Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

Personenalarmeringpersonenalarmering noodknop alarmoproep

Personenalarmering geeft een veilig gevoel thuis en onderweg. Als u bijvoorbeeld alleen woont, bij een onveilig gevoel of bij gezondheidsklachten. Als u iets overkomt en er niemand in de buurt is die kan helpen dan kunt u met personenalarmering eenvoudig direct op afstand hulp inschakelen. Het werkt met een klein apparaat dat u altijd bij zich draagt, bijvoorbeeld als halshanger of polsband. Met één druk op de knop kunt u in een noodgeval een oproep versturen naar uw familie, zorgorganisatie of centrale. Vervolgens kunnen zij de juiste hulp bieden of voor u inschakelen.

Zoek een aanbieder van personenalarmering voor thuis en onderweg.

Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze.

- Prijsindicatie

Indicatie van de maandelijkse prijs incl.btw voor deze dienst. Het abonnement kan in- of exclusief professionele alarmcentrale zijn (apart te filteren). Daarnaast betaalt u veelal een eenmalig bedrag voor de aanschaf en/of aansluiting van het apparaat. Het bedrag is exclusief eventuele vergoeding of korting van uw zorgverzekeraar en/of gemeente. Tevens is aangegeven of het een prijsindicatie inclusief alarmcentrale betreft.

- Locatie alarmering

De personenalarmering kan werken in en om de woning en/of buitenshuis en onderweg.

- Alarmoproep

Naar wie gaat de oproep?
 • Naar eigen netwerk (sociaal alarm) : Bijvoorbeeld uw partner, een familielid of buren. Als deze persoon niet bereikbaar is, gaat de oproep door naar een tweede of volgende persoon.
 • Naar professionele alarmcentrale : Gegarandeerd dag en nacht bereikbaar. De alarmcentrale gaat bij een oproep na welke hulp gewenst is en regelt de hulp. Dat kunnen mensen uit uw eigen netwerk zijn of professionele hulpverleners, zoals een huisarts.
 • Naar zorgorganisatie : Iemand van de zorgorganisatie vraagt bij een oproep wat wat er is gebeurd en geeft advies. Als het nodig is, komt hij/zij zelf langs of schakelt de juiste hulp in

- Alarmopvang

Wie regelt de opvang na de alarmoproep? Dit kan het eigen netwerk zijn of een thuiszorgorganisatie.

- Functionaliteit

We onderscheiden:
 • Kan gedragen onder de douche : Het apparaatje kunt u omhouden tijdens het douchen. Valt u dan, dan heeft u het alarm bij de hand.
 • Geheel waterdicht : Hier kunt u mee in bad en zelfs mee zwemmen.
 • Doorlopende controle op functioneren apparatuur : Voor extra zekerheid en van belang voor een goede alarmwerking op elk moment.
 • Klantportaal op het internet : Contactpersonen kunnen inloggen en direct inzage krijgen in de status van de alarmering(en) waaronder de huidige positie en/of de batterij van het mobiele apparaatje.
 • Alarmoproep vanuit het buitenland : Werkt de personenalarmering ook buiten Nederland, bijvoorbeeld tijdens uw (zorg)vakantie.
 • Gebiedsafbakening : Automatische melding als u zich buiten een bepaald gebied bevindt. Het gebied en de omvang kunt u programmeren.
 • Dwaaldetectie : Voor gebruik binnen een gebouw. Het apparaatje geeft meteen door waar u zich bevindt, zodat u snel opgespoord kunt worden. Vooral voor mensen die wel eens dwalen (bijvoorbeeld bij dementie) is dit een oplossing.
 • Valdetectie : Het alarm gaat automatisch af als u valt.
 • Inactiviteitenalarm : Het apparaatje geeft een signaal als u langere tijd niet beweegt of niet in sommige delen van de woning verschijnt. Het zal het wat langer duren voordat er een signaal wordt gegeven, maar u kunt erop vertrouwen dat er iemand komt.
 • Positiebepaling binnenshuis / buitenshuis : Spoort het apparaat binnenshuis en/of buitenshuis mensen op.

