Personenalarmeringpersonenalarmering noodknop alarmoproep

Personenalarmering geeft een veilig gevoel thuis en onderweg. Als u bijvoorbeeld alleen woont, bij een onveilig gevoel of bij gezondheidsklachten. Als u iets overkomt en er niemand in de buurt is die kan helpen dan kunt u met personenalarmering eenvoudig direct op afstand hulp inschakelen. Het werkt met een klein apparaat dat u altijd bij zich draagt, bijvoorbeeld als halshanger of polsband. Met één druk op de knop kunt u in een noodgeval een oproep versturen naar uw familie, zorgorganisatie of centrale. Vervolgens kunnen zij de juiste hulp bieden of voor u inschakelen.

Zoek een aanbieder van personenalarmering voor thuis en onderweg.

Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze.

- Prijsindicatie

Indicatie van de maandelijkse prijs incl.btw voor deze dienst. Het abonnement kan in- of exclusief professionele alarmcentrale zijn (apart te filteren). Daarnaast betaalt u veelal een eenmalig bedrag voor de aanschaf en/of aansluiting van het apparaat. Het bedrag is exclusief eventuele vergoeding of korting van uw zorgverzekeraar en/of gemeente. Tevens is aangegeven of het een prijsindicatie inclusief alarmcentrale betreft.

- Locatie alarmering

De personenalarmering kan werken in en om de woning en/of buitenshuis en onderweg.

- Alarmoproep

Naar wie gaat de oproep?
 • Naar eigen netwerk (sociaal alarm) : Bijvoorbeeld uw partner, een familielid of buren. Als deze persoon niet bereikbaar is, gaat de oproep door naar een tweede of volgende persoon.
 • Naar professionele alarmcentrale : Gegarandeerd dag en nacht bereikbaar. De alarmcentrale gaat bij een oproep na welke hulp gewenst is en regelt de hulp. Dat kunnen mensen uit uw eigen netwerk zijn of professionele hulpverleners, zoals een huisarts.
 • Naar zorgorganisatie : Iemand van de zorgorganisatie vraagt bij een oproep wat wat er is gebeurd en geeft advies. Als het nodig is, komt hij/zij zelf langs of schakelt de juiste hulp in

- Alarmopvang

Wie regelt de opvang na de alarmoproep? Dit kan het eigen netwerk zijn of een thuiszorgorganisatie.

- Functionaliteit

We onderscheiden:
 • Kan gedragen onder de douche : Het apparaatje kunt u omhouden tijdens het douchen. Valt u dan, dan heeft u het alarm bij de hand.
 • Geheel waterdicht : Hier kunt u mee in bad en zelfs mee zwemmen.
 • Doorlopende controle op functioneren apparatuur : Voor extra zekerheid en van belang voor een goede alarmwerking op elk moment.
 • Klantportaal op het internet : Contactpersonen kunnen inloggen en direct inzage krijgen in de status van de alarmering(en) waaronder de huidige positie en/of de batterij van het mobiele apparaatje.
 • Alarmoproep vanuit het buitenland : Werkt de personenalarmering ook buiten Nederland, bijvoorbeeld tijdens uw (zorg)vakantie.
 • Gebiedsafbakening : Automatische melding als u zich buiten een bepaald gebied bevindt. Het gebied en de omvang kunt u programmeren.
 • Dwaaldetectie : Voor gebruik binnen een gebouw. Het apparaatje geeft meteen door waar u zich bevindt, zodat u snel opgespoord kunt worden. Vooral voor mensen die wel eens dwalen (bijvoorbeeld bij dementie) is dit een oplossing.
 • Valdetectie : Het alarm gaat automatisch af als u valt.
 • Inactiviteitenalarm : Het apparaatje geeft een signaal als u langere tijd niet beweegt of niet in sommige delen van de woning verschijnt. Het zal het wat langer duren voordat er een signaal wordt gegeven, maar u kunt erop vertrouwen dat er iemand komt.
 • Positiebepaling binnenshuis / buitenshuis : Spoort het apparaat binnenshuis en/of buitenshuis mensen op.

