Veilig thuis wonen? Vergelijk en kies nu uw alarmering

veilig thuis alarmeringOp ons platform Alleszelf.nl kunt u al ruim vijf jaar het aanbod van personenalarmering in Nederland zelf vergelijken. Dat kan met het complete overzicht personenalarmering dat Alleszelf.nl publiceert. Zo krijgt u informatie over toepassing, kosten, functies en kwaliteit. Ook kunt u direct contact leggen met aanbieders. Op deze manier kunt u makkelijker, beter, zelfstandiger en veilig thuis blijven wonen.

Een veilig gevoel

Mensen op hoge leeftijd voelen zich soms minder veilig. Bijvoorbeeld omdat ze alleenstaand zijn en bang zijn om te vallen en niet meer overeind kunnen komen. Of ze hebben klachten die tot onverwachte benauwdheid, duizelingen of angst kunnen leiden. In dit soort situaties is het niet altijd mogelijk via de telefoon andere mensen te alarmeren. Dan is het een veilig en prettig idee dat er andere manieren zijn om eenvoudig direct hulp te kunnen inschakelen. Dat kan via personenalarmering. Deze alarmering kan bijvoorbeeld bestaan uit een alarmband om de pols, een alarmhorloge of als alarmketting om de nek met een noodknop.

Veilig thuis met alarmering

De alarmering kent veel vormen en benamingen. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit een alarmband om de pols, een alarmhorloge of als alarmketting om de nek met een alarmknop ook wel noodknop of zelfs paniekknop genoemd. Soms noemt men het een medisch alarm of noodalarm. Er bestaan ook alarmtelefoons als alarmeringssyteem en een aantal systemen bieden de kosten voor een alarmcentrale inclusief aan. In de speciale categorie en pagina personenalarmering van Alleszelf.nl maakt u kennis met de verschillende personenalarmeringsdiensten- en producten.

veilig thuis

Overzicht, inzicht, kiezen en contact

Naast inhoudelijke informatie over personenalarmering krijgt u per dienst overzichtelijke informatie over:

  • prijs
  • type
  • werkwijze
  • functies en
  • kwaliteit.

Zoek en vind hier uw personenalarmering op Alleszelf.nl >>

Ook kunt u direct contact opnemen met de aanbieder(s) van uw keuze. Zo bent u veiliger thuis. Makkelijker kunnen we het u niet maken! Wat is uw ervaring met veilig thuis wonen? Laat het weten onder dit bericht voor de andere lezers.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over veilig thuis met alarmering?
Klik HIER en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Een reactie op “Veilig thuis wonen? Vergelijk en kies nu uw alarmering
  1. Eefke Molenaar schreef:

    Klopt! het voelt inderdaad veiliger aan met een personen alarmering! Je voelt je dan veilig, ondanks je alleen bent. Mijn tante die gerbuik maakt van zo een alarmsysteem heeft eens haar eigen leven gered (niet om inbraak hoor), maar gezondheidsredenen! Zo een alarmsysteem kan je dus ook gebruiken als je alleen woont en vaak ziek bent! Geweldig product!

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: