Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp

Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de kosten.

- Soorten hulp

Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.

- Betalingsmogelijkheden

In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

- Wie levert

Of u kunt rekenen op een vaste medewerker.

- Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 1.108
1.108 diensten
Stomerij- en wasservice aan huis

Stomerij- en wasservice aan huis

door Ledenvereniging
Lekker makkelijk. Dobbie doet met plezier de was voor u. Geef jouw was-, strijk- en stoomgoed mee aan dobbi, de voordeligste stomerij- en wasservice aan huis in Nederland. De was wordt thuis gratis opgehaald en schoon bezorgd binnen 48 uur. Via een handige app of telefonisch geef je dobbi opdracht om de was op te halen. Je weet vooraf wanneer jouw waszak wordt opgehaald en bezorgd, in een 2-uurs tijdvak tussen 8.00 en 20.00 uur.
Meer info »
  • 48 uurs service
  • Geen bezorgkosten
  • Beste stomerij van NL
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Ledenvereniging
Hulp bij terugkerende of tijdelijke schoonmaakklussen.
€ 13,50 - € 16,50
per uur
Meer info »
  • Bepaal zelf de klussen
  • Maak zelf de afspraken
Logo Huishoudelijke hulp

Gescreende huishoudelijke hulp Blaricum

door H-Cleaning
Bij Huiscleaning vinden we het belangrijk dat we een betrouwbare huishoudelijke hulp voor u weten te vinden. Dit doen we door goed naar uw wensen te kijken en aan de hand hiervan een zorgvuldige selectie te maken uit onze database van huishoudelijke hulpen. Mocht er desondanks toch geen klik zijn tussen u en de hulp, dan zoeken wij gewoon opnieuw voor u. Dit doen we net zo lang, totdat u helemaal tevreden bent over de huishoudelijke hulp. U betaalt eenmalig € 34,95 bemiddelingskosten.
€ 14,00
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Platform Care.com: Huishoudelijke hulp in Zwartsluis

door Care.com Europe GmbH
Kies uit huishoudelijke hulpen bij u in de buurt. Het gemiddelde uurloon voor een schoonmaakhulp in Zwartsluis is € 10,48. Wij introduceren of bevelen geen zorgverleners bij zorgzoekenden aan, noch selecteren of introduceren we specifieke zorgverleners bij zorgzoekenden - of omgekeerd. Care.com verifieert de identiteit en/of de informatie die door haar leden wordt gepubliceerd, niet.
€ 9,00
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Ikzoekeenschoonmaakster.nl: in Noardeast-Fryslân

door Ik zoek huishoudelijke hulp
Hebt u een heerlijke woning in Noardeast-Fryslân, maar kost het u steeds meer moeite om het schoon te houden? Of dit nou komt door tijdgebrek of gezondheidsproblemen, onze huishoudelijke hulpen staan voor u klaar. Onze gekwalificeerde schoonmaakster in Noardeast-Fryslân helpen u graag snel aan een schoon huis. Laat ons zoeken naar een betrouwbare schoonmaakster die aansluit bij uw wensen!
€ 13,50
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Particuliere huishoudelijke hulp

door Miep huishoudservice
Uw wens is om zo lang mogelijk thuis wonen in een vertrouwde omgeving met vrienden en kennissen.
Het kan zijn door verandering in uw leven dat u niet meer in staat bent om (gedeeltelijk) het huishouden te doen. Omdat niet iedereen in aanmerking komt voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) of juist extra uren wilt inkopen naast de WMO dan heeft Miep een extra service. Particuliere huishoudelijke hulp.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Hulpen.nl: Schoonmaakster Lopik

door DLR Media
Snel een huishoudelijke hulp vinden? Of liever een schoonmaakbedrijf? Een betrouwbare huishoudelijke hulp vind je op Hulpen.nl.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

thuiszorg

door Flex Zorg B.V.
Onze diensten ondersteunen u om uw gekozen levensstijl te behouden. We geloven dat elke klant uniek is, met zijn eigen individuele voorkeuren en behoeften. Dus houden we u onder controle en bieden wij u de thuiszorg en ondersteuning die u wilt, waar en wanneer u maar wilt.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke verzorging

door Viattence
Viattence ondersteunt bij de huishoudelijke verzorging voor ouderen die thuis wonen. Soms heeft u thuis een beetje hulp nodig, hulp in de huishouding. Denk bijvoorbeeld aan stofzuigen, afwassen, bedden opmaken, boodschappen doen of ramen lappen. Viattence hulp in huishouding varieert van een paar uur per week tot uitgebreide ondersteuning.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Met Ans: Discrete huishoudelijke hulp voor senioren in Smallingerland

door De Lindeborgh
Uw huis is bij uitstek de plek waar u uzelf behaaglijk en veilig wilt voelen, een schoon huis zal hier voor een groot deel aan bijdragen. Echter uw huis, uw veilige plek, waar al uw persoonlijke spullen staan, daar wenst u een hulp voor die zuinig met uw bezittingen omgaat en discreet met uw privacy. Met Ans (Alles Netjes Schoon) bieden we een vaste hulp waarmee u een fijne band kunt opbouwen en waar u altijd op kunt rekenen.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Glasbewassing

door Basco Schoonmaakbedrijf
Glasbewassing wordt gedaan door middel van een telescoopbewassing met gebruikmaking van osmose Mocht u liever gebruik willen maken van de ouderwetse manier met wisser en ladder, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Vind snel een witte werkster in Renswoude

door Hulp in huis B.V.
Maak het dagelijkse leven een stuk aangenamer met een eigen witte werkster. Geniet van de vrije tijd die u overhoudt door het uitbesteden van huishoudelijk werk.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

thuiszorg

door Met de Thuiszorg B.V.
Bij ‘Met de Thuiszorg’ ontvangt u zorg in uw gewenste omgeving. Wij zijn een kleine, krachtige organisatie die betrouwbare zorg aanbiedt in Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Foveo zorg en dienstverlening
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Platform Care.com: Huishoudelijke hulp in Westervoort

door Care.com Europe GmbH
Kies uit huishoudelijke hulpen bij u in de buurt. Wij introduceren of bevelen geen zorgverleners bij zorgzoekenden aan, noch selecteren of introduceren we specifieke zorgverleners bij zorgzoekenden - of omgekeerd. Care.com verifieert de identiteit en/of de informatie die door haar leden wordt gepubliceerd, niet.
Meer info »
Toon meer