|  | 

Mobiel alarm Wuzzi Alert

Mobiel alarm Wuzzi AlertMet Wuzzi Alert ben je altijd en overal veilig. Het mobiel alarm van Wuzzi alert werkt zowel binnen als buiten in heel Nederland. Met een druk op de knop staat u in contact met uw contactpersonen of alarmcentrale, hierbij is de positie van u bekend en kan er op afstand met elkaar gesproken worden.

Wuzzi Alert zorgt voor veel vrijheid, veiligheid en geeft veel rust.
Het mobiele alarm van Wuzzi Alert, is voor mensen die op zoek zijn naar een oplossing waarbij veiligheid en vrijheid hand in hand gaan. Voor zowel binnen als buiten, Wuzzi Alert mobiel alarm werkt overal. Wuzzi Alert zorgt voor een zeker en veilig gevoel. Of je nu thuis of in je tuin bent. Of je nu aan het wandelen, sporten, met de hond uit of in de natuur aan het fietsen bent. Met het mobiele alarm van Wuzzi Alert ben je altijd en overal veilig!

Zo werkt het mobiel alarm van Wuzzi Alert®

  • Het mobiele alarm van Wuzzi Alert werkt zowel binnen als buiten, met één druk op de knop is hulp altijd dichtbij. Je kunt op afstand met elkaar praten en jouw positie is bekend, met het mobiele alarm van Wuzzi Alert ben je altijd en overal veilig.
  • Met één druk op de knop sta je direct in contact met je familie, buren of vrienden of met de Wuzzi Alert alarmcentrale. Hierbij is jouw positie bekend en kun je met elkaar praten. Ook wordt mobiel alarm Wuzzi Alert gebruikt om overal vindbaar te zijn of automatisch te alarmeren als je te ver weg gaat.
  • Mobiel alarm Wuzzi Alert is zeer gebruiksvriendelijk, direct klaar voor gebruik, er is geen installatie nodig en is per maand opzegbaar.


Abonnement

Het "Sociaal" abonnement kost  € 8,95 per maand. (U vult de dienst in met uw eigen contactpersonen.)
Het "Professioneel" abonnement kost  € 13,95 (Onze alarmcentrale vult de dienst in.)

  • Mobiel alarm
  • Zeer eenvoudig
  • Per maand opzegbaar
Direct naar Mobiel alarm Wuzzi Alert
personenalarmering Mobiel alarm Wuzzi Alertpersonenalarmering Mobiel alarm Wuzzi Alertpersonenalarmering Mobiel alarm Wuzzi Alertpersonenalarmering Mobiel alarm Wuzzi Alertpersonenalarmering Mobiel alarm Wuzzi Alertpersonenalarmering Mobiel alarm Wuzzi Alertpersonenalarmering Mobiel alarm Wuzzi Alert

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Eenmalige kosten
€ 123,00
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale, Naar zorgorganisatie
Alarmopvang
Thuiszorgorganisatie
Aanvullende functionaliteiten
Kan gedragen worden onder de douche, Klantportaal voor beheer op internet, Alarmoproep vanuit het buitenland mogelijk, Gebiedsafbakening, Dwaaldetectie, Positiebepaling buitenshuis

Qvita

Qvita draagt bij aan de kwaliteit van leven binnen een vergrijzende samenleving door comfortdiensten aan te bieden. Zo kunnen mensen langer zelfstandig thuis wonen en mobiel blijven . Bovendien wordt hun zelfredzaamheid, zelfregie en veiligheidsgevoel verhoogd in hun vertrouwde omgeving en daarbuiten.

Visie
Het vergroten van de kwaliteit van leven door het aanbieden van innovatieve concepten en diensten die het comfort van de directe leefomgeving vergroot en een duidelijke bijdrage levert aan de veranderende samenleving, waarbij steeds grotere vraag ontstaat naar veiligheid, sociale aandacht en persoonlijk welzijn.

Missie
Qvita streeft ernaar om een norm voor de toekomst te worden op het gebied van innovatieve comfortdiensten die de levenskwaliteit van mensen verhogen, makkelijker toegang tot veiligheid en vrijheid faciliteert, sociale contacten met nieuwe technieken faciliteert door het aanbieden van gebruiksvriendelijke comfortdiensten op basis van abonnementen. Hierdoor wordt de zelfredzaamheid verhoogd en worden deze mensen in staat gesteld om zo lang mogelijk en onafhankelijk op zich zelf te wonen.

Statutaire naam: 
Qvita B.V.
Kamer van Koophandel: 
50349562 - 000020718969
Rechtsvorm: 
BV
van € 8,95 tot € 13,95
per maand
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.