Alleszelf.nlALLESZELF.NL

Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp


Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. U ziet ze hieronder in het overzicht. Maak uw keuze met de filters in het menu links:

  • Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.
  • Betalingsmogelijkheden: In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.
  • Vaste medewerker: In de filter ‘Vaste medewerker’ ziet u of u kunt rekenen op een vaste medewerker.
Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:


Meer informatie lezen? Klik hier voor onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Lijst
Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 103
103 diensten
Logo Huishoudelijke hulp

Hulp & Co: Lichte huishoudelijke taken

door Persoonlijke dienstverlening de Achterhoek
Mantelzorgondersteuning waaronder samen koken en lichte huishoudelijke taken. Wij bieden die ondersteuning die het mensen mogelijk maakt om langer thuis te blijven wonen, in hun eigen omgeving.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Samen met Sara, dè ondersteuning aan huis voor ouderen.

door Samen met Sara
Wij bieden ondersteuning bij ADL, individuele begeleiding, huishoudelijke handelingen aan cliënt en nemen indien nodig tijdelijk de zorg van de mantelzorger over. Ook begeleiding in dementie mogelijk.
€ 23,50 - € 27,50
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Werksters.nl: Huishoudelijke hulp Zwolle

door DLR Media
Een betrouwbare huishoudelijke hulp in Zwolle vind je op Werksters.nl, een vraag- en aanbod website. Via ons maak je dus contact met een werkster. Zoeken via de website is geheel gratis. Pas op het moment dat je daadwerkelijk wilt reageren heb je een premium account nodig (€ 9,95 per maand). Wij vragen dus enkel een vergoeding voor het reageren op onze werksters. Verdere afspraken over betalingen en dergelijke maak je daarna met de werkster zelf. Wij zitten hier verder niet meer tussen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Gemeente Kampen: Hulp bij wonen en huishouden

door Gemeente Kampen
Kunt u niet meer zonder hulp thuis wonen? Dan kunt u zich met uw hulpvraag melden bij de gemeente Kampen. De gemeente gaat dan met u in gesprek en onderzoekt de mogelijkheden: Wat kunt u zelf doen en kunnen mensen uit uw omgeving helpen? Misschien zijn er voorzieningen in de buurt waar u gebruik van kunt maken. Komt uit het onderzoek dat u hulp nodig heeft die meer aansluit bij uw persoonlijke omstandigheden? Dan kan de gemeente u een maatwerkvoorziening aanbieden.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Maison Thuiszorg en Begeleiding: Huishoudelijke ondersteuning

door Maison Thuiszorg en Begeleiding
Voor tijdelijke ondersteuning in het huishouden, stoffen, stofzuigen, het bed opmaken enz., of voor langere tijd omdat u dit wegens persoonlijke beperkingen niet meer zelfstandig kunt uitvoeren. Wij werken hiervoor nauw samen met de sociale wijkteams in de gemeente. Zij indiceren het aantal uren huishoudelijke ondersteuning waarop u aanspraak kunt maken.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

RSWP: Hulp bij ziekte en ongemak:

door Regionale Stichting WonenPlus Noord-Holland Midden
Incidentele hulp bij ziekte leveren we graag. Denkt u bijvoorbeeld aan strijken, de hond uitlaten, de vissenkom schoonmaken, afval-rolemmer aan de weg zetten, uw was naar de stomerij of bibliotheekboeken die omgeruild moeten worden. Kortom zaken die u in deze ziekte periode even niet zelf kunt uitvoeren.
€ 0,00
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Buurtdiensten: Huishoudelijke hulp Zwolle West

door Buurtdiensten
Buurtdiensten levert alle vormen van huishoudelijke hulp met een klein team. U krijgt een vaste medewerker, zij speelt in op wat er nodig is.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Vraag elkaar.nl: Huishoudelijke hulp vinden

door Studio 232
Vind aanbod voor huishoudelijke hulp in de buurt. Gewoon doen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Aafje Hulpthuis: Huishoudelijke ondersteuning (Wmo)

door Aafje Hulpthuis
U wilt dat uw huis schoon en opgeruimd is? Maar het lukt u (tijdelijk) niet om bijvoorbeeld zelf uw bedden te verschonen, te stofzuigen of de ramen te lappen? Dan biedt huishoudelijke ondersteuning uitkomst. Krijgt u een Wmo-indicatie toegekend voor huishoudelijke ondersteuning? En hebt u gekozen voor Aafje? Dan zorgen wij dat we binnen twee werkdagen na het huisbezoek de eerste afspraak met u hebben gemaakt voor het eerste hulpmoment. Uiteraard op een dag die u wenst.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Beter Thuiswonen Thuiszorg: Huishoudelijke ondersteuning

door Beter Thuis Wonen Thuiszorg
Het kan zijn dat je (tijdelijk) ondersteuning nodig hebt bij de huishoudelijke bezigheden. Bijvoorbeeld stofzuigen, strijken, bed opmaken, stoffen of dweilen. Eén van onze medewerkers biedt ondersteuning in de bezigheden die voor jou waardevol zijn. Aanvragen kan via de WMO bij je gemeente. Zij stellen eerst een indicatie vast.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

IkZijnWij: Huishoudelijke hulp

door IkZijnWij
Wij ruimen op, maken schoon en doen de was. Zodat u weer kunt genieten van een schone badkamer, gedweilde vloer en opgeruimde kast. We brengen samen met u in kaart wat er in huis moet gebeuren. Uw wensen staan hierin centraal. Het streven is om een vaste medewerker aan u te koppelen. Had u al een indicatie voor huishoudelijke hulp via de gemeente Kampen? Dan komt u in aanmerking voor een toelage van € 7,50 per uur (zolang de toeslag voor huishoudelijke hulp van kracht is).


€ 11,00 - € 18,50
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Sopje: Huishoudelijke hulp

door Hulp in huis B.V.
Hulp bij het vinden van de geschikte hulp in uw huishouden. Onder de taken van deze hulp valt alles wat te maken heeft met het huishouden en alle andere taken waar u zelf geen tijd meer voor heeft of die u om andere redenen niet meer uit kunt voeren.
€ 12,50
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Buurtdiensten: Huishoudelijke hulp

door Buurtdiensten
Buurtdiensten levert alle vormen van huishoudelijke hulp met een klein team. U krijgt een vaste medewerker, zij speelt in op wat er nodig is.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Vierstroom Hulp Thuis: Huishoudelijke hulp

door Vierstroom Hulp Thuis
Huishoudelijke hulp of thuisondersteuning houdt in dat wij u kunnen ontzorgen in uw huishouden. Deze hulp kunt u mogelijk krijgen op basis van een indicatie van de gemeente.
€ 16,20
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Actiezorg Hulp bij het huishouden

door Magentazorg
Wij bieden hulp bij het huishouden van zowel huishoudelijke als ondersteunende aard. Dit doen wij voor iedereen die door ziekte of andere omstandigheden het huishouden niet of slechts gedeeltelijk kan doen. Daarbij houden wij rekening met uw persoonlijke wensen en omstandigheden: de werkzaamheden worden altijd in overleg met u uitgevoerd.
Meer informatie »
Toon meer