Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp

Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de kosten.

- Soorten hulp

Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.

- Betalingsmogelijkheden

In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

- Wie levert

Of u kunt rekenen op een vaste medewerker.

- Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 1.106
1.106 diensten
Stomerij- en wasservice aan huis

Stomerij- en wasservice aan huis

door Ledenvereniging
Lekker makkelijk. Dobbie doet met plezier de was voor u. Geef jouw was-, strijk- en stoomgoed mee aan dobbi, de voordeligste stomerij- en wasservice aan huis in Nederland. De was wordt thuis gratis opgehaald en schoon bezorgd binnen 48 uur. Via een handige app of telefonisch geef je dobbi opdracht om de was op te halen. Je weet vooraf wanneer jouw waszak wordt opgehaald en bezorgd, in een 2-uurs tijdvak tussen 8.00 en 20.00 uur.
Meer info »
  • 48 uurs service
  • Geen bezorgkosten
  • Beste stomerij van NL
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Ledenvereniging
Hulp bij terugkerende of tijdelijke schoonmaakklussen.
€ 13,50 - € 16,50
per uur
Meer info »
  • Bepaal zelf de klussen
  • Maak zelf de afspraken
Logo Huishoudelijke hulp

Unive MijnGemak: Huishoudelijke hulp

door Univé MijnGemak
Voor iedereen met een Univé zorgverzekering.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

thuiszorg

door Bizim Ev (Ons Huis) B.V.
Bizim Ev streeft naar een maatschappij waar allochtone vrouwen, jongeren en senioren ongeacht etnische, religieuze of culturele achtergrond niet in een sociaal isolement verkeren. Waar allochtonen mondig, zelfstandig en probleemoplossend in het dagelijkse leven staan. En senioren die ondanks hun leeftijd nog actief participeren in de samenleving, met inachtneming van eventuele beperkingen.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Gescreende huishoudelijke hulp Datumadeel

door H-Cleaning
Bij Huiscleaning vinden we het belangrijk dat we een betrouwbare huishoudelijke hulp voor u weten te vinden. Dit doen we door goed naar uw wensen te kijken en aan de hand hiervan een zorgvuldige selectie te maken uit onze database van huishoudelijke hulpen. Mocht er desondanks toch geen klik zijn tussen u en de hulp, dan zoeken wij gewoon opnieuw voor u. Dit doen we net zo lang, totdat u helemaal tevreden bent over de huishoudelijke hulp. U betaalt eenmalig € 34,95 bemiddelingskosten.
€ 14,00
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Ikzoekeenschoonmaakster.nl: in Dantumadiel

door Ik zoek huishoudelijke hulp
Woont u in Dantumadiel en bent u op zoek naar een goede skjinmakster? Wij kunnen u verder helpen. Dankzij ons grote bestand met schoonmaaksters kunnen wij u namelijk koppelen aan een schoonmaakster die ook woont in Dantumadiel en bij u aan het werk wil gaan.
€ 13,50
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

PGB Huishoudelijke hulp in Zevenaar

door Hulp in huis B.V.
Maak het dagelijkse leven een stuk aangenamer met een eigen huishoudelijke hulp. Geniet van de vrije tijd die u overhoudt door het uitbesteden van huishoudelijk werk.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Wasservice

door Zorgcentra De Betuwe
Zo lang mogelijk thuis blijven wonen? De wasservice van Zorgcentra De Betuwe helpt u een handje. Wordt het wassen en strijken u te veel of te zwaar? Gaat degene die uw was verzorgt op vakantie? Of zit de stomerij niet bij u in de buurt? Met onze wasservice wordt uw was simpel en snel weer schoon. Ook kunnen we de was bij u thuis ophalen en binnen enkele dagen weer schoon, gevouwen en als u wilt gestreken, thuisbezorgen.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Glasbewassing

door Schoonmaakbedrijf Zanting
Wilt u meer informatie ontvangen, of heeft u vragen, bel ons dan voor het maken van een vrijblijvende offerte toegespitst op uw wensen en uw budget.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Thuiszorg Gezellig: Huishoudelijke hulp

door Thuiszorg Gezellig
Praktische huishoudelijke ondersteuning mét een sociaal karakter. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw leefomgeving schoon en leefbaar is, met net dat beetje gezelligheid. Zowel mogelijk met indicatie via de WMO als particulier.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp Soest, Soesterberg en Lage Vuursche

door Lyvore
Zorg aan huis biedt alle vormen van huishoudelijke hulp. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en bespreken de mogelijkheden en denken mee waarin we u het beste kunnen ondersteunen.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Actief Zorg B.V.
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Platform Care.com: Huishoudelijke hulp in Zwartsluis

door Care.com Europe GmbH
Kies uit huishoudelijke hulpen bij u in de buurt. Het gemiddelde uurloon voor een schoonmaakhulp in Zwartsluis is € 10,48. Wij introduceren of bevelen geen zorgverleners bij zorgzoekenden aan, noch selecteren of introduceren we specifieke zorgverleners bij zorgzoekenden - of omgekeerd. Care.com verifieert de identiteit en/of de informatie die door haar leden wordt gepubliceerd, niet.
€ 9,00
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Kruiswerk Achterhoek en Liemers
Via Kruiswerk Achterhoek en Liemers krijgt u korting op huishoudelijke hulp. Maak kennis met onze hulp in de huishouding en profiteer tijdens de introductieperiode van twee maanden van een kennismakingstarief van slechts € 14,95 per uur.
€ 14,95 - € 16,35
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Vind snel een witte werkster in Bunschoten

door Hulp in huis B.V.
Maak het dagelijkse leven een stuk aangenamer met een eigen witte werkster. Geniet van de vrije tijd die u overhoudt door het uitbesteden van huishoudelijk werk.
Meer info »
Toon meer