Veiligheid goed geregeld! Deel uw ervaring op Alleszelf.nl

Help ook anderen bij de juiste keuze. Kom hier straks terug om een beoordeling te geven over de aanbieder van uw keuze. Klik dan in het zoekresultaat op hun knop ‘Meer informatie’ en daarna op ‘Beoordeling geven’.

Meer informatie?

Lees onze nieuwsberichten over personenalarmering en veilig en comfortabel wonen

Aantal personenalarmering dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 189
189 diensten
1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

door LTO Network
Moeite om 1.5 meter afstand te houden van anderen? De app '1.5' waarschuwt u als een ander apparaat in uw zone komt. Help de verspreiding van COVID-19 te stoppen. Hou in groepen waar mogelijk 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar.
Meer info »
 • coronahulp
 • app
Personenalarm voordeelbundel

Personenalarm voordeelbundel

door Telelock
Personenalarmering en een veilig digitaal slot in één voordelig abonnement. Laat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot voor de maandprijs van alarmering met een sleutelkluis.
€ 14,00 - € 29,95
per maand
Meer info »
 • Direct contact bij alarm
 • Alles in 1 keer geregeld
 • Beste prijs van Nederland
Telelock elektronisch slot

Telelock elektronisch slot

door Telelock
Laat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot
Als u gebruik wilt maken van hulp van een zorgmedewerker wanneer u een alarm oproep maakt, is het belangrijk dat deze organisatie toegang heeft tot uw woning. De zorgorganisaties kunnen geen sleutels meer aannemen om bij u binnen te komen. Gelukkig zijn er oplossingen om de toegang tot uw woning op een veilige manier te regelen. Ook als u zelf niet naar de voordeur kunt komen.
€ 15,95
per maand
Meer info »
 • Speciaal voor thuiszorg
 • Niet zichtbaar van buiten
 • Politiekeurmk veiligwonen
Logo Personenalarmering

Personen alarmering Liberein

door Liberein
U woont zelfstandig en dat gaat op zich prima. Toch merkt u, dat met het ouder worden veel zaken niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Wat als u bijvoorbeeld valt of onwel wordt? Met personenalarmering kunt u altijd snel hulp inschakelen.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering / Telezorg

door Stichting Attent Zorg en Behandeling
Attent Personenalarmering is een systeem waarbij u direct hulp kunt inroepen als dat nodig is. U kunt dus veilig, comfortabel en zelfstandig wonen met de zekerheid dat u in noodsituaties altijd contact kunt maken met de hulpverlening.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering

door Beweging 3.0
Met personenalarmering kunt u zelfstandig wonen en toch direct hulp inschakelen wanneer dat nodig is. Als u zich op personenalarmering abonneert wordt er een alarmkastje op uw telefoon geïnstalleerd. Dit kastje correspondeert met de alarmknop aan de ketting die u tevens ontvangt.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Zorgcirkel Personenalarmering

door Stichting De Zorgcirkel
Woont u graag zelfstandig, maar voelt u zich niet zeker en veilig als u alleen thuis bent? Dan is Zorgcirkel Personenalarmering een goede oplossing voor u.
​​​​​​​​U kunt overal in uw appartement alarmeren met naar keuze een hals- of polszender. Met één druk op de knop staat u rechtsreeks in contact met uw familie of mantelzorger of desgewenst met een verpleegkundige van onze zorgcentrale. Een veilig gevoel voor uzelf, maar ook voor uw familie.

