Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
  • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
  • Gratis openbaar vervoer ouderen
  • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
  • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
  • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
  • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
  • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
  • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal regiotaxi's dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 86
86 diensten
Filters:Regio- of deeltaxi1 Filters
Logo Mobiliteit & Vervoer

Plusbus Rheden en Rozendaal

door Stichting Vervoer door Vrijwilligers Rheden/Rozendaal
Verzorgt aangepast vervoer van deur tot deur. Stipt, correct en hulpvaardig! Voor de inwoners van de gemeente Rheden en Rozendaal naar bestemmingen binnen deze gemeenten, maar ook in de aangrenzende gemeenten. Tarieven op site.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Zeeuws-Vlaanderen

door Taxicom Zeeland BV
Aanvullend openbaar vervoer per taxi of taxibus van deur tot deur. U kunt 7 dagen per week gebruik maken van Taxicom en bepaalt zelf waarom u de rit wilt maken. Voor eerste keer gebruik is aanmelden van het WMO vervoer vereist. Neem contact op met uw gemeente.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxidiensten

door Taxi AUB
Taxi A.U.B verzorgt voor u en uw medereizigers de taxirit letterlijk tot aan de voordeur. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele parkeerplaatsen en parkeerkosten of een plaatje in de bus of de trein. Geen tijd verspillen met het lopen van en naar parkeerplaats, maar gewoon voor de deur in- en uitstappen. En als u alle kosten, tijd en gemak bij elkaar optelt, zult u snel tot de conclusie komen dat een taxirit helemaal niet duur is vergeleken met eigen vervoer.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Taxbus

door Taxbus
Vervoer van deur tot deur binnen de regio naar bijvoorbeeld familie, het winkelcentrum of naar het station. Een avondje uit is ook mogelijk. Voor mensen met een Wmo-vervoersindicatie en daarnaast ook voor ouderen in: Bladel, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Helmond en Valkenswaard.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Midden-Brabant

door DVG Personenvervoer
Kan iemand niet met OV in Midden-Brabant, dan zorgt de gemeente voor een toegankelijke vervoervoorziening; De regiotaxi vult aan en vervangt. Hiervoor moet wel eerst bij de eigen gemeente een aanvraag worden ingediend. Regiotaxi Midden-Brabant wordt vanaf 1 juni 2017 Regiovervoer Midden-Brabant.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Hubtaxi Groningen

door Connexxion Taxi Services (CTS)
Als er geen bus- of treinverbinding in de directe omgeving aanwezig is, kunt u gebruik maken van de hubtaxi. U wordt naar de dichtstbijzijnde hub, vervoersknooppunt, gebracht, zodat u vanaf die plaats verder kunt reizen met het openbaar vervoer.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Bromtaxi Zwolle: Elektrisch vervoer van deur tot deur

door Bromtaxi Zwolle
De enigste elektrische stadstaxi voor de stad Zwolle. De bromtaxi is een vier-persoons overdekte shuttle als aanvulling op openbaar vervoer in de stad Zwolle en komt vaak bij het station, de Fundatie, Hedon, in de binnenstad en bijv. bij Isala. De Bromtaxi Zwolle rijdt ook door de buitenwijken en door de binnenstad van Zwolle, speciaal om senioren te stimuleren om in aanraking te komen bij de Zwolse activiteiten buitenshuis. Ook rondritten door de omgeving van de binnenstad zijn mogelijk.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

AOV Amsterdam

door Connexxion
Regiotaxi van deur tot deur als aanvulling op het reguliere OV. Voor inwoners van de gemeenten Amsterdam met een indicatie. Een vervoerspas is verplicht. Reizen kan tot 25 km rondom het huisadres. Naast instaptarief van € 0,88 ook € 0,151 per gereisde km, afgerond op 5 cent.
€ 0,15
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

DVG Regiovervoer Amstelveen

door DVG Regiovervoer Amstelveen
Veilig en comfortabel vervoer voor mensen met een ziekte of handicap. Van deur tot deur binnen de vervoerszones van de gemeente Amstelveen. Voor bijvoorbeeld een afspraak bij de kapper, (familie)bezoek, een theatervoorstelling of om uit eten gaan.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

WMO-Vervoer Noard West Fryslân

door Beimers Taxi
Om voor WMO-vervoer in aanmerking te komen kunt u contact opnemen met het Gebiedsteam van uw gemeente. Onze centrale is bereikbaar tussen 07:00 uur en 24:00 uur. De taxi’s rijden dagelijks van 7:00 uur tot 24:00 uur. Bij voorkeur bellen tijdens kantooruren.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Electrocar Lichtenvoorde

door Careaz
Wanneer u (tijdelijk) minder mobiel bent, is even koffie drinken bij familie of een sportwedstrijd van uw kleinzoon bezoeken niet vanzelfsprekend. U bent afhankelijk van anderen die u niet altijd wil belasten. Als u dit herkent, biedt de Electrocar uitkomst. Vrijwillige chauffeurs brengen u graag naar uw bestemming. De Electrocar is er voor alle inwoners van Lichtenvoorde, dus niet alleen voor cliënten van Careaz.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Hubtaxi Oost-Groningen

door De Grooth Vervoer BV
Als er geen bus- of treinverbinding in de directe omgeving aanwezig is, kunt u gebruik maken van de hubtaxi. U wordt naar de dichtstbijzijnde hub, vervoersknooppunt, gebracht, zodat u vanaf die plaats verder kunt reizen met het openbaar vervoer.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Belbus Noordkop

door Belbusvereniging Noordkop
Voordelig personenvervoer van deur tot deur voor inwoners van Hollands Kroon. De Belbus rijdt op maandag t/m zondag van 6.00 – 24.00 uur binnen Hollands Kroon, Schagen, Heerhugowaard, Hoorn, Alkmaar en Den Helder. Lidmaatschap voor gebruik: € 15,- per jaar.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

AutoMobiel

door Stichting Servicepunt Thuiswonen
Voor mensen die zelf geen vervoer hebben dé oplossing om toch zo nu en dan eruit te kunnen, doktersbezoeken te kunnen doen en eens op visite te gaan. Voor slechts 15 euro lidmaatschap per jaar en 0,30 cent per kilometer heeft u altijd vervoer bij de hand
€ 0,30
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

ViaVé: Regio Noord-Veluwe

door ViaVé
Heeft u een WMO-indicatie voor speciaal vervoer en woont u in de gemeente Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek of Putten? Dan vervoert ViaVé u graag naar uw bestemming. Bent u OV-reiziger en kunt u uw reis niet maken met het reguliere openbaar vervoer, ook dan kunt u gebruik maken van ViaVé.
€ 0,15 - € 1,50
per kilometer
Meer info »
Toon meer