Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp

Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de kosten.

- Soorten hulp

Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.

- Betalingsmogelijkheden

In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

- Wie levert

Of u kunt rekenen op een vaste medewerker.

- Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Lijst
Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 669
669 diensten
Stomerij- en wasservice aan huis

Stomerij- en wasservice aan huis

door Ledenvereniging
Lekker makkelijk. Dobbie doet met plezier de was voor u. Geen zin om de was te doen? Geen tijd? Kies voor gemak! Geef uw was- en strijkgoed mee aan dobbi, de voordeligste stomerij- en wasservice aan huis. Uw was wordt thuis opgehaald en schoon bezorgd binnen 48 uur. Geen bezorgkosten. Uw ledenvoordeel: € 12,50 korting op eerste bestelling, 5% korting op elke volgende bestelling.
Meer info »
  • 48 uurs service
  • Geen bezorgkosten
  • Beste textielreiniger
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Ledenvereniging
Zoekt u een hulp in huis die strijkt, de ramen lapt of vloeren dweilt? Via de ledenvereniging regelt u eenvoudig een huishoudelijke hulp.
€ 13,50 - € 16,50
per uur
Meer info »
  • U bepaalt welke klussen
  • U maakt zelf afspraken
Logo Huishoudelijke hulp

PGB Huishoudelijke hulp in Diemen

door Hulp in huis B.V.
Maak het dagelijkse leven een stuk aangenamer met een eigen huishoudelijke hulp in Diemen. Geniet van de vrije tijd die u overhoudt door het uitbesteden van huishoudelijk werk.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Wasservice voor Landsmeer e.o.

door Wassenenzo
Heeft u een hekel aan de was doen? Of eigenlijk geen tijd? Besteed uw wasgoed dan uit aan ons. Op werkdagen wordt de was bij u thuis opgehaald en weer schoon en fris thuisgebracht. Naar wens strijken wij ook!
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

KwadrantGroep Huishoudelijke hulp via WMO

door Stichting Kwadrantgroep
Met onze vernieuwde en uitgebreide dienst huishoudelijke hulp als nieuwe loot aan de KwadrantGroep-boom, bieden wij vanaf nu huishoudelijke hulp aan in bijna heel Friesland. Wij kunnen ieder huis schoonmaken op de manier waarop de cliënt het wil en wat binnen de door de gemeente afgegeven indicatie valt.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Wasverzorging

door Stichting Verzorgingscentra Utingeradeel
Als u dat prettig vindt verzorgt Leppehiem graag uw was. Ook uw dekbedden en dekens kunnen we voor u wassen. Uw wasgoed kan meegenomen en teruggebracht worden door degene die zorg bij u verleent. In andere gevallen dient u in overleg met de linnenkamer zelf de was aan te leveren en weer op te halen. Dit is mogelijk op werkdagen tussen 08.00 en 15.00 uur.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Stichting Residentie Buitenzorg
Kunt u zelf het huishouden niet meer doen? Mogelijk komt u in aanmerking voor een indicatie huishoudelijke hulp. Huishoudelijke hulp bestaat bijvoorbeeld uit stofzuigen, ramen lappen, het sanitair en de keuken schoonmaken. Wij kunnen deze huishoudelijke taken van u overnemen.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Particuliere thuishulp

door Thuiszorg Gezellig
Wanneer u een zelfstandig wonende oudere bent die af en toe wel wat hulp kan gebruiken staat Thuiszorg Gezellig graag voor u klaar. Wat wij bieden naast een helpende hand, is vooral dat stukje gezelligheid dat niemand zou moeten missen. Samen de huishoudelijke klusjes doen, maar vooral gezellig keuvelen of serieus praten. Sociaal contact dus. Dat is in de huidige samenleving misschien niet zo vanzelfsprekend, en juist daarom is datgene wat Thuiszorg Gezellig u kan bieden ook zo uniek.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Buurtdiensten: Huishoudelijke hulp Zwolle West

door Buurtdiensten
Buurtdiensten levert alle vormen van huishoudelijke hulp met een klein team. U krijgt een vaste medewerker, zij speelt in op wat er nodig is.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Wenszorg
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Voor al uw hulp in het huishouden

door Noorderhulp
U zoekt een huishoudelijke hulp? Wij staan voor u klaar! Bij Noorderhulp weet u vooraf precies hoeveel u betaalt, daarnaast zoeken wij altijd een hulp voor u aan de hand van uw wensen.
€ 13,50
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

PGB Huishoudelijke hulp in Landsmeer

door Hulp in huis B.V.
Maak het dagelijkse leven een stuk aangenamer met een eigen huishoudelijke hulp in Landsmeer. Geniet van de vrije tijd die u overhoudt door het uitbesteden van huishoudelijk werk.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Kennemerzorg B.V.
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Wassalon

door Wassalon De Wals
De Wals wast alles lekker schoon. Zelfservice, halen en brengen. Dus ook de was thuis ophalen is mogelijk; u wenst wij draaien!

Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Viva! Wasserij

door ViVa! Zorggroep
Kunt u de was niet meer zelf doen? Of besteedt u uw tijd liever aan andere dingen? Met Newasco voor thuis heeft u geen omkijken meer naar uw wasgoed en strijkgoed. Bel als u gebruik wilt maken van de haal- en brengservice of vul het aanmeldformulier in.
Meer info »
Toon meer