Personen alarmering

Persoonlijke alarmering ouderen

U woont thuis en dat gaat prima, maar wat als er plotseling iets gebeurt? Wat kunt u doen als u zich onveilig voelt of last heeft van gezondheidsklachten? Hiervoor is persoonlijke alarmering voor ouderen een ideale oplossing. Vaak krijgt u bij persoonsalarmering een klein apparaatje dat u gemakkelijk bij zich draagt. Dit kan bijvoorbeeld een halshanger of polsband zijn. Met dit apparaatje kunt u gemakkelijk de hulp oproepen die u nodig heeft. Zodra de oproep is verstuurd kan de geschikte hulp worden ingeschakeld zonder dat het u veel moeite kost.

De juiste persoonlijke alarmering voor ouderen

Alleszelf heeft een ruim aanbod in persoonlijke alarmering voor ouderen. De eerste stap in het vinden van een geschikte aanbieder is het opgeven van uw locatie zodat alleszelf.nl de beste aanbieders in uw omgeving kan laten zien. Daarnaast kunt u via het keuzemenu aan de linkerkant van de website een aantal wensen en voorwaarden die u heeft  bij de persoonlijke alarmering die u zoekt. Wanneer u uw voorkeuren heeft opgegeven zal het aanbod van geschikte aanbieders vertoond worden. Wij lichten graag een aantal keuzemogelijkheden uit zodat u gemakkelijk een juiste keuze kunt maken.

 • Kwaliteitslabels: @alleszelf input
 • Alarmoproep: Wilt u dat de oproep naar uw naasten gaat, een professionele alarmcentrale of naar een zorgorganisatie?

Niet alle mogelijkheden hoeven ingevuld te worden als dit voor u niet van belang is.

Hoe kom ik in contact met een aanbieder?

Wanneer u een geschikte aanbieder van persoonlijke alarmering voor ouderen heeft gevonden kunt u gemakkelijk contact opnemen met de aanbieder via de link naar zijn website. Ook is het mogelijk om een aanvraag te doen voor extra informatie over de dienstverlening van de aanbieder via het contactformulier bij de aanbieding.

Meer informatie over persoonlijke alarmering

Heeft u behoefte aan extra informatie over persoonlijke alarmering? Bekijk dan onze nieuwsberichten over persoonlijke alarmering. Heeft u vragen over het kiezen van een juiste aanbieder of loopt u ergens anders tegen aan? Wij willen je graag persoonlijk verder helpen. Neem gerust contact op met de klantenservice van Alles Zelf via deze link.

Aantal Persoonsalarm dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 194
194 diensten
Mobiel alarm Wuzzi Alert

Mobiel alarm Wuzzi Alert

door Qvita
Met Wuzzi Alert ben je altijd en overal veilig. Het mobiel alarm van Wuzzi alert werkt zowel binnen als buiten in heel Nederland. Met een druk op de knop staat u in contact met uw contactpersonen of alarmcentrale, hierbij is de positie van u bekend en kan er op afstand met elkaar gesproken worden.
€ 8,95 - € 13,95
per maand
Meer info »
 • Mobiel alarm
 • Zeer eenvoudig
 • Per maand opzegbaar
Persoonsalarm

Persoonsalarm

door Ledenvereniging
Binnen 30 minuten hulp, thuis en buitenshuis.
€ 13,95 - € 19,41
per maand
Meer info »
 • Met een druk op de knop
 • Waterdicht
 • Fikse ledenkorting
Sleutelkluis

Sleutelkluis

door Ledenvereniging
Veilig kastje voor de sleutel voor je hulp.
Meer info »
 • Te sterk voor inbrekers
 • Te slim voor inbrekers
 • SKG** goedgekeurd
1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

door LTO Network
Moeite om 1.5 meter afstand te houden van anderen? De app '1.5' waarschuwt u als een ander apparaat in uw zone komt. Help de verspreiding van COVID-19 te stoppen. Hou in groepen waar mogelijk 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar.
Meer info »
 • coronahulp
 • app
Logo Personenalarmering

Vérian Personenalarmering

door Vérian
Wilt u ook langer thuis blijven wonen? Met Personenalarmering van Vérian kunt u uw zelfstandigheid thuis behouden. Gaat er thuis toch iets mis, dan bent u met één druk op de alarmknop in verbinding met de Vérian Zorgcentrale. 24 uur per dag het gemak van directe hulp als het nodig is.
€ 15,10 - € 19,06
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Persoonsalarmering

door Zorgbalans
Wilt u graag thuis blijven wonen en zeker weten dat u altijd hulp kunt krijgen als dat nodig is? Bijvoorbeeld als u valt of zich plotseling heel beroerd voelt? Lijkt het u prettig om bij noodgevallen altijd op assistentie te kunnen vertrouwen? Ofwel van uw buren, of van professionals? Dan is persoonsalarmering misschien iets voor u.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Mobiele alarmering met voordeel als pluZ-pashouder

door Stichting Kwadrantgroep
Als u zich om wat voor reden ook weleens onveilig of onzeker voelt omdat u alleen woont, slecht ter been bent of een kwetsbare gezondheid heeft kan mobiele alarmering een uitkomst zijn. pluZ werkt samen met het bedrijf 'Noodgevallen'.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Veilig op Stap (model I)

door Veilig Op Stap
Klein, met valdetectie, helder geluid, geofence (veiligheidscirkel), waterdicht, met polsband, draagkoordje en gesp vanaf € 19,95 per maand 'all-in' (bij koop).
€ 19,95
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Persafe Persoonsalarmering: ALARMERING VOOR SENIOREN

door PerSafe
Snel alarmeren in noodsituaties met één druk op de knop. De alarmknop wordt draadloos verbonden met jouw smartphone. Werkt overal, thuis en onderweg. Noodoproep gaat naar 3 contactpersonen en bevat je exacte locatie. Zij kunnen direct met je spreken via de luidspreker van jouw telefoon, zonder dat jij je telefoon hoeft te bedienen. Als niemand jouw alarmoproep aanneemt gaat die automatisch naar de 24/7 meldkamer die (112) hulp regelt (achterwacht is incl. in abonnement van €7,95).

€ 7,95
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Zorgpartners Personenalarmering

door Zorgpartners Midden-Holland
Wanneer u thuis onverwachts iets overkomt, is het fijn als er direct hulp kan komen. Hiervoor biedt Zorgpartners Midden-Holland een betrouwbare oplossing: alarmering met zorgopvolging. Een veilig gevoel!

- Veilig gevoel thuis
- Direct contact met verpleegkundige
- 24 uur bereikbaarheid meldkamer
Meer info »
Logo Personenalarmering

DirectContact personenalarmering

door ZuidOostZorg
Personenalarmering met DirectContact geeft net dat beetje extra zekerheid! U kunt met één druk op de knop direct hulp inroepen wanneer u dat nodig heeft. Dit is een geruststellend gevoel voor uzelf, maar ook voor uw familie, vrienden en buren.
€ 26,50
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Vcura: Wuzzi Alert

door Vcura
De Wuzzi Alert is een mobiel alarm dat overal werkt, zowel binnen als buiten. Met een druk op de knop staat u in contact met uw contactpersonen of alarmcentrale, hierbij is de positie van u bekend en kan er op afstand met elkaar gesproken worden.
€ 8,95 - € 13,95
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Archipel Thuis: Personenalarmering

door Archipel
Uw eigen huis is de meest vertrouwde plek die er is. Daarom wilt u ook dat u zich veilig voelt. Dat er direct hulp voor u klaarstaat als het nodig is. Dag en nacht! Voor als er nood is en u zelf niet bij de telefoon kunt. Bijvoorbeeld als u gevallen bent of u zich plotseling onwel voelt. Wanneer u hulp nodig heeft, staan onze medewerkers op elk moment van de dag én nacht voor u klaar. We installeren een kastje waarmee u vanuit uw hele woning kunt praten en u krijgt een zender voor hals of pols.
Meer info »
Logo Personenalarmering

AmiMed HelpTag: De nieuwe SOS-band

door AmiMed BV
Voor reizigers, vakantiegangers en thuisblijvers. Door met de juiste apparatuur (Android smartphone of Iphone met QR-scan) contact te maken met de HelpTag wordt de persoonlijke en medische informatie die u zelf heeft opgeslagen leesbaar. U kunt zo in Nederland of op vakantie in het buitenland in een van de 80 beschikbare talen bijvoorbeeld uw medicijnlijst opvragen. Als u buitenshuis plotseling (medische) hulp nodig hebt kunnen omstanders direct de hulpverlening op gang brengen.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering / Telezorg

door Stichting Attent Zorg en Behandeling
Attent Personenalarmering is een systeem waarbij u direct hulp kunt inroepen als dat nodig is. U kunt dus veilig, comfortabel en zelfstandig wonen met de zekerheid dat u in noodsituaties altijd contact kunt maken met de hulpverlening.
Meer info »
Toon meer