- Kwaliteitslabel

Bijvoorbeeld een toegekend keurmerk of lidmaatschap van een branche-organisatie of beroepsgroep.

 • Het ketenkeurmerk WDTM-QAEH is van de Stichting Quality Assurance eHealth. Het richt zich op de ‘hoogst mogelijke betrouwbaarheid voor de eindgebruiker’. Om het keurmerk te verkrijgen, moet de werkwijze van de organisaties aan bepaalde eisen voldoen. Denk hierbij aan de procedures bij het installeren van de apparatuur, de bemensing van de alarmcentrale en de procedures bij alarmafhandeling.

Veiligheid goed geregeld! Deel uw ervaring op Alleszelf.nl

Help ook anderen bij de juiste keuze. Kom hier straks terug om een beoordeling te geven over de aanbieder van uw keuze. Klik dan in het zoekresultaat op hun knop ‘Meer informatie’ en daarna op ‘Beoordeling geven’.

Meer informatie?

Lees onze nieuwsberichten over personenalarmering en veilig en comfortabel wonen

Lijst
Aantal personenalarmering dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 141
141 diensten
Watchi Care: Personenalarmering

Watchi Care: Personenalarmering

door Watchi Care
De Watchi Care is een gebruiksvriendelijk persoonsalarm waarmee de gebruiker met één druk op de knop om hulp kan vragen. Geen kastjes om de nek of losse telefoons, maar een stijlvol en comfortabel horloge.

Met de bijbehorende, gratis app kun je te allen tijde, heel nauwkeurig, zien waar de drager van het horloge is. Zo wordt verdwalen verleden tijd.

Herinneringen instellen voor medicijn, bellen of gebeld worden en natuurlijk gewoon zien hoe laat het is. Met de Watchi Care kan het allemaal.

 • Persoonsalarm op maat
 • Altijd hulp dichtbij: SOS
 • Zeer nauwkeurige tracking
€ 9,95 - € 15,95
per maand
Meer informatie »
Noodgevallen.com: Personenalarmering met valdetectie & dwaalalarm

Noodgevallen.com: Personenalarmering met valdetectie & dwaalalarm

door Noodgevallen.com
Speciaal ontwikkeld om optimale veiligheid binnen en buitenshuis te realiseren, en instelbaar voor de individuele wensen van iedere gebruiker.


 • Prepaid
 • Geen abonnement
 • Geen verplichtingen
Meer informatie »
ATA Personenalarmering

ATA Personenalarmering

door Stichting ATA
Voor personenalarmering biedt ATA een compleet pakket, inclusief een eigen zorgcentrale en voor een aantal regio’s ATA professionele alarmopvolging.
 • 24 Uurs bereikbaarheid
 • Juiste hulp
 • 25 Jaar expertise
€ 20,75
per maand
Meer informatie »
Livv Mobiel Alarm

Livv Mobiel Alarm

door Livv Mobile Health BV
Met Livv Mobiel Alarm kunt u met één druk op de knop direct een alarmering in gang zetten, waarna heel gericht hulp wordt ingeschakeld. Dit gebeurt op basis van uw locatie en uw persoonlijk profiel.
 • Met uw alarmtelefoon
 • Met uw smartphone
 • Met Zembro alarm polsband
€ 14,90
per maand
Meer informatie »
Veilig Op Stap (met valdetectie)

Veilig Op Stap (met valdetectie)

door Veilig Op Stap
VOS persoonsalarmering werkt binnen en buiten. Bij een oproep geeft het apparaatje het adres door waar u dan bent. Dat kan via telefoon, met SMS of e-mail. Er zijn vijf telefoonnummers instelbaar.
 • Werkt binnen én buiten
 • Locatiemelding
 • Val- en dwaaldetectie
€ 19,95
per maand
Meer informatie »
CSI Personenalarmering

