|  | 

WMO-vervoer

Van deur tot deur vervoer voor ouderen. Ziekenhuis, activiteitencentrum, verpleegtehuis of zorginstelling, voor veel ouderen zijn dit dagelijkse of periodieke bestemmingen.

  Direct naar WMO-vervoer

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Den Helder
  Varianten
  Regio- of deeltaxi
  Voorwaarden

  Zie onze site of de site van uw gemeente.

  Regio Vervoer Noordwest B.V.

  Regio Vervoer Noordwest B.V. wil de beste dienstverlening bieden. Wij bieden u particulier en zakelijk taxivervoer tegen scherpe prijzen en een hoog serviceniveau. Met serviceniveau bedoelen wij klantvriendelijkheid, bereidwilligheid en betrouwbaarheid.

  De kernactiviteiten van RVN Taxi Zwart liggen in het vervoer van Offshore-personeel, WMO en Zorg taxivervoer (waarbinnen het vervoer van ouderen en mensen met een beperking een belangrijke rol vervult).

  In al haar activiteiten houdt RVN Taxi Zwart rekening met veiligheid, goede dienstverlening en comfort voor klanten. Zorg voor klanten staat centraal. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan de verwachtingen te voldoen. In ons brede aanbod vindt iedereen vast en zeker wat men zoekt. Neem een kijkje op de website en als er vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op. 

  We hopen u als klant snel terug te zien! 

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.