[Persbericht – Den Haag, 1 mei 2015] Sinds deze week heeft midden Nederland een actueel en duidelijk  overzicht van diensten voor ouderen die door welzijnsorganisaties worden aangeboden. Via Alleszelf.nl/welzijn kunnen ouderen, hun omgeving en hulpverleners makkelijk nagaan welke diensten de welzijnsorganisaties in hun eigen gemeente leveren en direct contact met ze opnemen om de diensten te gebruiken. 

Dit actuele overzicht maakt het ouderen mogelijk om snel en makkelijk ondersteuning te krijgen waardoor ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om begeleiding, informatie en advies, maaltijden en thuisadministratie.

Van start in midden Nederland

De diensten van vrijwel alle welzijnsorganisaties in Midden Nederland zijn nu te vinden op Alleszelf.nl/welzijn. Op dit moment gaat het om de welzijnsorganisaties in De Ronde Venen, De Bilt, Delft, Lansingerland, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Stichtse Vecht, Teylingen, Utrecht, Wassenaar en Woerden. Alleszelf.nl benadert de komende perioden alle gemeenten van Nederland, waardoor een landelijk overzicht ontstaat.

Noot voor de redactie

Alleszelf.nl is een nieuw platform dat ouderen, mantelzorgers en hulpverleners helpt om tot op de hoogste leeftijd zelfstandig te blijven wonen en alles maximaal zélf te regelen. Dit doet Alleszelf.nl met wekelijkse onafhankelijke, deskundige berichten, overzichten en vergelijkingen. Met inbreng van bezoekers van Alleszelf.nl komt op die manier een uniek platform tot stand waar mensen zelf direct gebruik van kunnen maken. De komende periode vult Alleszelf.nl het overzicht van welzijnsdiensten aan met dat uit alle andere regio’s in Nederland.

Meer informatie over Alleszelf.nl vindt u op onze website. U kunt ook contact opnemen met de initiatiefnemer en persvoorlichter, Hugo van den Beld: 06-81 71 55 00 – info@alleszelf.nl

 

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: