mocht u, of iemand die u dierbaar is, zich toch onveilig of onzeker voelen om alleen over straat te gaan, dan kan mobiele alarmering een hele geruststelling zijn.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering rond onze zorgcentra

door Zorggroep Ena Extramuraal
Personenalarmering staat voor zekerheid als u onverwachts hulp nodig heeft. Zelfstandig wonen wil iedereen zo lang mogelijk. Zorggroep Ena biedt de mogelijkheid van personenalarmering aan ouderen die in een straal van 500 meter rond een van onze zorgcentra wonen in Barneveld, Voorthuizen en Scherpenzeel. Met één druk op de knop zet u het alarm in werking en krijgt u contact met een medewerker van zorggroep ENA die de eerste hulp in gang zet.
Meer info »
Logo Personenalarmering

GelukkigThuis: Personenalarmering

door GelukkigThuis
Platform voor de gemeente Overbetuwe en Lingewaard met aanbod van zelfstandige professionals in personenalarmering. Kijk wie van ons GelukkigThuisTeam u aanspreekt om u te helpen
en neem gerust contact met diegene op!
Meer info »
Toon meer