Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp

Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de kosten.

- Soorten hulp

Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.

- Betalingsmogelijkheden

In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

- Wie levert

Of u kunt rekenen op een vaste medewerker.

- Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Lijst
Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 1.108
1.108 diensten
Stomerij- en wasservice aan huis

Stomerij- en wasservice aan huis

door Ledenvereniging
Lekker makkelijk. Dobbie doet met plezier de was voor u. Geef jouw was-, strijk- en stoomgoed mee aan dobbi, de voordeligste stomerij- en wasservice aan huis in Nederland. De was wordt thuis gratis opgehaald en schoon bezorgd binnen 48 uur. Via een handige app of telefonisch geef je dobbi opdracht om de was op te halen. Je weet vooraf wanneer jouw waszak wordt opgehaald en bezorgd, in een 2-uurs tijdvak tussen 8.00 en 20.00 uur.
Meer info »
  • 48 uurs service
  • Geen bezorgkosten
  • Beste stomerij van NL
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Ledenvereniging
Hulp bij terugkerende of tijdelijke schoonmaakklussen.
€ 13,50 - € 16,50
per uur
Meer info »
  • Bepaal zelf de klussen
  • Maak zelf de afspraken
We helpen.nl: Vind vrijwillige huishoudelijke in de buurt (ook coronahulp)

We helpen.nl: Vind vrijwillige huishoudelijke in de buurt (ook coronahulp)

door We Helpen Coöperatie U.A.
Op de sociale marktplaats www.wehelpen.nl kun je laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken of zelf aanbieden. Voor aanmelden is alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf.  Zo kun je elkaar gemakkelijk zoeken en vinden. En maak dan bijvoorbeeld in het wijkcentrum of bij de bibliotheek een afspraak om te kijken of het klikt.
€ 0,00
per uur
Meer info »
  • hulp zoeken
  • hulp aanbieden
  • in de buurt
Logo Huishoudelijke hulp

Dokter schoonmaakorganisatie : Kwaliteit in schoonmaken

door Dokter Schoonmaakorganisatie B.V.
Laat ook uw huis schoonhouden door Dokter Schoonmaakorganisatie. Op een vaste dag, door steeds dezelfde schoonmakers en tegen een scherp tarief. Wat er allemaal wordt schoongemaakt, hoe vaak en hoe grondig hangt af van uw eigen wensen. Schoon betekent voor een badkamer tenslotte iets anders dan voor een slaapkamer op zolder. Voor iedere ruimte stellen we in overleg met u vast hoe schoon die ruimte moet zijn. En als we weggaan, is uw hele huis fris.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

PBG Huishoudelijke hulp in Blaricum

door Hulp in huis B.V.
Maak het dagelijkse leven een stuk aangenamer met een eigen huishoudelijke hulp. Geniet van de vrije tijd die u overhoudt door het uitbesteden van huishoudelijk werk.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

PGB Huishoudelijke hulp in Beverwijk

door Hulp in huis B.V.
Maak het dagelijkse leven een stuk aangenamer met een eigen huishoudelijke hulp in Beverwijk. Geniet van de vrije tijd die u overhoudt door het uitbesteden van huishoudelijk werk.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Platform Care.com: Huishoudelijke hulp in Duiven

door Care.com Europe GmbH
Kies uit huishoudelijke hulpen bij u in de buurt. Wij introduceren of bevelen geen zorgverleners bij zorgzoekenden aan, noch selecteren of introduceren we specifieke zorgverleners bij zorgzoekenden - of omgekeerd. Care.com verifieert de identiteit en/of de informatie die door haar leden wordt gepubliceerd, niet.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke ondersteuning door de Vriezenhof

door Woon- en Zorgcentrum De Vriezenhof
Via de Vriezenhof kunt u ook huishoudelijke ondersteuning ontvangen. Onze medewerkers begeleiden u graag in de huishoudelijke ondersteuning, zodat u een geordend huishouden heeft in uw woning. Dit houdt in dat wij u (begeleidende) ondersteuning kunnen bieden bij bijvoorbeeld het stofzuigen, het verschonen van uw beddengoed en andere werkzaamheden die uw woning schoon en netjes houden.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Delphinium Zorg
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke ondersteuning

door GrandCare Huishoudelijke Ondersteuning B.V.
Op een bepaald moment in uw leven kunnen sommige huishoudelijke taken zwaar vallen. Doordat u een dagje ouder wordt, bijvoorbeeld. Of door ziekte. Of als u herstelt van een operatie. Huishoudelijke ondersteuning kan dan zeer wenselijk zijn. GrandCare stemt de huishoudelijke ondersteuning af op uw persoonlijke situatie. En als u dat wilt, zorgen we voor een vast gezicht als hulp.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

verpleging verzorging begeleiding

door Coöperatie Zorgoptimaal UA
De Coöperatie Zorgoptimaal is een samenwerkingsverband van zelfstandige professionals in de thuiszorg. We leveren verpleging, verzorging en begeleiding. Dat kan op afgesproken tijden en gedurende 24 uur per dag. Ook de financiële vorm is vrij. De invulling kan als particuliere zorg, zorg in natura en via een persoonsgebonden budget. We voldoen aan alle kwalitatieve voorwaarden die de wet stelt en beschikken tevens over het KIWA keurmerk, waardoor u gegarandeerd bent van goede kwaliteit van de zorg. Voor gespecialiseerde zorg komt een verpleegkundige bij u thuis. Dat kan bestaan uit wondverzorging, het toedienen van medicijnen en overige verpleegkundige handelingen zoals het verzorgen van een stoma. Bij geheugenstoornissen is het mogelijk zo lang mogelijk verantwoord en prettig thuis te blijven wonen. De ernst van de aandoening en het feit dat genezing niet mogelijk is, maken de deskundige zorg die wij leveren noodzakelijk. Een opname in een instelling kan daardoor in veel gevallen worden voorkomen. Welke zorg u ook krijgt, het is ons doel u zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen. Continuïteit en een persoonlijke benadering staat voorop, met zo weinig mogelijk wisseling van mensen die u helpen als u ons nodig heeft.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Werksters.nl: Huishoudelijke hulp Bunnik

door DLR Media
Een betrouwbare huishoudelijke hulp in Bunnik vind je op Werksters.nl, een vraag- en aanbod website. Via ons maak je contact met een werkster. Zoeken via de website is geheel gratis. Pas op het moment dat je daadwerkelijk wilt reageren heb je een premium account nodig (€ 9,95 per maand). Wij vragen dus enkel een vergoeding voor het reageren op onze werksters. Verdere afspraken over betalingen en dergelijke maak je daarna met de werkster zelf. Wij zitten hier verder niet meer tussen.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Hulp.nl: Huishoudelijke hulp

door Hulp.nl
Hulp.nl is een website voor het regelen van huishoudelijke hulp, thuiszorg en oppas. Wij zijn de schakel tussen mensen die hulp aanbieden en mensen die hulp zoeken.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door MOB
MOB Maatschappelijk Ondersteunings Bureau
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Adviesbureau De Overstap B.V.
Hulp in huis
Meer info »
Toon meer