|  | 

Telelock elektronisch slot

Telelock elektronisch slotLaat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot
Als u gebruik wilt maken van hulp van een zorgmedewerker wanneer u een alarm oproep maakt, is het belangrijk dat deze organisatie toegang heeft tot uw woning. De zorgorganisaties kunnen geen sleutels meer aannemen om bij u binnen te komen. Gelukkig zijn er oplossingen om de toegang tot uw woning op een veilige manier te regelen. Ook als u zelf niet naar de voordeur kunt komen.

Toegang voor de thuiszorg
Wanneer u zorg ontvangt van mantelzorgers en thuiszorgmedewerkers dan bent u zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van toegang tot uw woning voor de hulpverleners. Daarnaast kan zorgpersoneel dan in actie komen na een persoonsalarm. Ook in dergelijke noodsituaties is een snelle toegang tot de woning essentieel.

Veel zorgorganisaties nemen geen sleutels meer in beheer. Het innemen van een sleutel lijkt veilig en vertrouwd, maar een sleutel kan kwijtraken. Een sleutel kan in de drukte vergeten worden, of moet eerst ergens worden opgehaald. Cliënten van de thuiszorg hebben ook steeds vaker te maken met meerdere organisaties die hulp verlenen of samenwerken. Dan is er ook toegang voor de thuiszorg van de andere zorgorganisatie vereist. Wanneer er iets aan de hand is, moet de thuiszorg medewerker zo snel mogelijk binnen kunnen. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u toegang voor de thuiszorg op een veilige manier kunt regelen.

Alternatief voor een onveilige sleutelkluis
Veel zorgorganisaties zijn nog onbekend met digitale toegang en verlangen van hun cliënten om een sleutelkluis aan te schaffen en de code hiervan aan de zorgorganisatie door te geven. Een sleutelkluis is een kleine kluis met een cijferslot, waarin de sleutel van uw voordeur wordt bewaard. De kluis wordt door een professionele monteur op een zichtbare plek bij de voordeur van uw woning gemonteerd, zodat de hulpverleners deze gemakkelijk kunnen bedienen.  Voor veel bewoners is dit een onwenselijke situatie. Sleutelkluisjes zijn duidelijk zichtbaar vanaf de buitenkant van de woning. Onderzoek van CCV heeft aangetoond dat er jaarlijks meer dan 800 inbraken plaatsvinden als gevolg van gebruik van onveilige sleutelkluisjes. Gelukkig zijn er nu alternatieven voor het gebruik van een sleutelkluis.

Slim elektronisch slot
Met een elektronisch slot kunt u mensen die u vertrouwt en medewerkers van de thuiszorg toegang verlenen tot uw woning. Een professionele monteur plaatst het Telelock slim elektronisch slot op uw deur. Hiertoe vervangt deze de oude cilinder met een nieuwe motorcilinder van Telelock.

Heeft u hulp nodig en staat de hulpverlener voor de deur? Dan kan de hulpverlener uw slot openen met een digitale sleutel op zijn of haar smartphone. Heel handig dus. Zelf kunt u het slot nog steeds openen met een gewone sleutel en aan de binnenkant met een makkelijke draaiknop.

U bepaalt wie er binnenkomt !
Wanneer u kiest voor een slim elektronisch slot bepaalt u altijd zelf wie toegang heeft tot de woning. Uw zorgorganisatie krijgt automatisch één digitale organisatiesleutel, die door de zorgorganisatie beheerd wordt. Dankzij het veilige digitale sleutelbeheer kan de zorgorganisatie eenvoudig toegang verlenen aan haar medewerkers, en ook eenvoudig weer intrekken voor invalkrachten of medewerkers uitdienst treden. Er wordt in alle gevallen geregistreerd wie toegang tot de woning heeft gehad. Deze informatie wordt niet gedeeld, maar is in geval van calamiteiten op te vragen.

Zelf digitale sleutels uitgeven, wel zo veilig !
In tegenstelling tot andere oplossingen die in de zorg gebruikt worden kunt u met Telelock zelf digitale sleutels uitgeven. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar geeft ook extra veiligheid. U kunt niet alleen makkelijk sleutels uitgeven aan familie, hulpverleners of de buurman, maar deze ook heel eenvoudig weer intrekken. Bovendien wordt altijd geregistreerd wie toegang tot de woning heeft gehad.

