Personenalarmering met FocusCura
Met personenalarmering van Focus Cura in samenwerking met Marga Klompé weet u zeker dat iemand hulp komt bieden wanneer u dat dringend nodig hebt. Focus Cura plaatst bij u thuis een alarmeringsapparaat. U draagt een hals- of polszender met alarmknop. Zo kunt u overal en op ieder moment een alarmoproep geven.
Wie komt er dan bij u langs?*
Wie er bij u langs komt, is afhankelijk van de afspraken die u met Marga Klompé maakt. U kunt zelf aangeven wie er gebeld wordt als eerste contactpersoon. Dat kan een familielid of buurman/buurvrouw zijn of een goede bekende. Belangrijk is dat die persoon de bereidheid en de mogelijkheid heeft om naar u toe te gaan en toegang heeft tot uw huis wanneer de centrale een melding aan hen doorgeeft. U kunt er ook voor kiezen om professionele hulp te ontvangen. Dan zorgt de centrale ervoor dat een van de medewerkers van Marga Klompé bij u langs komt voor de nodige hulp.
Kosten Professionele opvolging
Ontvangt u al thuiszorg van Marga Klompé? Dan zit de alarmopvolging in de meeste gevallen bij uw indicatie in. Heeft u geen indicatie? Dan wordt voor de alarmopvolging een tarief berekend.
Toegang tot de woning?
Het is mogelijk een gecertificeerde sleutelkluis te huren bij Focus Cura. Voor een vast, laag bedrag per maand kunt u erop vertrouwen dat uw zorg altijd veilig toegang heeft.
Meer informatie?
- De mogelijkheden, aanmeldformulieren voor personenalarmering en tarieven treft u op onze site aan
- Voor meer informatie kunt u bellen of mailen naar de afdeling Service en Bemiddeling van Marga Klomp
Direct naar Personenalarmering met FocusCuraAanvullende informatie
Dekkingsgebied(en)
Aalten, Beltrum, Bredevoort, Groenlo, Laren, Lichtenvoorde, Lochem, Winterswijk
Eenmalige kosten
€ 59,50
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompe
Onze stichting draagt de naam van de politica mevrouw dr. M.A.M. (Marga) Klompé (1912-1986). Voorafgaand aan haar entree in de Nederlandse politiek in 1948, zette zij zich onder andere in voor het vrijwilligerswerk. In oktober 1956 werd zij de eerste vrouwelijke Nederlandse minister. Belast met het departement van maatschappelijk werk (later Cultuur Recreatie en Maatschappelijk werk) stond zij aan de wieg van belangrijke sociale- en welzijnswetgeving zoals de Wet op de Bejaardenoorden en de Algemene Bijstandswet. Het credo van Marga Klompé luidde: ‘In een samenleving telt ieder mens.’