€ 16,30 - € 0,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Laurens Personenalarmering met Buurtpas-voordeel

door Laurens BuurtPas
Professionele alarmopvolging van Laurens biedt u uitkomst. Via één druk op de alarmknop zorgt u zelf dat professionele hulp snel naar u toekomt. Een mobiel team met deskundige hulpverleners van Laurens staat 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. Gespecialiseerd personeel die adequaat kunnen handelen.
€ 7,70
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Amaris Persoonsalarmering

door Amaris
Als er thuis iets gebeurt, is het fijn als er snel iemand bij u is. Met de persoonsalarmering van Amaris is hulp altijd dichtbij. Eén druk op de knop van uw alarm is voldoende. Een veilig gevoel voor u en de mensen om u heen.

- 7 dagen per week, 24 uur per dag hulp bij noodsituaties.

- Direct contact met onze vakbekwame alarmcentrale.

- Samen bepalen wat u nodig heeft.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering rond onze zorgcentra

door Zorggroep Ena Extramuraal
Personenalarmering staat voor zekerheid als u onverwachts hulp nodig heeft. Zelfstandig wonen wil iedereen zo lang mogelijk. Zorggroep Ena biedt de mogelijkheid van personenalarmering aan ouderen die in een straal van 500 meter rond een van onze zorgcentra wonen in Barneveld, Voorthuizen en Scherpenzeel. Met één druk op de knop zet u het alarm in werking en krijgt u contact met een medewerker van zorggroep ENA die de eerste hulp in gang zet.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Zorg op afroep bij Personenalarmering

door ZorgAccent
Wilt u de zekerheid dat u bij een noodgeval thuis direct hulp kunt inroepen, zonder dat u hoeft te bellen? Kies dan voor personenalarmering. U bestelt bij een welzijn- of ouderenorganisatie, ZorgAccent zorgt voor de opvolging.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Seniorenalarm met ledenvoordeel

door Kruiswerk Achterhoek en Liemers
Met een seniorenalarm is er altijd hulp binnen handbereik. Met één simpele druk op de knop komt u in contact met een verpleegkundige. Dit zorgt voor een veilig gevoel als u bijvoorbeeld alleen woont. Als lid van Kruiswerk ontvangt u korting op de aansluitkosten van het alarmeringstoestel.
€ 22,95
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering met ZCN

door Stichting Carrefour, Welzijnsgroep Noordoostpolder
Een alarmmelder draagt bij tot het langer zelfstandig blijven wonen. Een geestelijk of lichamelijk slechter wordende gezondheid kan mede oorzaak zijn dat u in een noodsituatie anderen niet tijdig of doeltreffend kunt alarmeren. Dit veroorzaakt vaak angst en onzekerheid. De alarmmelder maakt het mogelijk om alarm te slaan in noodsituaties, op een wijze die anderen zeker horen. Carrefour werkt hiervoor samen met Zorg Centrale Noord (ZCN).
€ 15,83 - € 17,87
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Alarmering voor thuis, via vaste of digitale telefoonlijn (internet)

door M-ALERT
Met een persoonlijk alarmapparaat is er altijd hulp binnen handbereik. Via een draadloze alarmknop kan er eenvoudig alarm worden gemaakt en kan er hulp worden ingeschakeld. Dit kunnen familie, buren of vrienden zijn. Maar ook professionele opvolging is mogelijk. Toch wel een fijn idee dat dit door u zelf bepaald kan worden. En wijzigt er iets in uw situatie, dan kan het altijd aangepast worden !
€ 14,50 - € 15,50
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Viva! Personenalarmering

door ViVa! Zorggroep
In uw huis wordt een alarmapparaat geïnstalleerd en u draagt een halsmedaillon. Deze werkt alleen in- en om het huis. In geval van nood drukt u op de knop van dit halsmedaillon; er wordt dan een spreek-luisterverbinding gemaakt met de meldkamer. Indien nodig roepen zij directe hulp in van het team alarmering van ViVa! Zorggroep. Onze verpleegkundigen leveren 24/7 professionele alarmopvolging en fungeren als eerste contactpersoon bij calamiteiten. Sleutelkluis mogelijk!
€ 14,30 - € 33,50
per maand
Meer info »
Toon meer