Personen alarmering

Persoonlijke alarmering ouderen

U woont thuis en dat gaat prima, maar wat als er plotseling iets gebeurt? Wat kunt u doen als u zich onveilig voelt of last heeft van gezondheidsklachten? Hiervoor is persoonlijke alarmering voor ouderen een ideale oplossing. Vaak krijgt u bij persoonsalarmering een klein apparaatje dat u gemakkelijk bij zich draagt. Dit kan bijvoorbeeld een halshanger of polsband zijn. Met dit apparaatje kunt u gemakkelijk de hulp oproepen die u nodig heeft. Zodra de oproep is verstuurd kan de geschikte hulp worden ingeschakeld zonder dat het u veel moeite kost.

De juiste persoonlijke alarmering voor ouderen

Alleszelf heeft een ruim aanbod in persoonlijke alarmering voor ouderen. De eerste stap in het vinden van een geschikte aanbieder is het opgeven van uw locatie zodat alleszelf.nl de beste aanbieders in uw omgeving kan laten zien. Daarnaast kunt u via het keuzemenu aan de linkerkant van de website een aantal wensen en voorwaarden die u heeft  bij de persoonlijke alarmering die u zoekt. Wanneer u uw voorkeuren heeft opgegeven zal het aanbod van geschikte aanbieders vertoond worden. Wij lichten graag een aantal keuzemogelijkheden uit zodat u gemakkelijk een juiste keuze kunt maken.

 • Kwaliteitslabels: @alleszelf input
 • Alarmoproep: Wilt u dat de oproep naar uw naasten gaat, een professionele alarmcentrale of naar een zorgorganisatie?

Niet alle mogelijkheden hoeven ingevuld te worden als dit voor u niet van belang is.

Hoe kom ik in contact met een aanbieder?

Wanneer u een geschikte aanbieder van persoonlijke alarmering voor ouderen heeft gevonden kunt u gemakkelijk contact opnemen met de aanbieder via de link naar zijn website. Ook is het mogelijk om een aanvraag te doen voor extra informatie over de dienstverlening van de aanbieder via het contactformulier bij de aanbieding.

Meer informatie over persoonlijke alarmering

Heeft u behoefte aan extra informatie over persoonlijke alarmering? Bekijk dan onze nieuwsberichten over persoonlijke alarmering. Heeft u vragen over het kiezen van een juiste aanbieder of loopt u ergens anders tegen aan? Wij willen je graag persoonlijk verder helpen. Neem gerust contact op met de klantenservice van Alles Zelf via deze link.

Lijst
Aantal Persoonsalarm dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 198
198 diensten
Persafe Persoonsalarmering: ALARMERING VOOR SENIOREN

Persafe Persoonsalarmering: ALARMERING VOOR SENIOREN

door PerSafe
Snel alarmeren in noodsituaties met één druk op de knop. De alarmknop wordt draadloos verbonden met je mobiele telefoon. Werkt overal, thuis en onderweg. Noodoproep gaat naar 3 contactpersonen en bevat je exacte locatiegegevens. Zij kunnen direct met je spreken via de luidspreker van jouw telefoon, zonder dat jij je telefoon hoeft te bedienen. Als niemand jouw alarmoproep aanneemt gaat die automatisch naar de 24/7 meldkamer die (112) hulp regelt (achterwacht is incl. in abonnement van €5,95).

€ 5,95
per maand
Meer info »
 • €5,95 p/mnd all-in
 • Discrete alarmknop €55,-
 • Meldkamer achtervang incl
Persoonsalarm

Persoonsalarm

door Ledenvereniging
Binnen 30 minuten hulp, thuis en buitenshuis.
€ 13,95 - € 19,41
per maand
Meer info »
 • Met een druk op de knop
 • Waterdicht
 • Fikse ledenkorting
Sleutelkluis

Sleutelkluis

door Ledenvereniging
Veilig kastje voor de sleutel voor je hulp.
Meer info »
 • Te sterk voor inbrekers
 • Te slim voor inbrekers
 • SKG** goedgekeurd
Personenalarm voordeelbundel

Personenalarm voordeelbundel

door Telelock
Personenalarmering en een veilig digitaal slot in één voordelig abonnement. Laat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot voor de maandprijs van alarmering met een sleutelkluis.
€ 14,00 - € 29,95
per maand
Meer info »
 • Direct contact bij alarm
 • Alles in 1 keer geregeld
 • Beste prijs van Nederland
CSI Personenalarmering

CSI Personenalarmering

door CSI Service
Met een personenalarm staat u er nooit alleen voor. Zodra u de alarmknop indrukt, maakt het alarm direct contact met de meldcentrale. Handig, want een ongeluk zit in een klein hoekje.
€ 20,69
per maand
Meer info »
 • Specialist
 • Voor elke levensfase
 • Uw huis een veilige plek
Telelock elektronisch slot

