Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

VervoerVervoer

Als u minder gemakkelijk kunt lopen, fietsen of autorijden bent u aangewezen op andere vervoersoplossingen. Naast het algemene openbaar vervoer zijn daar in Nederland verschillende mogelijkheden voor. U ziet ze hieronder in het overzicht.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Varianten

In het aanbod kunt u deze verschillende vervoersmogelijkheden tegenkomen:
  • Boodschappenplusbus: met deze bus wordt u thuis opgehaald, naar een winkelcentrum vervoerd en na een bepaalde tijd weer terug naar huis gebracht. Er is iemand aanwezig om desgewenst passagiers te helpen bij het in- en uitstappen.
  • Gratis openbaar vervoer ouderen
  • Openbaar vervoer: regionale organisaties voor openbaar vervoer, zoals Arriva, Veolia, Syntus, EBS en Connexxion hebben speciale mogelijkheden voor mensen die hulp nodig hebben.
  • Regiotaxi of deeltaxi: vervoer van deur tot deur met een mogelijke omweg. Er is een kans dat tijdens uw rit iemand anders moet worden opgehaald of afgezet. Uw rit kan daardoor langer duren dan wanneer u met een taxi zou gaan. Maar daar staat tegenover dat de kosten lager zijn. Indien u over een Wmo-indicatie beschikt, betaalt u meestal een bedrag dat overeen komt met het openbaar vervoer. Wanneer u als begeleider meereist, kunt u vaak tegen hetzelfde tarief of soms zelfs gratis mee. Heeft u geen indicatie, dan ligt het bedrag ongeveer tussen het openbaar vervoer en taxi in.
  • Reguliere taxi: deze biedt u rechtstreeks vervoer van deur tot deur. Altijd en voor iedereen op elk gewenst moment.
  • Rolstoelvervoer: vervoer met een vervoersmiddel dat speciaal is ingericht voor rolstoelen.
  • Wijkbus: vervoer over korte afstand met aangepaste bussen.
  • Vervoer door vrijwilligers: een taxidienst door een vrijwilliger in eigen auto. De vrijwilliger blijft soms wachten tot u weer terug moet.

Meer informatie lezen? Bekijk onze berichten over vervoer.

Lijst
Aantal regiotaxi's dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden: 81
81 diensten
Filters:Regio- of deeltaxi1 Filters
Logo Mobiliteit & Vervoer

Restaurant Taxi

door Woon- en zorgcentrum Friso
Taxi om restaurant Friso van te bezoeken van Woon- & Zorgcentrum Friso. Graag halen wij u op met onze Restaurant Taxi die van maandag tot en met vrijdag op vaste tijden rondrijdt in het postcode gebied 7608 en 7603.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Flevoland: Almere

door Adi Taxi bv
Adi-Taxi is één van de vervoerders van regiotaxi in provincie Flevoland. Iedere bewoner in Flevoland kan gebruik maken van de regiotaxi om voor een zeer laag tarief te kunnen reizen.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Bromtaxi Zwolle: Elektrisch vervoer van deur tot deur

door Bromtaxi Zwolle
De enigste elektrische stadstaxi voor de stad Zwolle. De bromtaxi is een vier-persoons overdekte shuttle als aanvulling op openbaar vervoer in de stad Zwolle en komt vaak bij het station, de Fundatie, Hedon, in de binnenstad en bijv. bij Isala. De Bromtaxi Zwolle rijdt ook door de buitenwijken en door de binnenstad van Zwolle, speciaal om senioren te stimuleren om in aanraking te komen bij de Zwolse activiteiten buitenshuis. Ook rondritten door de omgeving van de binnenstad zijn mogelijk.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

GroeneHartHopper

door Stichting CVV Midden-Holland
Aanvulling op het reguliere OV en alleen voor inwoners van de regio Midden-Holland. De Hopper brengt u van deur tot deur en haalt u op en zet u af waar u wilt. Op werkdagen van 6.00 uur tot 1.00 uur en in het weekeinde van 7.00 uur tot 1.00 uur.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Utrecht

door Regiotaxi Utrecht
Openbaar vervoer van deur tot deur, van en naar een opstapplaats of een halte van het openbaar vervoer. Toegankelijk voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen. U betaald per rit een instaptarief en een tarief per zone (max. vijf zones te reizen). Voor indicatie Wmo geldt een lager tarief.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Capelle Hopper

door Personenvervoer Midden Nederland BV
Capellenaren die door een beperking niet met het openbaar vervoer kunnen reizen, kunnen gebruik maken van de Capelle Hopper. Deze rijdt van deur tot deur in Capelle aan den IJssel en in vijf omliggende zones van uw woonadres.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Deeltaxi West-Brabant

door PZN
OV van deur-tot-deur per comfortabele taxibus of -auto. U deelt de taxi met andere passagiers. Deeltaxi West-Brabant is er voor iedereen en rijdt op ma. t/m do. van 07.00 – 00.00 uur en vr. t/m zo. en op nationale feestdagen van 07.00 – 01.30 uur.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Trevvel: Uw vervoer in Rotterdam

door Trevvel
Een nieuwe naam voor een vertrouwde dienst. Wij verzorgen uw vervoer in Rotterdam. Met vertrouwde gezichten in de taxi en bekende stemmen aan de lijn. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Zeeuws-Vlaanderen

door Taxicom Zeeland BV
Aanvullend openbaar vervoer per taxi of taxibus van deur tot deur. U kunt 7 dagen per week gebruik maken van Taxicom en bepaalt zelf waarom u de rit wilt maken. Voor eerste keer gebruik is aanmelden van het WMO vervoer vereist. Neem contact op met uw gemeente.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

PlusOV: Bijzonder vervoer Regio Stedendriehoek

door PlusOV
Met of zonder Wmo-indicatie. Tussen augustus 2016 en september 2017 neemt PlusOV het bijzonder vervoer over, zoals bijvoorbeeld het leerlingenvervoer in Apeldoorn en het regiotaxivervoer.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

WMO-Vervoer Noard West Fryslân

door Beimers Taxi
Om voor WMO-vervoer in aanmerking te komen kunt u contact opnemen met het Gebiedsteam van uw gemeente. Onze centrale is bereikbaar tussen 07:00 uur en 24:00 uur. De taxi’s rijden dagelijks van 7:00 uur tot 24:00 uur. Bij voorkeur bellen tijdens kantooruren.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

AOV Amsterdam

door Connexxion
Regiotaxi van deur tot deur als aanvulling op het reguliere OV. Voor inwoners van de gemeenten Amsterdam met een indicatie. Een vervoerspas is verplicht. Reizen kan tot 25 km rondom het huisadres. Naast instaptarief van € 0,88 ook € 0,151 per gereisde km, afgerond op 5 cent.
€ 0,15
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Deeltaxi Salland

door TCR Vervoer BV
Veilig en comfortabel uit en thuis. Deeltaxi Salland maakt het voor iedereen mogelijk om mobiel te zijn en te blijven. Door vervoer te combineren en slim te plannen houden wij de prijs laag en kunnen wij een vaste prijs hanteren.
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

Regiotaxi Flevoland

door Regiotaxi Flevoland
Openbaar (regionaal) vervoer van deur tot deur, zeven dagen in de week van 6.00 uur ‘s morgens tot 0.30 uur ’s nachts.
€ 0,00 - € 2,75
per kilometer
Meer info »
Logo Mobiliteit & Vervoer

WMO-vervoer Ooststellingwerf

door Personenvervoer Kort BV
Als u lichamelijk of geestelijk beperkt bent en daardoor geen gebruik meer kunt maken van de bus of trein, dan kunt u een beroep doen op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Deze wet maakt het voor u mogelijk om o.a. een vervoersvoorziening aan te vragen voor WMO-vervoer.
€ 0,18
per kilometer
Meer info »
Toon meer