|  | 

Particuliere huishoudelijke hulp

Je hebt huishoudelijke hulp nodig voor jezelf, je ouders of iemand anders. De Zorgbalie regelt het voor je particulier.

Je kiest ervoor niets te maken te hebben met de gemeente en regelt zelf een hulp. We brengen je dan  in contact met een huishoudelijke hulp voor een kennismaking. Is er een klik, dan regelen we de details. Je gaat met de hulp met een overeenkomst aan. Met afspraken, over en weer rechten en plichten en fatsoensregels die we graag in acht nemen. Deze vorm van dienstverlening is akkoord met de belastingdienst. De hulp is geen ZZP er, maar levert als particulier diensten bij u als andere particulier. We kunnen afspraken maken over vervanging bij (langere tijd) ziekte. De kosten zitten rond de 15 / 16 euro per uur en verschillen wat per regio.

Wat doet een huishoudelijke hulp?
Bij particuliere hulp zijn er in principe geen belemmeringen als het gaat over het type werk dat u verlangt van de hulp. U komt dat samen overeen. In geval van twijfel bespreken we dit. Natuurlijk is de klant koning, maar wij beschermen onze hulpen uiteraard tegen te zware of oneigenlijke taken of verzoeken.

  Direct naar Particuliere huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Zeeland
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken, Groot huishoudelijk werk, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Betaling
  Eigen betaling

  De Zorgbalie

  Stichting De Zorgbalie is een landelijk werkende stichting zonder winst oogmerk waarvan het Bestuur gevormd wordt door mensen die hun sporen ruim verdiend hebben in het sociaal domein. De Zorgbalie biedt, op een laagdrempelige manier, toegang tot lokale diensten die nodig kunnen zijn om langer, zelfstandig en veilig thuis te kunnen wonen.

  Op geleide van je vraag zijn het meestal de volgende (combinaties van) oplossingen die we je kunnen aanreiken. De Zorgbalie gelooft in dienstverlening via direct warm, menselijk contact. Niet in systemen voor internet vraag en aanbod. Onze belangrijkste klanten zijn mantelzorgers, voor wie we proberen het leven wat makkelijker te maken.

  Wij zijn opgericht omdat steeds meer mensen (wie niet) grote moeite heeft nog de weg te vinden in het regenwoud van voorzieningen, regelingen, instanties en organisaties. Wij bieden je één aanspreekpunt, één telefoonnummer en één contactpersoon voor al je vragen. Het helpt je verder, Brengt je in contact met juiste personen. We regelen dingen voor je en dat doen we kosteloos. Dát is de Zorgbalie. We zijn neutraal, onafhankelijk en werken met lokale, regionale en landelijke partners.

  € 15,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.