Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
  • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
  • Gratis openbaar vervoer ouderen
  • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
  • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
  • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
  • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
  • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
  • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal regiotaxi's dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 82
82 diensten
Filters:Regio- of deeltaxi1 Filters
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Utrecht

door Regiotaxi Utrecht
Openbaar vervoer van deur tot deur, van en naar een opstapplaats of een halte van het openbaar vervoer. Toegankelijk voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen. U betaald per rit een instaptarief en een tarief per zone (max. vijf zones te reizen). Voor indicatie Wmo geldt een lager tarief.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

GroeneHartHopper

door Stichting CVV Midden-Holland
Aanvulling op het reguliere OV en alleen voor inwoners van de regio Midden-Holland. De Hopper brengt u van deur tot deur en haalt u op en zet u af waar u wilt. Op werkdagen van 6.00 uur tot 1.00 uur en in het weekeinde van 7.00 uur tot 1.00 uur.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Walcheren

door TCR Group
Vervoer van deur tot deur met taxi's of taxibusjes. Voor inwoners met een WMO-vervoer indicatie, een WMO-vervoer op maat indicatie, en voor OV-gebruikers die van de haltetaxi gebruik willen maken.
€ 0,00
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

PlusOV: Bijzonder vervoer Regio Stedendriehoek

door PlusOV
Met of zonder Wmo-indicatie. Tussen augustus 2016 en september 2017 neemt PlusOV het bijzonder vervoer over, zoals bijvoorbeeld het leerlingenvervoer in Apeldoorn en het regiotaxivervoer.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Noordoost-Brabant

door Regiotaxi Noordoost-Brabant
Vervoer van deur tot deur, van en naar een OV-knooppunt of een halte van het openbaar vervoer. De Regiotaxi is toegangelijk voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen.
€ 0,18
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Hubtaxi Groningen

door Connexxion Taxi Services (CTS)
Als er geen bus- of treinverbinding in de directe omgeving aanwezig is, kunt u gebruik maken van de hubtaxi. U wordt naar de dichtstbijzijnde hub, vervoersknooppunt, gebracht, zodat u vanaf die plaats verder kunt reizen met het openbaar vervoer.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Flexitax: de flexibele en voordelige taxi

door Flexitax
Het flexibele en voordelige taxi-vervoerssysteem voor iedereen die in Noord-Nederland woont (behalve op de waddeneilanden). 7 Dagen per week tussen 06.00 uur en 24.00 uur naar Friesland, Groningen, Drenthe, de kop van Overijssel.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

WMO-vervoer in de regio Noordwest Fryslan

door Taxicentrale Waaksma BV
Onze centrale is bereikbaar tussen 07:00 uur en 24:00 uur. De taxi’s rijden dagelijks van 7:00 uur tot 24:00 uur. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, kunt u het beste bellen tijdens kantooruren.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Stichting Hulpdienst Capelle: Vervoersdienst

door Stichting Hulpdienst Capelle
Vervoer voor 50-plussers die woonachtig zijn in de gemeente Capelle aan den IJssel. Het vervoer geschiedt van deur tot deur. Spoedgevallen worden, waar mogelijk, gehonoreerd.
€ 0,30
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi ’s-Hertogenbosch

door PZN
Voor iedereen die geen gebruik kan maken van het reguliere OV. Bijvoorbeeld omdat u niet goed mobiel bent of omdat de gewone bus ’s-avonds niet rijdt. Een taxiauto of -busje met het logo van Regiotaxi ’s-Hertogenbosch haalt u op en brengt u thuis. Vaak reist u met andere passagiers.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi Wooning

door Taxi Wooning
Reguliere taxidienst, Regio-/Deeltaxi (Beltax) en Rolstoelvervoer.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Flevoland

door Regiotaxi Flevoland
Openbaar (regionaal) vervoer van deur tot deur, zeven dagen in de week van 6.00 uur ‘s morgens tot 0.30 uur ’s nachts.
€ 0,00 - € 2,75
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

WMO vervoer Zwolle

door Munckhof
Voor reizigers met vervoerspas voor WMO-vervoer. Vervoer door Munckhof en RM Taxi Zwolle van deur tot deur, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Binnen Zwolle mag u onbeperkt gebruikmaken van het WMO-vervoer. Buiten Zwolle geldt dat u maximaal 25 kilometer vanaf uw woonadres vervoerd mag worden.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Capelle Hopper

door Personenvervoer Midden Nederland BV
Capellenaren die door een beperking niet met het openbaar vervoer kunnen reizen, kunnen gebruik maken van de Capelle Hopper. Deze rijdt van deur tot deur in Capelle aan den IJssel en in vijf omliggende zones van uw woonadres.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi-Oosterschelde

door TCR Group
Rijdt in alle 7 gemeenten van de Oosterschelderegio en biedt vervoer van deur tot deur met taxi's of taxibusjes. Voor inwoners met een WMO-vervoer indicatie, een WMO-vervoer op maat indicatie, en voor OV-gebruikers die van de haltetaxi gebruik willen maken.
€ 0,28 - € 1,43
per kilometer
Meer info »
Toon meer