|  | 

Alarmering

Persoonsalarmering is bestemd voor zelfstandig wonende senioren, gehandicapten en chronisch zieken. Er kunnen zich situaties voordoen waarbij u dringend hulp nodig heeft en u niet in staat bent om iemand te waarschuwen. Als u bent aangesloten op een persoonsalarmeringssysteem hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken. Met één druk op de knop kunt u 24 uur per dag hulp inroepen bij ongeval, ziekte of onraad.

Hoe werkt het apparaat?
Het alarmapparaat is uw eerste hulp bij ongelukken en bestaat uit een kastje (dat is aangesloten op uw telefoon) en een zendertje. Het waterdichte zendertje draagt u als halsketting of als polsband. Dit systeem staat 24 uur per dag in verbinding met een alarmcentrale. Met één druk op de knop van het zendertje kunt u direct alarm slaan. Deze centrale waarschuwt dan onmiddellijk één van uw contactpersonen.

Contactpersonen
Het is de bedoeling dat u minimaal drie contactpersonen opgeeft. Dit zijn mensen die een sleutel van uw woning krijgen of al hebben en dicht bij u in de buurt wonen. Zij moeten bereid zijn in geval van nood direct naar u toe te gaan, om zo nodig te helpen of b.v. de dokter te bellen.

De kosten
Voor het aansluiten van het apparaat betaalt u eenmalig € 60,-- en voor het abonnement € 13,50 per maand. Tevens voert de alarmcentrale elke dag een testmelding uit, om te controleren of het apparaat nog goed werkt. Deze zgn. korte dagelijkse contacten vindt u terug op uw telefoonrekening. U krijgt het apparaat te leen van Pluspunt; na beëindiging van het abonnement moet het toestel weer worden ingeleverd. Wanneer alarmering medisch noodzakelijk is, geldt een andere regeling. Onze Sociaal Werkers Ouderen kunnen u hierover informeren.

  Direct naar Alarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Zandvoort
  Eenmalige kosten
  € 60,00
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk

  Stichting Pluspunt Zandvoort

  € 13,50
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.