|  | 

Regiotaxi Veenweide

Openbaar vervoer van deur tot deur over maximaal 5 reiszones. Regiotaxi Veenweide is toegankelijk voor iedereen die zelfstandig (eventueel met behulp van een begeleider) kan reizen.

  Direct naar Regiotaxi Veenweide

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Breukelen, De Ronde Venen, Loenen, Lopik, Montfoort, Oudewater, Woerden
  Varianten
  Regio- of deeltaxi
  Voorwaarden

  Tarieven voor Wmo-reizigers € 0,65 per zone, voor OV-reizigers € 2,15 per zone, voor kinderen (4-12 jaar) € 1,10 per zone, indien begeleid door een betalende reiziger van 12 jaar of ouder.

  Regiotaxi Veenweide is een vorm van openbaar vervoer die u van de voordeur van uw vertrekadres naar de voordeur van uw bestemming brengt. Daarbij wordt de hoofdingang van een flatgebouw, woon- of verzorgingscomplex als voordeur beschouwd. Ook kunt u van en naar een halte van het openbaar vervoer reizen, zoals een NS-station. De Regiotaxi onderscheidt zich van een 'gewone' taxi door het combineren van ritten van meerdere passagiers. U reist dan niet altijd via de kortste weg. 

  Regiotaxi Veenweide is er voor iedereen die, eventueel met begeleiding, zelfstandig kan reizen. Dus ook voor mensen die gebruik maken van een rolstoel, een rollator of scootmobiel. Voor het vervoer worden zowel (rolstoel)busjes als personenwagens ingezet.

  De Regiotaxi rijdt elke dag van 06.00 uur tot 24.00 uur.

  Willemsen-de Koning Groep B.V.

  Het verplaatsen van mensen is een grote verantwoordelijkheid die op alle fronten hoge eisen stelt. Mensen zijn immers het meest kostbare ‘goed’ dat je kunt vervoeren. Veiligheid heeft dan ook onze uiterste prioriteit. Dat komt bij Willemsen de Koning al jaren tot uiting in de strenge eisen die wij stellen aan onze vervoersmiddelen en personeel.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.