Ontmoeting bij het buurthuis dankzij promotie

ontmoeting bij het buurthuisAlleszelf.nl wordt als platform ook veel geraadpleegd door welzijnsorganisaties, vrijwilligersinitiatieven en buurthuizen. Zo’n buurthuis is voor veel mensen een fantastische plek. Het is een ideale locatie in de directe omgeving om even van huis te zijn voor ontspanning en ontmoeting. Ook met andere generaties zoals jongeren die bijvoorbeeld geen zin hebben om thuis te zijn of als zij even met vrienden willen afspreken. Je hebt veel mogelijkheden voor ontmoeting bij het buurthuis. Er zijn buurthuizen in kleine dorpjes tot buurthuizen in de grote stad dus altijd wel een in de buurt. Toch is het belangrijk dat een buurthuis op weet te vallen. Zodat mensen er op af kunnen komen en er dus ook daadwerkelijk iets aan zullen hebben. Bent u actief betrokken bij het reilen en zeilen van een buurthuis? Zorg er dan voor dat u gebruik maakt van zowel online- als offline promotie. Straal ook daarmee uit dat iedereen er welkom is. Dit kunt u doen door een goed imago op te bouwen.

Promotie voor meer ontmoeting

U kunt een buurhuis ook promoten door te gaan flyeren of door bepaalde posters op te hangen in de wijk. Flyeren werkt vaak het best. Als u met een paar man een dag gaat flyeren in een bepaalde wijk zorgt dit ervoor dat binnen no-time iedereen weet dat er een buurthuis in de buurt is. U kunt ook flyers in de brievenbus achterlaten of bijvoorbeeld onder de ruitenwissers van auto’s plaatsen. Het drukken van flyers is wel belangrijk. De flyer laat zien wat je als buurthuis uit wilt stralen. Zorg er dus goed voor dat u hier vooraf goed over nadenkt.

Direct ontmoeting in de buurt vinden >>

Flyers drukken zorgt voor een hogere opkomst

Flyers bedrukken is iets wat veel organisaties uitbesteden. Er zijn diverse professionele bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn. Hoe beter de flyer opvalt. hoe meer mensen waarschijnlijk naar het buurthuis zullen komen. Dit is dan ook het uiteindelijke doel. Naast het hebben van flyers is het belangrijk dat de verpakkingen die gebruikt worden in het buurthuis ook mooi zijn. Wanneer dit soort zaken er goed uitzien, zullen mensen sneller een goed beeld van het buurthuis krijgen. Verpakkingen laten bedrukken bij Drukwerkdeal.nl is dan ook veel voorkomend. U kunt zelf bepalen wat u er wilt laten bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld het logo zijn van het buurthuis. Maar ook puur en alleen de naam is iets wat veelvoorkomends is. Door dit soort vormen van fysieke promotie zal het buurthuis bij veel meer mensen blijven hangen. Mensen gaan het er op deze manier meer over hebben. Veel ouderen zullen zo dus ook sneller een kijkje gaan nemen. Dit is voor veel organisaties dan ook een reden om met mooie flyers te werken.

Een fijne ontmoeting bij het buurthuis

Alleszelf.nl wenst iedereen, organisatoren en bezoekers, een terugkerende plezierige ontmoeting bij het buurthuis!

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over ontmoeting bij het buurthuis?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: