Alleszelf.nlALLESZELF.NL

Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp

Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de kosten.

- Soorten hulp

Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.

- Betalingsmogelijkheden

In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

- Wie levert

Of u kunt rekenen op een vaste medewerker.

- Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Lijst
Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 192
192 diensten
Logo Huishoudelijke hulp

De ZorgZaak: Huishoudelijke hulp

door De ZorgZaak
Als u een dagje ouder bent kunnen ramen lappen, bedden verschonen, dweilen of stofzuigen te zwaar worden. Dan is hulp bij het zwaarder huishoudelijk werk een uitkomst. Ook tijdelijke oorzaken zoals een revalidatieperiode of kortstondige ziekte kunnen een reden zijn om hulp te vragen bij die taken in het huishouden die u niet zelf kan doen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Glazenwassen en schoonmaak

door Glazenwasserij - Schoonmaakbedrijf Excellent
Glazenwassen is een vak apart. Wij zijn SVS opgeleid om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren op hoogte.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Glazenwassen

door Glazenwassers- en Reinigingsbedrijf R. de Hond & zn
Glazenwassers en Reinigingsbedrijf René de Hond is een bedrijf met 20 jaar ervaring in de glasbewassing en schoonmaakonderhoud.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Inovum
Bent u voor korte of langere tijd niet in staat om zelf het huishouden te doen? Of heeft u hulp nodig bij het zware werk? Onze medewerkers bieden u professionele ondersteuning bij de huishoudelijke taken en bijvoorbeeld de was. Wij zorgen voor een vaste medewerker die u ondersteunt. U kunt ons ook vragen voor een incidentele klus zoals de ‘grote schoonmaak’ of het wassen van de ramen.
€ 15,30 - € 25,30
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Zorgbegrip: Huishoudelijke zorg

door Zorgbegrip
Net zoals in de thuiszorg zijn wij van mening dat een klein team van medewerkers om de cliënten het beste werkt. In de huishoudelijke zorg werkt dat net zo. De cliënt ontvangt hulp van één vaste medewerker. Enkel bij ziekte, of vakantie ziet de cliënt een vervangende collega.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Hulp bij het huishouden Heerde e.o.

door Hanzeheerd
Een extra handje voor het huishouden, bij de was doen of bij het strijken is soms zeer welkom. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers willen u daar graag bij helpen. Zo staat u er niet alleen voor en zorgt u er samen voor dat uw huis schoon en leefbaar blijft.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp (WMO)

door Zorggroep Solis
Huishoudelijke hulp ondersteunt u in de taken in de huishouding over die u zelf niet (meer) kunt doen. Huishoudelijke hulp is onderdeel van de algemene voorziening binnen de WMO. Elke gemeente voert hierin haar eigen beleid. In een gesprek met het sociale wijkteam van uw woonwijk zal bekeken worden hoeveel uren huishoudelijke hulp voor u nodig zijn om zelfstandig thuis te kunnen (blijven) wonen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Zinthiek Zorggeluk: Huishoudelijke hulp

door Zinthiek Zorggeluk
Hulp bij lichte huishoudelijke werkzaamheden.
€ 25,00
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Joost Zorgt Amsterdam: Huishoudelijke verzorging

door Joost Zorgt Nederland B.V.
Als u niet meer in staat bent om uw huishouden alleen te doen, dan kan Joost Zorgt u een handje helpen. Soms gaat het om tijdelijke hulp, soms gaat het om hulp voor langere tijd. In beide situaties assisteren wij u graag bij het schoonmaken en schoon houden van uw huis.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke verzorging Brentano

door Stichting Brentano Amstelveen
Huishoudelijke verzorging: schoonmaak van de woning, verzorging was- en linnengoed, boodschappen doen. Thuiszorg Brentano Amstelveen geeft zeven dagen per week en 24 uur per dag zorg en ondersteuning bij mensen thuis. Dit doen wij met acht wijkteams in heel Amstelveen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Particuliere huishoudelijke hulp

door De Zorgbalie
Je hebt huishoudelijke hulp nodig voor jezelf, je ouders of iemand anders. De Zorgbalie regelt het voor je particulier.
€ 15,00 - € 16,00
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Schoonmaak en glasbewassing

door BlingClean
BlingClean, staat voor professionele aanpak van schoonmaken. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit staan centraal. Wij staan voor de volgende kernwaarden: flexibel, service gericht, snel en betrouwbaar. Afspraak is afspraak, is vanzelfsprekend.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Vraag elkaar.nl: Huishoudelijke hulp vinden

door Studio 232
Vind aanbod voor huishoudelijke hulp in de buurt. Gewoon doen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Schoonmaakondersteuning

door Stichting Rosengaerde
Heeft u hulp nodig bij het huishouden? Wij kunnen u op verschillende manieren ondersteunen. We bespreken eerst wat uw specifieke wensen zijn. En overleggen wat u zelf nog kan of waarmee mensen uit uw directe omgeving u kunnen helpen
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Buurtdiensten: huishoudelijke hulp Menterwolde

door Buurtdiensten
Buurtdiensten levert alle vormen van huishoudelijke hulp met een klein team. U krijgt een vaste medewerker, zij speelt in op wat er nodig is.
Meer informatie »
Toon meer