AdministratieAdministratie


Kunt u hulp gebruiken bij uw administratie? Gelukkig zijn er in Nederland veel organisaties die u kunnen helpen om orde op zaken te houden. Bijvoorbeeld bij rekeningen, de ‘blauwe enveloppen’, verzekeringen en betalingen die u moet doen.

U kunt links in het menu filteren op thuisadministratie en belastingaangifte:


Thuisadministratie: Bij thuisadministratie gaat het om uw persoonlijke financiële en administratieve situatie. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: 

 • ordenen van rekeningen
 • doen van betalingen
 • controleren en bijhouden van (automatische) af- en bijschrijvingen
 • indienen van declaraties zorgverzekering
 • overstappen zorgverzekering of energie-, televisie-, telefonie- en internetleverancier

Belastingaangifte: Hierbij gaat het om de (jaarlijkse) aangifte van uw inkomsten. 

Aansluiting branche- of beroepsorganisatie: Sommige aanbieders zijn aangesloten bij een branche- of beroepsorganisatie. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Meer informatie lezen? Klik hier voor onze berichten over Administratie.

Lijst
Aantal Administratie dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 103
103 diensten
Logo Administratie

TestAcc70 aDM 201801

door TestAcct70
korte omschrijvin gvan deze test

  (4 beoordelingen)
  Meer informatie »
  Logo Administratie

  Bekker Bewindvoering

  door Bekker Bewindvoering
  Een kleinschalig, professioneel bewindvoerderskantoor in Oss, waarbij persoonlijke aandacht en goede communicatie hoog in het vaandel staan.
  Meer informatie »
  Logo Administratie

  CAV Amsterdam: Ondersteuning Thuis

  door Stichting CAV
  Als u uw geldzaken zelf regelt maar wel hulp wilt met de administratie. Dat kan. Eén keer of meer met een abonnement. Wij komen bij u thuis voor het opruimen van administratie, ondersteunen bij betalingen, belastingaangifte doen, aanvragen van toeslagen of vrijstellingen, declareren van zorgkosten bij zorgverzekeraars. Ook begeleiden we bij zelfredzaamheid.
  Meer informatie »
  Logo Administratie

  Welzijn Kampen: Financiën op Koers

  door Welzijn Kampen
  Financiën op Koers is een samenwerkingsverband tussen de organisaties: SWiK, De Kern, Humanitas, Dimence Jeugd GGZ, MEE en de gemeente Kampen.
  Financiën op Koers is het centrale aanmeldpunt voor hulp en advies bij uw thuisadministratie
  Meer informatie »
  Logo Administratie

  De Volkskredietbank: Financiële hulp op maat

  door Volkskredietbank Noord-Oost Groningen
  Heeft u een financiële tegenvaller en heeft u daarom een lening nodig? Vindt u het moeilijk rond te komen? Heeft u schulden en lukt het niet goed deze af te lossen? Wilt u uw geldzaken (weer) op orde brengen en houden? Dan kunnen wij u helpen.
  Meer informatie »
  Logo Administratie

  Menspro: hulp bij administratie

  door Menspro: begeleiding ouderen
  Er is niets voor nodig om de grip op uw administratie kwijt te raken. Door alle regel- en wetgeving zien mensen door de bomen het bos niet meer. Door u te helpen met de administratie houd u inzicht en overzicht over uw administratie.
  € 17,50 - € 22,50
  per uur
  Meer informatie »
  Logo Administratie

  Welzijn Capelle: Wijkwinkel Middelwatering

  door Stichting Welzijn Capelle
  Administratieve hulp in buurtcentrum De Fluiter, Wiekslag 3 te Capelle aan den IJssel. Het spreekuur is op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.
  € 0,00
  per uur
  Meer informatie »
  Logo Administratie

  Welzijn Capelle: Wijkwinkel Oostgaarde

  door Stichting Welzijn Capelle
  Administratieve hulp aan de Purmerhoek 184 (2e etage) te Capelle aan den IJssel. De wijkwinkel is geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. En donderdag van 19.00 tot 21.00 uur.
  € 0,00
  per uur
  Meer informatie »
  Logo Administratie

  BWI: Hulp bij thuisadministratie

  door BWI Papendrecht
  Ondersteuning aan iedereen die behoefte heeft aan iemand die helpt bij het scheppen van orde in de administratieve financiële chaos. Er komt een vaste vrijwilliger bij u langs en die gaat u helpen bij het op orde brengen en houden van uw financiële administratie.
  Meer informatie »
  Logo Administratie

  Auxilias: Thuisadministratie

  door Auxilias
  Als senior kunt u prima voor u zelf zorgen. U heeft de wens om zelfstandig te blijven wonen en autonoom te zijn. Toch kunt u af en toe wel wat support gebruiken. Zonder direct een beroep te willen doen op familie, vrienden of buren. Auxilias biedt u thuisadministratie, uitgevoerd door één vertrouwd persoon. Precies zoals u het wilt en wannéér u het wilt. Een vertrouwd gevoel.
  € 25,00
  per uur
  Meer informatie »
  Logo Administratie

  Stichting Hulpdienst Capelle: Grip op geld en Belastingformulier invullen

  door Stichting Hulpdienst Capelle
  Grip op geld is hulp bieden bij de financiële administratie, zodat men geen schulden hoeft te maken. Belastingformulier invullen beperkt zich tot de niet-ingewikkelde opgaven. Dit geldt ook voor het aanvragen van eventuele toeslagen.
  € 0,00
  per uur
  Meer informatie »
  Logo Administratie

  Belastingaangifteshop.nl: Belastingaangifte

  door Belastingaangifteshop.nl
  Is belastingaangifte doen een puzzel voor u? Wij lossen hem graag op. Onze deskundige aangiftemedewerkers komen bij u aan huis. Of wij verzorgen uw belastingaangifte op afstand. Geen zorgen of twijfel meer maar de zekerheid van juiste en volledige hulp bij belastingaangifte. Belastingaangifteshop verzorgt de fiscale aangiften voor zowel de particulier als de ZZP-er/ondernemer in heel Nederland.
  Meer informatie »
  Logo Administratie

  Dienstencentrum Hoogezand: Schuldhulppreventie

  door Leger des Heils, Korps Groningen
  Schulden? Uitzichtloos? Inloopspreekuur elke vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur. Ingang Talmastraat 43, deur bij de kapsalon, rechtdoor lopen (spreekruimte gele deur). Schroom u niet vraag hulp voordat het onbeheersbaar wordt. Uiteraard kunt u hiervoor ook een afspraak met ons maken.
  Meer informatie »
  Logo Administratie

  Welzijn Capelle in samenwerking met het Eropaf Team: Administratie Café

  door Stichting Welzijn Capelle
  Het Administratie Café is een gratis dienst. Deze dienst ondersteunt mensen bij het doen van de administratie. Samen met u worden alle papieren netjes geordend in mappen. Hierbij staat een bakje koffie of thee voor u klaar.
  € 0,00
  per uur
  Meer informatie »
  Logo Administratie

  Humanitas Purmerend-Waterland: Thuisadministratie

  door Humanitas Purmerend-Waterland
  Een vrijwilliger helpt je je financiën en administratie op orde te brengen én te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder.
  € 0,00
  per uur
  Meer informatie »
  Toon meer