|  | 

Internetvergelijk.nl

Internetvergelijk.nlInternetvergelijk.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor consumenten die op zoek zijn naar het beste internet voor thuis.

Internetvergelijk.nl is dé vergelijker van internetaanbieders in Nederland. Hier vind je alle aanbieders, duidelijke info en een overzichtelijk prijzenoverzicht. Met verschillende filters en toplijsten kunnen bezoekers snel en gemakkelijk hun keuze bepalen.

Daarnaast biedt internetvergelijk.nl gratis advies aan bezoekers over welke provider het beste bij hen past. Hierdoor krijg je toegang tot de beste prijs en internetsnelheid. Zo bespaar je gemakkelijk op het abonnement dat je afsluit.

  • Internet
  • Providers
  • Vergelijken
Direct naar Internetvergelijk.nl

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type
Thuisadministratie
Kanalen
Online, Via e-mail, Telefonisch

Internetvergelijk.nl

Internetvergelijk.nl is een vergelijkingssite voor consumenten die op zoek zijn naar internetabonnementen. Door de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken kunnen we ervoor zorgen dat je altijd het beste pakket bij ons vindt.

We hebben als doel om onze gebruikers te helpen besparen op hun internet, tv- en telefoonabonnementen door alle prijzen en snelheden inzichtelijk te maken.
Internetvergelijk.nl krijgt elk jaar weer goede reviews van zijn bezoekers.

Kamer van Koophandel: 
54502527
Rechtsvorm: 
BV
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.