Onthaasten in de F1-maatschappij kan met dit hulpboek

onthaasten zelfhulp

We leven in een bizar drukke maatschappij, dat geldt helaas zelfs voor de pensioenperiode. Het daarom extra belangrijk om juist op hogere leeftijd de goede beslissingen te nemen en die dingen te doen die waarde voor u en uw omgeving hebben. Langer thuis wonen is daar een belangrijk aspect van. Oog voor kwaliteit van leven kan onder zowel mantelzorgers als ouderen burn-outklachten voorkomen. Zaak is daarvoor om de stresshormonen niet aan te jagen, te onthaasten en bewust te plannen en te leven. Alleszelf.nl vraagt daarom graag uw aandacht voor een nieuw boek dat hierbij kan helpen. De titel zegt genoeg: ‘De F1 Maatschappij’. U hoeft voor dit zelfhulpboek gelukkig niet naar de winkel te racen want intekenen kan nu hieronder al!

Onthaasten? Ervaar het ‘SLOW-down’ model

Zoals al aangestipt is iedereen maar druk tegenwoordig waardoor zelfs burn-out klachten om de hoek liggen. Angst, leegte, uitputting en ongelijkheid kunnen dan een naar gevolg zijn. Daarom is het eigenlijk maar raar dat alles maar sneller moet en een ieder steeds meer en beter wenst. Dat klinkt zelfs als een tikkende tijdbom en dat is niet bepaald om gelukkig van te worden…

“We leven in een Formule 1-maatschappij” | auteur Leon Schaepkens

Onthaasten matschappijDeze race-maatschappij schetst Leon Schaepkens terecht. Hij is als Nederlander woonachtig in België en legt momenteel de laatste hand aan een boek over onze ‘ratrace’. Het boek ligt op het snijvlak van psychologie, lifestyle en gezondheid en heeft als passende, alleszeggende titel ‘De F1 Maatschappij’. Het boek biedt een uniek SLOW-down model als oplossing voor onze oververhitte geest en mogelijk zelfs uitgeputte lichaam. Dat staat echt los van leeftijd en levensfase.  Zowel psychologisch als fysiologisch past een racend leven helemaal niet bij de mens in het algemeen.

Boek De F1 Maatschappij alvast bestellen

Het boek over de (dreigende) massale, mentale uitputting en maatschappelijke verharding komt op 1 september 2022 uit. Profiteer nu al direct van onze speciale lezers actie. Lezers en fans van Alleszelf.nl kunnen deze maanden juli en augustus namelijk al dit prachtige hulpboek bestellen via deze link:          

Bestel nu De F1-Maatschappij >>

Onthaasten in de F1-Maatschappij kan met dit boek dus bestel, lees en relax!

Leon Schaepkens

Over de auteur en coach van dit hulpboek

De auteur Leon Schaepkens is expert in gedrag, veranderen en gezondheid. Hij is ook auteur van ’10 Miljoen jaar leiderschap’ en nu dus van het nieuwe ‘De F1 Maatschappij’. Daarnaast publiceert Leon Schaepkens over leiderschap, verandermanagement, teams en persoonlijke ontwikkeling. Leon is verder ook actief als dagvoorzitter en, niet onbelangrijk, als therapeut!

Deel en geef onthaasten cadeau

Help mee om de maatschappij en uw omgeving te onthaasten. Dat kunt u doen door dit bericht met onze leestip actief te delen of ook mooi: cadeau te geven. Dat is nog eens een mooi cadeau met een boodschap voor uw mantelzorger of als u dat zelf bent om uw naaste te ontzorgen. Lees ook ons bericht over minder stress voor mantelzorgers.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over onthaasten met De F1 Maatschappij?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: