Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp


Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. U ziet ze hieronder in het overzicht. Maak uw keuze met de filters in het menu links:

  • Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.
  • Betalingsmogelijkheden: In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.
  • Vaste medewerker: In de filter ‘Vaste medewerker’ ziet u of u kunt rekenen op een vaste medewerker.
Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:


Meer informatie lezen? Klik hier voor onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Lijst
Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 87
87 diensten
Logo Huishoudelijke hulp

Cedrah, locatie d'Amandelhof: Huishoudelijke ondersteuning

door Cedrah, locatie d'Amandelhof
Cedrah, locatie d'Amandelhof biedt huishoudelijke ondersteuning vanuit een reformatorische levensovertuiging, met name in de aanleunwoningen van woonzorgcentrum d'Amandelhof.
€ 20,00
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

ThuiszorgInHolland: Huishoudelijke hulp

door ThuiszorgInHolland BV
Landelijk werkende thuiszorgservice met oog op de mens.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

MT Thuiszorg: Huishoudelijke hulp

door MT thuiszorg
Voor mensen die niet meer in staat zijn zelfstandig het huishouden te doen. Om te bepalen hoeveel en wat voor zorg u nodig heeft, maakt de wijkverpleegkundige, na een gesprek, een indicatie. Deze indicatie geeft u recht op thuiszorg. Het is belangrijk dat u bij de aanvraag van deze indicatie de juiste informatie geeft. Daar willen wij u graag bij helpen. Wellicht heeft het ziekenhuis en of het sociaal wijkteam al een indicatie voor u aangevraagd, zodat we gelijk de zorg in kunnen gaan zetten.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Proximus Care: Wasservice

door Proximus Care V.O.F.
Voor een ieder die niet in de gelegenheid is om zelf de was te doen. Proximus Care werkt met een uniek concept; het reinigen van het wasgoed gebeurt bij u thuis, met uw eigen wasmachine en wasmiddelen. Hierdoor blijft uw wasgoed meer "eigen". Door de inzet van professionele medewerkers wordt een hoog kwaliteitsniveau gewaarborgd en is uw kleding in goede handen. Het uitgangspunt is dat de kledingstukken snel weer schoon zijn. Op basis van een abonnement
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

GelukkigThuis: Huishoudelijke hulp

door GelukkigThuis
Platform voor de gemeente Overbetuwe en Lingewaard met aanbod van zelfstandige professionals in huishoudelijke hulp. Kijk wie van ons GelukkigThuisTeam u aanspreekt om u te helpen
en neem gerust contact met diegene op!
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

RSZK: Hulp bij het huishouden

door Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen
Kan nodig zijn als ouderdom u parten speelt of als de zorg voor uw zieke partner teveel van u vergt. Wij assisteren en helpen om structuur aan te brengen of nemen werkzaamheden van u over. Tijdelijk of voor langere tijd om zo lang mogelijk in de eigen omgeving te blijven wonen.
€ 14,95
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Vierstroom Hulp Thuis: Huishoudelijke hulp

door Vierstroom Hulp Thuis
Huishoudelijke hulp of thuisondersteuning houdt in dat wij u kunnen ontzorgen in uw huishouden. Deze hulp kunt u mogelijk krijgen op basis van een indicatie van de gemeente.
€ 16,20
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

S-Zorgt: Huishoudelijke hulp

door S-zorgt
Huishoudelijke hulp voor ouderen in meerdere talen en we houden rekening met verschillende culturen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

St. Waardeburgh: Huishoudelijke hulp

door Stichting Waardeburgh
Met het ouder worden kunt u met de zwaardere huishoudelijke taken wel wat hulp gebruiken. Als de hulp van uw familie of mantelzorgers niet voldoende is, kunt u via de gemeente huishoudelijke ondersteuning aanvragen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Hulp & Co: Lichte huishoudelijke taken

door Persoonlijke dienstverlening de Achterhoek
Mantelzorgondersteuning waaronder samen koken en lichte huishoudelijke taken. Wij bieden die ondersteuning die het mensen mogelijk maakt om langer thuis te blijven wonen, in hun eigen omgeving.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Axxicom: Huishoudelijke hulp

door Axxicom Thuishulp B.V.
Axxicom levert hulp bij mensen thuis, op basis van een indicatie vanuit de gemeente. Wij zijn er voor iedereen die zelfstandig wil blijven wonen maar hiervoor ondersteuning nodig heeft.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

365dagenopgeruimd: Hulp bij opruimen, verhuizen of na overlijden

door 365dagenopgeruimd
Ik ben professional organizer en budgetcoach. Als opruimcoach kan ik mensen ondersteunen bij het opruimen van hun huis en het voorbereiden van een verhuizing als zij kleiner willen gaan wonen.
€ 30,00 - € 40,00
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

BiOns Ontzorgt: Huishoudelijke ondersteuning

door BiOns Ontzorgt
Wilt u voor uzelf of een familielid (huishoudelijke) ondersteuning aanvragen? Dan kunt u terecht bij het WMO loket van uw gemeente. De gemeente bepaalt vervolgens op basis van uw gezondheid, beperkingen, financiën en sociale situatie of u in aanmerking komt voor ondersteuning. Dit noemt men de indicatiestelling. Wij geven hulp aan mensen van alle leeftijden. Tijdens de 1e afspraak maakt u kennis met onze thuishulp om samen met u doornemen waar u behoefte aan hebt.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Maison Thuiszorg en Begeleiding: Huishoudelijke ondersteuning

door Maison Thuiszorg en Begeleiding
Voor tijdelijke ondersteuning in het huishouden, stoffen, stofzuigen, het bed opmaken enz., of voor langere tijd omdat u dit wegens persoonlijke beperkingen niet meer zelfstandig kunt uitvoeren. Wij werken hiervoor nauw samen met de sociale wijkteams in de gemeente. Zij indiceren het aantal uren huishoudelijke ondersteuning waarop u aanspraak kunt maken.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Saen Professionals: Hulp bij het huishouden​

door Saen Professionals
Een vakbekwame medewerker biedt u hulp die nodig is om uw huishouden draaiende te houden zoals schoonmaken, ramen zemen, dweilen, strijken, wassen etc. Samen met de medewerker kunt u afstemmen welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden.
Meer informatie »
Toon meer