Zo kiest u de beste relax fauteuil die bij u past!

beste relax fauteuil[Gastbijdrage:] Een onmisbaar item in de woonkamer: een stijlvolle fauteuil. Een multifunctioneel zitmeubel dat in veel soorten en maten te verkrijgen is. Maar wat is de beste relax fauteuil passend in uw interieur? En in welke kunt u echt lekker zitten? Wij helpen u graag een eindje op weg.

De beste relax fauteuil in iedere woonstijl, voor ieder budget

Of u nu gaat voor een fraaie statement fauteuil of een ingetogen, elegante variant: de fauteuil is voor iedereen! Wel zijn er een aantal tips die we u graag meegeven, zodat u straks met het beste comfort van u fauteuil kunt genieten. We beginnen bij de eerste stap: de plaats van de fauteuil in de ruimte. Als u de plek heeft bepaalt, kunt u beter inschatten van welk formaat de fauteuil mag zijn. Let hierbij goed op of de fauteuil ruimte heeft voor eventuele verstelbare functies, zoals een voetenbankje. Daarnaast is het goed om rekening te houden met de loopruimte rondom de fauteuil. Zorg dat de fauteuil niet te groot is in de ruimte in verhouding tot de overige meubels. Wilt u eerst inspiratie op doen? Neem eens een kijkje in de woonwinkels van Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Daar vindt u een ruim assortiment fauteuils.

beste relax fauteuil antistress

De functie van de fauteuil

Dient het meubel als praktische extra zitplaats of vult de fauteuil een gezellig leeshoekje? De functie van de fauteuil is belangrijk in het maken van de juiste keuze. Wilt u in de fauteuil optimaal kunnen ontspannen? Dan is een relaxfauteuil wellicht iets voor u. Met automatisch verstelbare functies kunt u ultiem relaxen. Ook kunt u een sta-op functie toevoegen om het opstaan gemakkelijker te maken. Staat de fauteuil bij een raam? Denk dan eens na of een draaifauteuil voor u geschikt is. Door de draaifunctie kunt u de fauteuil onderdeel maken van de zithoek, maar kunt u de stoel ook wegdraaien en genieten van het uitzicht in de (voor)tuin.

De uitstraling van uw fauteuil

Tijd om verder te gaan naar de praktische zaken. Hoeveel fauteuils heeft u nodig? Is één stoel voldoende? Daarnaast goed om nadenken over het materiaal van de fauteuil. Wanneer u een huisdier heeft, is het goed hiermee rekening te houden in de materiaalkeuze. Ook de kleur is niet onbelangrijk! Wilt u de fauteuil een echte eyecatcher maken? Kies voor dan een uitdagend materiaal of gewaagde kleur.

Het juiste zitcomfort

En misschien wel het belangrijkste punt bij het kiezen van de perfecte fauteuil: het zitcomfort! Om tot de juiste keuze te komen is het goed om verschillende fauteuils te proberen. Zo komt u er vanzelf achter of uw voorkeur uitgaat naar een fauteuil waar u helemaal in wegzakt of juist naar een stoel met een actievere zit. Ontvangt u graag persoonlijk advies over de juiste (relax)fauteuil? Eijerkamp geeft persoonlijk en op maat advies. In de woonwinkels in Veenendaal en Zutphen staan kundige adviseurs voor u klaar.

Keuzehulp Huis & Tuin >>

relax fauteuil kopenMeer dan 300 keer de beste relax fauteuil

De ideale relaxfauteuil of bank ziet er voor iedereen anders uit. In de Comfort & Relax Studio bij Eijerkamp geven Comfort experts vrijblijvend ergonomisch advies over de juiste zithouding. Vaak beginnen we met een lekkere kop koffie en bekijken we de specifieke wensen en behoeften. Het mooiste is om het meubel helemaal op maat te maken. Maar soms volstaat een model welke we op voorraad hebben ook en geniet je extra snel van je nieuwe fauteuil!

[Gastauteur:] Eijerkamp presenteert onder één dak de nieuwste trends op het gebied van wonen, slapen en design. Maar ook raam- en vloerdecoratie en verlichting. Sinds 2015 delen zij de interieur, vormgeving en trends met vtwonen in het bekende woonprogramma.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over de beste relax fauteuil?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel
2 reacties op “Zo kiest u de beste relax fauteuil die bij u past!
  1. Hans de Wolff schreef:

    hoe lang is de levensduur van een relax stoel ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: