Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp

Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de kosten.

- Soorten hulp

Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.

- Betalingsmogelijkheden

In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

- Wie levert

Of u kunt rekenen op een vaste medewerker.

- Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Lijst
Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 1.109
1.109 diensten
Stomerij- en wasservice aan huis

Stomerij- en wasservice aan huis

door Ledenvereniging
Lekker makkelijk. Dobbie doet met plezier de was voor u. Geef jouw was-, strijk- en stoomgoed mee aan dobbi, de voordeligste stomerij- en wasservice aan huis in Nederland. De was wordt thuis gratis opgehaald en schoon bezorgd binnen 48 uur. Via een handige app of telefonisch geef je dobbi opdracht om de was op te halen. Je weet vooraf wanneer jouw waszak wordt opgehaald en bezorgd, in een 2-uurs tijdvak tussen 8.00 en 20.00 uur.
Meer info »
  • 48 uurs service
  • Geen bezorgkosten
  • Beste stomerij van NL
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Ledenvereniging
Hulp bij terugkerende of tijdelijke schoonmaakklussen.
€ 13,50 - € 16,50
per uur
Meer info »
  • Bepaal zelf de klussen
  • Maak zelf de afspraken
We helpen.nl: Vind vrijwillige huishoudelijke in de buurt (ook coronahulp)

We helpen.nl: Vind vrijwillige huishoudelijke in de buurt (ook coronahulp)

door We Helpen Coöperatie U.A.
Op de sociale marktplaats www.wehelpen.nl kun je laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken of zelf aanbieden. Voor aanmelden is alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf.  Zo kun je elkaar gemakkelijk zoeken en vinden. En maak dan bijvoorbeeld in het wijkcentrum of bij de bibliotheek een afspraak om te kijken of het klikt.
€ 0,00
per uur
Meer info »
  • hulp zoeken
  • hulp aanbieden
  • in de buurt
Coronahulp in huis

Coronahulp in huis

door Stichting Senior&Student
Kunt u extra hulp in het huishouden gebruiken? Vraag dan kosteloos Coronahulp aan. Geef uw hulpvraag door en wij zoeken z.s.m. een student in de buurt!
Onze studenten bieden kosteloos hulp aan alle ouderen in Nederland. De meeste hulpvragen vervullen we binnen 24 uur.
Meer info »
  • coronahulp
Logo Huishoudelijke hulp

Sopje: Vind snel hulp in de huishouding in Westervoort

door Hulp in huis B.V.
Hulp bij het vinden van de geschikte hulp in uw huishouden. Onder de taken van deze hulp valt alles wat te maken heeft met het huishouden en alle andere taken waar u zelf geen tijd meer voor heeft of die u om andere redenen niet meer uit kunt voeren.
€ 13,50
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp in Noardeast-Fryslân gezocht?

door Ik zoek huishoudelijke hulp
Ikzoekhuishoudelijkehulp gaat graag voor u op zoek met uw vraag naar de perfecte hulp. Daarnaast verzorgen wij alle administratie. U ervaart het gemak en wij doen de rest. Voor bemiddelingskosten zie de site.
€ 13,50
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

PGB Huishoudelijke hulp in Achtkarspelen

door Hulp in huis B.V.
Wij zijn een online bemiddelingsplatform dat particulieren helpt bij het boeken van een huishoudelijke hulp in Diemen. Onze hulpen maken schoon, wassen, strijken, ruimen op en doen andere huishoudelijke werkzaamheden. Kortom, elke schoonmaakklus wordt door onze professionals in Achtkarspelen opgepakt.

Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Glazenwasser voor pashouders Thuisleven

door Thuiszorg Het Friese Land
Een glazenwasser zorgt ervoor dat uw ramen er weer piekfijn uitzien. U hoeft zelf niet meer de ladder op en het scheelt u een hoop tijd. Afhankelijk van uw wensen komt de glazenwasser bij u langs. Sommige bedrijven waar wij mee samenwerken kunnen o.a. ook: exterieur huis reinigen, hoge druk reinigen, dakgoten reinigen, etc. Het aanbod is per leverancier verschillend. Neem contact met ons op als u meer wilt weten.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Zorg&Plezier Twente: Huishouding - hulp & schoonmaak

door Cöoperatie Zorg en Plezier UA
Thuiszorg nodig? Laat dat maar aan ons over.

Raakt u op leeftijd of bent u (tijdelijk) om een andere reden niet goed in staat om uw huishoudelijke werkzaamheden te verrichten? Zorg en Plezier helpt u dan graag, zodat u zonder zorgen in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Uw wensen in de huishouding staan bovenaan en wij zullen ons uiterste best doen om hier zo goed mogelijk aan te voldoen!
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

HP: Huishoudelijke hulp vinden in Soest

door Hulp in huis B.V.
Wij zijn een online bemiddelingsplatform dat particulieren helpt bij het boeken van een huishoudelijke hulp in Soest. Onze hulpen maken schoon, wassen, strijken, ruimen op en doen andere huishoudelijke werkzaamheden. Kortom, elke schoonmaakklus wordt door onze professionals in Soest opgepakt.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Werksters.nl: Huishoudelijke hulp Heerenveen

door DLR Media
Snel een huishoudelijke hulp vinden? Of liever een schoonmaakbedrijf? Een betrouwbare huishoudelijke hulp vind je op Hulpen.nl.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Met Ans: Discrete huishoudelijke hulp voor senioren in Menterwolde

door De Lindeborgh
Uw huis is bij uitstek de plek waar u uzelf behaaglijk en veilig wilt voelen, een schoon huis zal hier voor een groot deel aan bijdragen. Echter uw huis, uw veilige plek, waar al uw persoonlijke spullen staan, daar wenst u een hulp voor die zuinig met uw bezittingen omgaat en discreet met uw privacy. Met Ans (Alles Netjes Schoon) bieden we een vaste hulp waarmee u een fijne band kunt opbouwen en waar u altijd op kunt rekenen.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Werksters.nl: Huishoudelijke hulp Leens (Het Hogeland)

door DLR Media
Een betrouwbare huishoudelijke hulp in Leens (gemeente Het Hogeland) vind je op Werksters.nl, een vraag- en aanbod website. Via ons maak je contact met een werkster. Zoeken via de website is geheel gratis.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Stichting Residentie Buitenzorg
Kunt u zelf het huishouden niet meer doen? Mogelijk komt u in aanmerking voor een indicatie huishoudelijke hulp. Huishoudelijke hulp bestaat bijvoorbeeld uit stofzuigen, ramen lappen, het sanitair en de keuken schoonmaken. Wij kunnen deze huishoudelijke taken van u overnemen.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Kennemerhart
Zo lang mogelijk thuis U wilt natuurlijk zo lang zo comfortabel en zo aangenaam mogelijk thuis blijven wonen; in uw eigen vertrouwde omgeving, het bekende huis en de prettige buurt. Maar soms is wat extra hulp in huis erg welkom. Bijvoorbeeld als u een dagje ouder bent, ziek bent (geweest) of een ongeval heeft gehad. In die of andere gevallen kunt u met een gerust hart een beroep doen op de vertrouwde ondersteuning van Kennemerhart.
Meer info »
Toon meer