Huishoudelijke hulpHuishoudelijke hulp

Op hogere leeftijd wordt het voor veel mensen lastig om het huishouden helemaal zelf te doen. De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het moet allemaal gebeuren. Als u dat zelf moeilijk kunt, bent u aangewezen op hulp van anderen. U kunt uw familie of vrienden vragen, een thuiszorgorganisatie benaderen of terecht bij het Wmo-loket van uw gemeente. Er zijn verschillende organisaties die huishoudelijke taken deels of helemaal van u kunnen overnemen. Er bestaan ook steeds meer speciale websites waar u hulp kunt zoeken en die voor u bemiddelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de kosten.

- Soorten hulp

Soorten hulp: De ene dienstverlener biedt andere mogelijkheden dan de andere. Via de filter 'Soorten hulp’ kunt u nagaan welke mogelijkheden elke aanbieder levert.

- Betalingsmogelijkheden

In de toelichting bij de aanbieders komen verschillende betalingsmogelijkheden voor. Het is afhankelijk van uw situatie of u hiervoor in aanmerking komt. Houd ook rekening met een eventuele eigen bijdrage.

- Wie levert

Of u kunt rekenen op een vaste medewerker.

- Brancheorganisaties

Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over Huishoudelijke Hulp.

Lijst
Aantal Huishoudelijke hulp dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 1.107
1.107 diensten
Stomerij- en wasservice aan huis

Stomerij- en wasservice aan huis

door Ledenvereniging
Lekker makkelijk. Dobbie doet met plezier de was voor u. Geef jouw was-, strijk- en stoomgoed mee aan dobbi, de voordeligste stomerij- en wasservice aan huis in Nederland. De was wordt thuis gratis opgehaald en schoon bezorgd binnen 48 uur. Via een handige app of telefonisch geef je dobbi opdracht om de was op te halen. Je weet vooraf wanneer jouw waszak wordt opgehaald en bezorgd, in een 2-uurs tijdvak tussen 8.00 en 20.00 uur.
Meer info »
  • 48 uurs service
  • Geen bezorgkosten
  • Beste stomerij van NL
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door Ledenvereniging
Hulp bij terugkerende of tijdelijke schoonmaakklussen.
€ 13,50 - € 16,50
per uur
Meer info »
  • Bepaal zelf de klussen
  • Maak zelf de afspraken
Logo Huishoudelijke hulp

Hulpen.nl: Schoonmaakster Leens (Het Hogeland)

door DLR Media
Snel een huishoudelijke hulp vinden? Of liever een schoonmaakbedrijf? Een betrouwbare huishoudelijke hulp vind je op Hulpen.nl.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Zorgsamen B.V.
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Werksters.nl: Huishoudelijke hulp Capelle aan den IJssel

door DLR Media
Een betrouwbare huishoudelijke hulp in Capelle a/d IJssel vind je op Werksters.nl, een vraag- en aanbod website. Via ons maak je contact met een werkster. Zoeken via de website is geheel gratis. Pas op het moment dat je daadwerkelijk wilt reageren heb je een premium account nodig (€ 9,95 per maand). Wij vragen dus enkel een vergoeding voor het reageren op onze werksters. Verdere afspraken over betalingen en dergelijke maak je daarna met de werkster zelf. Wij zitten hier verder niet meer tussen.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

PGB Huishoudelijke hulp in Bunschoten

door Hulp in huis B.V.
Maak het dagelijkse leven een stuk aangenamer met een eigen huishoudelijke hulp in Bunschoten. Geniet van de vrije tijd die u overhoudt door het uitbesteden van huishoudelijk werk.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

door NoVum-Plus
Heeft u behoefte aan hulp bij het huishouden? Wij kunnen u hierbij beslist helpen, en ondersteunen u bij huishoudelijk werk zoals stofzuigen, dweilen, koken, de was doen, de afwas doen, strijken, de ramen lappen en boodschappen doen. Voorafgaand aan het verlenen van huishoudelijke hulp, zal onze zorgcoördinator samen met u een overzicht van de huishoudelijke taken maken. Wij proberen altijd dezelfde medewerker bij u in te zetten.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke verzorging

door Alkcare
Huishoudelijke verzorging is bedoeld voor ondersteuning bij de dagelijkse taken als afwassen, schoonmaken, verzorgen van planten, bedden opmaken en ramen lappen. Als het nodig is wordt de dagelijkse organisatie van het huishouden overgenomen. Er wordt gestreefd om zoveel mogelijk dezelfde medewerker thuis te laten komen. Wij houden altijd zoveel mogelijk rekening met de wensen van onze cliënten, zoals de dagen waarop de hulp gewenst is.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Actief Zorg
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke ondersteuning

door RijnWaal Zorggroep
RijnWaal Zorggroep biedt huishoudelijke ondersteuning als onderdeel van de thuiszorg in de gemeente Lingewaard en in Nijmegen–Noord/Lent en omgeving. Dat mensen in hun vertrouwde omgeving zelfstandig willen blijven wonen zolang dit mogelijk is, weten de hulpverleners van RijnWaal Zorggroep als geen ander. We staan er voor om dit mogelijk te maken en daar, waar nodig, zorg en aandacht te bieden.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke Hulp Ploeg werkt!

door Nationale MKB promotieservice
Wij zijn een online bemiddelingsplatform dat particulieren helpt bij het boeken van een huishoudelijke hulp. Onze hulpen maken schoon, wassen, strijken, ruimen op en doen andere huishoudelijke werkzaamheden. Kortom, elke schoonmaakklus wordt door onze professionals opgepakt.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Zorg aan huis: Huishoudelijke verzorging

door Gasthuis St. Jan De Deo
Het Gasthuis geeft ook zorg- en dienstverlening in de thuissituatie (in de aanleunwoningen en in Millingen aan de Rijn en omgeving). Wij bieden naast huishoudelijke verzorging ook ondersteuning bij de persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding.
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

huishoudelijke hulp

door Zorgzaam Nederland
Hulp in huis
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Was & Strijkservice

door Aafje
Is wassen en strijken niet uw favoriete bezigheid? Komt u altijd tijd te kort om de was en strijk bij te houden of kost het u teveel energie? Vraag dan met een paar klikken was- en strijkservice aan bij Met hulp van Aafje.
€ 19,15
per uur
Meer info »
Logo Huishoudelijke hulp

Professional organizer

door Lotus ruimt op
‘Lotus Ruimt op’ kan je helpen met:
- een betere planning van je huishouden;
- het organiseren en ordenen van specifieke ruimtes;
- het op orde houden van je papierwinkel; en
- meer tijd overhouden voor leuke dingen.

Kortom: orde en structuur aanbrengen voor meer rust, ruimte en overzicht. Ik kom niet bij je langs om voor jou op te ruimen, maar ik coach jou terwijl jij zelf je thuis of je werkplek, met mijn tips en adviezen, (weer) op orde brengt.

De beste manier is simpelweg beginnen.
Meer info »
Toon meer