Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
  • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
  • Gratis openbaar vervoer ouderen
  • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
  • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
  • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
  • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
  • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
  • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal regiotaxi's dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 98
98 diensten
Filters:Regio- of deeltaxi1 Filters
Logo Mobiliteit & Vervoer

Hubtaxi : Noord-Groningen

door Publiek Vervoer Groningen Drenthe
Inwoners en bezoekers van Groningen en Drenthe kunnen gebruik maken van de hubtaxi. U wordt naar de hub gebracht die het best in uw reis past, zodat u vanaf die plaats verder kunt reizen met het openbaar vervoer. Een hub is een vervoersknooppunt in GR en DR waar verschillende vormen van vervoer samen komen. Hubs zijn bereikbaar: te voet, per fiets, auto, taxi, bus en/of trein.

De hubtaxi is bedoeld voor diegene die niet per fiets, te voet of op een andere manier naar de hub kan reizen.
€ 0,42 - € 0,83
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Flexitax: de flexibele en voordelige taxi

door Flexitax
Het flexibele en voordelige taxi-vervoerssysteem voor iedereen die in Noord-Nederland woont (behalve op de waddeneilanden). 7 Dagen per week tussen 06.00 uur en 24.00 uur naar Friesland, Groningen, Drenthe, de kop van Overijssel.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Drechthopper

door De Sociale Dienst Drechtsteden
De Drechthopper is collectief vervoer voor mensen die door een beperking geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer en voor ouderen vanaf 75 jaar. Naast de km-prijs geldt een minimaal tarief per rit (wmo € 0,50, vanaf 75 jaar € 1,50).
€ 0,13 - € 0,39
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Restaurant Taxi

door Woon- en zorgcentrum Friso
Taxi om restaurant Friso van te bezoeken van Woon- & Zorgcentrum Friso. Graag halen wij u op met onze Restaurant Taxi die van maandag tot en met vrijdag op vaste tijden rondrijdt in het postcode gebied 7608 en 7603.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Plusbus Rheden en Rozendaal

door Stichting Vervoer door Vrijwilligers Rheden/Rozendaal
Verzorgt aangepast vervoer van deur tot deur. Stipt, correct en hulpvaardig! Voor de inwoners van de gemeente Rheden en Rozendaal naar bestemmingen binnen deze gemeenten, maar ook in de aangrenzende gemeenten. Tarieven op site.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Noordoost-Brabant

door Regiotaxi Noordoost-Brabant
Vervoer van deur tot deur, van en naar een OV-knooppunt of een halte van het openbaar vervoer. De Regiotaxi is toegangelijk voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen.
€ 0,18
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

WMO-vervoer in de regio Noordwest Fryslan

door Taxicentrale Waaksma BV
Onze centrale is bereikbaar tussen 07:00 uur en 24:00 uur. De taxi’s rijden dagelijks van 7:00 uur tot 24:00 uur. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, kunt u het beste bellen tijdens kantooruren.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Deeltaxi Salland

door TCR Vervoer BV
Veilig en comfortabel uit en thuis. Deeltaxi Salland maakt het voor iedereen mogelijk om mobiel te zijn en te blijven. Door vervoer te combineren en slim te plannen houden wij de prijs laag en kunnen wij een vaste prijs hanteren.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

ANWB Automaatje Barneveld

door Welzijn Barneveld
Wie minder mobiel is, geen eigen auto heeft en voor wie het openbaar vervoer of de taxi een probleem is, kan voortaan gebruikmaken van een bijzondere vervoersservice: ANWB AutoMaatje Barneveld. Deze service regelt vervoer vlot en voordelig van deur tot deur.
€ 0,30
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxi NOF: WMO-ritten

door Taxi- en Touringcarcentrale Noord Oost Friesland B.V.
WMO-ritten kunt u via de site van Taxi NOF regelen.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Walcheren

door TCR Group
Vervoer van deur tot deur met taxi's of taxibusjes. Voor inwoners met een WMO-vervoer indicatie, een WMO-vervoer op maat indicatie, en voor OV-gebruikers die van de haltetaxi gebruik willen maken.
€ 0,00
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxidiensten

door Taxi AUB
Taxi A.U.B verzorgt voor u en uw medereizigers de taxirit letterlijk tot aan de voordeur. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele parkeerplaatsen en parkeerkosten of een plaatje in de bus of de trein. Geen tijd verspillen met het lopen van en naar parkeerplaats, maar gewoon voor de deur in- en uitstappen. En als u alle kosten, tijd en gemak bij elkaar optelt, zult u snel tot de conclusie komen dat een taxirit helemaal niet duur is vergeleken met eigen vervoer.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Trevvel: Uw vervoer in Rotterdam

door Trevvel
Een nieuwe naam voor een vertrouwde dienst. Wij verzorgen uw vervoer in Rotterdam. Met vertrouwde gezichten in de taxi en bekende stemmen aan de lijn. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi West-Friesland

door Regiotaxi West-Friesland
Wmo-vervoer van deur tot deur voor de Westfriese gemeenten. Voor bezitters van een Regiotaxi-pas. Een Wmo-vervoervoorziening kunt u aanvragen bij het Wmo- of Zorgloket van uw gemeente.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

DVG Regiovervoer Amstelveen

door DVG Regiovervoer Amstelveen
Veilig en comfortabel vervoer voor mensen met een ziekte of handicap. Van deur tot deur binnen de vervoerszones van de gemeente Amstelveen. Voor bijvoorbeeld een afspraak bij de kapper, (familie)bezoek, een theatervoorstelling of om uit eten gaan.
Meer info »
Toon meer