Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp

Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de kosten.

- Soorten hulp

Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.

- Betalingsmogelijkheden

In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

- Wie levert

Of u kunt rekenen op een vaste medewerker.

- Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Lijst
Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 233
233 diensten
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Ledenvereniging
Hulp bij terugkerende of tijdelijke schoonmaakklussen. Icare ledenvereniging regelt gratis een huishoudelijke hulp voor u. Als lid krijgt u korting.
€ 14,00
per uur
Meer info »
  Logo Huishoudelijke hulp

  Huishoudelijke hulp

  door Stichting Westerholm/Rikkers-Lubbers
  U kunt zelf nog veel. Het liefst blijft u nog zo lang mogelijk zelfstandig wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Heeft u daarbij ondersteuning nodig? Dan kan onze ‘Seniorenzorg in de wijk’ uitkomst bieden, ook met huishoudelijke hulp.
  Meer info »
  Logo Huishoudelijke hulp

  de Buur(t)vrouw: Hulp aan huis

  door De Buur(t)vrouw
  De Buur(t)vrouw (Capelle) helpt bij dagelijkse dingen in en rond het huis. Zij helpen u uw zelfredzaamheid vast te houden. In overleg wordt er bepaald waar een Buur(t)vrouw u mee kan helpen.
  € 25,00
  per uur
  Meer info »
  Logo Huishoudelijke hulp

  Zorg Plus Thuis

  door Zorggroep Almere
  Er wordt u een Volledig Pakket Thuis (VPT genaamd) of Modulair Pakket Thuis (MPT genaamd) aangeboden. U kunt zelf kiezen van welke zorg u gebruik wilt maken. Dit kan variëren van hulp bij het schoonmaken, hulp bij het koken, persoonlijke verzorging tot aan verpleging. U bepaalt dus zelf welke hulp u wilt en behoudt zo dus de regie over uw leven. Uw partner en/of mantelzorgers worden ontlast en u kunt thuis blijven wonen.
  Meer info »
  Logo Huishoudelijke hulp

  Aan-Z Hulp in het huishouden

  door Aan-Z
  Soms lukt het niet (meer) om het huishouden en alles dat er bij komt kijken, zelf te doen. Dit kan ontstaan als gevolg van ziekte, een beperking of ouder worden. Het is dan fijn als iemand helpt bij het schoonmaakwerk (zo-net) en/of klussen in en om het huis (Service in de Regio).
  Meer info »
  Logo Huishoudelijke hulp

  Hulp in het huishouden

  door De Pieter Raat Stichting
  Een schoon en opgeruimd huis, dát wil iedereen graag. En als het even kan, doet u het helemaal zelf. Maar soms staan lichamelijke klachten dit in de weg. En u kunt familie of buren niet om hulp vragen. Dan is het tijd om De Pieter Raat Stichting te bellen! Met huishoudelijke hulp van De Pieter Raat Stichting heeft u zo een schoon en opgeruimd huis. Houdt u energie over om te doen wat écht belangrijk is.
  Meer info »
  Logo Huishoudelijke hulp

  Schoonmaakondersteuning

  door Stichting Rosengaerde
  Heeft u hulp nodig bij het huishouden? Wij kunnen u op verschillende manieren ondersteunen. We bespreken eerst wat uw specifieke wensen zijn. En overleggen wat u zelf nog kan of waarmee mensen uit uw directe omgeving u kunnen helpen
  Meer info »
  Logo Huishoudelijke hulp

  365dagenopgeruimd: Hulp bij opruimen, verhuizen of na overlijden

  door 365dagenopgeruimd
  Ik ben professional organizer en budgetcoach. Als opruimcoach kan ik mensen ondersteunen bij het opruimen van hun huis en het voorbereiden van een verhuizing als zij kleiner willen gaan wonen.
  € 30,00 - € 40,00
  per uur
  Meer info »
  Logo Huishoudelijke hulp

  Huishoudelijke hulp via de gemeente

  door De Zorgbalie
  Je hebt huishoudelijke hulp nodig voor jezelf, je ouders of iemand anders. De Zorgbalie regelt het voor je via de gemeente.
  Meer info »
  Logo Huishoudelijke hulp

  Schoonmaak

  door Schoonmaakbedrijf Koster B.V.
  Schoonmaak en onderhoud van zowel interieur als exterieur.
  Meer info »
  Logo Huishoudelijke hulp

  Meeuwenplaat

  door Schoonmaakbedrijf De Meeuwenplaat B.V.
  uitblinkers in schoonmaakwerk
  Meer info »
  Logo Huishoudelijke hulp

  Hulpstudent.nl: huishoudelijke hulp

  door Hulpstudent.nl
  Hulpstudent.nl is een professionele organisatie dat bemiddelt tussen particulieren en studenten voor huishoudelijk hulp, oppassen, bijles, tuinhulp en meer.
  € 13,50
  per uur
  Meer info »
  Logo Huishoudelijke hulp

  Hulp bij het huishouden

  door Careaz
  In een opgeruimd en schoon huis kunt u prettig leven. Maar als het inplannen en uitvoeren van de huishoudelijk taken niet meer vanzelf gaat, staat Careaz voor u klaar. Onze professionele hulpen helpen u bij het organiseren en ook bij bijvoorbeeld het stofzuigen, dweilen, ramen zemen, strijken of wassen. Ze nemen die werkzaamheden waar u niet toe in staat bent van u over.
  Meer info »
  Logo Huishoudelijke hulp

  Huishoudelijke Hulp

  door Stichting Derkshoes Zorg en Dienstverlening:
  Wordt het huishoudelijk werk u te zwaar, dan kan een huishoudelijk medewerker taken van u overnemen of u daarbij helpen. Wij kunnen u behulpzaam zijn bij het schoonhouden van het huis. In overleg met u kunnen we b.v. de was doen, strijken of ramen wassen. Wat is Huishoudelijke Hulp?
  Huishoudelijke hulp (HH) is bedoeld ter ondersteuning van uw huishoudelijke taken.
  Meer info »
  Logo Huishoudelijke hulp

  Huishoudelijke hulp en wasverzorging

  door Stichting NiKo
  U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Soms kunt u echter wel wat extra (tijdelijke) hulp gebruiken. Als u (tijdelijke) hulp thuis nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u ondersteunen bij schoonmaken en de wasverzorging.
  € 25,00
  per uur
  Meer info »
  Toon meer