De ontdekking van een uniek recreatiepark in Limburg

recreatiepark in limburgKijkt u ook zo uit naar een makkelijke, laagdrempelige vakantie of een weekendje weg in Nederland? Gewoon even de weer app bekijken en snel boeken op korte termijn? Of alvast om te plannen voor de feestdagen en tijdens schoolvakanties van de (klein)kinderen? Vast wel en het liefst natuurlijk met elkaar, vrienden en/of familie. Met het ondersteunend vervoer dat er bestaat hoeft de afstand naar bijvoorbeeld Friesland, Zeeland of ons mooie Limburg geen belemmering te zijn. We maken u graag enthousiast door er een bijzonder recreatiepark in Limburg uit te lichten. Lees hieronder hoe leuk en gezellig een verblijf bij De Leistert in Limburg kan zijn met elkaar.

Veelzijdig recreatiepark in Limburg: De Leistert

Een verblijf bij de Leistert staat bij onze redactie hoog op de agenda. Het heeft uitgebreide parkfaciliteiten, veel verschillende accommodaties en het (klein)kindvriendelijke karakter (4-12 jaar). Maar wat maakt vakantiepark de Leistert nu zo speciaal? Het bungalowpark ligt in een prachtige omgeving en met veel verschillende (bungalow)types is het voor iedereen mogelijk om er een passend verblijf te vinden.

Activiteiten en faciliteiten voor iedereen

Het ligt in een bosrijk gebied met veel wandel- en fietspaden. Een verblijf hier is dus zeker aan te raden voor de natuurliefhebber. Op het bungalowpark is er een restaurant aanwezig, wat zeker niet onbelangrijk is. Mocht u toch liever zelf koken, dat kan natuurlijk ook. Alle bungalows beschikken over een keuken met alle benodigdheden.
diner recreatiepark in limburg
Wanneer u overdag actief wilt zijn, kunt u uw dagelijkse wandeling of fietstocht maken en genieten van de natuur. Daarna kunt u lekker douchen en zich opfrissen en ’s avonds een hapje eten in het restaurant, of toch maar liever zelf koken? Alles is mogelijk! Het is zelfs mogelijk om uw eigen caravan of camper op het bungalowpark te parkeren. Mocht u nou niet van wandelen of fietsen houden, op het bungalowpark is er ook een (klein) zwembad aanwezig. Even ontspannen na een drukke dag is dus ook mogelijk. Kortom, genoeg te doen bij de Leistert en zeker voor de (klein)kinderen!
bowlen

Uitstapjes vanuit recreatiepark in Limburg

Natuurlijk valt er ook heel veel te ervaren in Limburg. Breng bijvoorbeeld een indrukwekkend bezoek aan het Amerikaanse begraafplaats Margraten, bezoek het Fort Sint Pieter of de Kasteeltuinen Arcen. De kleinkinderen zullen ook onder de indruk zijn van het belevingsmuseum Mind Mystery of het MergelRijk; de leukste mergelgrotten van Limburg!

Direct  vervoer naar Limburg regelen >>

Al open met Pasen

De Leistert staat niet voor niets bekend als het vakantiepark Pasen. Hun camping is namelijk ook al open tijdens de Paasdagen. Op het recreatiepark kunt u zo in een bungalow of in uw eigen kampeermiddel met familie en vrienden genieten van het gezellige Paasontbijt. Dat is toch de mooiste manier om Pasen te vieren nietwaar? Checkt u zelf de aantrekkelijke arrangementen voor alle verhuur opties, kampeerplaatsen (m.u.v. camperplaatsen) en uiteraard ook ieder type bungalow. Er gelden plezierige vroegboekkortingen voor snelle beslissers.

Recreatiepark in Limburg leuk?

Bent u al net zo enthousiast als wij geworden? Het leuke is dat het een flexibel park is met voor ieder wat wils. Laat u weten hoe u uw toegankelijke vakantie daar heeft ervaren? Laat uw reactie dan achter onder dit artikel.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over een recreatiepark in Limburg?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: