|  | 

Personenalarmering i.s.m. FocusCura

Stel, u bent alleen en er gebeurt iets. Een ongelukje, u wordt plotseling ziek. Dan is het prettig als u iemand kunt waarschuwen. Met ons personenalarmeringssysteem heeft u in huis hulp binnen handbereik. Dat geeft een veilig gevoel. Want Personenalarmering is er dag en nacht.

Er zijn in Nederland diverse aanbieder van personenalarmering. STMG verzorgt niet zelf het personenalarmeringssysteem, maar heeft hiervoor een samenwerking met FocusCura. STMG kan wel voor u de professionele achterwacht zijn.

Wat is personenalarmering?
Bent u aangesloten op de Personenalarmering, dan draagt u een ketting of polsband met een zendertje. Overkomt u iets, dan drukt u op de alarmknop van het zendertje. U krijgt dan direct verbinding met de alarmcentrale. Via de open spreek-luisterverbinding kunt u vertellen wat er met u aan de hand is. De centralist van de meldbank zorgt ervoor dat er direct iemand bij u komt kijken. Uitgebreide informatie over de werking van Personenalarmering vindt u bij 
Hoe werkt het.

Wat kost personenalarmering?
De kosten zijn afhankelijk uw zorgverzekeraar of de gemeente waarin u woont. Om kosten vergoed te krijgen van uw zorgverzekeraar heeft u vaak een medische indicatie nodig van een arts. Raadpleeg hiervoor uw eigen zorgverzekeraar. Op het aanmeldformulier van FocusCura kunt u de tarieven van FocusCura zien*. 

*Let op: FocusCura heeft op dit moment niet met alle zorgverzekeraars een contract. Krijgt u van uw verzekeraar personenalarmering vergoed en kiest u voor FocusCura maar heeft uw verzekeraar geen contract met FocusCura, dan zal u zelf uw rekeningen moeten declareren en krijgt u wellicht een deel van de kosten niet vergoed. STMG adviseert om samen met uw zorgverzekeraar goed te kijken naar eventuele vergoedingen en de tarieven van aanbieders van personenalarmering.

Meer informatie of direct aanmelden?
Voor uitgebreide informatie over Personenalarmeringssysteem, de Professionele Zorgachterwacht of direct aanvragen, kunt u contact opnemen met STMG BV klantenservice per e-mail of op werkdagen telefonisch. U kunt zich ook rechtstreeks aanmelden via het aanvraagformulier van FocusCura op onze STMG-site.

  Direct naar Personenalarmering i.s.m. FocusCura

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem, Buren, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Lingewaard, Montferland, Neder-Betuwe, Nijmegen, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Tiel, Wehl, Westervoort, Zevenaar
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee

  STMG B.V.

  STMG biedt huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging thuis. Zo zorgen we dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dat doen we met ruim 1.200 betrokken, verantwoordelijke en gemotiveerde medewerkers voor zo'n 4.500 klanten in een heel breed werkgebied in Gelderland.

  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.