VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
 • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
 • Gratis openbaar vervoer ouderen
 • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
 • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
 • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
 • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
 • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
 • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Aantal regiotaxi's dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 112
112 diensten
Filters:Regio- of deeltaxi1 Filters
Alleszelf Panel over Regiotaxi

Alleszelf Panel over Regiotaxi

door Alleszelf.nl
Laat uw stem horen over de Regiotaxi. Wat zijn uw ervaringen?

Alleszelf heeft als missie om ouderen in Nederland langer en beter zelfstandig te laten wonen. Om dat doel te bereiken moet informatie en dienstverlening optimaal aansluiten op de behoeftes. Via het Alleszelf Panel gaan we hierover graag met u in gesprek.
Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Wmo-vervoer Diemen

  door Munckhof
  Het Wmo-vervoer Diemen biedt vervoer van deur tot deur voor inwoners van de gemeente Diemen die niet met het gewone openbaar vervoer kunnen reizen. De firma’s Munckhof en Verhoef verzorgen het Wmo-vervoer in Diemen.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Regiotaxi Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk

  door Vervoerscentrale BAR
  Wilt u reserveren of meer informatie, kijk dan op onze pagina Regiotaxi reserveren of Regiotaxi informatie.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Regiotaxi Noordwest-Overijssel

  door Connexxion
  Aanvulling op het Openbaar Vervoer voor iedereen. Niet alleen Wmo-pashouders, maar ook reizigers zonder vervoerspas kunnen reizen met de Regiotaxi. De gemeenten Kampen, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland nemen deel aan Regiotaxi Noordwest-Overijssel. Een rit moet altijd beginnen of eindigen binnen het grondgebied van deze gemeenten. Met een Wmo-pas reist u naar elke gewenste bestemming in NL. Zonder Wmo-pas kunt u maximaal 25 km reizen als er geen rechtstreekse ov-verbinding is.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Wmo-taxi Gooi en Vechtstreek

  door DVG, Wmo-taxi Gooi en Vechtstreek
  Voor gebruik moet u contact opnemen met de gemeente waar u woont. Samen met u brengt de Wmo-consulent uw vervoersbehoefte in kaart en wordt gekeken naar welke oplossing het best bij u past. Voor sociaal recreatief vervoer zoals naar de supermarkt, de sportclub of naar familie.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Regiotaxi Zeeuws-Vlaanderen

  door Taxicom Zeeland BV
  Aanvullend openbaar vervoer per taxi of taxibus van deur tot deur. U kunt 7 dagen per week gebruik maken van Taxicom en bepaalt zelf waarom u de rit wilt maken. Voor eerste keer gebruik is aanmelden van het WMO vervoer vereist. Neem contact op met uw gemeente.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Regiotaxi Flevoland: Almere

  door Adi-Taxi
  Adi-Taxi is één van de vervoerders van regiotaxi in provincie Flevoland. Iedere bewoner in Flevoland kan gebruik maken van de regiotaxi om voor een zeer laag tarief te kunnen reizen.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxi en Ziekenvervoer

  door TVN Taxi Veluwe Noord
  Iedere dag 24/7 staat TVN voor u klaar.

  U reserveert een taxi en TVN zorgt ervoor dat de taxi op de afgesproken tijdstip voor uw deur staat. Reserveren kan snel en gemakkelijk 24 uur per dag.

  Bij TVN bent u ook aan het juiste adres voor ziekenvervoer. U wordt thuis opgehaald en naar het juiste ziekenhuis gebracht en of gehaald. TVN verzorgt zittend ziekenvervoer van en naar ziekenhuizen in heel Nederland. Vertrouwd, op exacte tijden en comfortabel.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Deeltaxi Salland

  door TCR Vervoer BV
  Veilig en comfortabel uit en thuis. Deeltaxi Salland maakt het voor iedereen mogelijk om mobiel te zijn en te blijven. Door vervoer te combineren en slim te plannen houden wij de prijs laag en kunnen wij een vaste prijs hanteren.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Wmo-loket gemeente Wijdemeren: vervoersvoorziening aanvragen

  door Gemeente Wijdemeren
  Wmo-loket van de gemeente Wijdemeren om een vervoersvoorziening aan te vragen. Voor hulp bij vervoer naar familie, vrienden, supermarkt, vereniging of sportclub. Zoals de Wmo-taxi, scootmobiel of driewielfiets. Een vervoerspas is voor Wmo-vervoer per regiotaxi (of deeltaxi), ofwel vervoer op maat.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Plusbus Rheden en Rozendaal

  door Stichting Vervoer door Vrijwilligers Rheden/Rozendaal
  Verzorgt aangepast vervoer van deur tot deur. Stipt, correct en hulpvaardig! Voor de inwoners van de gemeente Rheden en Rozendaal naar bestemmingen binnen deze gemeenten, maar ook in de aangrenzende gemeenten. Tarieven op site.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Hubtaxi : Zuidwest-Drenthe

  door Publiek Vervoer Groningen Drenthe
  Inwoners en bezoekers van Groningen en Drenthe kunnen gebruik maken van de hubtaxi. U wordt naar de hub gebracht die het best in uw reis past, zodat u vanaf die plaats verder kunt reizen met het openbaar vervoer. Een hub is een vervoersknooppunt in GR en DR waar verschillende vormen van vervoer samen komen. Hubs zijn bereikbaar: te voet, per fiets, auto, taxi, bus en/of trein.

  De hubtaxi is bedoeld voor diegene die niet per fiets, te voet of op een andere manier naar de hub kan reizen.
  € 0,42 - € 0,83
  per kilometer
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Regiorijder

  door Connexxion
  Vertrouwd Wmo-vervoer, voor mensen die niet zelfstandig kunnen reizen, in uw regio. Wij rijden elke dag tussen 06.00 en 24.00 uur. Dus ook in het weekend. Opstaptarief is € 0,89 naast € 0,14 per km.
  € 0,14
  per kilometer

  (-1 beoordelingen)
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Taxi NOF: WMO-ritten

  door Taxi- en Touringcarcentrale Noord Oost Friesland B.V.
  WMO-ritten kunt u via de site van Taxi NOF regelen.
  Meer info »
  Logo Mobiliteit & Vervoer

  Hubtaxi Assen - Aa en Hunze

  door Connexxion Taxi Services (CTS)
  Als er geen bus- of treinverbinding in de directe omgeving aanwezig is, kunt u gebruik maken van de hubtaxi. U wordt naar de dichtstbijzijnde hub, vervoersknooppunt, gebracht, zodat u vanaf die plaats verder kunt reizen met het openbaar vervoer.
  Meer info »
  Toon meer