CSI Personenalarmering

door CSI Service
Met een personenalarm staat u er nooit alleen voor. Zodra u de alarmknop indrukt, maakt het alarm direct contact met de meldcentrale. Handig, want een ongeluk zit in een klein hoekje.
 • Specialist
 • Voor elke levensfase
 • Uw huis een veilige plek
€ 20,69
per maand
Meer informatie »
Eurocom: Personenalarmering binnen en buitenshuis

Eurocom: Personenalarmering binnen en buitenshuis

door Eurocom Group
Een veilig gevoel, waar u ook bent en op elk moment van de dag! Vanaf nu is het mogelijk met de CQ-5 Alarmzender. Deze alarmzender is van binnen te vergelijken met een mobiele telefoon maar dan heel klein.
 • Digitale alarmering
 • Analoge alarmering
 • Binnen & buiten
€ 7,95
per maand
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Zorg en alarmering Zaandam Zuid

door Zorgcentrum Mennistenerf
Zorgcentrum Mennistenerf & Thuiszorg Dirk Prins verzorgen de alarmering & opvolging voor Zaandam-Zuid. Het Mennistenerf & Thuiszorg Dirk Prins biedt u de twee volgende vormen van alarmering aan: Sociale opvolging en Alarmering via uw indicatie.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Alarmering met zorgopvolging

door Horizon Zorgcentrum
U ontvangt van ons een hals/pols zender zodat u 24 uur, 7 dagen per week een signaal kunt afgeven. Als u een alarm afgeeft, wordt een medewerker van Horizon Zorgcentrum opgeroepen om u hulp te bieden. Binnen korte tijd is onze medewerker bij u in de woning aanwezig. Tevens ontvangt u een Clavisio kluis voor de toegang tot uw woning. Hierin wordt op een zeer veilige manier uw huissleutel opgeborgen.
€ 27,50
per maand
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering: cAlarm

door Focus Cura Zorginnovatie B.V.
Veiligheid is een van de belangrijkste voorwaarden om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Maar wat als er iets gebeurt? Met cAlarm Home kunt u met één druk op de knop alarm slaan. Zo kan er bij een noodsituatie onmiddellijk passende hulp komen. Een gerust gevoel. Ook als u alleen woont.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Leppehiem Alarmering

door Stichting Verzorgingscentra Utingeradeel
Mist u soms het gevoel van veiligheid? Een oplossing hiervoor kan alarmering van Leppehiem zijn.

Mocht er iets zijn, dan kunt u iemand van Leppehiem bereiken door een druk op de knop te doen. U krijgt een alarmkastje in bruikleen en een clipzender die u bij u kunt dragen, waardoor u op elke plek in uw woning kunt alarmeren. De alarmering staat 24 uur per dag tot uw beschikkking.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

IGCN Mobiele Zorgalarmering

door IGCN
Indien u regelmatig buiten uw woning bent, is de mobiele zorgalarmering de oplossing. Direct samen verder.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Present: Alarmering

door Present
Wanneer u onverwacht hulp of contact nodig heeft, dan is alarmering uitermate zinvol. Hierbij krijgt u thuis de beschikking over een alarmtoestel en een draadloze zender, waarmee door een simpele druk op de knop een alarmcentrale kan worden opgeroepen.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering

door Treant Zorggroep
Altijd hulp in de buurt: een veilig gevoel. Het kan gebeuren dat u plotseling direct hulp nodig hebt, bijvoorbeeld omdat u bent gevallen of omdat u zich ineens niet goed voelt. Daarom is er persoonsalarmering, zodat u hulp kunt inroepen. Dit zorgt ook voor een veilig gevoel, al is het misschien nooit nodig.
Meer informatie »
Logo Personenalarmering

Seniorenalarm - Ouderenalarm

door Treco-Star B.V.
Het Seniorenalarm is uw persoonlijke hulp in geval van nood. Dit kan zijn na een val of als u zich plotseling niet goed voelt. Maar ook als u zich onveilig voelt is een druk op de knop voldoende om hulp op te roepen. U kunt maximaal 5 personen oproepen, meestal is 2 of 3 voldoende.
Meer informatie »
Toon meer