|  | 

Livio Personenalarmering

Livio PersonenalarmeringGaat er thuis iets mis, dan bent u met één druk op de alarmknop in verbinding met de Livio Zorgcentrale. Maar ook als u zich niet veilig voelt, als u iets niet vertrouwt in of rond uw woning, of als u wordt bedreigd of lastiggevallen. Aarzel in deze situaties niet en druk op de knop, 24 uur per dag. Onze telefoniste vraagt wat er aan de hand is en legt indien nodig direct contact met hulpverlening vanuit uw eigen kring, Livio of de politie.

Veilig, zeker en comfortabel in uw eigen woning. Dat is prettig voor u, maar ook voor uw familie, vrienden en buren.

Twee soorten hulp
1) Contactpersonen
U kunt familie, vrienden of kennissen aanwijzen die uw sleutel hebben en dichtbij wonen. Deze contactpersonen worden door de Livio Zorgcentrale gebeld als u hulp nodig heeft.

2) Eerste Hulp Bij Alarmering (EHBA)
Personenalarmering met Eerste Hulp Bij Alarmering houdt in dat Livio zorgt voor de opvolging in geval van alarmering. Een verpleegkundige of verzorgende komt naar u toe om hulp te bieden. De medewerker beoordeelt of u hulp nodig heeft van een arts, of er een ambulance moet komen, of dat de medewerker u zelf kan helpen. De Eerste Hulp bij Alarmering kunt u ontvangen in Enschede, Haaksbergen, Eibergen en Neede. Hiervoor heeft u een toegangscontrolemiddel bij uw woning nodig, waardoor de hulpverlener uw huis in kan komen bij nood. Informatie hierover is te verkrijgen via Livio.

  Direct naar Livio Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Eibergen, Enschede, Haaksbergen, Neede
  Eenmalige kosten
  € 58,35
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Ja
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Thuiszorgorganisatie
  Voorwaarden

  Algemene voorwaarden op de Livio-site.

  Voor wie?
  Iedereen kan personenalarmering van Livio ontvangen. Ook als u geen zorg ontvangt of zorg ontvangt bij een andere dienstverlener.*

  Gebruik van het systeem
  Wanneer u gebruik wilt maken van Personenalarmering gaat u een overeenkomst aan voor de apparatuur en de bereikbaarheid van de Livio Zorgcentrale. U betaalt éénmalig een bedrag voor de apparatuur en maandelijks betaalt u het abonnementsgeld en eventueel Eerste Hulp bij Alarmering (EHBA).

  Wat kost het?
  Er zijn twee soorten abonnementen:

  • Personenalarmering met eigen contactpersonen: € 22*,20 per maand.
  • Personenalarmering met EHBA: € 27,20 per maand.
  Voordeel met de LivioPlus Servicepas.
  LivioPlus leden ontvangen op bovenstaande tarieven een korting van € 3,00 per maand. Voor voordeel kan iedereen lid worden van Het lidmaatschap kost slechts € 16,50 per jaar per huishouden. Het hele gezin kan dus gebruikmaken van de vele kortingen en voordelen , die u als lid ontvangt.

  Apparatuur en installatie
  De kosten voor levering en installatie van de benodigde apparatuur zijn éénmalig en bedragen € 58,35. Wanneer u Personenalarmering met EHBA wilt heeft u een toegangscontrolemiddel bij uw woning nodig.

  Personenalarmering aanvragen
  Via het inschrijfformulier op de Livio-site.

  Livio

  Livio is werkzaam op het terrein van zorg, wonen en gezondheid. In hoofdzaak betreft dit zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding bij cliënt*en thuis), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen, alsmede de zorg voor lichamelijk gehandicapten. Ook de uitleen van verpleegartikelen alsmede voedingsvoorlichting en dieetadvisering behoren tot de kernactiviteiten van Livio.

  van € 19,20 tot € 27,20
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.