|  | 

Leefstijlmonitoring op afstand

Als bij u of bij uw naaste de diagnose dementie is gesteld, of als er een sterk vermoeden is van dementie en u zelfstandig woont, kunt u hulp krijgen via leefstijlmonitoring. Leefstijlmonitoring zorgt bij mantelzorgers voor meer gerustheid en minder belasting.

Sensoren in de woning
De sensoren in huis signaleren veranderingen, bijvoorbeeld in de frequentie van toiletbezoek of het slaappatroon en geven dit door. Ook nachtelijk dwalen buitenhuis of het vermoeden van een val kan het systeem doorgeven. Via de computer kunnen wij, de familie en mantelzorgers, de gegevens inzien. Afhankelijk van de situatie kan dit betekenen dat iemand van Thuiszorg Het Friese Land naar u toekomt of dat we bellen en vragen of alles in orde is met u. Onder meer bij mensen met beginnende dementie kan dit uitkomst bieden.

  Direct naar Leefstijlmonitoring op afstand

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Akkrum, Ameland, Berlikum, Damwâld, De Westereen, Dokkum, Dronryp, Feanwâlden, Ferwert, Franeker, Harlingen, Kollum, Leeuwarden, Menaam, Nes, Schiermonnikoog, Sint Annaparochie, Stiens, Terschelling
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk
  Aanvullende functionaliteiten
  Dwaaldetectie, Valdetectie

  Thuiszorg Het Friese Land

  Thuiszorg Het Friese Land biedt de inwoners van Noord en Midden Friesland in iedere levensfase een brede variatie aan zorg- en welzijnsdiensten, waarbij de dienstverlening zich richt op het behoud van de eigen leefsituatie. Met ruim 2400 professionele en betrokken medewerkers bieden wij dag en nacht zorg aan meer dan 10.000 cliënten. Ruim 18.000 mensen zijn lid van Het Friese Land en maken op deze manier gebruik van onze gezondheidsservice.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.