Alleszelf.nlALLESZELF.NL

Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp

Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de kosten.

- Soorten hulp

Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.

- Betalingsmogelijkheden

In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

- Wie levert

Of u kunt rekenen op een vaste medewerker.

- Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Lijst
Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 163
163 diensten
Logo Huishoudelijke hulp

Met Ans, discrete huishoudelijke hulp voor senioren

door De Lindeborgh
Uw huis is bij uitstek de plek waar u uzelf behaaglijk en veilig wilt voelen, een schoon huis zal hier voor een groot deel aan bijdragen. Echter uw huis, uw veilige plek, waar al uw persoonlijke spullen staan, daar wenst u een hulp voor die zuinig met uw bezittingen omgaat en discreet met uw privacy. Met Ans (Alles Netjes Schoon) bieden we een vaste hulp waarmee u een fijne band kunt opbouwen en waar u altijd op kunt rekenen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Viva! Hulp bij het huishouden

door ViVa! Zorggroep
ViVa! Zorggroep helpt u tijdelijk of blijvend bij het schoonhouden van uw woning, het opmaken van uw bed, de was doen en al die andere kleine huishoudelijke taken. We zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk uw eigen vertrouwde medewerkers ziet. Met elkaar bepaalt u wat u zelf nog kunt doen, wat uw gezins- of familieleden kunnen doen en wat ViVa! Zorggroep hier aanvullend in kan aanbieden.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Driezorg: Huishoudelijke hulp in Zwolle

door Stichting Driezorg Wonen, Welzijn, Zorg
Wij begrijpen dat u zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel in uw eigen appartement of woning wilt blijven wonen. Er kan een moment komen dat het huishouden u zwaar valt. Driezorg biedt dan huishoudelijke hulp: alle activiteiten die nodig zijn voor een schoon en leefbaar huis.
€ 0,00 - € 27,49
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Seniorenservice Limburg: Praktische ondersteuning, een helpende hand

door Seniorenservice Limburg
Voor ouderen en mantelzorgers die dat wensen, bieden wij praktische hulp op het gebied van schoonmaak, extra schoonmaak en huishoudelijke hulp.
€ 17,00 - € 25,00
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Hulp & Co: Lichte huishoudelijke taken

door Persoonlijke dienstverlening de Achterhoek
Mantelzorgondersteuning waaronder samen koken en lichte huishoudelijke taken. Wij bieden die ondersteuning die het mensen mogelijk maakt om langer thuis te blijven wonen, in hun eigen omgeving.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp via de gemeente

door De Zorgbalie
Je hebt huishoudelijke hulp nodig voor jezelf, je ouders of iemand anders. De Zorgbalie regelt het voor je via de gemeente.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Hulp.nl: Huishoudelijke hulp

door Hulp.nl
Hulp.nl is een website voor het regelen van huishoudelijke hulp, thuiszorg en oppas. Wij zijn de schakel tussen mensen die hulp aanbieden en mensen die hulp zoeken.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Beter Thuiswonen Thuiszorg: Huishoudelijke ondersteuning

door Beter Thuis Wonen Thuiszorg
Het kan zijn dat je (tijdelijk) ondersteuning nodig hebt bij de huishoudelijke bezigheden. Bijvoorbeeld stofzuigen, strijken, bed opmaken, stoffen of dweilen. Eén van onze medewerkers biedt ondersteuning in de bezigheden die voor jou waardevol zijn. Aanvragen kan via de WMO bij je gemeente. Zij stellen eerst een indicatie vast.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Zorggroep Reinalda
Wij vervullen een centrale rol met de zorg- en dienstverlening aan senioren in Haarlem-Oost en Haarlem-Zuid. Het huishouden doen, zoals stofzuigen, ramen lappen of het schoonhouden van toilet en badkamer kan wel eens zorgen voor problemen. Misschien bent u slecht ter been of heeft u weinig energie. Hulp in de huishouding is dan een uitkomst. Wij zorgen ervoor dat u een betrouwbare hulp krijgt.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Werksters.nl: Huishoudelijke hulp

door DLR Media
Een betrouwbare huishoudelijke hulp vind je op Werksters.nl, een vraag- en aanbod website. Via ons maak je dus contact met een werkster. Zoeken via de website is geheel gratis. Pas op het moment dat je daadwerkelijk wilt reageren heb je een premium account nodig (€ 9,95 per maand). Wij vragen dus enkel een vergoeding voor het reageren op onze werksters. Verdere afspraken over betalingen en dergelijke maak je daarna met de werkster zelf. Wij zitten hier verder niet meer tussen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Glazenwassen

door De Ridder Cleaners B.V.
Vakkundige glazenwassers wassen uw ramen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Meeuwenplaat

door Schoonmaakbedrijf De Meeuwenplaat B.V.
uitblinkers in schoonmaakwerk
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Hulp bij het huishouden

door FlexiCura
Het wassen en strijken van kleding, het bed opmaken, boodschappen doen en koken. Het zijn een aantal voorbeelden van huishoudelijke werkzaamheden, die bij FlexiCura met een hoog niveau van service, vriendelijkheid en persoonlijke aandacht worden aangeboden. Of het nu gaat om een paar uur per maand of meerdere uren per week. Voor iedere situatie biedt de huishoudelijke hulp van FlexiCura een passend aanbod voor u.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Passie voor Mantelzorg: Huishoudelijke verzorging

door Passie voor Mantelzorg
Als u zelf niet meer in staat bent om zelf het huishouden te doen, kunnen wij u daarbij hulp bieden. Onze medewerkers helpen u graag.
€ 25,00
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Glasbewassing

door Schoonmaakbedrijf Van den Bergh
Ons bedrijf kent geen beperkingen in haar activiteiten. Kortom, alles wat schoongemaakt kan worden, maken wij schoon!
Onze ervaren medewerkers zijn gecertificeerd, gemotiveerd, denken met u mee.
Meer informatie »
Toon meer