Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp

Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de kosten.

- Soorten hulp

Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.

- Betalingsmogelijkheden

In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

- Wie levert

Of u kunt rekenen op een vaste medewerker.

- Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 1.103
1.103 diensten
Logo Huishoudelijke hulp

HSB de Vijverhof: Huishoudelijke hulp

door HSB de Vijverhof
De huishoudelijke dienst van de Vijverhof zorgt voor een schoon en leefbaar huis.
€ 21,80
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

De Posten Thuiszorg: Huishoudelijke zorg

door de Posten
De Posten Thuiszorg biedt ook met huishoudelijke zorg die ondersteuning en hulp die ú nodig heeft. Samen kijken we naar de mogelijkheden en samen zoeken we naar de beste oplossing voor u. De Posten Thuiszorg is een kleinschalige, betrokken organisatie, dichtbij in uw eigen buurt. Doordat we werken in kleine teams, kunnen we snel inspelen op uw wensen en veranderingen in uw gezondheid. In deze kleine teams is het voortreffelijk samen werken omdat we elkaar goed kennen.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Werksters.nl: Huishoudelijke hulp Soest

door DLR Media
Een betrouwbare huishoudelijke hulp in Soest vind je op Werksters.nl, een vraag- en aanbod website. Via ons maak je contact met een werkster. Zoeken via de website is geheel gratis.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Sopje: Vind snel hulp in de huishouding in Landsmeer

door Hulp in huis B.V.
Hulp bij het vinden van de geschikte hulp in uw huishouden. Onder de taken van deze hulp valt alles wat te maken heeft met het huishouden en alle andere taken waar u zelf geen tijd meer voor heeft of die u om andere redenen niet meer uit kunt voeren.
€ 13,50
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

De Huishoudelijke Dienst Pennemes

door Pennemes
Deze vorm van zorg is volledig geïntegreerd in de overige zorgverlening. Ons team houdt uw huis schoon en gezellig! Om in aanmerking te komen voor huishoudelijke zorg door Pennemes kunt u een indicatie aanvragen bij het Sociaal Wijkteam in uw eigen wijk. De huishoudelijke hulp bestaat uit het geheel of gedeeltelijk overnemen van huishoudelijke werkzaamheden.

Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

't Gerack: Huishoudelijke ondersteuning

door Noorderzorg
U woont nog op u zelf en dat wilt u ook zo houden. Maar alles gaat niet meer zo gemakkelijk, omdat u een dagje ouder bent. Of omdat u ziek bent of een ongeluk hebt gehad. Het lopen gaat niet meer zo goed en ook het wassen, douchen en aankleden kost u meer moeite. Misschien kost het huishouden u ook erg veel energie. ‘t Gerack kan u van dienst zijn met allerlei vormen van (thuis)zorg waaronder huishoudelijke ondersteuning.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Zorggroep Drenthe
Wanneer u niet meer in staat bent zelf uw huishoudelijke taken te doen, dan kan een huishoudelijk medewerker dit (tijdelijk) van u overnemen. Hierbij kunt u denken aan stofzuigen, stoffen, ramen zemen en bedden verschonen.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door MOB
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Platform Care.com: Huishoudelijke hulp in Druten

door Care.com Europe GmbH
Kies uit huishoudelijke hulpen bij u in de buurt. Wij introduceren of bevelen geen zorgverleners bij zorgzoekenden aan, noch selecteren of introduceren we specifieke zorgverleners bij zorgzoekenden - of omgekeerd. Care.com verifieert de identiteit en/of de informatie die door haar leden wordt gepubliceerd, niet.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Sticht. Vrijw.zrg Thuis Sterven Vecht & Venen
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Weststellingwerf?

door Ik zoek huishoudelijke hulp
Ikzoekhuishoudelijkehulp gaat graag voor u op zoek met uw vraag naar de perfecte hulp. Daarnaast verzorgen wij alle administratie. U ervaart het gemak en wij doen de rest. Voor bemiddelingskosten zie de site.
€ 13,50
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Ramen wassen

door DeHult Glasbewassing
Heeft u het te druk om de buitenramen van uw huis te wassen? Vindt u het te gevaarlijk of hoog om zelf (nog) op de ladder te stappen? Of is het voor u gewoon een gemak dat de glazenwasser langskomt?
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Sigma ZorG B.V.
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Zorgen voor de Zorg.nl
Ondersteuning in de huishouding kan soms een hele uitkomst zijn. Bijvoorbeeld bij het stofzuigen, het bed opmaken of het wassen van uw kleding. Via Zorgen voor de Zorg kunt u ook huishoudelijke zorg krijgen. Wij werken hiervoor samen met de sociale wijkteams in de gemeente. Zij hebben met u een “keukentafelgesprek” en bespreken met u het aantal uren huishoudelijke ondersteuning waarop u aanspraak kunt maken.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

CareynPlus: Huishoudelijke hulp

door Careyn
Zoekt u een betrouwbare en betaalbare huishoudelijke hulp? Via ons kunt u (zonder indicatie) een huishoudelijke hulp aanvragen. Wij werken samen met Hulpstudent.nl en UWassistent. Zo heeft u de keuze wie uw huis komt schoonmaken.
Meer info »
Toon meer