[box style=”1″]Let op! De Nationale Alleszelf.nl Vulweek 2016 is inmiddels voorbij. Graag houden wij u op de hoogte over de resultaten van de Nationale Alleszelf.nl Vulweek als u hieronder uw gegevens achterlaat.[gravityform id=”73″ title=”false” description=”false”][/box]

3 t/m 7 oktober 2016

Samen alle diensten voor ouderen in kaart brengen

Helpt u mee om alle diensten voor ouderen in Nederland in kaart brengen? Zo helpt u ouderen aan de beste informatie voor eigen kracht tot op de hoogste leeftijd. Dat kan nu tijdens de eerste Nationale Alleszelf.nl Vulweek 2016 van 3 tot en met 7 oktober 2016. U kunt hier meer lezen of zich direct als vrijwilliger aanmelden.

Veel diensten voor ouderen

Er zijn veel diensten in Nederland voor ouderen waarmee zij langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Bijvoorbeeld  telefooncirkels, bezoekdiensten, klusjesmannen en -vrouwen, thuiszorg, hulp bij computer, administratie of aanpassing van de woning.

Helaas niet te vinden

Vaak zijn de oplossingen voor ouderen niet goed te vinden; en dat is jammer, juist nu steeds meer ouderen er gebruik van willen maken! Daarom is Alleszelf.nl opgericht: dit nieuwe platform wil geleidelijk het complete aanbod van hulp en ondersteuning voor ouderen in heel Nederland tonen. Daar kan Alleszelf.nl uw hulp bij gebruiken. Samen met de ouderenbond ANBO organiseert Alleszelf.nl de eerste Nationale Alleszelf.nl Vulweek van 3 t/m 7 oktober 2016.

Zelf aanbieders verzamelen

We nodigen digitaal vaardige ouderen (en iedereen die wil meewerken) uit om als vrijwilliger tijdens de Nationale Alleszelf.nl Vulweek 2016 via hun eigen computer en op eigen gelegenheid aanbieders van diensten voor ouderen aan ons door te geven. Deelname staat open voor iedereen die:
  • in de week van 3 t/m 7 oktober 2016 één of meer uren beschikbaar is;
  • op eigen gelegenheid en op een eigen computer kan werken;
  • goed is in het zoeken en vinden van informatie op internet en eenvoudige internetformulieren kan invullen.

Direct aanmelden

Wilt u helpen en bent u digitaal vaardig? Laat hieronder uw e-mailadres achter en u ontvangt voor het begin van de Nationale Alleszelf.nl Vulweek 2016 de benodigde informatie. Wilt u nu al meer weten? Kijk bij de veelgestelde vragen. Bij voorbaat: hartelijk dank!
PS: Ook als u niet zo handig bent met de computer kunt u ons helpen. U kunt Alleszelf.nl bekend maken bij familie en vrienden. Ook kunt u deze actie promoten op Twitter of andere sociale media met de ‘hashtag’ #nav2016.
Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: