Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp

Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de kosten.

- Soorten hulp

Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.

- Betalingsmogelijkheden

In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

- Wie levert

Of u kunt rekenen op een vaste medewerker.

- Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 1.108
1.108 diensten
Stomerij- en wasservice aan huis

Stomerij- en wasservice aan huis

door Ledenvereniging
Lekker makkelijk. Dobbie doet met plezier de was voor u. Geef jouw was-, strijk- en stoomgoed mee aan dobbi, de voordeligste stomerij- en wasservice aan huis in Nederland. De was wordt thuis gratis opgehaald en schoon bezorgd binnen 48 uur. Via een handige app of telefonisch geef je dobbi opdracht om de was op te halen. Je weet vooraf wanneer jouw waszak wordt opgehaald en bezorgd, in een 2-uurs tijdvak tussen 8.00 en 20.00 uur.
Meer info »
  • 48 uurs service
  • Geen bezorgkosten
  • Beste stomerij van NL
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Ledenvereniging
Hulp bij terugkerende of tijdelijke schoonmaakklussen.
€ 13,50 - € 16,50
per uur
Meer info »
  • Bepaal zelf de klussen
  • Maak zelf de afspraken
Logo Huishoudelijke hulp

Platform Care.com: Huishoudelijke hulp in Zwartsluis

door Care.com Europe GmbH
Kies uit huishoudelijke hulpen bij u in de buurt. Het gemiddelde uurloon voor een schoonmaakhulp in Zwartsluis is € 10,48. Wij introduceren of bevelen geen zorgverleners bij zorgzoekenden aan, noch selecteren of introduceren we specifieke zorgverleners bij zorgzoekenden - of omgekeerd. Care.com verifieert de identiteit en/of de informatie die door haar leden wordt gepubliceerd, niet.
€ 9,00
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Royaal Thuis
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Elburg?

door Ik zoek huishoudelijke hulp
Ikzoekhuishoudelijkehulp gaat graag voor u op zoek met uw vraag naar de perfecte hulp. Daarnaast verzorgen wij alle administratie. U ervaart het gemak en wij doen de rest. Voor bemiddelingskosten zie de site.
€ 13,50
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Z.o.n. Omnizorg B.V.
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke ondersteuning (WMO) met onze thuishulp Rotterdam e.o.

door Aafje
Huishoudelijke ondersteuning (Wmo)
Een schoon en leefbaar huis, dát wil iedereen graag. En als het even kan, doet u het helemaal zelf. Maar soms staan lichamelijke klachten dit in de weg. Wanneer u geen beroep kunt doen op uw familie of buren, dan helpt Aafje u graag! Met dat beetje extra hulp kunt u langer in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Onder huishoudelijke ondersteuning vallen taken die te maken hebben met huishoudelijk werk.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Meeuwenplaat

door Schoonmaakbedrijf De Meeuwenplaat B.V.
uitblinkers in schoonmaakwerk
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Zorg&Plezier Bollenstreek : Huishouding - hulp & schoonmaak

door Cöoperatie Zorg en Plezier UA
Thuiszorg nodig? Laat dat maar aan ons over.

Raakt u op leeftijd of bent u (tijdelijk) om een andere reden niet goed in staat om uw huishoudelijke werkzaamheden te verrichten? Zorg en Plezier helpt u dan graag, zodat u zonder zorgen in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Uw wensen in de huishouding staan bovenaan en wij zullen ons uiterste best doen om hier zo goed mogelijk aan te voldoen!
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Hulpstudent.nl: huishoudelijke hulp

door Hulpstudent.nl
Hulpstudent.nl is een professionele organisatie dat bemiddelt tussen particulieren en studenten voor huishoudelijk hulp, oppassen, bijles, tuinhulp en meer.
€ 13,50
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf

door Stoffers
Wij geloven dat alles wat schoon is, een positief effect heeft op u. Wij houden van schoon, u toch ook? Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf Stoffers neemt alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Hulp bij het huishouden Hattem e.o.

door Hanzeheerd
Een extra handje voor het huishouden, bij de was doen of bij het strijken is soms zeer welkom. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers willen u daar graag bij helpen. Zo staat u er niet alleen voor en zorgt u er samen voor dat uw huis schoon en leefbaar blijft.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Thuiszorg Elele B.V.
Een beperking, aandoening en/of ouderdom zijn kenmerken die er toe kunnen leiden dat u niet in staat bent zelfstandig uw huishoudelijke taken te verrichten. Thuiszorg ELELE helpt u verder met onze “huishoudelijke hulp” zorgdienst.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp in huis

door Hulp Waar Nodig
Bent u op zoek naar een hulp in de huishouding? Dan bent u bij Hulp Waar Nodig aan het juiste adres! Net zoals alle diensten die Hulp Waar Nodig aanbiedt, is de huishoudelijke hulp ook flexibel!
€ 18,25 - € 21,75
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Werksters.nl: Huishoudelijke hulp Doesburg

door DLR Media
Een betrouwbare huishoudelijke hulp in Doesburg vind je op Werksters.nl, een vraag- en aanbod website. Via ons maak je contact met een werkster. Zoeken via de website is geheel gratis.
Meer info »
Toon meer