|  | 

Huishoudelijke hulp ZGR MIEN

U woont graag in een schoon en net huis. Mogelijk wordt het lastiger om dit allemaal zelf te doen. Wellicht kan ZGR MIEN u dan ondersteuning bieden. Onze professionele medewerkers helpen u graag in uw huishouden. Zo blijft u comfortabel wonen zoals u dat gewend bent.

Wanneer komt u in aanmerking voor huishoudelijke hulp?
U komt in aanmerking voor huishoudelijke hulp wanneer u thuis woont en niet langer zelf uw huishouden kunt doen. Hulp in de huishouding wordt gefinancierd vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Met deze wet biedt de gemeente ondersteuning aan mensen die thuis wonen en niet langer zelfredzaam zijn.

Hoe werkt het?
U dient uw huishoudelijke hulp dan ook aan te vragen bij de gemeente. Zij beoordelen deze aanvraag en wijzen de indicatie toe. Heeft u een verblijfsindicatie, maar woont u nog thuis? Dan kunt u huishoudelijke hulp ontvangen vanuit de WLZ.

Natuurlijk is het ook mogelijk om particulier huishoudelijke hulp bij ons aan te vragen. U heeft dan geen indicatie nodig.

  Direct naar Huishoudelijke hulp ZGR MIEN

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Heeten, Raalte
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Vaste medewerker
  Nee

  ZGR

  ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij ondersteunen u bij goed leven in eigen regie. ZGR MIEN organiseert activiteiten en evenementen voor senioren vanaf zestig jaar. ZGR MIEN is uw betrouwbare leverancier van koel-verse maaltijden. Ook komen wij graag bij u thuis wanneer u ondersteuning, zorg of verpleging nodig heeft. In ons hotel ZGR Alleliefs kunt u hotelovernachtingen boeken met of zonder zorg. Daarnaast bieden wij 24/7 professionele zorg op één van onze woonzorglocaties.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.