vrijwilligerswerkHelp als vrijwilliger ouderen zelfstandig te blijven

Bij Alleszelf.nl zijn we elke dag bezig om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Dat doen we onder meer door steeds meer diensten en oplossingen in heel Nederland te tonen in de keuzehulp op Alleszelf.nl. Gemakkelijk vinden en vergelijken voor ouderen, naasten, mantelzorgers én hulpverleners. Draagt u bij aan deze missie? Alleszelf.nl biedt u nu prachtig vrijwilligerswerk.

Uw hulp is hard nodig

Om het aanbod van diensten in elke gemeente compleet te maken, hebben wij uw hulp heel hard nodig. Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om ouderen te helpen:

  • door met regelmaat lokale diensten te verzamelen;
  • bestaande informatie compleet te maken;
  • deze diensten online in onze keuzehulp te plaatsen en te bewerken.

Hoe en waar nuttig aan de slag

vrijwilligerswerk

Duidelijke uitleg

vrijwilligerswerk

In eigen tijd thuis

vrijwilligerswerk

Of samen op op locatie

vrijwilligerswerk

Deel uw kennis, help mee!

 

 

 

 

 

 

Na een eenvoudige instructie kunt u aan de slag met uw eigen computer of laptop:

  • op locatie, op werkdagen tijdens vaste dagdelen
  • maar ook gewoon vanuit huis

Het gaat om diensten in uw eigen gemeente of regio in de volgende categorieën: 1. Administratie 2. Begeleiding & gezelschap 3. Huishoudelijke hulp 4. Informatie & advies 5. Klussen huis & tuin 6. Maaltijdvoorziening 7. Personenalarmering 8. Ontmoetingsgelegenheid 9. Thuiszorg 10. Vervoer en 11. Zorgcoördinatie

Uw beloning voor vrijwilligerswerk

Uw inzet willen wij zo goed als mogelijk belonen. Als vrijwilliger ontvangt u van Alleszelf.nl:

  • een vergoeding van uw eventuele reiskosten;
  • € 4,00 per uur* (als u 23 jaar of ouder bent of € 2,40 onder de 23 jaar);
  • het Alleszelf.nl-certificaat van verdienste.

* Er geldt voor het uurtarief én de reiskosten samen een maximale vergoeding van € 150,- per maand met een maximum van € 1.500,- per jaar. U bent na een vrijblijvende kennismaking minimaal 8 uur per maand beschikbaar. Kiest u voor op locatie dan geldt minimaal 2 dagdelen per maand. Uw uren houdt u bij via een online urenregistratie. Het uurtarief geldt bij het verzamelen en invoer van minimaal 4 vermeldingen per uur. Bij een lager aantal vermeldingen per uur geldt een vergoeding van maximaal € 1 euro per ingevoerde vermelding (respectievelijk € 0,60 onder de 23 jaar).

a-2-150x150Uw certificaat van verdienste

U toont met dit certificaat welke ervaring u heeft opgedaan tijdens uw vrijwilligerswerk voor Alleszelf.nl. Het ‘Alleszelf.nl-certificaat© van verdienste’ voor vrijwilligers geeft een overzichtelijke en objectieve beschrijving van uw ervaring én uw competenties. Dit kan ook helpen om uzelf nog beter te presenteren in een gesprek met een potentiële werkgever of voor ander vrijwilligerswerk.

Social enterprise

Alleszelf.nl is een erkende ‘social enterprise’ en sinds 2014 het enige platform in ons land dat zich uitsluitend richt op ouderen en hun eigen kracht centraal stelt. Objectief, onafhankelijk en deskundig helpen we ouderen om tot op de hoogste leeftijd zelfstandig in de eigen woning te blijven wonen. Lees er hier meer over.

Doe mee, neem contact op

Bent u handig met de computer, geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Geweldig fijn! Neem voor het vrijwilligerswerk direct even contact op. U hoort dan snel van ons.

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: