|  | 

Professionele Alarmopvolging

U moet er niet aan denken, maar het kan gebeuren. U valt ergens in huis, krijgt het benauwd of wordt onwel. Met een alarmeringssysteem weet u zeker dat u in geval van nood zo snel mogelijk hulp kunt krijgen. U draagt hiervoor een halsketting of polskoord met een alarmknop. Met één druk op de knop slaat u alarm: op elk moment van de dag en vanaf elke plaats in huis, ook als u bijvoorbeeld in de badkamer bent. Een veilig gevoel.

Voor wie?
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u gebruik wilt maken van Professionele Alarmopvolging. U bent al wat ouder, u bent chronisch ziek, u hebt lichamelijke beperkingen In welke omstandigheden u ook verkeert, Zorggroep Spaarnestad zorgt ervoor dat u met een gerust hart thuis kunt wonen.

Alarmapparaat

Om gebruik te kunnen maken van een alarmeringssysteem heeft u een alarmapparaat nodig. U huurt zo’n apparaat bijvoorbeeld bij Zorggroep Spaarnestad. Wij installeren het apparaat bij u thuis en sluiten het aan op de telefoon. U krijgt ook een persoonlijk alarm, een knop of medaillon, dat u om uw hals of pols draagt. Zo kunt u overal in huis een alarmoproep doen.

Toegang met een sleutelkluis

Het is belangrijk dat zorgverleners snel in uw woning kunnen als het nodig is. Dat kan dankzij de sleutelkluis, een veilige en compacte kluis, voorzien van een politiekeurmerk, die aan de buitenzijde van uw deur wordt bevestigd. In die kluis zit uw huissleutel. De zorgverlener kan met een zorgsleutel uw sleutelkluis openmaken en daarna uw voordeur openen. Bij het abonnement op personenalarmering is de sleutelkluis inbegrepen.

Voor het aanvragen van personenalarmering leveren wij maatwerk

  Direct naar Professionele Alarmopvolging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Velsen, Zandvoort
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk

  Zorggroep Spaarnestad

  De overheid heeft besloten dat mensen ondanks hun beperking langer thuis mogen blijven wonen. Zorggroep Spaarnestad is zich bewust dat er situaties zijn dat u of uw familie niet zonder zorg kan. 

  Wij willen het verschil maken…

  Ons doel is om U die zorg te geven die ervoor zorgt dat u thuis kunt blijven wonen.
  Dat u zich veilig voelt in de omgeving waar u verblijft en u kunt zeggen “ik heb de regie over mijn eigen leven”.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.