Adressen verzamelen kan nu zo met dit online adresboek

adressen verzamelenKent u dit probleem? Op het moment dat je adressen van je familie, vrienden, kennissen en relaties nodig hebt, blijkt de boel hopeloos verouderd. Een schrale troost is dat u niet de enige bent. Er zijn ook best wat momenten in je leven dat een up to date adresboekje van pas komt. Van het versturen van uitnodigingen, bijvoorbeeld voor een verjaardag of housewarming, tot de feestelijke trouwkaarten en geboortekaartjes. Maar helaas ook bij plechtige aangelegenheden als een overlijden van een naaste. Daarbij kan adressen verzamelen ook voor mantelzorgers een opgave blijken om iedereen tijdig te bereiken. Gelukkig is er nu een simpele, digitale oplossing…

Adressen verzamelen met een online tool

Recentelijk bleken een paar vaders in spe ook moeite te hebben met het grondig adressen verzamelen. Zij maakten van de nood een deugd een ontwikkelden Mailbook. Dit is een handige, gratis tool waarmee je in een oogwenk en heel simpel je adressen verzamelt van je:

  • vrienden
  • familie
  • kennissen
  • maar ook zakelijke contacten en leveranciers.

Mailbook: zo werkt het

adressen verzamelen mailbookMet Mailbook wordt adressen verzamelen wel heel eenvoudig. Op de website ontvangt u na registratie een persoonlijke link die u (en bijvoorbeeld uw partner of mantelzorger) kunt verspreiden via Whatsapp, Messenger of e-mail. Lees zo nodig ons bericht over dit mediagebruik. Daarbij wordt de ontvanger van het berichtje gevraagd om zijn of haar adres toe te voegen.

Al die adressen komen daarmee in uw persoonlijke Mailbook adressenlijst terecht. Zo kunt u elk verzamelde adres zien en de adresverzameling steeds downloaden en gebruiken voor willekeurig welke mailing. De initiatiefnemende, kersverse vaders stuurden zo gelukkig elk tijdig hun geboortekaartjes.

“Je kunt nu ook direct vanaf het platform zelf geboortekaartjes sturen naar alle verzamelde Mailbook-adressen. We willen dit ook graag mogelijk maken voor de momenten die relevant zijn voor ouderen en mantelzorgers.” | Kersverse papa Bram Kanstein

Dit ondernemersstreven van Bram juichen wij van harte toe, want hoe fijn zou het zijn als je ook andere uitnodigingen en rouwkaarten online kunt kiezen en de enveloppen automatisch worden geadresseerd! Op zich is het belangrijkste natuurlijk het actueel ophalen van je adressen bij alle relaties en dat kan met dit hulpmiddel nu al prima.

Keuzehulp Administratie & Geld >>

Heeft u het adressen verzamelen op orde?

We zijn benieuwd of u dit probleem met adressen verzamelen herkend. Heeft u uw adressen op orde? Zijn de data actueel en hoe heeft u de adressen in een adresboekje of digitaal, misschien zelfs al in een keurige excel bestand? Laat het ons weten en geef uw tips als reactie onder dit bericht.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over adressen verzamelen?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Een reactie op “Adressen verzamelen kan nu zo met dit online adresboek
  1. J.B.Vonkeman schreef:

    Is het eenvoudig te maken op mijn computer en wat zijn de kosten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: