|  | 

AlleenThuis - iedereen gerust

Heeft u een alleenwonende vader of moeder? Bent u mantelzorger voor een alleenstaande oudere? Dan vraagt u zich dagelijks af of alles goed met hem of haar gaat. De oplossing is even eenvoudig als doeltreffend. De AlleenThuis app monitort op een subtiele manier zonder camera’s, microfoons of sensoren de gang van zaken in het huis van uw vader, of cliënt.

Mocht de Alleenthuis app een afwijkend patroon signaleren dan ontvangt u daarvan een melding op uw telefoon. Dat geeft rust aan alle betrokkenen.

Volledig behoud van privacy is ons belangrijkste kenmerk. Door middel van een sensor onder het bed wordt bewaakt of de bewoner opgestaan is en 's avonds weer naar bed is gegaan.

  Direct naar AlleenThuis - iedereen gerust

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Ja
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar zorgorganisatie
  Alarmopvang
  Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
  Aanvullende functionaliteiten
  Doorlopende controle op functioneren apparatuur, Klantportaal voor beheer op internet, Dwaaldetectie, Valdetectie, Inactiviteitenalarm, Positiebepaling buitenshuis

  AlleenThuis

  AlleenThuis bestaat uit een team van professionals die alleenstaande ouderen en hun omgeving ondersteunen met slimme oplossingen.

  AlleenThuis is ontwikkeld vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid. En is het antwoord op de vele berichten over alleenstaande ouderen die vallen en soms dagenlang onopgemerkt op de grond liggen. Het systeem is ontwikkeld door professionals die zich verantwoordelijk voelen voor hun alleen wonende ouder. Vanuit hun bezorgdheid én vanuit hun werksituatie.

  Statutaire naam: 
  Bird Electronics Ede
  Kamer van Koophandel: 
  09073786 - 000020096348
  Rechtsvorm: 
  BV
  € 35,00
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.