Telelock elektronisch slot

door Telelock
Laat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot
Als u gebruik wilt maken van hulp van een zorgmedewerker wanneer u een alarm oproep maakt, is het belangrijk dat deze organisatie toegang heeft tot uw woning. De zorgorganisaties kunnen geen sleutels meer aannemen om bij u binnen te komen. Gelukkig zijn er oplossingen om de toegang tot uw woning op een veilige manier te regelen. Ook als u zelf niet naar de voordeur kunt komen.
€ 15,95
per maand
Meer info »
 • Speciaal voor thuiszorg
 • Niet zichtbaar van buiten
 • Politiekeurmk veiligwonen
1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

1.5 - Social Distancing App (coronahulp)

door LTO Network
Moeite om 1.5 meter afstand te houden van anderen? De app '1.5' waarschuwt u als een ander apparaat in uw zone komt. Help de verspreiding van COVID-19 te stoppen. Hou in groepen waar mogelijk 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar.
Meer info »
 • coronahulp
 • app
Logo Personenalarmering

Vitras personenalarmering

door Santé Partners
Vitras personenalarmering is een eenvoudig hulpsysteem dat het mogelijk maakt om in noodsituaties hulp in te roepen. Dit stelt u in staat om langer zelfstandig te blijven wonen. U kunt kiezen voor ‘alarmering in het huis’ of ‘alarmering overal’.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Digitaal slot of sleutelkluis voor pashouders Thuisleven

door Thuiszorg Het Friese Land
Toegang tot uw woning veilig, snel en vertrouwd.

Meer info »
Logo Personenalarmering

AmiMed HelpTag: De nieuwe SOS-band

door AmiMed BV
Voor reizigers, vakantiegangers en thuisblijvers. Door met de juiste apparatuur (Android smartphone of Iphone met QR-scan) contact te maken met de HelpTag wordt de persoonlijke en medische informatie die u zelf heeft opgeslagen leesbaar. U kunt zo in Nederland of op vakantie in het buitenland in een van de 80 beschikbare talen bijvoorbeeld uw medicijnlijst opvragen. Als u buitenshuis plotseling (medische) hulp nodig hebt kunnen omstanders direct de hulpverlening op gang brengen.
€ 0,00
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Max Personenalarmering

door Feenstra
Met Feenstra Max Personenalarmering kunt u langer verantwoord zelfstandig wonen, met meer gemoedsrust en meer bewegingsvrijheid. Of u nu alleen bent, of samen. Want mocht er iets gebeuren, dan is hulp altijd dichtbij. Waar u ook bent! Stel dat u valt, onwel wordt, de weg kwijtraakt of u niet veilig voelt, dan drukt u op de SOS noodknop en u heeft direct contact. Zo zorgt u goed voor elkaar en uzelf.
€ 21,95 - € 23,95
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

De Zellingen: Personenalarmering verzekerden Zilveren Kruis Achmea

door De Zellingen
Personenalarmering voor verzekerden van Zilveren Kruis Achmea. In samenwerking met Eurocross.
€ 7,70
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Vierstroom: Veilig Thuis Personenalarmering

door Vierstroom Hulp Thuis
Uw persoonlijke alarm waarmee u altijd in directe verbinding staat met mensen die u kunnen helpen. Een goede buur of een familielid bijvoorbeeld, of een professionele zorgverlener. Één druk op de knop is voldoende. Er is nu ook een persoonlijk alarm voor buitenshuis.
€ 19,95 - € 41,50
per maand
Meer info »
Logo Personenalarmering

Persoonsalarmering van Verian

door Zorggroep Noordwest-Veluwe
Met één druk op de alarmknop staat u in verbinding met een professionele zorgcentrale. U draagt de alarmknop in en rondom uw huis om uw hals of pols. Deskundige verpleegkundige centralisten nemen uw melding aan en zien wie u bent, waar u woont en wat uw medische gegevens zijn. Binnen 30 minuten is er een verpleegkundige of verzorgende bij u, ongeacht het tijdstip of de dag van de week.
Meer info »
Logo Personenalarmering

Personenalarmering van ZGR MIEN

door ZGR
U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Maar wat als u onverwachts iets overkomt? Met personenalarmering van ZGR MIEN weet u zeker dat hulp altijd in de buurt is. Een prettig idee voor uzelf, maar ook voor uw naasten. Ons alarmsysteem wordt bij u thuis geleverd en geïnstalleerd. U krijgt een duidelijke uitleg en we oefenen een keer samen. Zo weet u precies hoe alles werkt en ervaart hoe eenvoudig en betrouwbaar het systeem is.
Meer info »
Toon meer