Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp

Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de kosten.

- Soorten hulp

Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.

- Betalingsmogelijkheden

In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

- Wie levert

Of u kunt rekenen op een vaste medewerker.

- Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 1.101
1.101 diensten
Logo Huishoudelijke hulp

Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Lopik?

door Ik zoek huishoudelijke hulp
Ikzoekhuishoudelijkehulp gaat graag voor u op zoek met uw vraag naar de perfecte hulp. Daarnaast verzorgen wij alle administratie. U ervaart het gemak en wij doen de rest. Voor bemiddelingskosten zie de site.
€ 13,50
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Sopje: Vind snel hulp in de huishouding in Elburg

door Hulp in huis B.V.
Hulp bij het vinden van de geschikte hulp in uw huishouden. Onder de taken van deze hulp valt alles wat te maken heeft met het huishouden en alle andere taken waar u zelf geen tijd meer voor heeft of die u om andere redenen niet meer uit kunt voeren.
€ 13,50
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Thuishulp in Enkhuizen

door Tzorg
Tzorg biedt huishoudelijke ondersteuning door heel Nederland. Ook in Enkhuizen. Het voordeel van Tzorg is dat er geen wachtlijsten zijn. Dat betekent dat we u direct kunnen helpen. Met persoonlijke aandacht, een vertrouwd gezicht uit uw buurt en optimaal maatwerk. De beste thuishulp in Enkhuizen vindt u bij Tzorg.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door BTKzorg
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

HerfstZorg Particuliere Mantelzorg

door HerfstZorg
Wij helpen u langer zelfstandig thuis te wonen. Natuurlijk komen wij ook in het verzorgingstehuis langs om de mantelzorgtaken over te nemen. Wij staan voor uw vrienden of familie klaar. Wij bieden ouderen mantelzorg ondersteuning in Amsterdam, Haarlemmermeer, en regio Kennemerland.
€ 32,00
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Werksters.nl: Huishoudelijke hulp Wijchen

door DLR Media
Een betrouwbare huishoudelijke hulp in Wijchen vind je op Werksters.nl, een vraag- en aanbod website. Via ons maak je contact met een werkster. Zoeken via de website is geheel gratis.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke ondersteuning

door Vérian
Sinds jaren zijn wij dé zorgaanbieder voor Huishoudelijke ondersteuning in de provincies Gelderland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Thuishotel: Schoonmaakservice

door Thuishotel
Wilt u uw huis aan een grondige schoonmaak onderwerpen of zou u graag de zolder eens ontdoen van stof en spinnenwebben? Dat kan met inschakeling van de schoonmaakservice van Thuishotel.
€ 13,50
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Apotheek Heerlen-Zuid B.V.
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Gescreende huishoudelijke hulp Aa en Hunze

door H-Cleaning
Bij Huiscleaning vinden we het belangrijk dat we een betrouwbare huishoudelijke hulp voor u weten te vinden. Dit doen we door goed naar uw wensen te kijken en aan de hand hiervan een zorgvuldige selectie te maken uit onze database van huishoudelijke hulpen. Mocht er desondanks toch geen klik zijn tussen u en de hulp, dan zoeken wij gewoon opnieuw voor u. Dit doen we net zo lang, totdat u helemaal tevreden bent over de huishoudelijke hulp. U betaalt eenmalig € 34,95 bemiddelingskosten.
€ 14,00
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Freija Zorg
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Avicen Rijnmond B.V.
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Aan-Z Hulp in het huishouden

door Aan-Z
Soms lukt het niet (meer) om het huishouden en alles dat er bij komt kijken, zelf te doen. Dit kan ontstaan als gevolg van ziekte, een beperking of ouder worden. Het is dan fijn als iemand helpt bij het schoonmaakwerk (zo-net) en/of klussen in en om het huis (Service in de Regio).
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Allevo hulp bij huishouden

door Allevo
Wilt u hulp bij de huishoudelijke werkzaamheden of bij het draaiend houden van uw huishouden? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U krijgt een vertrouwde professionele hulp en u overlegt met ons hoe wij u kunnen helpen met aandacht en respect voor uw wensen en persoonlijke situatie. De voordelen van hulp van Allévo: - u hoeft niet zelf op zoek naar een hulp, dat doen wij voor u - u maakt kennis met de hulp in uw vertrouwde omgeving - u maakt zelf de afspraken met de hulp
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke ondersteuning in Meppel

door AtHomeFirst
Het huishouden kan een flinke klus zijn. Zeker wanneer u een dagje ouder wordt of te maken krijgt met een beperking. Dan is het goed om te weten dat de betrokken en professionele huishoudelijke hulpen van AtHomeFirst er zijn om u te helpen. Ze nemen u uit handen wat u zelf niet meer kunt en ondersteunen u bij de taken die u nog wel kunt uitvoeren. Samen zorgen we ervoor dat uw huis netjes blijft, zodat u prettig in uw eigen omgeving kunt blijven wonen.
Meer info »
Toon meer