|  | 

Personenalarmering van Tellus

U wilt graag zelfstandig blijven wonen, maar wat als u plotseling iets overkomt, terwijl u alleen thuis bent? Dan heeft Tellus daar een goede oplossing voor: personenalarmering. In geval van nood heeft u met één druk op de knop hulp binnen handbereik.

  • 24/7 Bereikbaar
  • Prof. hulp aan huis
  • Makkelijk in gebruik
Direct naar Personenalarmering van Tellus

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Den Helder, Hollands Kroon, Schagen, Texel
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Voorwaarden

Bedrag: € 17,50 per maand
Overig zie de site.

Zorggroep Tellus

Bij Zorggroep Tellus draait alles om ' onze' ouderen. Iedere dag opnieuw maken wij ons samen sterk voor kwalitatieve zorg voor kwetsbare ouderen. Waarom? Simpel: omdat wij met elkaar vinden dat zij daar recht op hebben. Onze ouderen hebben hun steentje bijgedragen aan de maatschappij. Zij hebben die helpen opbouwen. En ze hebben die - zeker in de typische marine-omgeving - beschermd en verdedigd. Nu is aan ons de beurt om deze mensen te verzorgen, waar nodig te beschermen en zelfs te verdedigen. Onze ouderen staan op de 1e plaats. Hun persoonlijke vraag en behoefte is de basis voor ons werk. Wat wij doen is een omgeving creëren die aansluit bij het leven van onze ouderen, zodat zij dit zoveel als mogelijk naar eigen wens kunnen voortzetten. Dit komt tot uiting in ons motto: 'Leef je eigen leven!'

Tellus zorgen ervoor dat iemand zoveel mogelijk zijn of haar eigen leven leeft en dat kan blijven doen. Ook als daarin beperkingen optreden. En al verandert er van alles in (de omgeving van) de zorg, onze taak verandert niet of nauwelijks. Wij zorgen voor onze ouderen. Of liever gezegd: wij helpen hen om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen. Wij ondersteunen. In zorg. In wonen. In welzijn. In persoonlijke aandacht en in een gezonde maaltijd. In activiteiten en in maatjes. Maar vooral: in het leven.

€ 17,50
per maand
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.