VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
 • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
 • Gratis openbaar vervoer ouderen
 • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
 • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
 • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
 • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
 • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
 • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Aantal regiotaxi's dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 112
112 diensten
Filters:Regio- of deeltaxi1 Filters
Alleszelf Panel over Regiotaxi

Alleszelf Panel over Regiotaxi

door Alleszelf.nl
Laat uw stem horen over de Regiotaxi. Wat zijn uw ervaringen?

Alleszelf heeft als missie om ouderen in Nederland langer en beter zelfstandig te laten wonen. Om dat doel te bereiken moet informatie en dienstverlening optimaal aansluiten op de behoeftes. Via het Alleszelf Panel gaan we hierover graag met u in gesprek.
Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Wmo-taxi Gooi en Vechtstreek

  door DVG, Wmo-taxi Gooi en Vechtstreek
  Voor gebruik moet u contact opnemen met de gemeente waar u woont. Samen met u brengt de Wmo-consulent uw vervoersbehoefte in kaart en wordt gekeken naar welke oplossing het best bij u past. Voor sociaal recreatief vervoer zoals naar de supermarkt, de sportclub of naar familie.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  AOV Waterland: Vervoer Waterland

  door ZCN Totaalvervoer
  Het AOV staat voor Aanvullend Openbaar Vervoer: vervoer met een taxi voor personen met een beperking die niet in staat zijn (zelfstandig) gebruik te maken van het openbaar vervoer of eigen vervoer. U reist van deur tot deur zonder overstap. ZCN verzorgt het vervoer. We doen dat zorgeloos en veilig; zelfstandig of met hulp. U kunt het AOV gebruiken om naar familie of vrienden te reizen, naar het winkelcentrum, het buurthuis of de vereniging.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Plusbus Rheden en Rozendaal

  door Stichting Vervoer door Vrijwilligers Rheden/Rozendaal
  Verzorgt aangepast vervoer van deur tot deur. Stipt, correct en hulpvaardig! Voor de inwoners van de gemeente Rheden en Rozendaal naar bestemmingen binnen deze gemeenten, maar ook in de aangrenzende gemeenten. Tarieven op site.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Flexitax: de flexibele en voordelige taxi

  door Flexitax
  Het flexibele en voordelige taxi-vervoerssysteem voor iedereen die in Noord-Nederland woont (behalve op de waddeneilanden). 7 Dagen per week tussen 06.00 uur en 24.00 uur naar Friesland, Groningen, Drenthe, de kop van Overijssel.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Aanvullend Openbaar Vervoer Zaanstreek (vul in: 'aov')

  door BIOS-groep
  Met de speciale vervoerspas die u ontvangt bij een Wmo-indicatie, reist u 7 dagen per week van 7.00 tot 00.30 uur van deur tot deur, zonder overstap. De taxi’s zijn goed toegankelijk voor rolstoelen,
  rollators en scootmobielen. (Vul het zoekveld in: 'aov')
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Stichting Hulpdienst Capelle: Vervoersdienst

  door Stichting Hulpdienst Capelle
  Vervoer voor 50-plussers die woonachtig zijn in de gemeente Capelle aan den IJssel. Het vervoer geschiedt van deur tot deur. Spoedgevallen worden, waar mogelijk, gehonoreerd.
  € 0,30
  per kilometer
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Deeltaxi West-Brabant

  door PZN
  OV van deur-tot-deur per comfortabele taxibus of -auto. U deelt de taxi met andere passagiers. Deeltaxi West-Brabant is er voor iedereen en rijdt op ma. t/m do. van 07.00 – 00.00 uur en vr. t/m zo. en op nationale feestdagen van 07.00 – 01.30 uur.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  ZOOF Op Maat: Regiotaxi Achterhoek

  door ZOOV Beheer
  Wilt u naar uw kleinkinderen? Naar de markt? Naar het ziekenhuis? ZOOV brengt u waar u naartoe wilt, in de Achterhoek én daarbuiten. U kunt met ZOOV zelfs naar Duitsland.
  € 0,15 - € 1,50
  per kilometer
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Regiotaxi Amstelland-Aalsmeer

  door Connexxion
  Aanvullend openbaar vervoer voor reizigers die hiervoor een Wmo-indicatie hebben. Ook inwoners van Ouder-Amstel die 75 jaar of ouder zijn kunnen gebruikmaken van de regiotaxi. Bezit vereist van vervoerspas (aanvraag bij de gemeente).
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Regiotaxi Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk

  door Vervoerscentrale BAR
  Wilt u reserveren of meer informatie, kijk dan op onze pagina Regiotaxi reserveren of Regiotaxi informatie.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  AOV Amsterdam

  door Connexxion
  Regiotaxi van deur tot deur als aanvulling op het reguliere OV. Voor inwoners van de gemeenten Amsterdam met een indicatie. Een vervoerspas is verplicht. Reizen kan tot 25 km rondom het huisadres. Naast instaptarief van € 0,88 ook € 0,151 per gereisde km, afgerond op 5 cent.
  € 0,15
  per kilometer
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  WMO-vervoer Zwolle

  door Munckhof
  In de gemeente Zwolle kunnen inwoners met een indicatie gebruik maken van het Wmo-vervoer. Het Wmo-vervoer is een vorm van collectief taxivervoer, die u van deur tot deur brengt binnen het vervoersgebied Zwolle.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Trevvel: Uw vervoer in Rotterdam

  door Trevvel
  Een nieuwe naam voor een vertrouwde dienst. Wij verzorgen uw vervoer in Rotterdam. Met vertrouwde gezichten in de taxi en bekende stemmen aan de lijn. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Restaurant Taxi

  door Woon- en zorgcentrum Friso
  Taxi om restaurant Friso van te bezoeken van Woon- & Zorgcentrum Friso. Graag halen wij u op met onze Restaurant Taxi die van maandag tot en met vrijdag op vaste tijden rondrijdt in het postcode gebied 7608 en 7603.
  Meer info »
  Toon meer