|  | 

Regiotaxi Noord-Kennemerland

Vervoer van deur tot deur in een deeltaxi. Voor inwoners van de gemeenten In Noord-Kennemerland die geen gebruik kunnen maken van eigen vervoersmogelijkheden of het reguliere openbaar vervoer. Een vervoerspas is vereist. De regiotaxi rijdt 7 dagen per
week tussen 06.00 en 24.00 uur.

  Direct naar Regiotaxi Noord-Kennemerland

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Alkmaar, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk, Uitgeest
  Varianten
  Regio- of deeltaxi
  Voorwaarden

  Voor inwoners van de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Uitgeest, die geen gebruik kunnen maken van eigen vervoersmogelijkheden of het reguliere openbaar vervoer.

  Overige voorwaarden, kosten en informatie zie de site.

  Connexxion

  Connexxion streeft naar mobiliteit voor iedereen en heeft als doel alle reizigers te verbinden met de wereld om hen heen. Connexxion Openbaar Vervoer is marktleider in het stad- en streekvervoer in Nederland. Onze medewerkers zorgen ervoor dat dagelijks honderdduizenden reizigers op hun bestemming komen. Met bussen, veerponten en treinen. Connexxion Taxi biedt personenvervoer op maat: van regiotaxi tot leerlingenvervoer en van Schiphol taxi tot zakelijk vervoer.

  Connexxion is onderdeel van Transdev, wereldspeler op het gebied van mobiliteit. In Nederland werken er 9000 mensen onder de vlag van Transdev.

  Statutaire naam: 
  Connexxion
  Kamer van Koophandel: 
  34001568 - 000017582938
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.