Alleszelf.nlALLESZELF.NL

Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp

Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de kosten.

- Soorten hulp

Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.

- Betalingsmogelijkheden

In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

- Wie levert

Of u kunt rekenen op een vaste medewerker.

- Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Lijst
Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 172
172 diensten
Logo Huishoudelijke hulp

Glazenwassen

door Glazenwassers- en Reinigingsbedrijf R. de Hond & zn
Glazenwassers en Reinigingsbedrijf René de Hond is een bedrijf met 20 jaar ervaring in de glasbewassing en schoonmaakonderhoud.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Beter Thuiswonen Thuiszorg: Huishoudelijke ondersteuning

door Beter Thuis Wonen Thuiszorg
Het kan zijn dat je (tijdelijk) ondersteuning nodig hebt bij de huishoudelijke bezigheden. Bijvoorbeeld stofzuigen, strijken, bed opmaken, stoffen of dweilen. Eén van onze medewerkers biedt ondersteuning in de bezigheden die voor jou waardevol zijn. Aanvragen kan via de WMO bij je gemeente. Zij stellen eerst een indicatie vast.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke ondersteuning

door Vitaal Thuiszorg
Heeft u hulp nodig in huis? Bijvoorbeeld iemand die helpt bij het schoonmaken? Of iemand die ondersteunt bij het opruimen of de afwas doen? Vitaal Thuiszorg helpt u, daar waar nodig, met het huishouden. Wij zien het verlenen van goede dienstverlening als een basisvoorwaarde om zorg te mogen leveren. Daarbij verplichten we ons ertoe kwaliteit te leveren die aansluit bij de wensen van u.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijk hulp studenten met WonenPlus

door Welzijn Bergen
Een student komt u helpen met uw huishouding. De student is minimaal 18 jaar en flexibel inzetbaar. U maakt zelf de afspraken met de student over de werktijden.
€ 10,00
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Vérian: Huishoudelijke hulp

door Vérian
Er kunnen momenten in het leven zijn of komen, waarop u niet meer alleen uw huishouden kunt verzorgen. Lichamelijke beperkingen door ziekte, handicap of ouderdom kunnen de oorzaak zijn, dat u uw huishouden niet meer voldoende en/of naar eigen tevredenheid kunt doen. Vérian kan u helpen met een vaste en betrouwbare huishoudelijke hulp, zowel met een indicatie (Wmo) als zonder indicatie (particulier).
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij

door Briljan Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij
Sinds 1999 actief op gebied van schoonmaakdiensten en glasbewassing. Ook voor particulieren.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Zorggroep Reinalda
Wij vervullen een centrale rol met de zorg- en dienstverlening aan senioren in Haarlem-Oost en Haarlem-Zuid. Het huishouden doen, zoals stofzuigen, ramen lappen of het schoonhouden van toilet en badkamer kan wel eens zorgen voor problemen. Misschien bent u slecht ter been of heeft u weinig energie. Hulp in de huishouding is dan een uitkomst. Wij zorgen ervoor dat u een betrouwbare hulp krijgt.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

St. Waardeburgh: Huishoudelijke hulp

door Stichting Waardeburgh
Met het ouder worden kunt u met de zwaardere huishoudelijke taken wel wat hulp gebruiken. Als de hulp van uw familie of mantelzorgers niet voldoende is, kunt u via de gemeente huishoudelijke ondersteuning aanvragen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Mantel-Match: Huishoudelijke hulp

door Mantel-Match
Ons belangrijkste doel is om ouderen te ondersteunen en te laten genieten van de dagelijkse dingen. Als wij een glimlach zien op het gezicht van onze cliënt, dan is ons werk beloond. Dat we hiermee ook de mantelzorgers ontlasten is mooi meegenomen!
€ 29,50
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

IJsselheem: Hulp in het huishouden

door IJsselheem
Huishoudelijke hulp vanuit de IJsseleem-locaties in Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. Hulp bij het huishouden kunt u particulier inkopen of financieren met een indicatie van de gemeente. Als u al een WLZ-indicatie heeft, dan wordt de huishouding uit de WLZ-indicatie gefinancierd. Uw wachtlijstbegeleider kan hier meer over vertellen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Glazenwassen

door Velu Schoonmaak
Glasbewassing door Velu Schoonmaak
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Glazenwassen

door Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud
Vastenburg. Alles in één keer schoon.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Unive MijnGemak: Huishoudelijke hulp

door Univé MijnGemak
Voor iedereen met een Univé zorgverzekering.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Zorgcirkel: Huishoudelijke hulp

door Stichting De Zorgcirkel
Ziet u steeds vaker of tijdelijk op tegen die berg afwas, het bed opmaken, boodschappen doen en het stofzuigen van uw huis? Dan helpen wij u graag. U bepaalt zelf wat u nog kan en wilt blijven doen, en welke werkzaamheden u liever overlaat aan ons.
€ 21,95 - € 23,25
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp: Senioren kunnen helpen!

door Oude plek Nieuwe stek
Huishoudelijke hulp.
€ 30,00 - € 40,00
per uur
Meer informatie »
Toon meer