Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

DirectContact personenalarmering

Personenalarmering met DirectContact geeft net dat beetje extra zekerheid! U kunt met één druk op de knop direct hulp inroepen wanneer u dat nodig heeft. Dit is een geruststellend gevoel voor uzelf, maar ook voor uw familie, vrienden en buren.

Kosten van personenalarmering
Bij personenalarmering kunt u kiezen uit verschillende abonnementen, passend bij uw situatie. Voor personenalarmering DirectContact met professionele alarmopvolging door ZuidOostZorg betaalt u maandelijks bijvoorbeeld € 26,50. Dit omvat het abonnement (€ 21,50) en de opvolging van alarmoproepen (€ 5,-).

Daarnaast gaat het om eenmalige installatie- en verwijderingskosten en kosten voor aansluiten en eventuele kosten voor het bewaren van de sleutel.

Korting op personenalarmering DirectContact voor Sûnenzpashouders
U krijgt korting op personenalarmering met de Sûnenz supporterspas. U betaalt dan geen maandelijkse kosten voor professionele opvolging.

  Direct naar DirectContact personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dokkum, Heerenveen, Noardeast-Fryslân, Ooststellingwerf, Opsterland, Smallingerland, Weststellingwerf
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar zorgorganisatie
  Alarmopvang
  Eigen netwerk

  ZuidOostZorg

  ZuidOostZorg is een zorginstelling in het zuidoosten van Fryslân en één locatie in Dokkum. We bieden zorg en ondersteuning wanneer u thuis woont. Daarnaast hebben we verpleeg- en verzorgingshuizen op mooie locaties in zuidoost Fryslân.

  Hier kunt u alles lezen over wie we zijn en waar we voor staan. Over onze visie, onze missie en over wie er bij ZuidOostZorg de dagelijkse leiding heeft. Over de manier waarop we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en samenwerken met verschillende zorgpartners en het onderwijs. En natuurlijk over hoe we ervoor zorgen dat de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening altijd van de hoogste kwaliteit is.

  Statutaire naam: 
  Stichting ZuidOostZorg
  Kamer van Koophandel: 
  01098504 - 000023199431
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  € 26,50
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.