Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

DVG Regiovervoer Amstelveen

Veilig en comfortabel vervoer voor mensen met een ziekte of handicap. Van deur tot deur binnen de vervoerszones van de gemeente Amstelveen. Voor bijvoorbeeld een afspraak bij de kapper, (familie)bezoek, een theatervoorstelling of om uit eten gaan.

  Direct naar DVG Regiovervoer Amstelveen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amstelveen
  Varianten
  Regio- of deeltaxi
  Voorwaarden

  Het Regiovervoer rijdt tussen 8:00 en 24:00 uur. U wordt maximaal 15 minuten vóór of na het afgesproken tijdstip opgehaald. Een rit dient minimaal één uur van tevoren te worden aangevraagd. U dient rekening te houden met wachttijden. Daar staat tegenover dat het regiovervoer veilig en comfortabel is, u voor de deur aflevert en de chauffeur u, indien nodig, helpt bij het in- en uitstappen.

  De ritprijs is afhankelijk van de afstand die u reist en de tariefgroep waarin u valt. U kunt reizen binnen de vervoerszones waar u recht op heeft, mits uw vertrek- of eindpunt in Amstelveen ligt. Dit is ook afhankelijk van de tariefgroep waarin u valt.

  Overige voorwaarden, tarieven en informatie zie de site.

  DVG Regiovervoer Amstelveen

  Per 1 januari 2014 verzorgt De Vier Gewesten Personenvervoer het wmo- en regiotaxi regiovervoer voor de gemeente Amstelveen. U herkent de taxi's en taxibussen aan de kenmerkende stickers op de zijkant van de auto's en of de logo's achter de voorruit.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.