  • Speciaal voor thuiszorg
  • Niet zichtbaar van buiten
  • Politiekeurmk veiligwonen
Direct naar Telelock elektronisch slot
personenalarmering Telelock elektronisch slotpersonenalarmering Telelock elektronisch slotpersonenalarmering Telelock elektronisch slotpersonenalarmering Telelock elektronisch slotpersonenalarmering Telelock elektronisch slotpersonenalarmering Telelock elektronisch slotpersonenalarmering Telelock elektronisch slotpersonenalarmering Telelock elektronisch slotpersonenalarmering Telelock elektronisch slotpersonenalarmering Telelock elektronisch slot

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale, Naar zorgorganisatie
Alarmopvang
Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie

Telelock

Telelock is gespecialiseerd in het verzorgen van veilige digitale toegang voor de zorg. De Telelock dienst is een Nederlands product dat is ontwikkeld in nauwe samenwerking met zorgorganisaties en woningcorporaties. Hierbij is niet alleen rekening gehouden met eisen en processen van deze organisaties, maar met name rekening gehouden met wensen en eisen op gebied van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van diegenen die dagelijks met de dienst worden geconfronteerd: medewerkers en cliënten van de thuiszorg en hun mantelzorgers. 

Veiligheid voor consumenten
Telelock heeft een uniek product in vele opzichten. Gebruikers van de thuiszorg en personenalarmering hoeven niet meer te kiezen voor een onveilige sleutelkluis. Telelock kan altijd een veilig elektronisch slot bieden dat aan de binnenkant van de deur gemonteerd wordt. In tegenstelling tot een sleutelkluis is deze vanaf de buitenkant niet zichtbaar.
Gebruikers bepalen zelf wie toegang krijgt tot de woning. Er wordt een digitale sleutel uitgegeven aan de thuiszorg organisatie. maar gebruikers kunnen ook zelf digitale sleutels uitgeven aan mantelzorgers, de buurman of de hulp. Er wordt bovendien altijd geregistreerd wie toegang tot de woning heeft gehad. Wel zo veilig.

Het gemak van digitale toegang met de smartphone voor medewerkers in de thuiszorg.
Medewerkers van de thuiszorg krijgen gemakkelijk en veilig toegang tot hun cliënten en tot centrale voordeuren van appartementencomplexen. Dat is niet alleen gemakkelijk en tijdsbesparend, maar ook veilig voor bewoner en medewerker. Zeker als er meerdere zorgorganisaties bij een cliënt over de vloer komen, is het een veilig gevoel om te weten dat alle toegang wordt geregistreerd. 

Efficiënt werken en delen van nachtzorg
De eerste winst van digitale toegang zit in het afscheid nemen van sleutelbossen en sleutelkluisjes. Direct vanuit thuis de route op naar cliënten. En gemakkelijk toegang bij cliënten en appartementencomplexen met een app op de smartphone. Welke thuiszorg medewerker wil dat nou niet?
Zorgorganisaties kunnen met Telelock ook gemakkelijk de zorg voor hun cliënten delen. Met behoudt van privacy kunnen organisaties de toegang tot de deuren van hun clienten delen met andere organisaties delen. Bijvoorbeeld voor het delen van de nachtzorg in een regio.

Woningcorporaties faciliteren veiligheid voor bewoners in een regio
Steeds meer ouderen blijven langer thuis wonen. Daarmee worden woningcorporaties steeds meer geconfronteerd met de veiligheid van deze kwetsbare groep bewoners, die afhankelijk zijn van hulpverleners. In het verleden regelden de zorgorganisaties de toegang met sleutels in beheer. Later werden bewoners geacht een sleutelkluis voor dit doel aan te schaffen. Met de toename van het aantal bewoners met een hulpvraag leidt dit beleid tot een wildgroei aan sleutelkluisjes en afspraken in de appartementencomplexen en regio's waar meerdere zorgorganisaties actief zijn. Samenwerking met Telelock biedt de oplossing voor deze problematiek. De woningcorporatie blijft gebruik maken van de eigen elektronische toegangsvoorziening,. En de samenwerking met Telelock zorgt ervoor dat de hele coördinatie van de toegang voor de verschillende zorgorganisaties en wijkteams direct wordt gekoppeld aan de deuren van de appartementencomplexen. Meer weten? Neem dan contact op met Telelock. Info@telelock.nl  

Kamer van Koophandel: 
60047097
Rechtsvorm: 
BV
€ 15,95
per maand
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.