Smartphones, hoe leer ik daar mee omgaan?

smartphones[Gastbijdrage] Smartphones, smartphones, smartphones. Je hoort er van alles over. En het lijkt voor iedereen de normaalste en makkelijkste zaak van de wereld. Maar dat is helaas lang niet voor iedereen het geval. Er zijn nog steeds mensen die het niet kunnen bijbenen en door de bomen het bos niet meer zien. En dat is zonde en onnodig. Bovendien hoor je vaak dat smartphones ook nog eens behoorlijk duur zijn. Maar is dat nog steeds zo? Dit blog legt uit waarom er dingen zijn veranderd en waarom er ook voor u een betaalbare en toegankelijke smartphone verkrijgbaar is!

De refurbished iPhone, de oplossing

We horen het u al denken: “refurbished”? Wat is dat en hoe spreek je dat uit? ‘Refurbished’ (in het Nederlands: ‘gereviseerd’) houdt in dat een ouder toestel een tweede leven krijgt. En nu denkt u wellicht: “Dan is het toch gewoon tweedehands?”. Nou, nee, nu komt het mooie. Het grote verschil zit hem in het feit dat refurbished toestellen gecontroleerd worden op vijftig punten door erkende software en ervaren technici. Dus je weet dat je een goed toestel in handen krijgt. Bovendien, en dat is misschien wel de belangrijkste reden, is refurbished in sommigen gevallen tot wel 60% goedkoper dan nieuw. Van alle refurbished smartphones is de Apple iPhone hét toestel wat uiterst gemakkelijk te bedienen is. Het is extreem gebruiksvriendelijk en daarom raden we de refurbished iPhone aan. We noemen twee voorbeelden van toptoestellen die interessant zijn:

Refurbished: de voordelige onder de smartphones

De iPhone XR refurbished is een hele goede keuze voor als u op zoek bent naar een goedkope, toegankelijke en gebruiksvriendelijke mobiel. De smartphone past in de broek- en jaszak. Met deze refurbished iPhone hebt u een fijn scherm waarmee u spelletjes kunt spelen zoals patience en scrabble. Ook foto’s en filmpjes van de kinderen en kleinkinderen bekijken is ideaal op dit toestel. Dankzij deze refurbished iPhone kunt u ook lekker whatsappen met de rest van de familie. Dit gaat met de iPhone XR refurbished extra goed, omdat het grote scherm goed leesbaar is.

Keuzehulp Alleszelf.nl >>

iPhone XS refurbished: voor de fotografen

De refurbished iPhone XS is de smartphone voor de fotografen. Het verschil met de iPhone XR is dat deze iPhone XS een dubbele camera heeft en een nóg mooier scherm. U kunt met deze smartphone prachtige portretfoto’s maken van uw hond of kinderen. Vervolgens ziet u dit terug op een prachtig kleurrijk scherm. Ook deze iPhone is uiterst gebruiksvriendelijk en het systeem wijst zich vanzelf.

Bijkomende voordelen smartphones

Naast het feit dat u met een refurbished iPhone bespaart in de portemonnee, doet u ook onze planeet een plezier. Dit zit als volgt. Voor een gloednieuwe iPhone moet er gegraven worden naar delfstoffen. Verschillende ertsen zijn nodig voor de productie van een nieuwe iPhone. Door het kopen van een refurbished iPhone, verlaagt uiteindelijk het graven naar nieuwe delfstoffen en bent u dus goed bezig voor het milieu. Bovendien hebt u bij refurbished iPhone twee jaar garantie en worden alle iPhone gecontroleerd door gepatenteerde software en erkende technici. Kortom, een refurbished iPhone is dé smartphone waar u goed mee om kunt gaan.

Een van de smartphones gekozen?

Gat u voor en eerste smartphone of voor vervanging? En waar gebruikt u de smartphone het meeste voor? Deel hieronder graag uw ervaring en tips met andere lezers!

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over smartphones?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

refurbished forza[Gastauteur:] Forza biedt betrouwbare, betaalbaalbare iPhones en iPads met dezelfde kwaliteit als nieuwe. Zo wordt duur duurzaam met besparingen tot 60% op de aankoop. De milieuvriendelijke specialist maakt dit inmiddels al zes jaar mogelijk met een team van al weer 60 man en vrouw sterk.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: