|  | 

Personenalarm voordeelbundel

Personenalarm voordeelbundelPersonenalarmering en een veilig digitaal slot in één voordelig abonnement. Laat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot voor de maandprijs van alarmering met een sleutelkluis.

Digitale voordeelbundel van personenalarm en elektronisch slot
Zekerheid en gemak waren nog nooit zo voordelig. Het beste digitale personenalarm en het meest gebruikte digitale cilinderslot voor de thuiszorg zijn nu verkrijgbaar in een speciale voordeelbundel. Niet alleen krijgt u voordeel, maar ook nog eens gemak.

Alles eenvoudig geregeld op één adres
Bij de bestelling wordt alles voor u geregeld. Het alarm wordt aangemeld op de centrale en de zorgorganisatie krijgt toegang tot uw woning met een digitale sleutel. Als u in een appartementencomplex woont, wordt de aanvraag voor digitale toegang op de centrale toegangsdeur meteen meegenomen.

Baas over eigen deur: zelf digitale sleutels uitgeven
Wanneer u bovendien nog eens kiest voor een abonnement op de digitale sleuteluitgifte portaal, kunt u zelf ook meteen starten met het uitgeven van digitale sleutels aan familie, mantelzorgers en bijvoorbeeld de hulp.

Veiligheid en gemak
Met de digitale voordeel bundel is hulp nooit ver weg. Met een eenvoudige druk op de knop worden hulpverleners snel gewaarschuwd, en deze kunnen direct bij u binnen met hun smartphone.

Digitale toegang wordt de standaard.
Steeds meer zorgorganisaties stappen over op veilige digitale toegang met de smartphone, waardoor hun cliënten niet meer verpllicht zijn te kiezen voor een sleutelkluis die zichtbaar is aan de buitenkant van hun woning. Telelock heeft als doel om de 150.000 onveilige sleutelkluisjes in de thuiszorg i nNederland te vervangen door veilige toegang met een elektronisch slot. Doet u zorgorganisatie al mee? Kijk dan op Telelock.nl https://www.telelock.nl/informatie/referenties/ 

  • Direct contact bij alarm
  • Alles in 1 keer geregeld
  • Beste prijs van Nederland
Direct naar Personenalarm voordeelbundel
personenalarmering Personenalarm voordeelbundelpersonenalarmering Personenalarm voordeelbundelpersonenalarmering Personenalarm voordeelbundelpersonenalarmering Personenalarm voordeelbundelpersonenalarmering Personenalarm voordeelbundelpersonenalarmering Personenalarm voordeelbundelpersonenalarmering Personenalarm voordeelbundelpersonenalarmering Personenalarm voordeelbundelpersonenalarmering Personenalarm voordeelbundelpersonenalarmering Personenalarm voordeelbundel

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale, Naar zorgorganisatie
Alarmopvang
Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
Aanvullende functionaliteiten
Kan gedragen worden onder de douche, Doorlopende controle op functioneren apparatuur, Klantportaal voor beheer op internet, Valdetectie

Telelock

Telelock is gespecialiseerd in het verzorgen van veilige digitale toegang voor de zorg. De Telelock dienst is een Nederlands product dat is ontwikkeld in nauwe samenwerking met zorgorganisaties en woningcorporaties. Hierbij is niet alleen rekening gehouden met eisen en processen van deze organisaties, maar met name rekening gehouden met wensen en eisen op gebied van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van diegenen die dagelijks met de dienst worden geconfronteerd: medewerkers en cliënten van de thuiszorg en hun mantelzorgers. 

Veiligheid voor consumenten
Telelock heeft een uniek product in vele opzichten. Gebruikers van de thuiszorg en personenalarmering hoeven niet meer te kiezen voor een onveilige sleutelkluis. Telelock kan altijd een veilig elektronisch slot bieden dat aan de binnenkant van de deur gemonteerd wordt. In tegenstelling tot een sleutelkluis is deze vanaf de buitenkant niet zichtbaar.
Gebruikers bepalen zelf wie toegang krijgt tot de woning. Er wordt een digitale sleutel uitgegeven aan de thuiszorg organisatie. maar gebruikers kunnen ook zelf digitale sleutels uitgeven aan mantelzorgers, de buurman of de hulp. Er wordt bovendien altijd geregistreerd wie toegang tot de woning heeft gehad. Wel zo veilig.

Het gemak van digitale toegang met de smartphone voor medewerkers in de thuiszorg.
Medewerkers van de thuiszorg krijgen gemakkelijk en veilig toegang tot hun cliënten en tot centrale voordeuren van appartementencomplexen. Dat is niet alleen gemakkelijk en tijdsbesparend, maar ook veilig voor bewoner en medewerker. Zeker als er meerdere zorgorganisaties bij een cliënt over de vloer komen, is het een veilig gevoel om te weten dat alle toegang wordt geregistreerd. 

Efficiënt werken en delen van nachtzorg
De eerste winst van digitale toegang zit in het afscheid nemen van sleutelbossen en sleutelkluisjes. Direct vanuit thuis de route op naar cliënten. En gemakkelijk toegang bij cliënten en appartementencomplexen met een app op de smartphone. Welke thuiszorg medewerker wil dat nou niet?
Zorgorganisaties kunnen met Telelock ook gemakkelijk de zorg voor hun cliënten delen. Met behoudt van privacy kunnen organisaties de toegang tot de deuren van hun clienten delen met andere organisaties delen. Bijvoorbeeld voor het delen van de nachtzorg in een regio.

Woningcorporaties faciliteren veiligheid voor bewoners in een regio
Steeds meer ouderen blijven langer thuis wonen. Daarmee worden woningcorporaties steeds meer geconfronteerd met de veiligheid van deze kwetsbare groep bewoners, die afhankelijk zijn van hulpverleners. In het verleden regelden de zorgorganisaties de toegang met sleutels in beheer. Later werden bewoners geacht een sleutelkluis voor dit doel aan te schaffen. Met de toename van het aantal bewoners met een hulpvraag leidt dit beleid tot een wildgroei aan sleutelkluisjes en afspraken in de appartementencomplexen en regio's waar meerdere zorgorganisaties actief zijn. Samenwerking met Telelock biedt de oplossing voor deze problematiek. De woningcorporatie blijft gebruik maken van de eigen elektronische toegangsvoorziening,. En de samenwerking met Telelock zorgt ervoor dat de hele coördinatie van de toegang voor de verschillende zorgorganisaties en wijkteams direct wordt gekoppeld aan de deuren van de appartementencomplexen. Meer weten? Neem dan contact op met Telelock. Info@telelock.nl  

Kamer van Koophandel: 
60047097
Rechtsvorm: 
BV
van € 14,00 tot € 29,95
per maand
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.