|  | 

Zorg en alarmering Zaandam Zuid

Zorgcentrum Mennistenerf & Thuiszorg Dirk Prins verzorgen de alarmering & opvolging voor Zaandam-Zuid. Het Mennistenerf & Thuiszorg Dirk Prins biedt u de twee volgende vormen van alarmering aan: Sociale opvolging en Alarmering via uw indicatie.

  Direct naar Zorg en alarmering Zaandam Zuid

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Zaandam
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Thuiszorgorganisatie
  Voorwaarden

  1. Sociale opvolging
  Indien u niet geïndiceerd bent voor alarmering maar u heeft hieraan wel behoefte, dan kunt u deze dienst via ons toch inhuren. U doet dit door een abonnement op Alarmering te nemen. Heeft u hulp nodig, dan alarmeert u. Er komt dan een verzorgende naar u toe.
  Achteraf ontvangt u een nota voor de geleverde dienst. Aan het abonnement zijn kosten verbonden, evenals aan de alarmering. De vaste kosten alsook het tarief van de verzorgende die naar u toe komt, vindt u in de prijslijst. Bij een oproep wordt minimaal 30 minuten in rekening gebracht.

  2. Alarmering via uw indicatie
  Wanneer er een verzorgende naar aanleiding van een alarmering naar u toekomt, wordt dat binnen uw indicatie gedeclareerd.

  Zorgcentrum Mennistenerf

  Mennistenerf is een goed gekwalificeerd en hartelijk Doopsgezind Zorgcentrum in Zaandam Zuid. Het hoofdgebouw telt 66 (zorg)appartementen voor ouderen met lichamelijke en geestelijke beperkingen en 32 appartementen voor mensen met dementie. Daarnaast zijn er 77 aanleunwoningen en 32 zorgwoningen voor 60-plussers. Mennistenerf biedt tal van voorzieningen, waaronder een restaurant, vervoer, wasverzorging, een winkel, grand café en Wijkcentrum Dirk Prins met zijn vele activiteiten. Deze voorzieningen zijn er voor de bewoners van Mennistenerf én voor de bewoners uit de omgeving. Iedereen is welkom.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.