|  | 

Zonnehuisgroep: Personenalarmering

Het bevalt u goed in uw eigen woning. Af en toe denkt u misschien: stel dat mij iets overkomt en er is niemand in de buurt? Met personenalarmering van Zonnehuisgroep Noord heeft u een veilig gevoel. Met één druk op de knop kunt u in geval van nood hulp oproepen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Direct naar Zonnehuisgroep: Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Groningen
  Eenmalige kosten
  € 69,00
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie

  Zonnehuisgroep Noord

  Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling aan mensen thuis of in een locatie in de provincie Groningen.

  We gunnen iedereen een waardig leven. Daarom verlenen we specialistische zorg en behandeling, thuis of in een locatie, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen, met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Met ruimte voor eigenheid en persoonlijkheid. Waarbij we voortdurend leren en op zoek gaan naar de mogelijkheden om de zorg nog beter te maken. Zodat iedereen zich veilig, vertrouwd, gewaardeerd en trots voelt. Vanuit de zorgvraag zijn wij een verbindende schakel in de zorgketen en bundelen de krachten waar nodig. Samen organiseren we de zorg om –toekomstige- cliënten heen, zoveel mogelijk in de buurt. Op deze manier houden we de zorg in de provincie Groningen beschikbaar en toegankelijk.

  van € 18,60 tot € 23,60
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.