Spullen, spullen en nog eens spullen. Waar laat je ze?

spullen waar laat je ze[Gastbijdrage] Je hebt in de loop der jaren heel wat spullen verzameld, maar het huis is niet groter geworden. Waar laat je al die spullen? In een opslag bijvoorbeeld!

Door de jaren heen heeft u al heel wat spullen verzameld. Meer waarschijnlijk dan dat u echt nodig heeft en ook dan dat er eigenlijk in uw huis passen. Sommige van die spullen zijn praktisch, andere hebben een emotionele waarde en weer andere misschien zelfs een financiële waarde en daarom wilt u ze (nu nog) niet wegdoen. Je weet immers maar nooit hoe ze later weer eens van pas komen! Maar de opslagruimte in huis is beperkt. Wat nu? Op zo’n moment is het handig om te weten dat er professionele opslagmogelijkheden bij u in de buurt zijn, waar u uw spullen veilig kunt opbergen en er altijd toegang toe heeft.

Professionele opslag van dierbare spullen

Wilt u dus opslagruimte huren in Leiden of elders in Zuid-Holland voor de opslag van al uw dierbare spullen? Dan helpt opslagexpert Oomen opslag u daar graag mee. Dit in veilige opslag gespecialiseerde bedrijf biedt behalve in Zuid-Holland ook opslagmogelijkheden in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Noord-Brabant. Dus ook voor opslagruimte huren in Tilburg en andere Brabantse plaatsen kunt u bij hen terecht. Het bedrijf biedt daarbij een groot pallet aan mogelijkheden en extra diensten die u de mogelijkheid geven uw spullen veilig en goedkoop (tijdelijk) op te slaan.

Keuze uit opslagboxen en aanvullende diensten

Om te beginnen is er de keuze uit diverse formaten opslagboxen. De kleinste variant biedt een inhoud van 10m3 en de grootste versie van maar liefst 37m3. Dat is voldoende ruimte voor veel en voor “heel veel” spullen. U heeft zelfs de mogelijkheid om de opslagbox thuis, of op elke andere gewenste locatie, te laten afleveren en dan zelf te vullen. Zodra u een seintje geeft wordt de box opgehaald en veilig in opslag genomen. Bent u minder goed ter been of heeft u geen zin in sjouwwerk? Regel dan de verhuishulp!

Direct klussendienst in de buurt vinden >>

Veilige en duurzame opslag van uw spullen

Uw spullen worden bij Oomen Opslag niet alleen veilig maar ook op een duurzame wijze opgeslagen. Uw opslagbox is enkel door uzelf te openen en de hele locatie wordt beveiligd met camera’s en andere maatregelen. Het is zelfs mogelijk om uw eigen box te verzegelen. De voor de opslag en elektrische vrachtauto’s gebruikte stroom wordt door de zonnepanelen op de daken van de opslaglocaties gegenereerd. Daarmee is uw opslag ook nog eens een duurzame keuze die het milieu zo min mogelijk belast.

De goedkoopste optie in de regio

Is Oomen Opslag actief in uw regio? Dan bieden zij binnen een straal van 30km van de opslaglocatie een laagsteprijsgarantie. Zo hoeft het opslaan van uw dierbare spullen niet duur te zijn en dat is wel een fijne gedachte!

Gastauteur van artikel Spullen waar laat je ze + foto: Oomen Opslag.

Ontvang gratis updates zoals dit artikel over spullen waar laat je ze
Klik HIER en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: