Alleszelf.nlALLESZELF.NL

Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp

Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de kosten.

- Soorten hulp

Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.

- Betalingsmogelijkheden

In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

- Wie levert

Of u kunt rekenen op een vaste medewerker.

- Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Lijst
Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 168
168 diensten
Logo Huishoudelijke hulp

Particuliere huishoudelijke hulp

door De Zorgbalie
Je hebt huishoudelijke hulp nodig voor jezelf, je ouders of iemand anders. De Zorgbalie regelt het voor je particulier.
€ 15,00 - € 16,00
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Werksters.nl: Huishoudelijke hulp Zwolle

door DLR Media
Een betrouwbare huishoudelijke hulp in Zwolle vind je op Werksters.nl, een vraag- en aanbod website. Via ons maak je dus contact met een werkster. Zoeken via de website is geheel gratis. Pas op het moment dat je daadwerkelijk wilt reageren heb je een premium account nodig (€ 9,95 per maand). Wij vragen dus enkel een vergoeding voor het reageren op onze werksters. Verdere afspraken over betalingen en dergelijke maak je daarna met de werkster zelf. Wij zitten hier verder niet meer tussen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Amaris
Onze hulp in het huishouden helpt u bij het schoonmaken van uw huis, bij het doen van de boodschappen en bij andere huishoudelijke klusjes. Bekijk hier wat huishoudelijke hulp van Amaris voor u kan betekenen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Was, strijk service en kledingherstel

door Senas Zorg & Assistentie
Wekelijks of per periode de was laten doen en alles weer netjes gestreken en opgeruimd in uw kast? Uw Senas-zorg butler verzorgt dat graag voor u. Maak in dat geval gebruik van onze was- en strijk service.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Samen met Sara, dè ondersteuning aan huis voor ouderen.

door Samen met Sara
Wij bieden ondersteuning bij ADL, individuele begeleiding, huishoudelijke handelingen aan cliënt en nemen indien nodig tijdelijk de zorg van de mantelzorger over. Ook begeleiding in dementie mogelijk.
€ 23,50 - € 27,50
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Cedrah, locatie d'Amandelhof: Huishoudelijke ondersteuning

door Cedrah, locatie d'Amandelhof
Cedrah, locatie d'Amandelhof biedt huishoudelijke ondersteuning vanuit een reformatorische levensovertuiging, met name in de aanleunwoningen van woonzorgcentrum d'Amandelhof.
€ 20,00
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Glazenwassen

door Vastenburg Schoonmaak & Onderhoud
Vastenburg. Alles in één keer schoon.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke zorg

door Wilgaerden
Wordt u een dagje ouder en merkt u dat het huishouden u steeds zwaarder valt? Misschien dat wij u daar dan een handje bij kunnen helpen. Bijvoorbeeld door u het zwaardere werk uit handen te nemen. Wij maken samen duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Deze afspraken leggen we vast en kunnen we op elk gewenst moment ook weer samen aanpassen.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

GelukkigThuis: Huishoudelijke hulp

door GelukkigThuis
Platform voor de gemeente Overbetuwe en Lingewaard met aanbod van zelfstandige professionals in huishoudelijke hulp. Kijk wie van ons GelukkigThuisTeam u aanspreekt om u te helpen
en neem gerust contact met diegene op!
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Buurtdiensten: Huishoudelijke hulp Zwolle West

door Buurtdiensten
Buurtdiensten levert alle vormen van huishoudelijke hulp met een klein team. U krijgt een vaste medewerker, zij speelt in op wat er nodig is.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

De Witte Werkster

door Hulp in huis B.V.
Voor hulp in uw huishouden. Een witte werkster kan helpen uw taken in het huishouden te verlichten. U vindt op deze website eenvoudig en snel een witte werkster die aan uw wensen voldoet.
€ 12,50
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Ramen wassen

door GSO Glasbewassing
We verzorgen glasbewassing en schoonmaak.
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Particuliere hulp bij het huishouden

door Woonzorggroep Samen
Als u niet in aanmerking komt voor een wmo-indicatie of beschikking thuiszorg, of deze vergoedt niet voldoende thuiszorg. Samen stemmen we af waar we u bij komen helpen, wanneer en hoe vaak. Dit kan structureel zijn, bijvoorbeeld één keer per week, of éénmalig. Bijvoorbeeld als u wel wat extra hulp kunt gebruiken bij de voorjaarsschoonmaak of andere grotere huishoudelijke taken.
€ 27,00
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Homeworks: Huishoudelijke hulp

door Homeworks
Ervaar het gemak van huishoudelijke hulp. Wij zorgen er niet alleen voor dat u naar tevredenheid de huishoudelijke hulp krijgt die u wenst, maar juist dat u ook tevreden blijft! Naast een ervaren vaste huishoudelijke hulp krijgt u ook een servicecoördinator die 7 dagen per week bereikbaar is om alles voor u en uw hulp goed te blijven organiseren.
€ 16,50
per uur
Meer informatie »
Logo Huishoudelijke hulp

Senioren begeleiding

door SvR begeleiding
Alle huishoudelijke hulp behalve de medische zorg.
Vertrouwen is de basis dus blijft uiteraard alles onder ons!
Meer informatie »
Toon meer